Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare Worx stiksav.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende forretningens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Worx stiksav fra webshop til webshop. Nogle har fokus på gode tilbud, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring Worx stiksav.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne valget om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder køber varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af Worx stiksav online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres varer, idet de kun sælger disse varer. Derfor formår de at yde mere anvendelig vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis Worx stiksav.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller Worx stiksav online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Worx stiksav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Worx stiksav bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Worx stiksav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Worx stiksav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Bidraget kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
2Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at forfatte en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær skarp idet du udarbejder planen.
3Du skal nødig negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Det kan vise sig meningsfuldt at have samtlige materialer disponible før du igangsætter projektet. Du kan sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe punkterne, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
5For projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund bør du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i tiden op til starten på projektet, så du undgår at det mod forventning begynder at vælte ned når du netop er startet på det vigtige byggeprojekt.
6Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til ens købspris for dem én efter én.
7Forud for at du starter byggeprojektet må det være temmelig fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der kan findes en hel del guides og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget konstruktiv oplysning, især ifald du benytter engelske søgeord.
9Der viser sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo kan det være af stor betydning at der afsættes en del tid i tidsplanen, som gør at man er sikker på at komme i mål.
10Det bør overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, navnlig når det kommer til omfattende byggerier. Omfattende projekter bør udføres af flere folk. Derudover må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Du burde måske overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal hente professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
12Man vil ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har værktøjet ved hånden idet du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En stor portion e-shops frembyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmåder til Worx stiksav. Den mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig yderst praktisk, samt tit tillige den billigste fragtmulighed.

Du kunne ligeledes udse dig at vælge at få sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Den viser sig oftest en tand mere omkostningsfuld, men tillige temmelig hensigtsmæssig ved køb af Worx stiksav online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du lever lige ved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på Worx stiksav er usædvanlig relevant om man skal bruge pakken nu og her, så i det øjemed er det rigtig aktuelt at du gransker den estimerede leveringsdato på Worx stiksav. En række e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men husk at det kræver at transaktionen realiseres forud for et besluttet tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen fikset før logistikpersonalet får fri.

Nogle online webshops sikrer portofri levering på Worx stiksav online, men undertiden påkræves det at du køber for en konkret pris. Som alternativ kan man overveje den mest betalelige leveringsmetode, der mange gange er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig Worx stiksav online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på Worx stiksav i disse byer:

Solrød Strand, Vallensbæk, Holstebro, Gentofte, Lyngby, Middelfart, Kokkedal, Thisted, Herning, Brøndby, Svendborg, Kalundborg, Hørsholm, Stenløse, Ishøj, Nærum, Tårnby, Greve, Ikast, Ølstykke, Skive, Tilst, Virum, Vordingborg, Åbyhøj, Lystrup, Kolding, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Søborg, Herlev, Roskilde, Frederikshavn, Randers, Fredericia, Vejle, Charlottenlund, Hobro, Nakskov, Næstved, Haslev, Varde, Nyborg, Skanderborg, Grenaa, Hillerød, Albertslund, Aabenraa, Brabrand, Rudersdal, Brønshøj, Aarhus, Ballerup, Nørresundby, Hedensted, Aalborg, Dragør, Birkerød, Jyllinge, Allerød, Hjørring, Taastrup, Ringsted, Haderslev, Værløse, Hvidovre, Farum, Viborg, Silkeborg, Odder, Frederiksværk, Slagelse, Frederikssund, Esbjerg, Hedehusene, Odense, Brønderslev, Holbæk, Valby, Helsingør, Rødovre, Horsens, Korsør, Glostrup, Struer, Køge, Vanløse, Gladsaxe, Højbjerg, Risskov, Rønne, Sønderborg, København, og Lillerød, .

