Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 800 kg 25 kg 500 kg 1 ton 20 kg 15 kg 25 kg 1000 kg

Levering: i poser afhentning i sække i løs vægt hent selv løst leveret trailer i bigbag vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot bundsikringsgrus.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af bundsikringsgrus.
Det er helt klart super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige bundsikringsgrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode priser, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes overalt i landet, og dermed har de fleste adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at undgå fragten, og samtidig have produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af bundsikringsgrus online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du handler bundsikringsgrus online fra deres webshop.
En masse nichebutikker er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Majoriteten af nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du forvente ekstra gavnlig rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop bundsikringsgrus.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer på nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube yder assistance med store mængder udbytterig oplysning, især når man leder på engelsk.
2For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund kan du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
3Du bør gennemtænke om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Hvis du ønsker professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente forslag fra en håndfuld leverandører.
4Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinger at projektet influerer positivt på planeten.
5Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger når det gælder store projekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
6Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det kan blive forstandigt at nedskrive alle udgifter, og herefter finde frem til prisen på hver eneste af dem.
7Du bør for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er klogt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
8Godt forarbejde vil være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder arbejdsplanen.
9Det viser sig meningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer parat i god tid før du starter eksekveringen. Du bør lave en punktforms oversigt indeholdende alt der er nødvendige, og som det næste efterse hver enkelt ting, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Man vil aldrig gå ned på udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har grejet ved hånden inden du igangsætter dit byggeprojekt. Husk også at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Det bør overvejes at sikre sig assistance til projektet, navnlig når det er større byggeprocesser. Større byggerier gør krav på flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Forud for at du igangsætter byggeprocessen kan det være temmelig vigtigt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål angående bundsikringsgrus

 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

  De fleste butikker på nettet yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til bundsikringsgrus. En der er meget almindelig er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig super overkommelig, samt oftest tilmed den mest billige metode til levering.

  Du kan lige så vel forsøge at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver som regel en lille smule mere bekostelig, men på den anden side rigtig smertefri for bundsikringsgrus online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl at hente ordren selv, men det betinges af at du er med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på bundsikringsgrus kan vise sig at være ret aktuel ifald vi behøver varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det nemlig fornuftigt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt for bundsikringsgrus. En hel del internet forretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt distribueret før pakkepersonalet holder fyraften.

  Nogle få internet foretagender byder på fragtfri levering på bundsikringsgrus online, men i reglen afkræver det at man shopper for en konkret sum. I øvrigt må du snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  Størstedelen af byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig bundsikringsgrus online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Stark. De yder eksempelvis click-and-collect på bundsikringsgrus i følgende områder:

  Hjørring, Allerød, Vordingborg, Lystrup, Brabrand, Grenaa, Taastrup, Holstebro, Ringsted, Dragør, Slagelse, Nykøbing Falster, Højbjerg, Skanderborg, Risskov, Frederiksværk, Glostrup, Middelfart, Rønne, Frederiksberg, Hvidovre, Thisted, Jyllinge, Køge, Nyborg, Roskilde, Silkeborg, Stenløse, Helsingør, Viborg, Albertslund, Frederikssund, Haderslev, Korsør, Nærum, Tårnby, Brøndby, Hillerød, Kokkedal, Ballerup, Hobro, Greve, Herlev, Varde, Tilst, Næstved, Vejle, Svendborg, Skive, Odense, Brønderslev, Frederikshavn, Brønshøj, Solrød Strand, Haslev, Nakskov, Aarhus, Kalundborg, Søborg, Esbjerg, Rødovre, Randers, Odder, Hedehusene, København, Aalborg, Lyngby, Fredericia, Nørresundby, Kolding, Virum, Vallensbæk, Charlottenlund, Birkerød, Gentofte, Aabenraa, Holbæk, Horsens, Rudersdal, Lillerød, Valby, Struer, Ølstykke, Herning, Ikast, Ishøj, Farum, Gladsaxe, Hørsholm, Åbyhøj, Værløse, Vanløse, Hedensted, og Sønderborg, .

  Klik-og-hent af bundsikringsgrus er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at mennesker mange gange søger bl.a. billig bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter bl.a. bundsikringsgrus priser, bundsikringsgrus tilbud samt køb bundsikringsgrus, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  Den bedste pris på bundsikringsgrus

  Det er efterhånden meget enkelt for alle at finde de laveste priser på billige bundsikringsgrus online hos flere internet virksomheder, og af den grund har masser af forretninger på nettet været nødt til at reducere prisniveauet på bundsikringsgrus helt i bund, og endda yde fragtfri levering.

