Milwaukee Hæftepistol M12 BST-202X
2.070 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R34
495 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R23
298 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol, hobbytacker 6-8mm "53"
149 kr.
Mere info
Tacwise klammer 140/10mm - 5000 stk
55 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol plast R13 klam. 4-10mm "13"
250 kr.
Mere info
RAPID El-hæftepistol, workline 6-14mm+søm "53"
823 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R34 proline 6-14mm "140"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R23 4-8mm "13"
353 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R30 m.næse 6-8mm "13"
525 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R153 workline, ergo 4-8mm "53"
373 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R33 6-14mm "13"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R53 plast 4-10mm "53"
210 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R14 proline 6-8mm "140"
324 kr.
Mere info
RAPID Akku hæftepistol BTX530
893 kr.
Mere info
Hæfte og sømpistol 8-16 mm PowerPlus POW737
329 kr.
Mere info
Ryobi R18s18g-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
2.299 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 18 HERO 5318-00
1.149 kr.
Mere info
Probuilder Hæftepistol Trykluft 6-16 Mm
241 kr.
Mere info
Ryobi R18st50-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.000 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 14 KwB 5314-00
705 kr.
Mere info
Bosch Akku-hæftepistol Ptk 3,6v Li
500 kr.
Mere info
Hæfte/sømpistol MAX
256 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne nu og her eller blot vil blive fri for fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er især et alternativ i de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot Bison hæftepistol.
For en del er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring Bison hæftepistol.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Bison hæftepistol fra netbutik til netbutik. En del tilbyder lave priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte produkterne personligt. Derfor kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne lige nu.
De gængse byggecentre køber produkter fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af Bison hæftepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du få ekstremt informativ sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis Bison hæftepistol.
Størsteparten af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille Bison hæftepistol online på deres hjemmeside.
En masse nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Bison hæftepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bison hæftepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bison hæftepistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bison hæftepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du opstarter dit byggeprojekt kan det blive højst fornuftigt at sikre sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2For opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund må du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du netop er godt i gang med det store projekt.
3Du må nødig forsømme dit eget helbred, så husk beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
4Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at have det disponibelt inden du går løs med byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Du har adgang til utrolig mange guides og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder anvendelig viden, især forudsat at du søger på engelsk.
6Husk at gennemtænke hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
7Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at liste en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være en god idé at notere hver enkelt omkostning, og bagefter kortlægge udgiften ved dem slavisk.
9Der viser sig uden tvivl uventede bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo er det essentielt at man afsætter betragtelig plads i tidsplanen, så man føler sig tryg ved at man når det til siden.
10Det vil vise sig at have noget at sige at have de nødvendige materialer handlet ind forinden du indleder eksekveringen. Du får god gavn af at lave en hurtig note hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og bagefter gennemgå oversigten, så du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er væsentlige byggerier. Store ombygninger behøver flere folk. I øvrigt bør det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Du har mulighed for at indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeriet har betydning for planeten.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En lang række online firmaer udlover heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til Bison hæftepistol. En af de mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ret så fremkommelig, samt oftest tillige den billigste leveringsmanér.

Du bør på samme måde overveje at bestille levering til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Den er en gang i mellem en lille smule mere bekostelig, men ydermere ret simpel for Bison hæftepistol online. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men det beroer på at du bor lige ved internet forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på Bison hæftepistol er selvfølgelig virkelig relevant om du har behov for din pakke omgående, og derfor er det rigtig centralt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid på Bison hæftepistol. Mange webbutikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, hvilket påkræver at ordren laves før et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne klar før personalet har fyraften.

Flere internet selskaber tilbyder portofri levering på Bison hæftepistol online, men undertiden kun hvis du køber for et konkret beløb. Alternativt kunne du gribe den mest prisbevidste leveringsløsning, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du handler billig Bison hæftepistol derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på Bison hæftepistol i følgende byer:

Glostrup, Rødovre, Allerød, Hjørring, Skanderborg, Ishøj, Gladsaxe, Næstved, Frederiksværk, Virum, Jyllinge, Søborg, Nyborg, Sønderborg, Valby, Åbyhøj, Farum, Nakskov, Struer, Vanløse, Albertslund, Holstebro, Risskov, Aalborg, Fredericia, Rønne, Ringsted, Lystrup, Nærum, Vordingborg, Ølstykke, Skive, Vallensbæk, Slagelse, Værløse, Hedehusene, Svendborg, Hvidovre, Brabrand, Haslev, Vejle, Stenløse, Esbjerg, Kolding, Lillerød, Viborg, København, Hørsholm, Nykøbing Falster, Herning, Holbæk, Brønshøj, Middelfart, Frederiksberg, Roskilde, Korsør, Tilst, Herlev, Aabenraa, Frederikssund, Aarhus, Solrød Strand, Brønderslev, Taastrup, Hillerød, Hobro, Varde, Grenaa, Charlottenlund, Frederikshavn, Kalundborg, Haderslev, Birkerød, Horsens, Gentofte, Hedensted, Lyngby, Odder, Rudersdal, Helsingør, Ballerup, Randers, Thisted, Greve, Nørresundby, Silkeborg, Køge, Kokkedal, Højbjerg, Dragør, Odense, Tårnby, Ikast, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. Bison hæftepistol er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere tit søger for eksempel Bison hæftepistol tilbud og Bison hæftepistol priser. Foruden dette ser vi mange gange mennesker kigge efter eksempelvis billig Bison hæftepistol, Bison hæftepistol online og køb Bison hæftepistol, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Få rabat på Bison hæftepistol

