Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af Würth loddekolbe.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige Würth loddekolbe fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver gode tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot Würth loddekolbe.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af Würth loddekolbe online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har du chancen for at købe online og køre materialerne selv. Derigennem kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og sågar have varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså forventes det at du får ekstremt konstruktiv service fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Würth loddekolbe.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller Würth loddekolbe online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Würth loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Würth loddekolbe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Würth loddekolbe silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Würth loddekolbe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der er en hel række instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig information, især hvis du bruger engelske søgeord.
2Det vil vise sig afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer klar i god tid før du begynder håndværket. Du har god gavn af at lave en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alt du skal bruge, og derefter eftergå listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte ting gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal liste en struktureret strategi, der viser hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du laver køreplanen.
6Der kommer ofte pludselige udfordringer i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo kan det vise sig essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du må nødig gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være uundværligt at du har udstyret disponibelt før du tager fat på arbejdet. Det er derudover vigtigt at medregne de her udgifter i økonomien.
8Det bør overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde have eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Hvis du indhenter hjælp fra en ekspert er det normalt at få tilbud fra flere leverandører.
9Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
10Forinden du iværksætter arbejdet kan det vise sig højst værdifuldt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende tjekke vejrudsigten i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
12Det er fundamentalt at have et regnskab for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være forstandigt at notere alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge den billigste pris på dem alle sammen.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Adskillige internet webshops foreslår efterhånden en hel del forskellige billige fragtløsninger til Würth loddekolbe. En der er meget anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter varerne når du har lyst. Leveringsmetoden er altså ret så uproblematisk, og oftest ydermere den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kunne derudover beslutte dig for at vælge at få sendt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Denne er typisk en anelse mere pebret, men ydermere super bekvem for Würth loddekolbe online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette er betinget af at du lever nærved e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Würth loddekolbe er selvfølgelig temmelig udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge produkterne inden for få dage, og herved er det skam afgørende at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved Würth loddekolbe. En masse internet shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, men som trods alt kræver at handlen gemmenføres forinden et givent tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne ordnet forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse internet webshops lover levering uden betaling på Würth loddekolbe online, men i reglen er det påkrævet at du bestiller for et konkret beløb. Ellers burde du gribe den billigste fragtform, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Würth loddekolbe online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår fx afhentning af Würth loddekolbe i disse områder:

Ringsted, Brønshøj, Nykøbing Falster, Stenløse, Varde, Lillerød, Odense, Værløse, Svendborg, Sønderborg, Haslev, Lyngby, Taastrup, Roskilde, Frederikssund, Thisted, Nyborg, Brønderslev, Ballerup, Middelfart, Slagelse, Tårnby, Nærum, Vejle, Korsør, Albertslund, Holstebro, Esbjerg, Nakskov, Frederiksværk, Aarhus, Gladsaxe, Hedehusene, Aalborg, Horsens, Køge, Charlottenlund, Odder, Fredericia, Brabrand, Aabenraa, Næstved, Tilst, Ikast, Gentofte, Lystrup, Struer, Silkeborg, Hørsholm, Jyllinge, Helsingør, Rudersdal, Brøndby, Hillerød, Rødovre, Risskov, Vordingborg, Kalundborg, Grenaa, Randers, Valby, Skanderborg, Hjørring, Greve, København, Haderslev, Kokkedal, Søborg, Virum, Birkerød, Viborg, Farum, Ishøj, Vanløse, Allerød, Skive, Nørresundby, Hedensted, Herning, Ølstykke, Åbyhøj, Hobro, Frederiksberg, Rønne, Højbjerg, Kolding, Frederikshavn, Herlev, Vallensbæk, Holbæk, Solrød Strand, Hvidovre, Glostrup, og Dragør, .

Afhentning ift. Würth loddekolbe er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland).

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel køb Würth loddekolbe og billig Würth loddekolbe. Derudover ser vi som regel netshoppere søge eksempelvis Würth loddekolbe priser, Würth loddekolbe tilbud samt Würth loddekolbe online, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på Würth loddekolbe

Det er jo ualmindeligt fremkommeligt for alle at sammenligne priser på billige Würth loddekolbe online på flere e-forhandlere, og til gengæld har utallige online selskaber været presset til at at sænke salgspriserne på Würth loddekolbe en hel del, og i øvrigt sikre levering uden omkostninger.

