Spar der, hvor der kan spares- i længden

Er I midt i at bygge jeres drømmehjem? Så har I sikkert en del kommende udgifter, som ligger og lurer forude. Det er aldrig til at forudsige, hvad et sådant byggeprojekt vil koste, men det handler også om, at finde de løsninger, som man vil blive glade og taknemmelige for i længden- og ikke de halvhjertede, lette løsninger, der virker så dejligt ukomplicerede i momentet. Der er så mange overvejelser, I skal igennem, når det kommer til valg af materialer, men hvad med selskaber? Læs mere her.

Stød i stikkontakten

Vi har alle brug for strøm nu til dags, og I bruger sikkert allerede rigeligt under jeres byggeprojekt. Men har I overhovedet overvejet, hvad der ville være den bedste løsning for jer, når I flytter ind og skal til at have et hverdagsliv i jeres nye hjem? Nok ikke, der er vi ikke kommet til endnu. Men I kan altså spare mange penge ved at undersøge dette. Se Billigt-Elselskab.dk, som opstiller forskellige elselskaber efter priser i en beregning, der tager jeres cirka forbrug i betragtning. Der findes ikke et elselskab, som kan kalde sig det billigste, for dette er fuldstændig afhængigt af, hvilken typer forbruger, man er. Det er værd at undersøge.

Hvilke andre abonnementer og aftaler har I?

Det kan være svært at holde overblikket over, hvilke selskaber, man abonnerer på eller betaler til fast hver måned. Det er bare blevet sådan, at sådan er det, og det er jo også ret let at forholde sig til, hvis man ikke behøver at ændre på noget. Men måske kunne det alligevel godt betale sig at bruge den smule energi på at undersøge sagerne lidt i dybden. Måske er der penge at spare, og det skader jo ingen. Internetudbyder, tv-pakker, mobilabonnementer, vandforbrug, varmeforbrug, you name it. Aviser, streamingtjenester, forsikringer, you name it. Der findes mange flere end nævnte, og mange af dem er bestemt vigtige, men det er ikke blot ens boligsituation, som ændrer sig, når man flytter i et splinternyt hus. Det er også ens forbrug og herunder, hvor effektivt de forskellige elementer udnytter og udvikler eksempelvis energi. Et lidt mere jordnært eksempel er at spørge sig selv og hinanden: Har vi virkelig brug for at have fem forskellige streamingtjenester og en tv-pakke? Læg mærke til hvordan og hvad, I forbruger, så I kan blive klogere på, hvad I godt kan undvære- og undvære at betale for.