  Derfor kan det alligevel være profitabelt at inspicere forskellige internet forhandlere efter rabatter og tilbud på bundsikringsgrus online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Man skal blot være så påvagt, at såfremt en e-butik forhandler billige bundsikringsgrus online for en salgspris som kan virke mystisk tiltalende, bør det for det meste være en indikator for en snydagtig online forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, der sikrer dig som kunde overfor uægte internet selskaber.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du higer efter at afbetale regningen på bundsikringsgrus over en periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

  Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere tit efterspørger fx billig bundsikringsgrus og bundsikringsgrus priser. Man ser derudover ofte online shoppere søge for eksempel bundsikringsgrus online, køb bundsikringsgrus samt bundsikringsgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 800 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 20 kg

  Levering: løst leveret trailer afhentning i bigbag vognlæs hent selv i poser i løs vægt i sække

  Se nærmere på tidligere brugeres ratings

  Trustpilot forærer dig fuldkommen stabile genveje til at vurdere en lang række forhenværende kunders evalueringer og derfor kan det være til hjælp, at du gransker webshoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige bundsikringsgrus online.

  Facebook fører til på samme måde ultra troværdige metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. Tilmed ser vi faktisk online varehuse i Danmark som tilbyder folk at ytre en bedømmelse af deres køb, som lige så vel bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige bundsikringsgrus online på en webshop behøver man principielt tyde webshoppens regler, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de store byggekæder som Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, da det burde være et bevis på at online firmaet understøtter dansk lovgivning, foruden at butikken nu og da kigges til af fagmænd der kender de gældende bestemmelser.

  Det er en rigtig god mulighed for støtte, hvis du udsættes for problemstillinger med dit indkøb af bundsikringsgrus. Ligeledes foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på købet af bundsikringsgrus online, eksempelvis hvilken returpolitik online forhandleren kører med.

  I den relation er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af bundsikringsgrus, uanset om man bestiller fra Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Jan P gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Peter gav 4 stjerner

  God webshop

  Morten R gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Anna J gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Bundsikringsgrus fra internet webshops

  Trustpilot fører til i højeste grad habile genveje til at efterse forskellige andre kunders observationer med køb af bundsikringsgrus og af den grund anbefaler vi, at du læser online butikkens kritik inden du handler bundsikringsgrus online.

  Facebook præsterer ligeledes visse gavnlige genveje til at få indblik i netbutikkens troværdighed. I øvrigt møder vi en del internet forhandlere hvor kunder kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er ved bestilling af bundsikringsgrus.

  Inden du bestiller bundsikringsgrus online

  Før nogen shopper bundsikringsgrus på en internet handler behøver de for at være på den sikre side gennemløbe netshoppens regler, dog er det undertiden ikke videre spændende.

  Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærket, som generelt er en angivelse af at online webshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen af og til gennemses af jurister der behersker vilkårene på området for salg af bundsikringsgrus via webshops.

  Dette er en god anledning til hjælpende service, for så vidt du forvoldes problemer med din handel. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de mest essentielle forhold der har indvirkning på handlen.

  Levering af bundsikringsgrus

  En hel del online webshops frembyder efterhånden et hav af forskellige leveringsmetoder. Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter bundsikringsgruset, som dog afhænger af at du er med kort afstand til internet forhandlerens bopæl.

  Leveringstiden er vældig bestemmende om man behøver bundsikringsgruset straks, så med det formål er det ganske klogt at du checker det forventede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus – som alligevel er underforstået at ordren laves før et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne sendt afsted forinden de logistikansatte får fri.

  Visse internet forretninger frembyder portofri fragt på bundsikringsgrus, men typisk påkræves det at du bestiller for et fastslået beløb.

  Varerne du finder på denne side blev frembragt af hjemmesidens søgemekaniske. Algoritmen har faktisk gennemsøgt flere millioner af varer med det formål at kunne fremvise de tilbud der ligger tæt op ad bundsikringsgrus, og som robotten af den grund beregner at du vil kunne lide.

  Udover søgeforespørgslen du gav Google har søgemotoren desuden medtaget formuleringer, som øvrige søgende formentlig skriver i sammenhæng med det, eksempelvis bundsikringsgrus hent selv og køb bundsikringsgrus foruden søgninger som køb bundsikringsgrus eller bundsikringsgrus afhentning.

  Den data kan robotten bruge som yderligere information til at kunne vise de bedste tilbud. Vi kan også se at mennesker eksempelvis søger efter bedste bundsikringsgrus, bedste bundsikringsgrus samt bundsikringsgrus leveret. Denne information har søgemotoren også brugt til, at søge sig forbi tusindvis af tilbud.

  Desuden viser vores data, at søgefraserne bundsikringsgrus leveret, bedste bundsikringsgrus og bedste bundsikringsgrus er aldeles anvendte, og af den grund er de ligeledes taget med af robotten på samme måde som søgeordene bundsikringsgrus afhentning, køb bundsikringsgrus og billig bundsikringsgrus. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, ved at bare et enkelt af disse kan bruges.

