Spar op til 67 % på barkflis • Pristjek [2020]

Barkflis

Er du på udkig efter barkflis?
 Vi har fundet 29 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er LHM.dk, som sælger 1000 liter for kun 680 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter barkflis inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
LHM.dk
680 kr.
DavidsenShop.dk
725 kr.
XL-Byg.dk
880 kr.
Byggecenter.dk
884 kr.
Lundhede.com
890 kr.
Plantorama.dk
918 kr.
10-4.dk
926 kr.
Wupti.com
995 kr.
JemogFix.dk
995 kr.
BygMax.dk
1.074 kr.
Super-Grus.dk
1.093 kr.
HaveHandel.dk
1.095 kr.
Sandmanden.com
1.095 kr.
Plantetorvet.dk
1.107 kr.
MaxiBag.dk
1.155 kr.
Linolie123.dk
1.158 kr.
Frishop.dk
1.170 kr.
BygHjemme.dk
1.170 kr.
Silvan.dk
1.198 kr.
MultiKoeb.dk
1.231 kr.
HaveGlad.dk
1.239 kr.
GodJord.dk
1.239 kr.
GrusDirekte.dk
1.262 kr.
Stark.dk
1.297 kr.
Bauhaus.dk
1.299 kr.
GranitButikken.dk
1.340 kr.
DKFliser.dk
1.399 kr.
JohannesFog.dk
1.850 kr.
FC-Beton.dk
2.040 kr.

Barkflis egner sig særligt godt, hvis man ønsker at frostsikre sine planter i haven i vinterperioden, men det anvendes i høj grad også som bunddække i havens bede. Det minder meget om træflis, og det findes både i en fin og en grov udgave.

Den fine udgave er særlig ideel til ridebaner og små bede i haven, mens den grove udgave er særligt velegnet til at dække store arealer.

Hvordan anvendes barkflis?

Barkflis har rigtig mange forskellige anvendelsesområder, men der er mange, der vælger at bruge det som bunddække til deres bede i haven på grund af det flotte udtryk, det giver. Derudover kan man med stor fordel også anvende barkflis, hvis man ønsker at undgå ukrudt i haven.

Lige netop derfor er der særligt mange, der bruger det som bunddække i hække og bede, men man kan med fordel også bruge det flere andre steder i haven. Fordi barkflis har den egenskab, at det kan holde den underliggende jord varmere end normalt, så er det også særligt velegnet til at bruge i bedet rundt om husmuren.

Derudover bruges det også ofte på legepladser som faldunderlag, og det er særligt på naturlegepladser. Det skyldes, at det er væsentligt blødere at falde ned på, end det er at falde ned på jorden.

På legepladser er barkflis også med til at give et mere naturligt udtryk end mange andre typer faldunderlag.

Fordelene ved at lægge barkflis

Der er mange gode grunde til at lægge barkflis ud, og en af dem er, at det er rigtigt effektivt til ukrudtsbekæmpelse i både bede og andre steder i haven. Det er, fordi barkflisen forhindrer sollyset i at komme ned til ukrudtets rødder, og ukrudt kan ikke leve uden lys.

Ved at lægge barkflis ud kan man dermed spare sig selv for rigtig mange lugetimer i haven, ligesom man også kan spare miljøet og pengepungen for kemikalier, som man kan bruge til at bekæmpe ukrudt.

Ved at lægge barkflis ud kan man også nøjes med at vande sjældnere, end man normalt ville gøre, fordi barkflisen holder på fugten i jorden og modvirker tørke. Dette er endnu en gevinst for miljøet.

Sidst men ikke mindst har barkflis en rigtig lang holdbarhed på 5-10 år, og investeringen holder derfor længe. Derudover kommer formuldningsprocessen, hvilket giver jorden yderligere næring, og man får dermed endnu sundere planter i bedet.

