Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regningslinjer.
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp til valg af Würth limpistol.
Du vil finde forskelle i prisen på billige Würth limpistol fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Würth limpistol.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder sælger varer fra alverdens producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af Würth limpistol online.
De store byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har man adgang til at handle online og transportere materialerne personligt. Derfor kan man blive fri for fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du få mere nyttig hjælp fra ansatte som er specialister i netop Würth limpistol.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billig pris.
Flertallet af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som oftest er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler Würth limpistol online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Würth limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Würth limpistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Würth limpistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Würth limpistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør nødig fattes værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har det klar til brug idet du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at medregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
2Der viser sig ofte pludselige problemstillinger i forbindelse med store opgaver, og pga. dette vil det vise sig afgørende at der er afsat en god portion tid i tidsplanen, som bidrager til at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
3Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikring mod potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
4Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig ved store ombygninger. Omfattende ombygninger bør udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det være hurtigere og mere socialt at være flere om det.
5Husk at du kan indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
6Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer klar til brug inden du går til værks med byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel oversigt som indeholder alt du skal bruge, og så efterse materialerne, således at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Husk at vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal sikre dig professionel assistance til dele af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra flere firmaer.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en god idé at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man kunne dokumentere beløbet for dem slavisk.
9Ved opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
10Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du nedskriver strategien.
11Der er alle mulige former for artikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med meget nyttig oplysning, ikke mindst hvis du søger på engelsk.
12I god tid inden at du indleder arbejdet kan det vise sig ret fundamentalt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Mange internet firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmidler til Würth limpistol. En af de mest moderne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo ekstremt overkommelig, og ofte endda den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør derudover planlægge at få ordren leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig som oftest en kende dyrere, men ligeledes yderst smart for Würth limpistol online. Den billigste leveringsmodel er dog at du selv henter ordren, hvilket kræver at du opholder dig tæt på e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Würth limpistol kan vise sig at være ret aktuel såfremt vi skal bruge din pakke med det samme, og med det formål er det bestemt passende at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved Würth limpistol. Størstedelen af e-handler – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det kræver at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før de lageransatte har fri.

Nogle få internet firmaer yder fragt uden omkostninger på Würth limpistol online, men for det meste kun ifald der handles for en konkret sum. I øvrigt skulle du foretrække den billigste fragtmulighed, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig Würth limpistol derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af Würth limpistol i disse byer:

Nørresundby, Virum, Roskilde, Brønderslev, Aarhus, Vanløse, Struer, Horsens, Lillerød, Lystrup, Hjørring, Ringsted, Nakskov, Gentofte, Frederiksværk, Hedensted, Rudersdal, Brøndby, Nykøbing Falster, Kolding, Taastrup, Glostrup, Vordingborg, Fredericia, Frederikshavn, Helsingør, Middelfart, Slagelse, Holbæk, Højbjerg, Viborg, Hørsholm, Charlottenlund, Hobro, Aabenraa, Jyllinge, Risskov, Frederiksberg, Randers, Holstebro, Skive, Nyborg, Odense, Vallensbæk, Kokkedal, Solrød Strand, Farum, Odder, Valby, København, Svendborg, Silkeborg, Grenaa, Brønshøj, Skanderborg, Hillerød, Korsør, Nærum, Næstved, Kalundborg, Tårnby, Værløse, Frederikssund, Thisted, Albertslund, Herlev, Rødovre, Ballerup, Køge, Vejle, Hedehusene, Haderslev, Ikast, Allerød, Haslev, Dragør, Ishøj, Birkerød, Tilst, Herning, Lyngby, Varde, Søborg, Gladsaxe, Stenløse, Rønne, Ølstykke, Esbjerg, Aalborg, Greve, Brabrand, Åbyhøj, Sønderborg, og Hvidovre, .

