Overrask din datter med et splinter nyt værelse

Det kan være din datter lige er startet i skole eller i børnehave, og du kunne bare ikke være mere stolt! Du vil gerne gøre noget for hende, og vise hende at du elsker hende. Du kan selvfølgelig købe det bedste fra Fætter BR, men hvorfor ikke gå all in. Overrask hende med et splinternyt værelse. Hun vil elske dig for det. Og så slipper I nok også for at hun kommer randende ind i jeres soveværelse hver eneste nat, fordi hun ikke vil sove selv. Med et nyt pigeværelse vil hun med garanti sove i sit eget værelse fra nu af.

Start ud med de store ting

Når du skal begynde at indrette værelset, er det en god ide at rydde værelset fuldstændig. På den måde har du plads til at få malet værelset. Et rigtigt pigeværelse er jo ikke et pigeværelse uden glitter og masser af farver. Du kan eventuelt male væggene i nogle smukke farver, hvorefter du maler over med en flot glittermaling. Glittermalingen vil med garanti være et hit, som hun vil gøre alle hendes veninder misundelige med.

Indret værelset i et tema hun elsker

Indretning er selvfølgelig den sjoveste del af arbejdet. Det er her du kan få lov til at slippe din fantasi ud og være kreativ. Pynt værelset med hendes yndlings Disney figurer. Dette kan både være i form af puder, gardiner, legetøj og så videre. Du kan også sætte jeres gamle tv op inde i værelset. På den måde kan hun få lov til at se hendes yndlingsfilm selv, så I ikke er nødsaget til at se Frozen om og om igen.

En anden god ide kan være at sætte noget sjovt lys op inde i værelset. Sæt eksempelvis en diskokugle op i loftet eller en lampe der viser stjernehimmelen når det er mørkt i rummet.