Det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at checke nogle enkelte e-forhandlere efter udsalg og tilbud på Würth loddekolbe online inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at antage den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du må dog ikke glemme, at i tilfælde af at en netshop udbyder billige Würth loddekolbe online for en salgspris der kan virke utopisk tiltalende, er det for det meste være en indikator for en bedragerisk online shop. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en lov, som sikrer køber imod uoprigtige webshops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afdrage beløbet til Würth loddekolbe ude i fremtiden. Det fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Når der ses på data er det markant, at internetbrugere tit søger blandt andet Würth loddekolbe online og billig Würth loddekolbe. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel Würth loddekolbe tilbud, køb Würth loddekolbe og Würth loddekolbe priser.

Analyser tidligere kunders oplevelser

Trustpilot præsterer fuldkommen værdifulde chancer for at iagttage en række andre køberes iagttagelser og derved er det at foretrække, at du besigtiger e-shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige Würth loddekolbe online.

Facebook frembringer derudover temmelig troværdige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Tilmed er der en række online forhandlere hvor folk kan notere en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige Würth loddekolbe online på en e-forhandler bør man principielt overveje virksomhedens handelsbetingelser, dog er det mange gange et omfattende arbejde, specielt ved de gængse byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

En nemmere løsning er at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en indikation om at online shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at netbutikken af og til vurderes af eksperter der forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, når du udsættes for vanskeligheder ved din shopping med Würth loddekolbe. Endvidere kan det anbefales at kunden er sat ind i de mest basale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af Würth loddekolbe online, for eksempel den returret netbutikken benytter.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af Würth loddekolbe, uafhængig af om man har handlet ved Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Bygma.

Susanne Knudsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Bente B gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Morten P gav 5 stjerner

God til prisen

Camilla gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online shopping
1Flere shops på nettet tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsformer til Würth loddekolbe. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din pakke når du har mulighed for det. Den er altså rigtig uproblematisk, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsversion.
2Det er særdeles simpelt for købere at lave prissammenligning online på billige Würth loddekolbe hos diverse shops på nettet, og til gengæld tilbyder utallige internet forretninger i Danmark fragtfri levering. Det kan dog immervæk vise sig indbringende at sammenholde et par forskellige netbutikker efter billige priser før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at indhente den bedste pris.
3Trustpilot tilbyder nogle nyttige chancer for at kortlægge flere tidligere kunders oplevelser og herved slår vi et slag for, at du verificerer online butikkens anmeldelser før du køber billige Würth loddekolbe online. Facebook præsterer for øvrigt fuldt ud fordelagtige muligheder for at få kendskab til online webshoppens troværdighed.
4Generelt tilråder vi at finde ud af om internet firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en antydning af at e-handlen accepterer de opstillede regler, og at den nu og da besøges af eksperter der har indsigt i lovene på området. Forud for at nogen køber billige Würth loddekolbe hos en butik på nettet bør de reelt tyde forhandlerens forretningsaftale.
5Fragttiden er selvfølgelig meget vital såfremt du har behov for din pakke nu og her, og af den grund er det uden tvivl aktuelt at vi gransker den anslåede leveringsdato for Würth loddekolbe. Størstedelen af online virksomheder stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, hvilket dog påkræver at du bestiller forinden et angivent klokkeslæt.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under et lovbud, der forsvarer kunden overfor uægte netbutikker. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at dække regningen af flere omgange.
7Før nogen shopper billige Würth loddekolbe i en e-forretning kan man altid gennemgå webshoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. Tillige tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår der influerer på bestillingen af billige Würth loddekolbe online, som fx den byttepolitik webshoppen benytter.
8Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning kræver at du bor nærved internet virksomhedens tilholdssted. Den metode til levering er naturligvis ekstremt væsentlig om du har behov for Würth loddekolbe om få sekunder. Alternativt så yder visse forretninger på nettet levering uden betaling, men undertiden kun når der bestilles for en bestemt sum.
9Nogle e-forhandlere byder på levering uden beregning på Würth loddekolbe, men i de fleste tilfælde kræver det at man handler for en konkret pris. Desuden kan du tage den billigste leveringstype, der tit er at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden er undertiden også rigtig hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente varerne.