Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige Wolf Garten grensaks hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af Wolf Garten grensaks.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare Wolf Garten grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af Wolf Garten grensaks online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derved har flertallet chancen for at handle online og hente varerne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet producerer selv de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller Wolf Garten grensaks online hos dem.
Alverdens nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du forvente en høj grad af gavnlig rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis Wolf Garten grensaks.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Wolf Garten grensaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Wolf Garten grensaks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Wolf Garten grensaks silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Wolf Garten grensaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man vil under ingen omstændigheder fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har værktøjet parat inden du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Husk at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du ønsker professionel hjælp er det fordelagtigt at hente tilbud fra flere leverandører.
3Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt når det er krævende projekter. Enkelte byggerier gør krav på mere end en person. Desuden vil det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
4Planlægning er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må have en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din plan.
5I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det være ganske værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor bør du tit lægge mærke til prognosen for vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at nedfærdige samtlige poster, og herefter finde frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
8Det viser sig fundamentalt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige forinden du igangsætter din byggeproces. Du bør lave en hurtig oversigt som samler alt det der er nødvendige, og så granske punkterne, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
9Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til enorme mængder almennyttig viden, særligt hvis du søger på engelsk.
10Der viser sig utvivlsomt overraskende bump på vejen når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det viser det sig afgørende at der er afsat god plads i køreplanen, som gør at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Det er muligt at søge offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
12Du bør aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod hændelige risici. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

Mange internet foretagender udlover på nuværende tidspunkt flere billige muligheder for levering til Wolf Garten grensaks. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når du har mulighed for det. Metoden er altså meget smart, samt i mange tilfælde tillige den billigste type af levering.

Du kunne også beslutte dig for at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver ofte en smule dyrere, men omvendt ekstremt problemfri med Wolf Garten grensaks online. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl at hente pakken selv, som dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på Wolf Garten grensaks er jo ret så bestemmende når vi absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så derfor er det ret så passende at du checker den estimerede leveringsdato ved Wolf Garten grensaks. En stor portion e-butikker i Danmark – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren lægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte e-butikker lover portofri fragt på Wolf Garten grensaks online, men tit er det under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers må man udse dig den prisbilligste metode til levering, som gerne vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En hel del byggecentre yder click-and-collect hvor man handler billig Wolf Garten grensaks hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af Wolf Garten grensaks i disse områder:

Hvidovre, Odder, Vordingborg, Vanløse, Frederiksværk, Ølstykke, Svendborg, Esbjerg, Randers, Gentofte, Nørresundby, Køge, Værløse, Hedensted, Gladsaxe, Brønderslev, Horsens, Nyborg, Albertslund, Birkerød, Haslev, Skive, Herning, Stenløse, Tilst, Skanderborg, Korsør, Charlottenlund, Jyllinge, Taastrup, Glostrup, Middelfart, Frederikssund, Brabrand, Rødovre, Hobro, Dragør, Kolding, Viborg, Ishøj, Vejle, Nakskov, Sønderborg, Frederiksberg, Ikast, Kalundborg, Holstebro, Herlev, Slagelse, Holbæk, Allerød, Søborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Hørsholm, Brønshøj, Solrød Strand, Åbyhøj, Næstved, Roskilde, Lillerød, København, Virum, Struer, Haderslev, Rudersdal, Tårnby, Fredericia, Aalborg, Risskov, Valby, Vallensbæk, Frederikshavn, Nærum, Ringsted, Lyngby, Odense, Hjørring, Greve, Helsingør, Rønne, Kokkedal, Hedehusene, Farum, Thisted, Højbjerg, Aabenraa, Ballerup, Brøndby, Varde, Grenaa, Silkeborg, Lystrup, og Hillerød, .

