Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Work-it værkstedsvogn.
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot Work-it værkstedsvogn.
Når du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Det er absolut meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige Work-it værkstedsvogn hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har man valget om at bestille online og køre varerne selv. Derigennem er der mulighed for at blive fri for fragten, samt sågar skaffe produkterne straks.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra diverse producenter, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af Work-it værkstedsvogn online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er specialister i deres varer, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du modtage ekstremt konstruktiv rådgivning fra nogle med specialistviden i netop Work-it værkstedsvogn.
Flertallet af nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Mange specialiserede netshops er små firmaer, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du handler Work-it værkstedsvogn online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Work-it værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Work-it værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Work-it værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Work-it værkstedsvogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor skal du tit lægge mærke til vejrudsigten lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at regne bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
2Du må aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige skader. Det er klogt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
3Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have samtlige materialer til rådighed inden du går til værks med håndværket. Du bør lave en overskuelig note hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Planlægning bliver vejen til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
5Du bør på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at du har det klar før du begynder på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
6Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget forudsætter altså at renoveringen påvirker naturen.
7Der kommer typisk utidige vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og altså vil det vise sig afgørende at man afsætter rimelig tid i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
8I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det blive ganske fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9Du har adgang til endeløse artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder nyttig viden, navnligt når du kigger i hele verden.
10Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Nogle ting stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
11Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Hvis du anskaffer hjælp fra en fagperson er det lukrativt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
12Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde et budget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en god idé at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge billige priser på dem enkeltvis.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En lang række internet forretninger foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige leveringstyper til Work-it værkstedsvogn. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter produkterne præcis når det passer dig. Denne er jo særligt uproblematisk, samt tit også den mest betalelige leveringsmulighed.

Du kunne også afveje for og imod at få ordren sendt til din lejlighed eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig som oftest en kende mere pebret, men ligeledes usædvanlig hensigtsmæssig for Work-it værkstedsvogn online. Den mindst kostelige leveringsmanér er dog at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du bor med kort afstand til online webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Work-it værkstedsvogn er selvfølgelig yderst central forudsat vi mangler dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det fuldkommen passende at du tjekker leveringstidspunktet ved Work-it værkstedsvogn. En hel del online forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, men vær obs på at det betinges af at bestillingen realiseres tidligere end et givent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ekspederet forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

En række shops på nettet tilbyder portofri levering på Work-it værkstedsvogn online, men tit stiller det krav om at der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du udse dig den mest prisbevidste type af levering, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker yder click-and-collect hvor man handler billig Work-it værkstedsvogn online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på Work-it værkstedsvogn i disse byer:

Virum, Helsingør, Lillerød, Solrød Strand, Vanløse, Åbyhøj, Nærum, Søborg, Allerød, Rudersdal, Næstved, Birkerød, Odder, Albertslund, Horsens, Ikast, Brønshøj, Middelfart, København, Esbjerg, Hobro, Vejle, Slagelse, Hjørring, Lystrup, Brønderslev, Hedensted, Frederikshavn, Haderslev, Holstebro, Skive, Ølstykke, Viborg, Herlev, Nykøbing Falster, Højbjerg, Charlottenlund, Frederiksværk, Farum, Grenaa, Nakskov, Odense, Nørresundby, Glostrup, Gentofte, Kokkedal, Holbæk, Skanderborg, Vordingborg, Køge, Vallensbæk, Korsør, Frederiksberg, Lyngby, Nyborg, Brøndby, Randers, Thisted, Aalborg, Frederikssund, Hillerød, Stenløse, Risskov, Ballerup, Valby, Sønderborg, Hvidovre, Varde, Ishøj, Rødovre, Ringsted, Tårnby, Hørsholm, Kalundborg, Fredericia, Aarhus, Dragør, Brabrand, Roskilde, Værløse, Herning, Haslev, Rønne, Svendborg, Struer, Tilst, Gladsaxe, Taastrup, Kolding, Aabenraa, Silkeborg, Greve, Jyllinge, og Hedehusene, .

