Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 81 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 800 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
800 kr.Køb
850 kr.Køb
925 kr.Køb
925 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
998 kr.Køb
1.007 kr.Køb
1.025 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.140 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.154 kr.Køb
1.159 kr.Køb
1.164 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.198 kr.Køb
1.204 kr.Køb
1.211 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.350 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.424 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.825 kr.Køb
1.870 kr.Køb
2.030 kr.Køb
2.030 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Stenmel består af enten knust granit eller knuste sten. Det findes som regel i en sort eller grå farve, men det findes også i flere andre farver.

Det anvendes hovedsageligt til belægninger, ligesom det også kan være særligt velegnet til at fuge med imellem fliser. Derudover kan man også stampe det og dermed bruge det til etablering af stier.

En af fordelene ved stenmel er, at det kan pakke sig rigtigt godt sammen, fordi det er kantet. Det betyder, at det ikke kan blæse væk eller blive skyllet væk, når det regner eller blæser.

Der findes flere forskellige typer stenmel

Der findes som udgangspunkt to forskellige slags stenmel. Den ene variant består af knust granit, mens den anden variant består af knuste sten.

Man kan som regel relativt hurtigt kende forskel på de to forskellige varianter ved at kigge på farven. Er det sort eller gråt, er det lavet af knust granit. Har det i stedet for en mere brunlig farve, er der tale om bakkestenmel, som består af knuste sten.

Stenmel af knust granit

De fleste kender denne form for stenmel, som enten er sort eller grå. Kigger man nøje efter, vil man kunne se de skarpe kanter, som giver en høj friktion. Det er derfor, det er særligt velegnet til fuger mellem fliser, da det i så fald vil blive liggende under regnvejr og stormvejr.

Stenmel af knuste sten (bakkestenmel)

Bakkestenmel er betegnelsen for stenmel lavet af knuste sten. Det har en brunlig farve, men ligesom stenmelet af knust granit er det også kantet og bliver liggende under stormvejr og regnvejr. Det kan derfor også anvendes i fugerne mellem fliserne.

Det er dog en lidt grovere variant, og det er derfor særligt velegnet, hvis der er store fuger mellem fliserne. Derudover kan det også anvendes som den eneste form for belægning enten i indkørslen, på en ridebane eller på en parkeringsplads. Selv når det ligger helt frit, kan det nemlig stort set ikke rykke på sig uanset vejrtypen.

Hvad bruger man stenmel til?

Stenmel bruges flittigt af offentlige instanser til forskellige former for belægninger. Det kan blandt andet være belægninger på ridebaner eller parkeringspladser, men det kan også med stor fordel anvendes i haven.

Skal man lægge fliser eller grave ud til en ny indkørsel, kan man benytte sig af stenmel i stedet for afretningssand. Det kan også bruges i stedet for flisesand, hvis man skal lægge en ny fliseterrasse.

Derudover kan det også bruges i akvarier, til forbedring af jorden i haven og til at opnå en optimal gødningsblanding. Der er med andre ord ikke ret mange grænser for, hvad man kan og ikke kan bruge stenmel til.

Etablering af petanquebaner

Stenmel er dog også særligt anvendeligt til sportslige aktiviteter, som for eksempel petanquebaner. Skal man anlægge en petanquebane, skal man først og fremmest grave ud til banen. Dette gør man ved at fjerne omkring 35-40 centimeter af jorden. Er der meget ler i jorden, kan man være nødt til at lægge et dræn.

Skal banen leve op til de officielle standarder, skal den som minimum være 4 meter i bredden og 15 meter i længden.

Når jorden er blevet fjernet, gælder det om at jævne underlaget, inden der lægges en bundsikring på. Bundsikringen skal bestå af stabilgrus og sand, og den gør, at vand afledes fra området. Derfor skal det også være på 10-15 centimeter.

bundsikringslaget skal der ligge et lag stabilgrus på 15-20 centimeter. Det er med til at sikre en flot og jævn overflade. Når stabilgruset er lagt ud, skal det planeres ud ved hjælp af en pladevibrator. Det sidste lag skal bestå af 4 centimeter stenmel. Det vil gøre, at man får de mest optimale forhold på petanquebanen.

Sidst men ikke mindst kan det være en rigtig god ide at lægge plænekantsten rundt om petanquebanen. Det vil give et flot æstetisk udseende, og samtidig vil det også gøre det sværere for græs og ukrudt at komme ind på banen.