Afhentning for Wolf Garten grensaks er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at folk som regel søger eksempelvis Wolf Garten grensaks priser og Wolf Garten grensaks online. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter eksempelvis køb Wolf Garten grensaks, billig Wolf Garten grensaks og Wolf Garten grensaks tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på Wolf Garten grensaks

Det er usædvanlig fleksibelt for enhver at finde frem til tilbud på billige Wolf Garten grensaks online fra diverse forretninger på nettet, og ergo har adskillige internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på Wolf Garten grensaks voldsomt, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

Derfor kan det alligevel være nyttigt at besigtige nogle få e-shops efter billige priser på Wolf Garten grensaks online før du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Du skal bare være klar over, at hvis en online forretning frembyder billige Wolf Garten grensaks online på tilbud til en pris der kan ses som utrolig billig, så kunne det undertiden være et tegn på en fup butik. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af et reglement, hvilket dækker kunden overfor fup webshops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du vil godtgøre beløbet til Wolf Garten grensaks ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

Ses der på søgedata er det markant, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel Wolf Garten grensaks priser og Wolf Garten grensaks tilbud. Vi ser desuden som regel mennesker efterspørge blandt andet Wolf Garten grensaks online, billig Wolf Garten grensaks og køb Wolf Garten grensaks.

Analyser nuværende kunders erfaringer

Trustpilot leverer ultra hensigtsmæssige løsninger til at verificere forskellige forhenværende brugeres domme og herved kan det anbefales, at du eksaminerer netshoppens omtaler forinden du shopper billige Wolf Garten grensaks online.

Facebook leverer endvidere super habile chancer for at få en idé om online forretningens popularitet. Her er der mange internet firmaer hvor kunder kan ytre en evaluering af deres køb, som tilmed burde anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige Wolf Garten grensaks online i en e-forretning burde man faktisk gennemgå forhandlerens handelsvilkår, men det er bare ikke super spændende, især hos de store byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at se om online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at online firmaet følger de gældende danske regler, og at hjemmesiden undertiden overværes af specialister som forstår lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes udfordringer som følge af din bestilling af Wolf Garten grensaks. Udover dette rekommanderer vi at køberen er vidende om de mest centrale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Wolf Garten grensaks online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man til enhver tid sikrer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne bevidne bestillingen af Wolf Garten grensaks, uafhængig af om man har handlet hos 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Stark.

Else gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Rasmus A gav 4 stjerner

Fremragende service.

Inge T gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

God webshop

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstidspunktet er ret væsentlig forudsat man behøver pakken med det samme, og herved er det helt fornuftigt at du finder tidshorisonten for levering for Wolf Garten grensaks. Mange e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet klokkeslæt.
2Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en lovbestemmelse, som passer på dig som køber imod svindlende forretninger på nettet. Som en anden løsning kan du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage pengene over en periode.
3Flere online shops garanterer portofri levering på Wolf Garten grensaks, men tit er det så præmissen at man indkøber for en konkret sum. Alternativt bør du udvælge den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få kørt din ordre til en pakkeshop. Den bliver gennemsnitligt endda usædvanlig let. Den billigste fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne.
4Den billigste fragtform er dog at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig lige ved online shoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig temmelig aktuel ifald du absolut skal bruge Wolf Garten grensaks inden for kort tid. Alternativt så sikrer en række webbutikker gratis fragt, men for det meste er det så præmissen at der aftages for et præcist beløb.
5En række e-shops yder nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til Wolf Garten grensaks. Den mest populære er for nærværende pakkeshops, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså super hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endvidere den billigste slags levering.
6Inden nogen køber billige Wolf Garten grensaks i en online virksomhed burde man for at være sikker gennemlæse e-butikkens regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Dertil tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige Wolf Garten grensaks online, for eksempel den ombytningsrettighed internet forretningen lover.
7Trustpilot byder på ret udmærkede muligheder for at granske en stor gruppe øvrige køberes opfattelser og derved kan det anbefales, at du bliver klogere på e-butikkens anmeldelser inden du bestiller billige Wolf Garten grensaks online. Facebook tilbyder på samme måde tilpas passelige løsninger til at få en idé om online shoppens popularitet.
8Generelt går vi ind for at se om internet virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket burde være et fingerpeg om at e-handlen understøtter de gældende danske regler, udover at internet shoppen undertiden besigtiges af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Forinden nogen handler billige Wolf Garten grensaks på en internet handler kan de ideelt set granske webbutikkens vilkår.
9Det er efterhånden temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige Wolf Garten grensaks fra diverse butikker på nettet, og altså garanterer utallige online shops billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive smart at sammenligne nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.