Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af Worx varmepistol.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige Worx varmepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, og nogle tilbyder service. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Worx varmepistol.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og herigennem har de fleste valget om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt sågar hente varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra flere producenter, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af Worx varmepistol online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Ergo vil du få mere informativ hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis Worx varmepistol.
Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
Hovedparten af små butikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller Worx varmepistol online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Worx varmepistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Worx varmepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Worx varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Worx varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det vil være rationelt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på dem alle sammen.
2Man må aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fornuftigt at have det ved hånden forinden du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du huske at medtage disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Du burde måske tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel assistance til opstarten af det. Når du henter assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at søge prisoverslag fra diverse foretagender.
4Du må på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko der sikrer dig mod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke får eksperthjælp.
5Der ligger vældig mange hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af overvældende meget konstruktiv viden, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
6I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det være yderst essentielt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
8Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en velovervejet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
9Måske det viser sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms note som samler hver eneste ting der er nødvendige, og så efterse hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
10Det kan være en god idé at få hjælp til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er større byggeopgaver. Store byggerier kræver flere mennesker. Dertil viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problematikker i tilfælde med omfangsrige projekter, og pga. dette viser det sig afgørende at man afsætter god plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
12Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således skal du hyppigt se meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit store projekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste online varehuse yder efterhånden et hav af forskellige billige fragtløsninger til Worx varmepistol. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså usædvanlig let gængelig, og desuden også den prisbilligste leveringsudgave.

Du kunne derudover overveje at få varerne bragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig i regelen et hak mere pebret, men desuden ret problemfri ift. Worx varmepistol online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du bor lige ved webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Worx varmepistol kan være ekstremt udslagsgivende hvis man absolut skal bruge din ordre omgående, og herved er det selvsagt vigtigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på Worx varmepistol. En del internet handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet outlets lover fragt uden betaling på Worx varmepistol online, men tit under forudsætning af at du aftager for en konkret sum. Som alternativ kan man foretrække den billigste leveringsmåde, som gerne er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

De største netshops frembyder afhentning hvor man køber billig Worx varmepistol hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. De giver fx click-and-collect på Worx varmepistol i følgende områder:

Lillerød, Stenløse, Brønshøj, Aarhus, Ballerup, Ringsted, Skive, Greve, Tårnby, Frederiksværk, Brabrand, Odense, Virum, Middelfart, Valby, Søborg, Hedensted, Hørsholm, Dragør, Kolding, Vordingborg, Skanderborg, Haderslev, Herlev, Herning, Rønne, Odder, Korsør, Nærum, Ikast, Ishøj, Birkerød, Randers, Albertslund, Allerød, Nykøbing Falster, Hedehusene, Kalundborg, Frederikssund, Rudersdal, Grenaa, Hillerød, Aalborg, Vallensbæk, Risskov, Tilst, Charlottenlund, Glostrup, Sønderborg, Hjørring, Næstved, Viborg, Thisted, Lyngby, Taastrup, Brønderslev, Nørresundby, Lystrup, Aabenraa, Haslev, Højbjerg, Holstebro, Gentofte, Gladsaxe, Farum, Horsens, Ølstykke, Vejle, Esbjerg, Frederiksberg, Frederikshavn, Brøndby, Kokkedal, Jyllinge, Hvidovre, Værløse, Solrød Strand, Fredericia, Nyborg, Hobro, Roskilde, Varde, Struer, Silkeborg, Rødovre, Åbyhøj, Holbæk, Køge, København, Vanløse, Svendborg, Helsingør, Slagelse, og Nakskov, .

Klik-og-hent ift. Worx varmepistol er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når der ses på data er det markant, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet Worx varmepistol tilbud og Worx varmepistol online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. køb Worx varmepistol, Worx varmepistol priser samt billig Worx varmepistol, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Priser på Worx varmepistol

Det er ret fremkommeligt for alle og enhver at analysere priser på billige Worx varmepistol online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og herved har en hel del internet outlets været nødt til at nedbringe prisniveauet på Worx varmepistol drastisk, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at undersøge nogle få e-shops efter rabatter og tilbud på Worx varmepistol online forinden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark.