Vælg mellem mange forskellige farver

Som nævnt består stenmel af noget meget fint, nærmest pulveriseret knust granit. Det betyder, at man kan få stenmel i mange af de samme farver, som man kan få granit i. Det er blandt andet følgende farver:

 • Lysegrå
 • Rød
 • Hvid
 • Sort
 • Brun

Fordi det findes i så mange forskellige farver, er det muligt at bruge det sammen med granitskærver. På den måde kan man opnå et flot og jævnt resultat. Bruger man stenmel som underlag til granitskærver, skal man være opmærksom på, at skærverne kommer til at ligge meget fast. Bruger man i stedet for stabilgrus som underlag til skærverne, vil grusets farve skinne igennem, og det undgår man dermed ved at anvende stenmel i stedet for.

Hvor meget stenmel skal man bruge?

Det kan være meget svært at gætte sig til, hvor meget stenmel man skal bruge til sin opgave, og det kan derfor være en god ide at foretage en konkret beregning af forbruget.

Det kan være svært at beregne det egentlige forbrug, hvis man skal bruge det til fugerne mellem fliser. Der findes dog nogle smarte stenmelsberegnere, som kan hjælpe en med at beregne, hvor meget stenmel man skal bruge til opgaven. Man skal bare oplyse målene på fliserne eller stenene samt det samlede areal.

Skal man i stedet bruge stenmel til en petanquebane, en ridebane eller som et stabiliserende lag, vil det være ret nemt at beregne forbruget. Her skal man gange længden og bredden af det pågældende område med tykkelsen på laget.

Skal man eksempelvis etablere en petanquebane på 4 meter i bredden og 15 meter i længden, og som samtidig har en lagtykkelse på 4 centimeter, ser regnestykket således ud: 15 x 4 x 0,04 = 2,4.

Det betyder, at man skal bruge 2,4 kubikmeter stenmel til banen, og det vejer 1600 kg per kubikmeter. Det er dermed ret nemt at beregne, hvor meget man skal bruge.

Hvor kan man købe det henne?

Man kan købe stenmel alle de samme steder, som hvor man kan købe granitskærver og andre former for sten. Hvor man vælger at købe det henne afhænger dog i høj grad af, hvordan man ønsker at få det leveret.

Man skal for eksempel bruge mere end 3 tons stenmel for at etablere en petanquebane, og det er derfor typisk ikke helt ligetil at hente det selv. Den nemmeste løsning er derfor at få det leveret til døren.

Hvad koster stenmel?

Prisen kan variere rigtigt meget alt afhængigt af, hvor man køber det henne, og om man ønsker at få det leveret. Det kan hurtigt komme til at koste ca. 1200 kroner per kubikmeter. Til gengæld svarer en kubikmeter stenmel til ca. 1,5 ton, så dyrere er det heller ikke.

Sådan foregår leveringen

Man kan overordnet set få fingrene i sit stenmel på fire forskellige måder, og hvad man vælger afhænger af, hvad man selv foretrækker:

 • Tippet af: En lastbil vil levere stenmelet og tippe det af i indkørslen eller ved kantsten. Man skal selv sørge for efterfølgende at flytte det derhen, hvor der skal ligge.
 • Aflæsning med grab: Man kan også vælge at få det læsset af fra en lastbil med grab. I så fald vil man få leveret bunken af stenmel på et ønsket sted på grunden. Det kræver dog, at grabben kan nå fra vejen af og ind til det ønskede sted. Som regel er der tale om en afstand fra vej til leveringsstedet på maksimalt 10 meter.
 • Levering i bigbag: Lastbilen afleverer stenmelet i en bigbag i indkørslen eller ved kantsten. Man skal dermed selv sørge for at flytte det efterfølgende.
 • Hent selv: Det er også muligt at hente det selv, hvis man har en trailer til rådighed. De fleste forhandlere tilbyder gratis læsning af stenmelet i traileren, og så skal man selv sørge for at få det af traileren, når man kommer hjem.

Hvordan udlægger man stenmel?

Det er rimelig ligetil at udlægge stenmel, og det skal lægges ud på den samme måde, uanset hvad man skal bruge det til.

Man skal altid starte med at grave 35-40 centimeter ud, så området bliver plant, og man dermed får etableret et holdbart fundament. Efterfølgende skal jorden planes godt ud, inden der lægges et bundsikringslag. Bundsikringslaget har til formål at sørge for, at vand kan løbe væk fra området, når det regner eller har sneet. Det skal bestå af en kombination af stabilgrus og sand, og dybden skal være på 10-15 centimeter.