  Bundsikringsgrus afhentes hos lettilgængelige byggemarkeder, f.eks. Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles bundsikringsgrus til…

  Hovedstaden: Helsingør, Høje Taastrup, Espergærde, Birkerød, Taastrup, Stenløse, Hellerup, Frederiksberg, Tårnby, Ølstykke, Snekkersten, Fredensborg, København, Farum, Lyngby, Kokkedal, Hvidovre, Gladsaxe, Smørumnedre, Frederiksværk, Nivå, Gilleleje, Hundested, Holte, Roskilde, Vanløse, Ishøj, Glostrup, Vallensbæk, Helsinge, Måløv, Rudersdal, Hillerød, Rødovre, Hellebæk, Virum, Charlottenlund, Humlebæk, Valby, Allerød, Ballerup, Brønshøj, Dyssegård, Albertslund, Værløse, Rønne, Gentofte, Herlev, Brøndby, Hørsholm, Dragør, Hedehusene, Søborg, Nærum, Slangerup, Frederikssund, Lillerød

  Syddanmark: Assens, Rødekro, Nordborg, Grindsted, Vejen, Ribe, Odense, Tønder, Varde, Middelfart, Otterup, Kerteminde, Aabenraa, Børkop, Sønderborg, Billund, Munkebo, Esbjerg, Svendborg, Nyborg, Bramming, Ringe, Fredericia, Haderslev, Faaborg, Kolding, Vojens

  Sjælland: Solrød Strand, Nakskov, Maribo, Herfølge, Tune, Ringsted, Slagelse, Vordingborg, Næstved, Sorø, Skælskør, Jyllinge, Nykøbing Falster, Køge, Fensmark, Holbæk, Haslev, Kalundborg, Greve, Korsør, Nykøbing Sjælland

  Nordjylland: Nørresundby, Thisted, Aalborg, Nibe, Brønderslev, Aabybro, Hobro, Hjørring, Aars, Frederikshavn, Skagen, Svenstrup, Sæby, Nykøbing Mors, Hadsund, Hirtshals, Støvring

  Midtjylland: Hornslet, Risskov, Horsens, Silkeborg, Brande, Hasselager, Mårslet, Hadsten, Egå, Skanderborg, Hammel, Ry, Løgten, Struer, Ikast, Grenaa, Vejle, Tilst, Åbyhøj, Odder, Beder, Løsning, Herning, Malling, Bjerringbro, Hørning, Galten, Randers, Hedensted, Skive, Hinnerup, Lemvig, Skjern, Brabrand, Ringkøbing, Viborg, Kjellerup, Ebeltoft, Skødstrup, Aarhus, Lystrup, Holstebro, Højbjerg

  9 gode råd til køb på nettet
  1Trustpilot giver dig egentlig gunstige chancer for at gennemsøge ganske mange eksisterende køberes vurderinger og af den grund er det fornuftigt, at du eftergår e-firmaets anmeldelser forud for at du køber billige bundsikringsgrus online. Facebook indebærer også immervæk gavnlige metoder til at få indblik i online webshoppens pålidelighed.
  2Den billigste fragtform vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog står og falder med at du opholder dig i kort afstand af e-butikkens lager. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være ret vigtig hvis man skal bruge bundsikringsgrus om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere online outlets portofri levering, men i mange tilfælde kun såfremt man køber for en bestemt pris.
  3Fragttiden er naturligvis særdeles central i tilfælde af at man mangler dine nye varer om få sekunder, så af den grund er det rimelig fornuftigt at vi checker den forventede leveringsdato for bundsikringsgrus. Flere internet forhandlere giver løfte om billig 1 hverdags levering på en masse varenumre, men det påkræver at ordren køres igennem inden et fast klokkeslæt.
  4Før nogen shopper billige bundsikringsgrus på en forhandler på nettet kunne de reelt læse deres handelsvilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt. Herudover tilrådes det at man er klar over de mest aktuelle forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige bundsikringsgrus online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen tilsikrer.
  5Nogle enkelte netbutikker tilbyder portofri levering på bundsikringsgrus, men i reglen er det betinget af at der bestilles for en konkret pris. I øvrigt burde man snuppe den mest letkøbte leveringsmulighed, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtformen er jævnligt desuden super nem. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog altid være at du selv henter pakken.
  6Det er jo efterhånden meget praktisk for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige bundsikringsgrus på forskellige online firmaer, og med det motiv præsterer en lang række online virksomheder billig fragt. Det kan dog alligevel blive udbytterigt at checke et par forskellige online firmaer efter udsalg og tilbud før du køber, så man er på den sikre side med at indhente den laveste pris.
  7Vi går generelt ind for at bemærke om e-forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at internet forhandleren forsvarer de officielle regler, og at online virksomheden tit gennemses af specialister der mestrer retningslinjerne. Før nogen handler billige bundsikringsgrus på en internet butik kunne man for at være på den sikre side betragte webshoppens regler.
  8De fleste online forretninger foreslår efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til bundsikringsgrus. En af de populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ekstremt smertefri, og ofte derudover den mest letkøbte fragtmetode.
  9Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en lov, der forsvarer en overfor uoprigtige online firmaer. Alternativt burde du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at honorere regningen over en periode.