Click-and-collect for Würth limpistol er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel Würth limpistol priser og billig Würth limpistol. Derudover ser vi tit folk efterspørge fx Würth limpistol tilbud, Würth limpistol online og køb Würth limpistol, plus de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Spar penge på Würth limpistol

Det er jo ekstremt nemt for enhver at kigge efter tilbud på billige Würth limpistol online fra diverse e-handler, og til tak har mange internet butikker været tvunget til at reducere priserne på Würth limpistol eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt blive udbytterigt at analysere indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg på Würth limpistol online forud for at du gennemfører din handel, således at du er sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Man bør trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet forhandler markedsfører billige Würth limpistol online til salg for en pris som kan virke ufattelig fordelagtig, burde det undertiden være et bevis på en snydagtig netshop. Kortkøb er på den anden side omfattet af et regelsæt, der beskytter dig imod uærlige webshops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at klare beløbet til Würth limpistol over et længere tidsrum. Dette fås som regel hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

Ses der på tallene fremstår det markant, at mennesker tit efterspørger blandt andet Würth limpistol tilbud og køb Würth limpistol. Man ser desuden tit online shoppere efterspørge bl.a. billig Würth limpistol, Würth limpistol priser og Würth limpistol online.

Se nærmere på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot medfører fuldkommen fine muligheder for at efterse en stor gruppe aktuelle kunders erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker online virksomhedens ratings forud for at du shopper billige Würth limpistol online.

Facebook genererer ligeledes nogenlunde fine metoder til at få indblik i internet butikkens troværdighed. Her møder vi endda online varehuse i Danmark hvor det er muligt at levere en vurdering af købsoplevelsen, som desuden må anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige Würth limpistol online i en e-forretning kunne man sådan set have øje for netbutikkens regler, men det er normalt et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne måske være at efterse om internet firmaet er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en indikation om at internet forretningen overholder de danske retningslinjer, udover at butikken rutinemæssigt kigges til af sagkyndige der kender lovgivningen.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, hvis du forvoldes dilemmaer som følge af din bestilling af Würth limpistol. Tilmed er det smart at man er klar over de vigtigste reglementer der har indflydelse på købet af Würth limpistol online, for eksempel hvilken byttepolitik online shoppen bruger.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bevise sit køb af Würth limpistol, uanset om man har købt ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma eller Davidsen.

Lars G gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Michael G gav 4 stjerner

Har handlet der før

Anna K gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Erik M gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en bestemmelse, som garanterer dig som køber overfor uærlige online varehuse. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere pengene over en periode.
2Trustpilot leverer regulære fine løsninger til at kigge nærmere på en række forhenværende konsumenters betragtninger og af den grund tilråder vi, at du beser e-forhandlerens anmeldelser før du køber billige Würth limpistol online. Facebook præsterer derudover fuldstændig fine genveje til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
3Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at netbutikken understøtter de danske love, samt at netbutikken ofte besigtiges af specialister som kender til bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige Würth limpistol på en internet handler burde de i virkeligheden løbe igennem shoppens handelsvilkår.
4Den mest letkøbte form for fragt kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet forretningens hjemsted. Den type af levering kan være ret aktuel hvis vi behøver Würth limpistol om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere online webshops billig levering, men ofte er det under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum.
5Mange online forretninger tilbyder til alt held mange forskellige billige former for levering til Würth limpistol. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig virkelig gnidningsløs, og typisk derudover den billigste leveringsmulighed.
6Flere online virksomheder garanterer fri fragt på Würth limpistol, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et fastsat beløb. Ellers skulle du gribe den billigste mulighed for levering, som mange gange vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted. Muligheden er desværre til gengæld ekstremt overkommelig. Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
7Det er efterhånden ret så praktisk for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige Würth limpistol fra flere forretninger på nettet, og til tak yder utallige online forhandlere fragtfri levering. Det kan dog immervæk blive nyttigt at se nærmere på indtil flere online forhandlere efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
8Inden folk køber billige Würth limpistol hos en internet forhandler burde man sådan set granske butikkens regler, det er dog for det meste ikke videre interessant. Ligeledes er det godt at man er vidende om de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige Würth limpistol online, til eksempel den bytteret e-handlen lover.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være temmelig essentiel ifald man har brug for varen lige om lidt, og i det øjemed er det i sandhed aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved Würth limpistol. Adskillige forretninger på nettet yder billig 1 dags levering på en række af deres varer, men det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået klokkeslæt.