Du skal dog være så påvagt, at såfremt en internet forhandler afhænder billige Worx varmepistol online til salg for en pris der er usædvanlig billig, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en uærlig internet forhandler. Handler med kort er heldigvis indbefattet af et lovbud, der hjælper dig imod falske e-handler.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække prisen på Worx varmepistol over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at folk tit kigger efter blandt andet køb Worx varmepistol og Worx varmepistol priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere søge efter for eksempel Worx varmepistol online, Worx varmepistol tilbud samt billig Worx varmepistol.

Læs tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder visse gode genveje til at vurdere en hel del forhenværende forbrugeres betragtninger og derved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på internet firmaets ratings inden du bestiller billige Worx varmepistol online.

Facebook tilbyder tillige adskillige solide metoder til at få indtryk af online shoppens troværdighed. I øvrigt er der en del online virksomheder hvor man kan aflevere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige Worx varmepistol online på en e-forhandler kunne man for at være på den sikre side gennemse netshoppens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt, især med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at efterse om netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at internet webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at e-firmaet ofte evalueres af fagfolk som kender vedtægterne på området.

Desuden får du lejlighed til support, ifald du får dilemmaer i processen med din handel med Worx varmepistol. Yderligere er det at foretrække at køber er på vagt for de mest relevante vedtægter i forbindelse med bestillingen af Worx varmepistol online, f.eks. hvilken byttepolitik webshoppen lover.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise købet af Worx varmepistol, uafhængig af om man har bestilt hos Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Louise Knudsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Anne I gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Kirsten gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Før folk handler billige Worx varmepistol hos en internet handler behøver de på en vis måde studere e-butikkens regler, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Tilmed er det godt at køber er opmærksom på de mest essentielle regler i forbindelse med bestillingen af billige Worx varmepistol online, som for eksempel hvilken bytteret shoppen tilsikrer.
2Trustpilot yder evigt tiltalende muligheder for at udforske en lang række aktuelle køberes reflektioner og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på webshoppens kritik forud for at du køber billige Worx varmepistol online. Facebook fremskaffer for øvrigt flere fremragende løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed.
3Flere online webshops byder på levering uden gebyr på Worx varmepistol, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en præcis sum. Alternativt burde du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, der ofte vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen bliver desværre endvidere ualmindeligt nem. Den mindst kostelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
4Vi slår generelt et slag for at granske om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være et bevis på at online shoppen anerkender dansk lovgivning, samt at e-butikken en gang i mellem revurderes af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området. Før nogen handler billige Worx varmepistol hos en online virksomhed kunne man på en vis måde tyde deres forretningsaftale.
5Temmelig mange online varehuse tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige fragtformer til Worx varmepistol. En af de mest almindelige er i dag afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er altså meget uproblematisk, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringstype.
6Det er i dag ekstremt problemfrit for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige Worx varmepistol på forskellige internet webshops, og følgelig lover utallige online butikker gebyrfri levering. Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at udforske et par forretninger på nettet efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er sikret at få den skarpeste pris.
7Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en bestemmelse, der dækker os overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale prisen i flere bidder.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende forudsat du har brug for din pakke lige om lidt, så derfor er det selvsagt aktuelt at du undersøger tidshorisonten for levering for Worx varmepistol. En hel del internet forretninger lover billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, hvilket er forudsat at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt.
9Den billigste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog kræver at du lever i kort afstand af internet shoppens tilholdssted. Den løsning er naturligvis temmelig aktuel hvis man mangler Worx varmepistol inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forretninger på nettet fragt uden gebyr, men typisk er det påkrævet at der indkøbes for et fastsat beløb.