Byghjem.dk

Worx Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse forretningens betingelser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige Worx multisliber hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste tilbud, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt ved de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp til valg af Worx multisliber.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot Worx multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan give ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og dermed har folk mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar have varerne hurtigere.
De gængse byggekæder køber varer fra diverse leverandører, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af Worx multisliber online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du få en høj grad af informativ assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis Worx multisliber.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber Worx multisliber online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
Worx multisliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Worx multisliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Worx multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Worx multisliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal anskaffe hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld virksomheder.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et budget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det er økonomisk at beskrive alle omkostninger, og bagefter undersøge den billigste pris på dem én efter én.
3Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ift. vigtige projekter. Omfattende byggeprojekter behøver flere folk. Endvidere bliver det hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Der viser sig uden tvivl pludselige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at man afsætter passende tid i planen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
5Glem ikke at du kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for klimaet.
6Før du igangsætter byggeprojektet kan det være ekstremt essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du må nødig mangle udstyr. Typisk vil det være vigtigt at have grejet ved hånden idet du indleder arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her udgifter i budgettet for byggeriet.
8Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på hændelige risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
9Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med ekstremt meget brugbar information, særligt ifald man kigger på engelsk.
10Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
11For projekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag kan du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du lige er godt i gang med dit komplicerede projekt.
12Det vil vise sig afgørende at have de relevante materialer til disposition på forhånd inden du påbegynder eksekveringen. Du kunne forfatte en enkel liste indeholdende alt det du har brug for, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget betryggende. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Flere shops på nettet tildeler i dag mange forskellige billige leveringsløsninger til Worx multisliber. Førstevalget hos mange er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ultra ligetil, samt endda tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.

Du burde også planlægge at få pakken bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver ofte lidt mindre billig, men endda vældig ukompliceret ift. Worx multisliber online. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Worx multisliber er jo ret udslagsgivende ifald man har behov for ordren om kort tid, og herved er det fuldt ud meningsfuldt at vi gransker leveringstidspunktet ved Worx multisliber. En række e-handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen laves inden et fastsat tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet har fyraften.

En hel del netshops præsterer portofri levering på Worx multisliber online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man aftager for en konkret sum. Derudover må du foretrække den billigste leveringsversion, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

En masse byggemarkeder tildeler afhentning hvor du handler billig Worx multisliber online og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på Worx multisliber i følgende områder:

Nyborg, Solrød Strand, Middelfart, Charlottenlund, Virum, Birkerød, Frederikshavn, Herning, Ringsted, Kokkedal, Slagelse, Vallensbæk, Haslev, Svendborg, Struer, Rødovre, Nørresundby, Glostrup, Rudersdal, Greve, Allerød, Ballerup, Hobro, Åbyhøj, København, Næstved, Gentofte, Haderslev, Hedehusene, Kalundborg, Ølstykke, Aalborg, Holstebro, Esbjerg, Hjørring, Grenaa, Hvidovre, Aarhus, Risskov, Vordingborg, Roskilde, Frederikssund, Albertslund, Tårnby, Thisted, Hørsholm, Skanderborg, Værløse, Viborg, Aabenraa, Brabrand, Valby, Vanløse, Horsens, Sønderborg, Højbjerg, Nykøbing Falster, Silkeborg, Lyngby, Odense, Vejle, Fredericia, Lystrup, Herlev, Skive, Lillerød, Tilst, Stenløse, Ishøj, Brøndby, Frederiksberg, Hillerød, Randers, Søborg, Gladsaxe, Helsingør, Frederiksværk, Nærum, Taastrup, Brønshøj, Jyllinge, Kolding, Hedensted, Køge, Korsør, Odder, Nakskov, Varde, Dragør, Rønne, Holbæk, Farum, Brønderslev, og Ikast, .