Forebyggelse og bekæmpelse af ukrudt

Barkflis er både rigtigt effektivt til at forebygge mod ukrudt og til at fjerne ukrudt, hvis det allerede er kommet op. Selv hvis man etablerer en helt ny have, hvor man anvender helt ny jord, så er det ikke nogen garanti for, at der ikke er kimen til ukrudt.

Derfor kan man altså aldrig sikre sig helt mod ukrudt, men man kan lægge et tykt lag barkflis ud, hvilket forhindrer ukrudtet i at overleve.

Hvor store mængder skal man bruge?

Hvor stor en mængde, man skal bruge, afhænger blandt andet af, hvor stort et areal der skal dækkes med barkflis.

Det kan være en rigtig god ide at beregne det præcise behov, inden man køber barkflisen, og her kan man gå ud fra følgende tommelfingerregel: Barkflis er mest effektivt, hvis man lægger et lag på cirka 10 centimeter.

Dette hænger sammen med, at laget i så fald vil være tykt nok til, at noget af flisen kan rykke sig, uden at det har en effekt.

Lægger man et lag på 10 centimeter, så vil en kubikmeter barkflis kunne dække et bed på omkring 10 kvadratmeter. Så gælder det bare om at måle, hvor stort det pågældende bed er.

Hvor køber man det henne?

Barkflis kan købes hos flere forskellige forhandlere, men inden man kører ud til den første og den bedste forhandler, bør man gøre sig nogle overvejelser om, hvor meget man skal bruge, og om der er behov for at få det leveret til adressen.

Hvis man kun skal bruge en enkelt sæk til et lille blomsterbed i haven, kan det som regel bedst betale sig at tage forbi den lokale forhandler. Har man behov for større mængder barkflis, kan det som regel bedst betale sig at bruge lidt ekstra tid på at undersøge, hvilken forhandler der tilbyder den bedste kvalitet, pris og de bedste leveringsmuligheder.

Hvor meget koster det?

Når man skal beregne, hvor meget barkflis koster, skal man huske at tænke på, hvor meget tid man kommer til at spare på at luge ukrudt i haven, og hvor mange penge man sparer ved ikke at skulle købe forskellige former for ukrudtsbekæmpelse.

Man kan derfor ikke nøjes med at kigge på den deciderede pris hos forhandleren, men i de fleste tilfælde kan det godt betale sig at bruge tid på at finde den bedste pris. Det gælder særligt, hvis man skal bruge store mængder, da der i så fald kan være mange penge at spare.

Inden man går ud og køber sin barkflis, bør man beregne, hvor stor en mængde man skal bruge. Typisk bliver prisen billigere, jo mere man køber, så det er værd at have in mente. Hvilken kvalitet, man vælger, har også en indflydelse på prisen. Fin barkflis koster som regel mere end almindelig grov barkflis.

Hvordan bliver barkflisen leveret?

Skal man bruge større mængder barkflis, bliver mængden som regel opgjort i kubikmeter. Der er i så fald tale om meget store mængder, og det er ikke sikkert, at man har mulighed for at hente det selv, eller at det kan betale sig.

Vælger man alligevel at hente det selv, forudsætter det, at man har en bil og en trailer, og derudover skal man som regel komme og afhente barkflisen inden for et aftalt tidsrum. De fleste forhandlere tilbyder dog gratis læsning af traileren, hvilket er en rigtig stor hjælp for mange.

Foretrækker man dog alligevel at få sin barkflis leveret, så er der overordnet set tre forskellige leveringsmetoder:

 1. Tipning: Man kan få sin barkflis tippet af i indkørslen eller ved kantstenen. Dermed skal man selv sørge for at transportere det til det sted i haven, hvor det skal bruges.
 2. Aflæsning med grab: Man kan også få sin barkflis aflæsset med en grab, hvilket er en stor fordel, hvis man ikke selv har mulighed for at fjerne det fra kantstenen eller indkørslen. Her kan man nemlig vælge et sted på grunden, hvor det skal lægges. Det kræver dog, at lastbilen kan komme tæt nok på til at kunne levere på det aftalte sted.
 3. Levering i bigbag: Denne leveringsform minder meget om tipning ved kantsten eller indkørsel, men forskellen er, at her er al flisen samlet i én stor pose, og det ligger dermed ikke løst på grunden.