Herefter skal man lægge et 15-20 centimeters lag stabilgrus på bundsikringslaget, som skal planere det øverste lag. Planeringen foretages lettest med en pladevibrator.

Slutteligt skal der lægges et lag stenmel på ca. 4 centimeter, inden det planes ud.

Vær opmærksom på misfarvninger

Fordelene ved stenmel er, at det kan modvirke ukrudt, og samtidig kan det også give en meget stærk og robust fuge mellem fliser og lignende. Der findes dog også en ulempe, som man bør være opmærksom på. Stenmel kan nemlig misfarve belægningen, hvis man for eksempel lader det ligger på sin terrasse eller i indkørslen, mens det regner.

Hvis man vil undgå misfarvninger på belægningen, er det derfor meget vigtigt, at man ikke efterlader det på belægningen, og at man ikke gør det vådt under arbejdet.

Alternativer til stenmel

Der kan være flere forskellige årsager til, at man ønsker at undgå at anvende stenmel. I så fald findes der en lang række alternativer, herunder blandt andet grus, slotsgrus, fugesand, sand og almindeligt strandsand.

Langt de fleste typer sand fungerer som et rigtigt godt alternativ til stenmel. Det skyldes blandt andet, at det ligger meget stabilt, og derudover er det meget let at planere ud. Ulempen er dog, at det ikke har den samme høje friktion som stenmel. Det kan dermed godt komme til at fyge mere, når det stormer, end det ville have gjort, hvis man i stedet for havde lagt stenmel.

Vælger man i stedet for at lægge grus ud som alternativ til både sand og stenmel, vil det fyge mindre end sand. Omvendt vil det til gengæld være sværere at planere ordentligt ud, så man får et flot og jævnt resultat.

Som det fremgår, findes der en række fine alternativer til stenmel, men de har alle sammen deres fordele og ulemper – ligesom stenmel i øvrigt har det. Der er dog en grund til, at man stadig i rigtig mange tilfælde anvender stenmel til mange forskellige formål. Det er generelt bare et rigtigt godt og solidt materiale, der har et utal af forskellige anvendelsesmuligheder.

Har man behov for et materiale, som man kan regne med, bliver liggende, når det regner eller blæser kraftigt, så bør man nøje overveje, om ikke stenmel vil være den mest ideelle løsning.

Anvendelse: til ridebaner til bålsted til indkørsel til petanquebaner som fugesand til fuger til køkkenhaven til gangstier som underlag under skærver som toplag til gårdsplads til havesti som fugemateriale mod ukrudt til fliser mod myrer til legeplads omkring træer til akvarier til akvarier til bålplads til havegange omkring højbede til bede til planter til belægning til flisefuger til haven til drivhus som terrasse som belægning til veje

Varianter: groft gult grå knust bakke brun hvidt gråt lysegrå sort gul fint blå granit antracit lyst

Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 800 kg 10 kg 20 kg 25 kg 1 ton 500 kg 500 liter

Levering: vognlæs i sække hent selv trailer løst leveret i løs vægt i poser afhentning i bigbag

Brands: Weber Dansand NCC Safestone Champost Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, som giver sparring omkring stenmel.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige stenmel fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af varer, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot stenmel.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse butikkens betingelser.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og herigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne personligt. Hermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få varerne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af stenmel online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få skarpere priser.
Størsteparten af niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du få endnu mere nyttig rådgivning fra mennesker som er specialister i netop stenmel.
Diverse nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe stenmel online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

stenmel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at piske ned absolut lige når du er midt i det omfattende projekt.
2Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at have en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter handlingsplanen.
3Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal skaffe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand er det normalt at få tilbud fra diverse virksomheder.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive en fordel at nedskrive samtlige poster, og så søge sig frem til online tilbud på dem én efter én.
5Der ligger vældig mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig oplysning, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
6Der viser sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til omfattende projekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i planen, så man kan være sikker på at komme i mål.
7Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko der beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet forbedrer planeten.
9Muligvis kan det blive fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer til disposition i god tid før du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at sammensætte en enkel liste som indeholder de materialer som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
10Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til dele af projektet, specielt i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter kræver mere end en person. Dertil vil det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Man må ikke gå ned på udstyr. Tit kan det være essentielt at have grejet tilgængeligt idet du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
12I god tid inden at du går i gang med byggeriet må det være vildt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til stenmel

 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

  De fleste forretninger på nettet giver nu et hav af forskellige billige løsninger til levering til stenmel. En af favoritterne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig virkelig overkommelig, samt tit derudover den billigste metode til levering.

