Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som kan give hjælp og vejledning omkring Worx løvsuger.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende forretningens regningslinjer.
Flere byggecentre har et enormt produktudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare Worx løvsuger.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige Worx løvsuger fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have de bedste tilbud, og nogle har faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du vælge et andet.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre køber produkter fra alverdens producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af Worx løvsuger online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne selv. Herigennem kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du opleve en høj grad af informativ service fra personale der er specialister i netop Worx løvsuger.
En masse nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Hovedparten af nichebutikker er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller Worx løvsuger online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Worx løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Worx løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Worx løvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Worx løvsuger bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For udendørs projekter har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor bør du tit holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i dit svære byggeprojekt.
2Man bør under ingen omstændigheder fattes grej. Ofte vil det vise sig en fordel at du har det parat forinden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden afgørende at inkludere disse udgifter i budgettet for byggeriet.
3Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med byggeriet. Du skal nedskrive en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din køreplan.
4Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er væsentlige byggeprojekter. Nogle opgaver gør krav på flere mennesker. Ydermere bør det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinger at projektet har en positiv betydning for naturen.
6Det kan blive essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå det du skal bruge, og som det næste eftergå hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Der kommer jævnligt uforudsigelige problemstillinger når det handler om omfattende opgaver, og ergo vil det være meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et regnskab for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det bør blive fornuftigt at tage noter til alle udgifter, og dernæst undersøge den billigste pris på dem en ad gangen.
9Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning som sikkerhedssko der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Du har adgang til vældig mange guides og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med store mængder udbytterig oplysning, specielt såfremt man kigger i hele verden.
11Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig vildt centralt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Måske burde du overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde hente hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Når du ønsker assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få en pris fra diverse firmaer.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En hel del e-forretninger yder i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til Worx løvsuger. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig ligetil, og i mange tilfælde også den mest betalelige fragtmetode.

Du kan omvendt afveje for og imod at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Muligheden viser sig som regel en tand mere pebret, men endvidere virkelig uproblematisk ift. Worx løvsuger online. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du bor i nærheden af online webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Worx løvsuger er jo ekstremt relevant når du har behov for din ordre inden for få dage, så derfor er det uden tvivl essentielt at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid på Worx løvsuger. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men som ikke desto mindre stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer klargjort før logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få online selskaber garanterer fragt uden betaling på Worx løvsuger online, men typisk forudsætter det at der indkøbes for en præcis sum. Derudover kan du gribe den billigste leveringsmodel, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

En lang række kæder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Worx løvsuger på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne foreslår for eksempel afhentning af Worx løvsuger i følgende områder:

Ringsted, Sønderborg, Gentofte, Solrød Strand, Middelfart, Randers, Skive, Rødovre, Tilst, Odense, Nærum, Roskilde, Herning, Helsingør, Hjørring, Vejle, Taastrup, Brønderslev, Lillerød, Aabenraa, Frederiksberg, Aarhus, Greve, Virum, Tårnby, Vordingborg, Albertslund, Brønshøj, Køge, Værløse, Ballerup, Thisted, Vallensbæk, Hvidovre, Næstved, Slagelse, Hedensted, København, Søborg, Aalborg, Hørsholm, Silkeborg, Allerød, Rudersdal, Rønne, Holbæk, Lyngby, Viborg, Struer, Frederiksværk, Charlottenlund, Glostrup, Nyborg, Højbjerg, Esbjerg, Risskov, Nakskov, Brabrand, Hillerød, Haslev, Nykøbing Falster, Lystrup, Birkerød, Odder, Haderslev, Gladsaxe, Fredericia, Skanderborg, Nørresundby, Kolding, Varde, Ølstykke, Åbyhøj, Valby, Kokkedal, Korsør, Ikast, Farum, Frederikssund, Hedehusene, Brøndby, Kalundborg, Ishøj, Stenløse, Horsens, Herlev, Dragør, Svendborg, Grenaa, Frederikshavn, Hobro, Vanløse, Holstebro, og Jyllinge, .

Click-and-collect af Worx løvsuger er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter for eksempel billig Worx løvsuger og køb Worx løvsuger. Man ser desuden mange gange netshoppere kigge efter fx Worx løvsuger priser, Worx løvsuger tilbud og Worx løvsuger online, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på Worx løvsuger

Det er i dag rigtig let for alle og enhver at sammenholde priser på billige Worx løvsuger online i blandt diverse e-firmaer, og til gengæld har de fleste online varehuse ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på Worx løvsuger helt i bund, og i øvrigt garantere portofri fragt.

