Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare Zibro varmeblæser.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Zibro varmeblæser.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige Zibro varmeblæser fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige leverandører, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af Zibro varmeblæser online.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og pga. det har mange chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller Zibro varmeblæser online på deres hjemmeside.
En masse specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Diverse online nichebutikker har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Følgelig får du formentlig mere begavet service fra ansatte som er eksperter i netop Zibro varmeblæser.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Zibro varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Zibro varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Zibro varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Zibro varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er formidler af en masse brugbar information, især når du leder på engelsk.
2Du bør vurdere om projektet er et du kan klare selv, eller du burde have professionel hjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
3Det er vigtigt at have alle byggematerialer klar til brug i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en enkel huskeliste som samler det du får brug for, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
4Inden du indleder byggeprocessen kan det blive yderst fundamentalt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være en række regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med omfangsrige opgaver, og som følge heraf vurderes det vigtigt at man afsætter god nok tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at have tid nok til det.
6Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det fås hvis renoveringen er CO2-besparende. Det kræver dermed at projektet har positiv betydning for planeten.
7For projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den grund bør du tit se udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
8Du skal aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
9Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en effektiv plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder din strategi.
10Man bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Det er klogt at du har det klar til brug idet du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Det kan være en god idé at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst når det kommer til større byggeprojekter. Krævende ombygninger behøver mere end en person. Desuden er det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Ofte vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne kortlægge udgiften ved dem én efter én.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt er smartest?

Masser af online forretninger frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsløsninger til Zibro varmeblæser. Den mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, og så henter du bare din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså ualmindeligt fleksibel, og desuden endvidere den billigste leveringsmåde.

Du kunne endvidere påtænke at vælge at få leveret hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig typisk lidt mere omkostningsfuld, men tillige ualmindeligt smertefri ved køb af Zibro varmeblæser online. Den mest betalelige fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning står og falder med at du lever nær internet selskabets butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Zibro varmeblæser kan være usædvanlig vital såfremt man behøver pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det aldeles essentielt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved Zibro varmeblæser. En hel del e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, men som trods alt er betinget af at du når at bestille forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken afsted inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Flere byggemarkeder lover fri fragt på Zibro varmeblæser online, men tit kun såfremt man shopper for en bestemt pris. Alternativt bør man udse dig den mest letkøbte leveringstype, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

Store byggecentre tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Zibro varmeblæser online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggekæderne frembyder for eksempel click-and-collect på Zibro varmeblæser i følgende byer:

Allerød, Holbæk, Hedehusene, Nyborg, Frederiksværk, Hjørring, Hillerød, Jyllinge, Rønne, Tilst, Varde, Rødovre, Charlottenlund, Vordingborg, Risskov, Køge, Farum, Stenløse, Fredericia, Herning, Hvidovre, Kolding, Haderslev, Solrød Strand, Åbyhøj, Rudersdal, Ishøj, Frederikssund, Gladsaxe, Haslev, Valby, Grenaa, Nørresundby, Frederikshavn, Odense, Herlev, Kalundborg, Dragør, Hobro, Hedensted, Thisted, Højbjerg, Albertslund, Helsingør, Horsens, Glostrup, Nærum, Middelfart, Hørsholm, Lillerød, Holstebro, Svendborg, Gentofte, Greve, Lyngby, København, Brabrand, Brøndby, Aalborg, Næstved, Virum, Værløse, Odder, Silkeborg, Slagelse, Frederiksberg, Ballerup, Kokkedal, Skive, Søborg, Brønshøj, Brønderslev, Ringsted, Lystrup, Vanløse, Esbjerg, Vallensbæk, Ikast, Struer, Sønderborg, Randers, Skanderborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Roskilde, Birkerød, Aarhus, Nakskov, Taastrup, Vejle, Ølstykke, Korsør, Viborg, og Tårnby, .

Click-and-collect af Zibro varmeblæser er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland).

Ved kig i tallene bliver det klart, at netshoppere tit søger efter for eksempel køb Zibro varmeblæser og Zibro varmeblæser online. Derudover ser vi jævnligt folk kigge efter fx Zibro varmeblæser priser, Zibro varmeblæser tilbud samt billig Zibro varmeblæser, foruden de store byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Find den bedste pris på Zibro varmeblæser

Det er særligt let for os alle at sammenligne priser på billige Zibro varmeblæser online hos forskellige e-forretninger, og til gengæld har langt de fleste online butikker været tvunget til at nedskære prisniveauet på Zibro varmeblæser betydeligt, og i øvrigt love billig levering.