  Du kan på samme måde planlægge at få produkterne leveret til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Metoden bliver tit en anelse dyrere, men lige så vel meget fleksibel ift. stenmel online. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog betinges af at du har bopæl nær internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på stenmel kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig ifald du har brug for varen inden for kort tid, og derfor er det fuldt ud afgørende at man dobbelttjekker leveringstiden på stenmel. Størstedelen af byggecentre – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer online, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren aflægges før et angivent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne afsted inden pakkepersonalet har fyraften.

  En hel del byggeforretninger byder på levering uden omkostninger på stenmel online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man tage den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  Flere webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man handler billig stenmel online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og Bygma. De udlover blandt andet klik-og-hent på stenmel i følgende områder:

  Vanløse, Ikast, Thisted, Tilst, Nakskov, Hillerød, Tårnby, Valby, Ringsted, Hjørring, Allerød, Haderslev, Risskov, Kokkedal, Aabenraa, Vejle, Holstebro, Silkeborg, Brøndby, Lystrup, Dragør, Frederikshavn, Rødovre, Kolding, Viborg, Frederikssund, Kalundborg, Aalborg, Jyllinge, Gentofte, Rønne, Frederiksberg, Greve, Frederiksværk, Helsingør, Næstved, Charlottenlund, Søborg, Lyngby, Holbæk, Roskilde, Korsør, Albertslund, Brønderslev, Haslev, Farum, Hvidovre, Hørsholm, Ballerup, Middelfart, Skanderborg, Aarhus, Værløse, Herlev, Struer, Ishøj, Odder, Hobro, Hedensted, København, Svendborg, Gladsaxe, Nørresundby, Køge, Glostrup, Varde, Skive, Randers, Esbjerg, Stenløse, Nærum, Brabrand, Ølstykke, Vordingborg, Højbjerg, Nyborg, Nykøbing Falster, Rudersdal, Sønderborg, Grenaa, Hedehusene, Lillerød, Brønshøj, Vallensbæk, Fredericia, Taastrup, Virum, Horsens, Birkerød, Slagelse, Odense, Åbyhøj, Solrød Strand, og Herning, .

  Afhentning af stenmel er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at folk mange gange kigger efter blandt andet køb stenmel og stenmel online. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere kigge efter fx billig stenmel, stenmel priser samt stenmel tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

  Find den bedste pris på stenmel

  Det er vældig ukompliceret for alle og enhver at prissammenligne på billige stenmel online hos diverse butikker på nettet, og altså har adskillige e-butikker været presset til at at nedskære udsalgspriserne på stenmel eftertrykkeligt, og endda garantere gratis fragt.

  Det kan dog ikke desto mindre blive udbytterigt at studere et par forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg på stenmel online inden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

  Man bør trods alt være omhyggelig med, at ifald en internet webshop forhandler billige stenmel online på tilbud til en pris der anses for ufattelig fordelagtig, så bør det ofte være en varsel om en uærlig internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side en del af et regulativ, der sikrer kunden overfor svindlende online virksomheder.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage omkostningerne til stenmel over flere uger. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet billig stenmel og stenmel online. Derudover oplever man som regel internet shoppere efterspørge eksempelvis stenmel tilbud, køb stenmel samt stenmel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fuger til havegange til indkørsel omkring træer til akvarier mod ukrudt til havesti til gårdsplads til bålplads til veje som terrasse til gangstier som belægning til drivhus til flisefuger mod myrer til bålsted til planter til fliser under skærver til belægning til haven som fugemateriale omkring højbede til petanquebaner til bede som underlag til akvarier til ridebaner til legeplads som fugesand som toplag til køkkenhaven

  Varianter: bakke sort hvidt groft lysegrå lyst fint gult brun antracit blå gul knust grå granit gråt

  Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 500 kg 15 kg 1 ton 20 kg 10 kg 500 liter 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 1 m3 15 kg 800 kg

  Levering: trailer i løs vægt i sække i bigbag hent selv vognlæs afhentning løst leveret i poser

  Brands: Safestone NCC Champost Raw Dansand Weber

  Læs nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot tilbyder fuldt ud relevante løsninger til at bese en stor portion forhenværende konsumenters observationer og herved rekommanderer vi, at du gennemgår e-shoppens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige stenmel online.