Hvad er forskellen på barkflis og træflis?

Der er en rigtig stor sammenlignelighed mellem barkflis og træflis, og i rigtig mange tilfælde gør det ikke den store forskel, om man anvender den ene eller den anden type flis. Begge dele kan nemlig med stor fordel anvendes både i private haver, på legepladser, på skovstier, på ridebaner og flere andre steder.

Den helt store forskel på de to forskellige flistyper skal findes i udseendet. Ønsker man et mere skovagtigt og naturligt udseende, så kan man med fordel vælge barkflis. Det ligger også bedre fast på jorden fra start af, hvor træflis er længere tid om at lægge sig helt fast på jorden på grund af den glatte struktur.

Når man skal vælge mellem barkflis og træflis, så bør man vælge den type flis, som man synes er pænest, og som passer bedst til det formål, flisen skal bruges til. I bund og grund er det mest en smagssag, hvad man vælger, da de har de samme egenskaber.

Findes der andre typer flis?

Ja det gør der, selvom barkflis og træflis er de absolut mest almindelige. Hvor barkflis som regel kommer fra grantræer og nåletræer, så kommer træflis som regel fra løvtræer. Dog er det også muligt at få flis fra andre og mere eksotiske træsorter.

Man kan også vælge en helt anden flistype, nemlig kakaoflis. Denne type flis er produceret af overskudsmaterialer i form af skaller fra chokoladeproduktionen. Den indeholder en stor mængde næringsstoffer, som er med til at holde den pågældende jord fugtig. Anvender man den rigtige lagtykkelse, virker det også meget effektivt mod ukrudt.

Den sidste type flis er skovflis, som er en meget grov type træflis, der kommer fra træer i de danske skove, som er blevet udtyndet.

Men er barkflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Barkflis via internet selskaber

  Trustpilot tilbyder dig en del gunstige muligheder for at bese en hel del øvrige kunders domme med bestilling af barkflis og af den grund er det prisværdigt, at du tjekker online butikkens bedømmelser inden du handler barkflis på nettet.

  Facebook byder på derudover temmelig ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet. Foruden det møder vi mange online forretninger som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere må benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er ift. bestilling af barkflis.

  Forinden du shopper barkflis på nettet

  Før nogen handler barkflis på en butik behøver de i virkeligheden kigge på e-butikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt.

  Alternativet er at kigge hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en sikkerhed for at internet virksomheden efterlever de gældende danske regler, foruden at internet butikken rutinemæssigt besøges af jurister der har nøje kendskab til vilkårene på området for salg af barkflis via webshops.

  Dette er desuden en god mulighed for at blive assisteret, såfremt du forvoldes dilemmaer i processen med din handel. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de primære vilkår der spiller ind i forbindelse med transaktionen.

  Forsendelse af barkflis

  Mange e-butikker tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af løsninger til levering. Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente barkflisen, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig lige ved e-forretningens lager.

  Leveringshastigheden er usædvanlig essentiel såfremt du har brug for barkflisen inden for kort tid, så af den grund er det aldeles relevant at vi ser den anslåede leveringstid for barkflis – hvilket dog afhænger af at bestillingen anbringes forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet på posthuset inden de logistikansatte drager hjemad.

  Indtil flere firmaer på nettet garanterer fragt uden beregning af barkflis, men tit kræver det at der erhverves for et fastslået beløb.

  Mest stillede spørgsmål angående barkflis:

 • Barkflis hvordan?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Barkflis hvor meget?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Produkterne der findes i den her samling blev udvalgt af hjemmesidens robot. Denne har hurtigt kigget massevis af varer for at finde de af de varer der har den tætteste relation til barkflis, og som søgemotoren af den grund beregner interessere dig.