Men det kan immervæk vise sig profitabelt at tjekke et par internet selskaber efter udsalg og tilbud på Zibro varmeblæser online forinden du handler, sådan at man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

Man bør imidlertid ikke glemme, at såfremt en e-butik annoncerer billige Zibro varmeblæser online for en salgspris som kan virke ufattelig billig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig internet forhandler. Kortbetalinger er ikke desto mindre dækket ind under en foranstaltning, hvilket beskytter en imod uærlige firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afbetale beløbet til Zibro varmeblæser i flere bidder. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger eksempelvis Zibro varmeblæser priser og Zibro varmeblæser tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis Zibro varmeblæser online, køb Zibro varmeblæser og billig Zibro varmeblæser.

Kig på folks oplevelser

Trustpilot fører til uden sammenligning troværdige løsninger til at vurdere en række nuværende kunders tanker og derved går vi ind for, at du udforsker internet firmaets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige Zibro varmeblæser online.

Facebook præsterer tillige sådan set fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets troværdighed. Her ses en række netbutikker som gør det muligt at notere en evaluering af deres køb, som også må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Zibro varmeblæser online på en e-shop behøver de i princippet studere webshoppens regler, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark og Bygma.

Et andet forslag er at se om netbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en garanti for at online virksomheden opfylder de opstillede regler, og at internet virksomheden løbende tilses af fagmænd som har nøje kendskab til lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for støtte, såfremt du får vanskeligheder ved din handel med Zibro varmeblæser. Herudover tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de elementære regler der har betydning for købet af Zibro varmeblæser online, for eksempel den byttepolitik netshoppen lover.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af Zibro varmeblæser, ligegyldig om man har købt ved XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Silvan.

Bente Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hans Kristensen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Jette G gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Lars gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til indkøb via nettet
1Fragttiden er særligt betydningsfuld såfremt vi har behov for ordren fluks, og med det formål er det nemlig vigtigt at vi tjekker den estimerede leveringstid på Zibro varmeblæser. De fleste online forhandlere tilsiger billig dag-til-dag fragt på en masse varer, som dog er betinget af at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt.
2Det er super ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Zibro varmeblæser i blandt flere online firmaer, og af den grund lover masser af internet virksomheder levering uden beregning. Det kan alligevel vise sig lønnende at studere en række online butikker efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Vi tilråder generelt at finde ud af om netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det er en sikring om at online forhandleren anerkender de danske regler, tillige med at shoppen rutinemæssigt vurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før folk handler billige Zibro varmeblæser på en e-forhandler burde de i reglen se på e-shoppens forretningsaftale.
4Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente ordren selv, som jo stiller krav om at du er i nærheden af online shoppens bopæl. Den løsning kan være særdeles vital såfremt du står og skal bruge Zibro varmeblæser fluks. Alternativt så præsterer flere internet outlets portofri levering, men undertiden under forudsætning af at der indkøbes for et konkret beløb.
5Forinden nogen shopper billige Zibro varmeblæser på en e-butik kunne man faktisk gennemløbe forhandlerens handelsaftale, dog er det oftest en tidskrævende opgave. Herudover kan det anbefales at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af billige Zibro varmeblæser online, f.eks. den byttepolitik netbutikken lover.
6Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en regel, hvilket bistår køberen overfor uægte internet firmaer. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere omkostningerne senere.
7Trustpilot bringer dig fuldstændig pålidelige muligheder for at efterse ret mange forhenværende kunders iagttagelser og herved er det en hjælp, at du undersøger online firmaets omtaler forinden du bestiller billige Zibro varmeblæser online. Facebook tilbyder dig desuden fuldstændig sikre muligheder for at få kendskab til online virksomhedens troværdighed.
8Enkelte e-butikker præsterer fragt uden betaling på Zibro varmeblæser, men ofte kræver det at du bestiller for en præcis sum. Alternativt skal du gribe den mest betalelige fragttype, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Muligheden er godt nok endda særdeles ligetil. Den mindst kostelige leveringsversion er unægtelig at du selv henter produkterne.
9En stor portion online forhandlere tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til Zibro varmeblæser. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig rigtig smart, og oftest ligeledes den mest betalelige løsning til levering.