Afhentning af Worx stiksav er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på søgedata er det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet billig Worx stiksav og Worx stiksav online. Derudover oplever man mange gange mennesker søge efter blandt andet køb Worx stiksav, Worx stiksav priser samt Worx stiksav tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Den bedste pris på Worx stiksav

Det er jo ualmindeligt smart for købere at finde de bedste priser på billige Worx stiksav online på tværs af internet shops, og til gengæld har utallige forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på Worx stiksav drastisk, og ydermere frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt blive rentabelt at efterprøve forskellige netshops efter tilbud på Worx stiksav online forinden du placerer ordren, således at man er sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

Du må bare være obs på, at i tilfælde af at en netbutik udbyder billige Worx stiksav online for en pris der kan virke grænseløst favorabel, kan det undertiden være et faresignal om en snydagtig webbutik. Kortkøb er heldigvis dækket ind under en forordning, der passer på en imod uærlige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at dække beløbet til Worx stiksav over en længere periode. Det fås ofte hos specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at mennesker tit efterspørger for eksempel Worx stiksav tilbud og Worx stiksav online. Foruden dette ser man tit mennesker kigge efter bl.a. køb Worx stiksav, billig Worx stiksav samt Worx stiksav priser.

Læs nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot fører til en række stabile chancer for at fortolke en stor gruppe tidligere forbrugeres iagttagelser og derfor kan det anbefales, at du eksaminerer e-forretningens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige Worx stiksav online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt adskillige belejlige metoder til at få indsigt i internet butikkens troværdighed. Tilmed ser vi mange internet forhandlere som tilbyder folk at afgive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige Worx stiksav online hos en netshop behøver man på en vis måde løbe igennem butikkens handelsaftale, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende, særligt på de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden løsning kan være at undersøge hvorvidt online virksomheden er e-mærket, hvilket typisk er en garanti for at online forhandleren anerkender de opstillede regler, tillige med at e-forhandleren hyppigt revideres af jurister der er meget bekendte med reglerne.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, såfremt du skulle få problemer ved dit køb af Worx stiksav. Yderligere foreslåes det at man er påpasselig med de mest relevante bestemmelser i forbindelse med købet af Worx stiksav online, som for eksempel den returneringsret virksomheden tilbyder.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af Worx stiksav, hvad end man shopper fra XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Per Nielsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jan Møller gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Henrik K gav 5 stjerner

Som altid

Anne Pedersen gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot forærer dig stort set fornemme løsninger til at tolke en stor gruppe forhenværende brugeres ratings og herved er det klogt, at du verificerer online virksomhedens anmeldelser før du køber billige Worx stiksav online. Facebook fremskaffer på samme måde ganske ønskværdige metoder til at få indblik i online firmaets pålidelighed.
2Det er efterhånden i høj grad let gængeligt for alle og enhver at finde information om priser online på billige Worx stiksav fra flere internet shops, og til tak frembyder adskillige online firmaer fragt uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk være nyttigt at sammenligne indtil flere online firmaer efter rabat og tilbud før du køber, således at man er sikret at modtage den bedste pris.
3En række e-shops i Danmark lover billig fragt på Worx stiksav, men oftest påkræves det at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Løsningen bliver i regelen på den anden side rigtig smart. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
4Forinden nogen køber billige Worx stiksav i en e-shop kunne man reelt bese webbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste et omfattende arbejde. For øvrigt tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest vedkommende betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige Worx stiksav online, f.eks. den returneringsret webshoppen benytter.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en bestemmelse, som forsvarer kunden imod uoprigtige internet outlets. Som alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at betale beløbet over flere uger.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig vital forudsat vi skal bruge din ordre om et øjeblik, så derfor er det i sandhed passende at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved Worx stiksav. Størstedelen af e-forhandlere stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastsat tidspunkt.
7En hel del online forhandlere yder i øjeblikket flere billige fragtformer til Worx stiksav. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din ordre når det passer dig. Den er nemlig virkelig problemfri, samt desuden også den mest prisbevidste leveringsudgave.
8Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, hvilket burde være et billede på at netshoppen føjer de danske retningslinjer, udover at online webshoppen jævnligt efterses af fagfolk der er meget bekendte med lovgivningen. Forinden folk bestiller billige Worx stiksav på en internet butik kunne de uden tvivl få overblik over webshoppens vilkår.
9Den mest betalelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre forudsætter at du befinder dig tæt på internet forhandlerens adresse. Den leveringstype er naturligvis rigtig aktuel når du absolut skal bruge Worx stiksav lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle få netshops levering uden omkostninger, men for det meste er det under betingelse af at du bestiller for en fastsat pris.