  Udover den Google-søgning du lavede har robotten også inddraget søgeforespørgsler, som historikken viser at øvrige brugere sandsynligvis bruger i den forbindelse, eksempelvis barkflis til grill eller barkflis til rygning foruden ord som barkflis til dyr eller barkflis til surbundsbed.

  Den data har den benyttet som yderligere information for at præsentere de tættest beslægtede produkter. Vi ser også at øvrige brugere eksempelvis søger efter barkflis til varmeværker, barkflis hent selv samt barkflis til fyring. Den viden har robot-søgeren også brugt til, at søge sig forbi tusindvis af varer.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne barkflis til surbundsbed, barkflis hent selv og barkflis til rygning er virkelig populære, og derfor er disse ligeledes taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeordene barkflis i bigbag, barkflis fint og barkflis fint. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de listede produkter, ved at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Barkflis erhverves hos almindelige e-shops, f.eks. Silvan.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk, JemogFix.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk, Stark.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles barkflis til…

  Sjælland: Herfølge, Næstved, Jyllinge, Slagelse, Korsør, Tune, Køge, Solrød Strand, Ringsted, Maribo, Nakskov, Haslev, Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Fensmark, Sorø, Greve, Skælskør, Nykøbing Falster, Vordingborg

  Hovedstaden: Rønne, Gentofte, Brønshøj, Hvidovre, Smørumnedre, Ishøj, Farum, Hillerød, Vanløse, Rudersdal, Lyngby, Herlev, Hørsholm, Frederiksværk, Espergærde, Humlebæk, Slangerup, Dragør, Holte, Albertslund, Allerød, Helsingør, Nivå, København, Ballerup, Lillerød, Frederiksberg, Valby, Frederikssund, Nærum, Hellebæk, Tårnby, Måløv, Brøndby, Taastrup, Dyssegård, Birkerød, Ølstykke, Søborg, Stenløse, Virum, Vallensbæk, Hellerup, Charlottenlund, Fredensborg, Rødovre, Værløse, Hedehusene, Roskilde, Kokkedal, Hundested, Gladsaxe, Gilleleje, Glostrup, Helsinge, Høje Taastrup, Snekkersten

  Nordjylland: Aabybro, Hjørring, Sæby, Hadsund, Støvring, Frederikshavn, Nibe, Nykøbing Mors, Aars, Skagen, Svenstrup, Hobro, Aalborg, Hirtshals, Brønderslev, Nørresundby, Thisted

  Midtjylland: Hasselager, Lystrup, Mårslet, Hadsten, Brande, Aarhus, Herning, Struer, Løgten, Grenaa, Bjerringbro, Tilst, Højbjerg, Løsning, Vejle, Åbyhøj, Risskov, Odder, Ringkøbing, Malling, Skanderborg, Hornslet, Lemvig, Hammel, Ebeltoft, Horsens, Brabrand, Viborg, Kjellerup, Galten, Hørning, Ikast, Randers, Beder, Skødstrup, Holstebro, Egå, Silkeborg, Hedensted, Hinnerup, Skive, Skjern, Ry

  Syddanmark: Vojens, Ribe, Bramming, Munkebo, Otterup, Børkop, Aabenraa, Esbjerg, Sønderborg, Ringe, Rødekro, Odense, Faaborg, Nordborg, Vejen, Tønder, Assens, Kerteminde, Kolding, Grindsted, Fredericia, Svendborg, Nyborg, Billund, Varde, Middelfart, Haderslev

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg barkflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har faste samarbejder med forskellige butikker på nettet hvor vi præsenterer firmaernes produkter, og tager imod kommission såfremt de personer vi sender videre foretager et køb.

  Orientering vedrørende tilbud og e-shops ajourføres rutinemæssigt, men der tages forbehold for ændringer der måtte være lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte data.