Men det kan imidlertid vise sig gunstigt at tjekke flere butikker på nettet efter tilbud på Worx løvsuger online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Du må imidlertid være obs på, at ifald en butik på nettet sælger billige Worx løvsuger online til salg for en pris der kan ses som utopisk billig, så er det for det meste være et bevis på en uægte webshop. Bestillinger med kort er dog en del af et reglement, som bistår køber imod falske online forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre betalingen af Worx løvsuger over et længere tidsrum. Det fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis Worx løvsuger online og Worx løvsuger priser. Man ser derudover mange gange mennesker efterspørge bl.a. billig Worx løvsuger, Worx løvsuger tilbud og køb Worx løvsuger.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer rigtig fordelagtige chancer for at kigge nærmere på en stor portion forhenværende konsumenters ratings og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer internet forhandlerens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige Worx løvsuger online.

Facebook fremskaffer for øvrigt faktisk fornemme chancer for at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed. Tilmed ses nogle internet forretninger som giver kunderne mulighed for at forfatte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ydermere kan benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige Worx løvsuger online i en e-forhandler burde de helt sikkert se på webshoppens forretningsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

Et andet alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en sikkerhed for at e-forretningen efterfølger de officielle danske regler, samt at online butikken hyppigt undersøges af fagfolk som er inde i reglerne.

Dette er desuden din chance for støtte, såfremt du oplever dilemmaer med din handel med Worx løvsuger. Ligeledes er det klogt at køberen er hensynstagende til de vigtigste forhold der har indvirkning på bestillingen af Worx løvsuger online, som fx den returpolitik e-butikken garanterer.

Derfor er det tilmed afgørende, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af Worx løvsuger, uagtet om man køber ved Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Martin V gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Kirsten gav 4 stjerner

Det var godt !

Thomas Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Morten Møller gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til køb på nettet
1En hel del internet selskaber tilbyder heldigvis diverse billige fragtløsninger til Worx løvsuger. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig særdeles nem, samt desuden desuden den mest betalelige leveringsmodel.
2Vi foreslår generelt at finde ud af om netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et signal om at e-handlen opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-firmaet jævnligt føres tilsyn med af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før folk shopper billige Worx løvsuger hos en internet virksomhed behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser.
3Trustpilot frembringer i højeste grad troværdige løsninger til at efterforske en lang række tidligere forbrugeres tanker og på grund af dette går vi ind for, at du studerer online firmaets vurderinger forinden du køber billige Worx løvsuger online. Facebook frembringer ydermere fuldkommen gode genveje til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
4Leveringsdygtigheden er jo særdeles vigtig ifald man absolut skal bruge pakken lige om lidt, så derfor er det sandelig essentielt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på Worx løvsuger. En række shops på nettet giver løfte om billig 1 dags levering på flere produkter, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
5Det er ultra let for alle at vurdere prisniveauet online på billige Worx løvsuger på flere forretninger på nettet, og ergo frembyder mange internet butikker fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid blive rentabelt at efterse flere internet forhandlere efter tilbud og rabat inden du køber, så du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.
6Indtil flere webshops yder levering uden beregning på Worx løvsuger, men i mange tilfælde er det betinget af at man indkøber for et bestemt beløb. Derudover må man udvælge den mindst kostelige leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Metoden viser sig af og til tillige ret fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et regulativ, der skærmer køber imod uærlige online varehuse. Som en anden løsning kan du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere pengene over tid.
8Før nogen bestiller billige Worx løvsuger i en internet forhandler burde man reelt bese virksomhedens betingelser, dog er det almindeligvis ikke super spændende. Foruden dette anbefales det at kunden er klar over de elementære forhold gældende for handlen med billige Worx løvsuger online, som fx hvilken ombytningsret online virksomheden tilsikrer.
9Den prisbilligste løsning til levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du opholder dig med kort afstand til online firmaets arbejdslager. Den mulighed for levering er yderst afgørende om man har brug for Worx løvsuger lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online forretninger fragt uden beregning, men tit er det så nødvendigt at du aftager for et fastsat beløb.