Det er efterhånden særdeles ligetil for alle og enhver at finde information om priser på billige Bison hæftepistol online på flere netbutikker, og for det har flere firmaer på nettet set sig tvunget til at tvinge priserne på Bison hæftepistol betragteligt, og endda frembyde fragt uden gebyr.

Det kan imidlertid blive nyttigt at checke nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på Bison hæftepistol online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at få den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at hvis en webbutik sælger billige Bison hæftepistol online for en pris der kan virke utopisk favorabel, kunne det for det meste være en indikation på en uærlig netbutik. Betalinger med kort er imidlertid en del af et reglement, hvilket passer på køber overfor svindlende internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afbetale beløbet til Bison hæftepistol over tid. Det fås ofte hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og Davidsen.

Ved indkig i søgedata står det markant, at mennesker typisk efterspørger fx billig Bison hæftepistol og køb Bison hæftepistol. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis Bison hæftepistol online, Bison hæftepistol tilbud og Bison hæftepistol priser.

Udforsk folks ratings

Trustpilot resulterer i uden sammenligning fine løsninger til at betragte en stor portion andre køberes reflektioner og af den grund anbefaler vi, at du læser e-forretningens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige Bison hæftepistol online.

Facebook byder på derudover tilpas fine løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Desuden ser vi en række online virksomheder som tilbyder folk at publicere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere kan bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige Bison hæftepistol online hos en butik kunne man faktisk gennemløbe e-shoppens vilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om internet selskabet er e-mærket medlem, da det skulle være en angivelse af at internet shoppen forstår de gældende danske regler, foruden at shoppen ofte overværes af sagkyndige der har megen viden om lovgivningen.

Dette er en god anledning til at få assistance, ifald du oplever besvær ved din handel med Bison hæftepistol. Herudover foreslår vi at køber er på vagt for de mest vedkommende reglementer der har indvirkning på købet af Bison hæftepistol online, for eksempel hvilken returneringsret online virksomheden bruger.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af Bison hæftepistol, uagtet om man shopper ved 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen eller Stark.

Kirsten S gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Ole gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Mads Andersen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 tips til online indkøb
1Flere internet outlets giver i dag mange forskellige billige fragtløsninger til Bison hæftepistol. En sikker vinder er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når du har lyst. Fragtformen er jo usædvanlig enkel, og mange gange endda den mest betalelige leveringsmetode.
2Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis ret betydningsfuld om vi står og skal bruge Bison hæftepistol med det samme. Alternativt så præsterer enkelte internet virksomheder fragt uden gebyr, men ofte er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris.
3Forinden nogen bestiller billige Bison hæftepistol i en netshop bør man til hver en tid læse deres handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke videre spændende. Endvidere rekommanderer vi at køber er påpasselig med de elementære vilkår der har indvirkning på bestillingen af billige Bison hæftepistol online, som eksempelvis den bytteret internet shoppen tilsikrer.
4Det er efterhånden rigtig simpelt for alle at sammenligne tilbud online på billige Bison hæftepistol fra flere online outlets, og derfor frembyder mange online shops fragt uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønnende at prøve nogle netbutikker efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
5Fragtperioden er jo ultra betydningsfuld ifald du mangler produktet om få sekunder, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved Bison hæftepistol. Temmelig mange online outlets giver billig levering på næste hverdag på flere varenumre, som påkræver at ordren indsendes forinden et angivent tidspunkt.
6Trustpilot præsterer forholdsvis passelige løsninger til at blive klogere på en længere række andre brugeres reflektioner og derfor er det klogt, at du bliver klogere på e-handlens kritik før du shopper billige Bison hæftepistol online. Facebook indebærer ydermere adskillige relevante chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
7Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket hjælper kunden overfor svindlende online outlets. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage pengene over et længere tidsrum.
8Indtil flere e-forhandlere garanterer fri fragt på Bison hæftepistol, men oftest er det under betingelse af at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden skulle du overveje den mest letkøbte leveringsmåde, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Denne er i regelen på den anden side temmelig bekvem. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
9Vi går generelt ind for at bemærke om webshoppen er e-mærket, da det burde være en forsikring om at online butikken anerkender de opstillede regler, tillige med at e-forhandleren jævnligt tilses af fagfolk der har indsigt i vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige Bison hæftepistol hos en e-forhandler kunne man til hver en tid løbe igennem forhandlerens handelsaftale.