Click-and-collect for Worx multisliber er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi ser på tendenserne står det klart, at netshoppere ofte søger eksempelvis køb Worx multisliber og Worx multisliber online. Foruden dette ser man som regel online shoppere efterspørge eksempelvis Worx multisliber priser, billig Worx multisliber og Worx multisliber tilbud, plus de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Gode tilbud på Worx multisliber

Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for os alle at sammenligne tilbud på billige Worx multisliber online fra flere online outlets, og til gengæld har massevis af internet butikker været presset til at at formindske priserne på Worx multisliber kolossalt, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive lønnende at undersøge enkelte internet handler efter tilbud på Worx multisliber online forinden du shopper, sådan at du er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man bør bare huske på, at i tilfælde af at en online butik annoncerer billige Worx multisliber online på tilbud til en pris der kan ses som uendeligt billig, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup internet webshop. Køb med kort er dog omfavnet af en regel, som assisterer køber overfor fup online butikker.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil honorere betalingen af Worx multisliber af flere omgange. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel køb Worx multisliber og Worx multisliber online. Man ser desuden jævnligt mennesker kigge efter for eksempel Worx multisliber tilbud, billig Worx multisliber samt Worx multisliber priser.

Udforsk folks erfaringer

Trustpilot fører til en række belejlige løsninger til at fortolke mange andre forbrugeres betragtninger og derved er det smart, at du eksaminerer internet webshoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige Worx multisliber online.

Facebook tilbyder dig lignende egentlig habile løsninger til at få indblik i internet shoppens kundefokus. Herinde ses en række online forhandlere hvor du kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel burde drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige Worx multisliber online på en webshop kunne man helt sikkert tage stilling til e-butikkens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt med de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Stark.

Et nemmere alternativ kan være at kontrollere om online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en indikator for at netshoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at webbutikken nu og da vurderes af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene på området.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, såfremt du oplever vanskeligheder ved din handel med Worx multisliber. Derudover er det smart at du er på vagt for de elementære vilkår der har indflydelse på bestillingen af Worx multisliber online, for eksempel den bytteret online virksomheden lover.

I den relation er det desuden essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, således man senere kan påvise bestillingen af Worx multisliber, uagtet om man køber hos Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Tina L gav 5 stjerner

Helt i orden.

Erik N gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Louise B gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Inger gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til online indkøb
1Trustpilot indebærer nogle fantastiske chancer for at kortlægge adskillige aktuelle køberes evalueringer og derfor støtter vi, at du eftersøger online butikkens anmeldelser før du shopper billige Worx multisliber online. Facebook fører til desuden rigtig tiltalende metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
2Forud for at folk køber billige Worx multisliber i en e-forhandler behøver man ideelt set tyde dens forretningsvilkår, det er dog oftest en omfattende opgave. Derudover støtter vi at køber er obs på de mest vitale bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige Worx multisliber online, som fx den byttepolitik webbutikken anvender.
3Det er i dag særligt let for købere at sammenligne priser online på billige Worx multisliber fra forskellige internet webshops, og til tak lover en hel del internet shops fragtfri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at studere forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at opnå den skarpeste pris.
4Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et sympol på at internet webshoppen accepterer dansk lovgivning, udover at internet forhandleren nu og da monitoreres af jurister der har meget erfaring med reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige Worx multisliber hos en forhandler på nettet kan de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsbetingelser.
5Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af et lovbud, som skærmer os imod uoprigtige online selskaber. Alternativt kunne du udnytte et tilbud som fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale betalingen over en periode.
6Flere online forretninger tilbyder fragtfri levering på Worx multisliber, men undertiden afkræver det at der bestilles for et præcist beløb. I øvrigt burde man foretrække den mindst kostelige løsning til levering, hvilket gerne er at få kørt varerne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig til tider tillige ekstremt uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
7Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du har bopæl lige ved internet virksomhedens adresse. Den fragtmulighed er jo ualmindeligt vigtig om vi har brug for Worx multisliber lige om lidt. Alternativt så yder nogle få forhandlere på nettet gratis fragt, men undertiden er det forbeholdt når der handles for en bestemt sum.
8Mange e-butikker giver i øjeblikket flere billige muligheder for fragt til Worx multisliber. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo ret så uproblematisk, samt oftest derudover den billigste leveringsmulighed.
9Leveringshastigheden kan være særdeles vital forudsat du har brug for varen om få sekunder, og i det øjemed er det bestemt centralt at du efterser den forventede leveringsdato på Worx multisliber. En hel del e-butikker i Danmark yder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, hvilket dog antager at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt.