Stolpsko, hålplatta, hålband & balksko til svenske altaner 

I Sverige er det blevet populært at anvende diverse byggbeslag i projekter for at skabe altaner. Her anvendes der byggbeslag som stolpsko, hålplatta, hålbånd og balksko som nogen af de stærke forbindingsled og konstruktioner der skal skabe et stærkt fundament i altanen. 

Byggbeslag balksko skaber stærk konstruktion 

Balkskoen bruges til at forbinde bjælker i samme plan, men hvor vinklen mellem primær og sekundær sko er 45° i stedet for 90° som i almindelige balksko. På den måde kan bjælker forbindes til rammen på selve altanen, som er med til at skabe et yderst stærkt fundament og langvarig holdbarhed som er ønsket, når man bygger en altan ud af træ. 

Høj kvalitets byggbeslag til sikre og holdbare konstruktioner 

byggbeslag fungerer som det bærende element i konstruktionen, og det er vigtigt at materialerne som er anvendt til befæstigelse er af den rette kvalitet og type. På den måde sikres byggeriets holdbarhed langt ud i fremtiden. Alle håndværkere i byggebranchen kender nødvendigheden i et godt stykke håndværk. Et godt stykke håndværk kræver tid og den rette kvalitet for et godt resultat. Kvalitets byggbeslag skal til for at opretholde den rette holdbarhed i en bærende konstruktion. 

Stolpsko til at justere højden på altan

Ved hjælp af en stolpsko kan du nemt justere højden, når du bygger eks. en altan. Det er blandt andet fleksibelt, når du bygger en terrasse. En stolpsko kan også blive brugt som et alternativ til at nedgrave en stang. Stolpen graves ikke ned i den fugtige jord. Stolpsko giver en alsidig mulighed for at justere højden på altanen, lige som man ønsker det. 

hålband anvendes til forankring af trækonstruktioner 

Hålband er en  varmgalvaniseret stålplade med huller og kan fx anvendes til afstivning og forankring af trækonstruktioner. Hålband er montagebånd, der anvendes til at fastgøre emner til hinanden. Det kan eks. anvendes til pergolaer, legehuse og altaner. 

hålplatta kan sammenføje bjælker 

Hålplatta anvendes hovedsageligt til sammenføjning af bjælker og tagkonstruktioner. Hålplatta er også velegnede til mindre konstruktioner og projekter, hvor du skal forstærke eller samle, som på en altan eller en pergola. Det er en måde hvorpå man kan forstærke en konstruktion. 

De rette befæstigelses produkter til den rigtige opgave

Det har kæmpe betydning hvilke befæstigelses produkter der anvendes i byggerier. I udendørs projekter er rustfri søm og skruer ved befæstigelse af et vinkelbeslag i større byggerier en god investering. Søm og skruer findes i flere forskellige varianter og størrelser, og det skal give mening i det overordnede billede. Man skal sætte sig ind i hvilke skruer eller søm, der passer til den slags bygningsbeslag, der skal monteres i træ eller beton. 

Stigende fokus på sikre og holdbare materialer 

Der er stigende krav til sikkerheden i de materialer, som man bruger til byggeri i dag. Det har indflydelse på byggbeslag, der skal gennemtestes og være af høj kvalitet, da elementerne og fundamenterne selvfølgelig skal være langtidsholdbare. 

Der er gennem tiden fremstillet mange forskellige typer byggbeslag, såsom vinkelbeslag, gerberbeslag, balksko og trækankre. Alle disse beslag er udviklet med det formål at hjælpe forskellige konstruktioner og byggeprojekter.