Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggecentre har et stort udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover blot Würth varmeblæser.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af Würth varmeblæser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige Würth varmeblæser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør man undersøge forretningens regningslinjer.
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger produkter fra diverse leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af Würth varmeblæser online.
De kendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og takket være dette har folk adgang til at handle online og fragte varerne selv. Som følge af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne straks.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller Würth varmeblæser online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de ikke sælger andet. Derfor vil du modtage super begavet service fra folk med specialistviden i netop Würth varmeblæser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Würth varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Würth varmeblæser silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Würth varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Würth varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og pga. dette vil det være afgørende at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, således at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
2Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være rationelt at dokumentere alle udgiftsposter, og så notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
3Længe før du påbegynder byggeriet kan det blive vildt værdifuldt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund skal du ofte se femdøgnsprognosen lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned i samme sekund som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning som sikkerhedshjelm der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
6Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube faciliterer enorme mængder konstruktiv info, i særlig grad forudsat at du kigger på engelsk.
7Det er aktuelt at du har alle byggematerialer disponible forud for at du kaster dig over dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig oversigt hvoraf der fremgår de materialer som er nødvendige, og bagefter tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
8Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om omfattende projekter. Større ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Man må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være afgørende at du har grejet til rådighed forinden du begynder på byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Husk at overveje om projektet kan klares alene, eller du hellere skal hente assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Ifald du skal have professionel hjælp kan det være fordelagtigt at notere priser fra diverse firmaer.
11Godt forarbejde vil være vejen til succes med byggeprocessen. Du bør liste en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
12Det er muligt at spørge om offentlig støtte til byggerier. Det ydes når byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
De bedst anmeldte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En stor portion internet forhandlere udlover nu til dags et bredt udvalg af billige former for fragt til Würth varmeblæser. En af de mest benyttede er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ret uproblematisk, samt mange gange endda den billigste leveringsversion.

Du kunne alternativt vælge at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtmetoden er af og til en anelse dyrere, men ligeledes usædvanlig smart ift. Würth varmeblæser online. Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Würth varmeblæser kan vise sig at være virkelig betydningsfuld hvis du står og skal bruge ordren omgående, så derfor er det fuldt ud centralt at du besigtiger den anslåede leveringsdato på Würth varmeblæser. Mange e-butikker i Danmark – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter online, som alligevel regnes ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken distribueret før pakkepersonalet får fri.

Nogle få online butikker garanterer fragt uden beregning på Würth varmeblæser online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du handler for en præcis sum. I øvrigt kan man foretrække den billigste fragtmulighed, som oftest er at få bragt dine varer til et afhentningssted.

Masser af byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du handler billig Würth varmeblæser derhjemme og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på Würth varmeblæser i disse byer:

Varde, Valby, Kolding, Aarhus, Birkerød, Ølstykke, Slagelse, Vanløse, Tilst, Skanderborg, Aalborg, Rødovre, Herlev, Virum, Greve, Haslev, Vejle, Nørresundby, Rønne, Hillerød, Sønderborg, Frederiksværk, Skive, Jyllinge, Fredericia, Gentofte, Frederiksberg, Gladsaxe, Frederikssund, Korsør, Hedensted, Brøndby, Lillerød, Søborg, Hvidovre, Viborg, Værløse, Holbæk, Farum, Brønshøj, Herning, Åbyhøj, Brønderslev, Aabenraa, Hørsholm, Vallensbæk, Køge, Nyborg, Haderslev, Holstebro, Kalundborg, Svendborg, Middelfart, Odense, Struer, Allerød, Nykøbing Falster, Næstved, Ballerup, Charlottenlund, Lyngby, Solrød Strand, Ringsted, Nærum, Grenaa, Glostrup, Ishøj, København, Rudersdal, Frederikshavn, Risskov, Horsens, Albertslund, Kokkedal, Randers, Højbjerg, Brabrand, Lystrup, Tårnby, Helsingør, Esbjerg, Thisted, Roskilde, Odder, Hobro, Taastrup, Silkeborg, Nakskov, Vordingborg, Ikast, Stenløse, Hedehusene, Hjørring, og Dragør, .

Click-and-collect ift. Würth varmeblæser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger for eksempel Würth varmeblæser tilbud og Würth varmeblæser online. Foruden dette ser man mange gange mennesker lede efter for eksempel billig Würth varmeblæser, køb Würth varmeblæser og Würth varmeblæser priser, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Stark.

Den bedste pris på Würth varmeblæser

Det er jo efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige Würth varmeblæser online hos forskellige forhandlere på nettet, og herved har en hel del online shops været tvunget til at tvinge priserne på Würth varmeblæser voldsomt, og ydermere frembyde gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel være rentabelt at kontrollere diverse e-shops efter billige priser på Würth varmeblæser online inden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør dog være obs på, at når en netbutik markedsfører billige Würth varmeblæser online for en udsalgspris som anses for utopisk attraktiv, kunne det for det meste være en indikator for en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er dog omfavnet af en foranstaltning, som dækker dig som køber imod uægte online butikker.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil afdrage omkostningerne til Würth varmeblæser i flere bidder. Det foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tallene fremstår det markant, at netshoppere jævnligt leder efter fx billig Würth varmeblæser og Würth varmeblæser priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge eksempelvis Würth varmeblæser tilbud, køb Würth varmeblæser samt Würth varmeblæser online.

Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot bringer dig de facto gavnlige løsninger til at gennemgå forskellige aktuelle køberes observationer og derfor kan det være til hjælp, at du udforsker online webshoppens omtaler før du bestiller billige Würth varmeblæser online.

Facebook præsterer tilsvarende egentlig gode muligheder for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Derudover er der en række online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at ytre en kritik af ordreforløbet, som ydermere må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige Würth varmeblæser online på en e-handler behøver man for at være på den sikre side skimme deres forretningsaftale, men det er ofte et omfattende projekt, specielt ved de gængse byggecentre som Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at finde ud af om webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det bør være en sikring om at internet webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet regelmæssigt efterses af jurister som kender til vilkårene på området.

Desuden tilbydes du anledning til assistance, hvis du oplever udfordringer med dit køb af Würth varmeblæser. Udover dette er det at foretrække at du er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der kan have betydning for købet af Würth varmeblæser online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, således man når som helst kan bekræfte købet af Würth varmeblæser, uafhængig af om man handler fra XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Anne Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Bente gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Maria Madsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Louise P gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot byder på sådan set fantastiske løsninger til at finde ud af mange eksisterende brugeres omtaler og derved er det godt, at du eftergår internet firmaets vurderinger forud for at du shopper billige Würth varmeblæser online. Facebook fremskaffer derudover en række udmærkede genveje til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
2Nogle internet forretninger lover fragt uden beregning på Würth varmeblæser, men typisk under forudsætning af at der indkøbes for et konkret beløb. Derudover kunne du udvælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtformen bliver uheldigvis tillige yderst fleksibel. Den mest prisbevidste type af levering er unægtelig at hente produkterne selv.
3Inden nogen køber billige Würth varmeblæser på en internet handler burde de altid overveje shoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er vidende om de grundlæggende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Würth varmeblæser online, som fx hvilken returpolitik online shoppen har.
4Den mest betalelige leveringsudgave vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet forretningens bopæl. Den løsning kan i nogle tilfælde være særligt aktuel hvis du står og skal bruge Würth varmeblæser øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer enkelte e-firmaer fragt uden gebyr, men ofte gælder det kun hvis man bestiller for et konkret beløb.
5Leveringstiden kan vise sig at være ret væsentlig om man mangler pakken øjeblikkeligt, og derfor er det altså passende at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på Würth varmeblæser. Temmelig mange outlets på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men husk at det kræver at handlen laves forinden et bestemt klokkeslæt.
6Vi tilråder generelt at granske om internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det typisk er et billede på at webshoppen lever op til de danske retningslinjer, samt at e-butikken en gang i mellem evalueres af specialister som forstår lovgivningen. Forinden folk køber billige Würth varmeblæser i en internet webshop kunne de i og for sig skimme webbutikkens handelsbetingelser.
7En stor portion webbutikker i Danmark yder nu om dage flere billige leveringsmetoder til Würth varmeblæser. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren den dag der passer dig. Fragttypen er jo ekstremt fleksibel, og mange gange endda den billigste leveringsmetode.
8Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, som støtter køber imod uoprigtige internet firmaer. Som alternativ burde du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
9Det er jo efterhånden ultra smertefrit for folk at søge sig frem til priser online på billige Würth varmeblæser fra diverse netshops, og altså lover flere webshops portofri fragt. Dog kan det trods alt vise sig smart at prøve et par forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, så du er tryg ved at få den laveste pris.