  Facebook præsterer tilsvarende temmelig passelige muligheder for at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi en del online virksomheder som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også må benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige stenmel online i en internet butik burde de faktisk gennemløbe e-butikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed med de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Et nemt alternativ kunne være at bemærke om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en erklæring om at internet firmaet imødekommer de gældende danske regler, tillige med at internet firmaet nu og da besigtiges af fagfolk som mestrer retningslinjerne.

  Det er en rigtig god genvej til assistance, hvis du skulle få problemstillinger med dit indkøb af stenmel. Ydermere er det en hjælp at man er på vagt for de vigtigste bestemmelser i forbindelse med købet af stenmel online, eksempelvis hvilken ombytningsret online firmaet tilbyder.

  Derfor er det også essesentielt, at man når som helst opbevarer sin faktura e-mail, så man når som helst kan påvise købet af stenmel, uagtet om man har handlet hos XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

  Erik Rasmussen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Rasmus gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Jan F gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Niels gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Stenmel på e-forretninger

  Trustpilot forærer dig relativt gode genveje til at eksaminere adskillige forhenværende konsumenters vurderinger med bestilling af stenmel og herved går vi ind for, at du vurderer webbutikkens kritik inden du køber stenmel online.

  Facebook genererer også regulære hæderlige løsninger til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed. I øvrigt ser vi endda forretninger på nettet som tilbyder kunderne at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er ift. køb af stenmel.

  Forinden du shopper stenmel på nettet

  Forud for at nogen shopper stenmel hos en internet forhandler kan man i virkeligheden have øje for netbutikkens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant.

  Et nemt alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, da det kan være en forsikring om at online firmaet respekterer de opstillede regler, foruden at e-firmaet løbende overværes af jurister som har nøje kendskab til vedtægterne på området for salg af stenmel på nettet.

  Det giver dig lejlighed til at få assistance, ifald du får vanskeligheder med din ordre. Endvidere er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de grundlæggende reglementer der influerer på transaktionen.

  Forsendelse af stenmel

  Adskillige internet butikker tilbyder heldigvis et hav af forskellige leveringsmuligheder. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig at du selv står for afhentning af stenmelet, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens lager.

  Leveringsdygtigheden er ultra betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge stenmelet om et øjeblik, så i det øjemed er det bestemt centralt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for stenmel – men glem ikke at det kræver at ordren køres igennem forud for et fastslået klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne ordnet inden de lageransatte drager hjemad.

  En række outlets på nettet garanterer fragt uden betaling af stenmel, men oftest gælder det kun hvis du køber for en bestemt pris.

  Produkterne der er vist på den her oversigt er udvalgt af hjemmesidens søgemekaniske. Søgemotoren har nemlig kigget ekstremt mange tilbud for at finde frem til de produkter der bedst relaterer sig til stenmel, og som søgemotoren derfor beregner matcher din søgning bedst.

  Udover søgeteksten du indtastede på Google har søgemotoren derudover inddraget formuleringer, som den kan se at andre brugere med stor sandsynlighed bruger i forbindelse med det, eksempelvis stenmel tilbud og stenmel til gangstier foruden søgeudtryk som stenmel i løs vægt og stenmel til ridebane.

  Den data bruger algoritmen som ekstra inspiration til at liste de mest aktuelle tilbud. Det kan også ses at folk leder efter eksempelvis stenmel imod ukrudt, stenmel til ridebane samt stenmel til indkørsel. Den data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere forbi en stor mængde tilbud.

  Desuden viser vores data, at søgefraserne stenmel tilbud, stenmel til gangstier og stenmel til ridebane er særdeles populære, og som følge heraf er disse samtidig taget med af robotten foruden søgefraserne stenmel salg, stenmel i løs vægt og stenmel tilbud. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de fremviste produkter, idet at minimum ét af dem faldt i din smag.