Click-and-collect af Work-it værkstedsvogn er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis Work-it værkstedsvogn online og Work-it værkstedsvogn tilbud. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge for eksempel Work-it værkstedsvogn priser, køb Work-it værkstedsvogn samt billig Work-it værkstedsvogn, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Bedste tilbud på Work-it værkstedsvogn

Det er jo efterhånden temmelig ukompliceret for alle at sammenligne tilbud på billige Work-it værkstedsvogn online hos diverse internet outlets, og af den grund har massevis af webbutikker været presset til at at formindske salgspriserne på Work-it værkstedsvogn en hel del, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel være indbringende at tjekke enkelte internet firmaer efter tilbud på Work-it værkstedsvogn online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at antage den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Man bør dog ikke overse, at i tilfælde af at en webbutik tilbyder billige Work-it værkstedsvogn online på tilbud til en salgspris der kan ses som uhørt lav, bør det tit være en indikation på en fup e-handler. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, som bistår dig imod fup internet outlets.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere prisen på Work-it værkstedsvogn over tid. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis Work-it værkstedsvogn online og Work-it værkstedsvogn tilbud. Foruden dette ser vi ofte online shoppere kigge efter eksempelvis Work-it værkstedsvogn priser, køb Work-it værkstedsvogn samt billig Work-it værkstedsvogn.

Undersøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i adskillige sikre muligheder for at finde ud af en stor gruppe forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du iagttager webbutikkens omtaler inden du placerer din ordre på billige Work-it værkstedsvogn online.

Facebook bringer dig tillige evigt sikre chancer for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del e-shops som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden kan drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige Work-it værkstedsvogn online på en netshop burde man faktisk få overblik over webshoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

En anden løsning kan være at se hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er et signal om at e-firmaet efterfølger de officielle danske regler, udover at internet webshoppen fra tid til anden overvåges af sagkyndige der er meget bekendte med lovgivningen.

Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, når du bliver udsat for besvær med din shopping med Work-it værkstedsvogn. Derudover anbefaler vi at køberen er vaks omkring de væsentligste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af Work-it værkstedsvogn online, eksempelvis hvilken returret online forhandleren anvender.

Derfor er det virkelig relevant, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af Work-it værkstedsvogn, hvad end man shopper hos XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark eller Bygma.

Camilla Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Charlotte Thomsen gav 4 stjerner

Alt ok

Pia Møller gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Peter V gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog kræver at du bor i kort afstand af e-forretningens bopæl. Den leveringsmanér er ultra vigtig når du absolut skal bruge Work-it værkstedsvogn straks. Alternativt så frembyder flere online forhandlere fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun såfremt man handler for en konkret sum.
2Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, da det generelt er en antydning af at e-firmaet følger gældende dansk lovgivning, udover at internet forhandleren jævnligt gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love. Forud for at nogen handler billige Work-it værkstedsvogn på en e-shop kunne de uden tvivl bese virksomhedens vilkår.
3Forinden nogen shopper billige Work-it værkstedsvogn i en butik på nettet burde man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt. Ligeledes foreslår vi at du er på vagt for de mest basale retningslinjer der har betydning for købet af billige Work-it værkstedsvogn online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden tilsikrer.
4De fleste online butikker tilbyder i øjeblikket flere billige fragtløsninger til Work-it værkstedsvogn. En der er meget anvendt er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså rigtig smertefri, samt typisk desuden den mest betalelige fragtform.
5Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en anordning, hvilket dækker folk imod uægte internet varehuse. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil dække regningen over tid.
6Det har vist sig at være ret så let for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Work-it værkstedsvogn på tværs af online webshops, og af den grund tilbyder flere forretninger på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at checke enkelte internet forhandlere efter tilbud og rabat inden du shopper, således at du er velinformeret til at indhente den laveste pris.
7Fragttiden er selvfølgelig super vigtig forudsat vi har brug for din pakke om få sekunder, og af den grund er det sandelig klogt at vi gransker den estimerede leveringstid for Work-it værkstedsvogn. En række e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse varer, som dog påkræver at ordren køres igennem tidligere end et aftalt klokkeslæt.
8Visse online virksomheder præsterer fragt uden betaling på Work-it værkstedsvogn, men tit kun såfremt du handler for et fastslået beløb. Desuden kan du snuppe den mest billige fragtform, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem på den anden side særdeles let. Den mest betalelige metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
9Trustpilot tilbyder relativt værdifulde genveje til at læse ret mange forhenværende brugeres observationer og af den grund er det klogt, at du evaluerer internet forhandlerens vurderinger før du bestiller billige Work-it værkstedsvogn online. Facebook forærer dig ligeledes fuldkommen fremragende chancer for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.