  Stenmel købes via moderne internet shops, for eksempel XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles stenmel til…

  Nordjylland: Hjørring, Støvring, Frederikshavn, Hadsund, Aalborg, Hobro, Nibe, Thisted, Brønderslev, Skagen, Aars, Nørresundby, Sæby, Aabybro, Svenstrup, Nykøbing Mors, Hirtshals

  Hovedstaden: Rødovre, Tårnby, Ølstykke, Brønshøj, Værløse, Rønne, Rudersdal, Dragør, Charlottenlund, København, Hillerød, Lyngby, Hedehusene, Helsingør, Espergærde, Glostrup, Farum, Ballerup, Fredensborg, Hellebæk, Valby, Gilleleje, Gentofte, Vallensbæk, Albertslund, Hellerup, Snekkersten, Nivå, Frederiksberg, Lillerød, Humlebæk, Allerød, Vanløse, Hundested, Nærum, Holte, Hørsholm, Søborg, Smørumnedre, Virum, Kokkedal, Slangerup, Hvidovre, Frederikssund, Dyssegård, Gladsaxe, Frederiksværk, Herlev, Høje Taastrup, Brøndby, Helsinge, Stenløse, Måløv, Ishøj, Taastrup, Birkerød, Roskilde

  Sjælland: Holbæk, Fensmark, Sorø, Maribo, Vordingborg, Nakskov, Nykøbing Sjælland, Tune, Køge, Næstved, Herfølge, Nykøbing Falster, Ringsted, Kalundborg, Jyllinge, Haslev, Korsør, Greve, Solrød Strand, Slagelse, Skælskør

  Midtjylland: Herning, Aarhus, Viborg, Skjern, Åbyhøj, Vejle, Bjerringbro, Løgten, Tilst, Skanderborg, Egå, Holstebro, Hørning, Hinnerup, Struer, Kjellerup, Lemvig, Hornslet, Skødstrup, Risskov, Ringkøbing, Silkeborg, Mårslet, Randers, Beder, Lystrup, Galten, Malling, Grenaa, Brabrand, Hammel, Odder, Hadsten, Ebeltoft, Ry, Hasselager, Højbjerg, Ikast, Brande, Skive, Løsning, Horsens, Hedensted

  Syddanmark: Sønderborg, Esbjerg, Tønder, Nyborg, Haderslev, Ringe, Middelfart, Varde, Munkebo, Børkop, Nordborg, Rødekro, Assens, Otterup, Aabenraa, Ribe, Grindsted, Svendborg, Faaborg, Vejen, Kolding, Vojens, Odense, Fredericia, Kerteminde, Billund, Bramming

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den billigste metode til levering vil altid være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du har bopæl nærved e-forretningens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig ultra betydningsfuld såfremt man mangler stenmel med det samme. Alternativt så frembyder enkelte firmaer på nettet levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for et konkret beløb.
  2Flere webshops tilbyder levering uden betaling på stenmel, men i reglen afkræver det at man shopper for et konkret beløb. Ellers burde man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Metoden bliver til tider derudover ualmindeligt ligetil. Den mest betalelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente pakken.
  3Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af et regelsæt, der værner os imod falske e-shops. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at klare prisen over en periode.
  4Leveringshastigheden er selvfølgelig temmelig bestemmende om vi har behov for ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det uden tvivl passende at du efterser det forventede leveringstidspunkt for stenmel. En lang række butikker på nettet garanterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen placeres inden et angivent tidspunkt.
  5Vi tilråder generelt at se nærmere på om netbutikken er godkendt af e-mærket, da det kan være en antydning af at internet shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken løbende gennemses af fagfolk der har megen viden om vedtægterne på området. Forinden folk handler billige stenmel i en online virksomhed burde de i princippet kigge på e-shoppens handelsvilkår.
  6Trustpilot frembringer de facto ærlige chancer for at kigge nærmere på en længere række øvrige køberes kritik og af den grund foreslåes det, at du evaluerer online forretningens anmeldelser forinden du handler billige stenmel online. Facebook forærer dig endvidere uden sammenligning passende løsninger til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
  7Adskillige butikker på nettet tildeler nu om stunder diverse billige fragtformer til stenmel. Den mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de købte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er altså usædvanlig overkommelig, samt mange gange endda den mest prisbevidste leveringstype.
  8Forud for at nogen bestiller billige stenmel på en webbutik kunne man i og for sig overveje e-shoppens vilkår, men det er ofte ikke særlig sjovt. Ydermere kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for bestillingen af billige stenmel online, som for eksempel den ombytningsrettighed hjemmesiden kører med.
  9Det er jo ekstremt simpelt for alle at finde de bedste priser online på billige stenmel hos forskellige internet selskaber, og derfor frembyder en hel del internet foretagender fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk være nyttigt at sammenligne forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du handler, så du er velinformeret til at få den mest betalelige pris.