Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige Wilfa varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot Wilfa varmeblæser.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge firmaets betingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Wilfa varmeblæser.
Når du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og hermed har mange tilbuddet om at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at spare fragten, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af Wilfa varmeblæser online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få ekstra informativ service fra folk der er specialister i lige præcis Wilfa varmeblæser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at handle Wilfa varmeblæser online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Wilfa varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Wilfa varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Wilfa varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Wilfa varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør tilkøbe assistance fra en fagperson til opstarten af det. Når du køber assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
2For udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund kan du løbende tage et kig på vejrberetningerne i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
3Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af større byggerier. Omfangsrige opgaver behøver mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive en fordel at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
5Du skal nødig forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. arbejdshjelm som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke har eksperthjælp.
6Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes når byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
7Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at have en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
8Før du går i gang med byggeprojektet må det være ekstremt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
9Du skal ikke mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at have udstyret til disposition idet du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
10Der kommer jævnligt overraskende problematikker når det gælder omfattende opgaver, og følgelig er det afgørende at der er afsat god nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at have tid nok til det.
11Potentielt kan det blive vigtigt at have de fornødne byggematerialer disponible forinden du begynder projektet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms liste hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst tjekke hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
12Der findes utallige hjælpeartikler og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse almennyttig info, særligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En masse forhandlere på nettet tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til Wilfa varmeblæser. En af de mest almindelige er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer når det passer dig. Fragttypen er jo særligt ligetil, og endda tilmed den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne også afveje for og imod at få produkterne sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver i mange tilfælde en smule mere bekostelig, men ydermere temmelig smertefri ved køb af Wilfa varmeblæser online. Den billigste løsning til levering er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre betinges af at du er tæt på e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på Wilfa varmeblæser er naturligvis temmelig bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så herved er det rimelig centralt at du tjekker leveringstiden for Wilfa varmeblæser. Masser af e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som trods alt forudsætter at bestillingen fuldbyrdes inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen fikset inden de logistikansatte holder fyraften.

En række online virksomheder yder fragtfri levering på Wilfa varmeblæser online, men tit er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt sum. Ellers kunne du beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for fragt, der oftest er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man køber billig Wilfa varmeblæser online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma. De yder fx klik-og-hent på Wilfa varmeblæser i disse byer:

Kolding, København, Lillerød, Valby, Ikast, Greve, Køge, Ølstykke, Haderslev, Holstebro, Nærum, Vejle, Brønshøj, Jyllinge, Stenløse, Værløse, Silkeborg, Hjørring, Horsens, Ballerup, Frederiksberg, Nørresundby, Kokkedal, Birkerød, Brøndby, Korsør, Vordingborg, Taastrup, Lyngby, Frederiksværk, Solrød Strand, Aabenraa, Ishøj, Grenaa, Hillerød, Herning, Struer, Frederikshavn, Farum, Højbjerg, Nakskov, Hvidovre, Odense, Varde, Skive, Risskov, Brønderslev, Frederikssund, Rudersdal, Charlottenlund, Sønderborg, Åbyhøj, Nyborg, Viborg, Hedehusene, Hobro, Allerød, Herlev, Holbæk, Odder, Søborg, Roskilde, Fredericia, Hedensted, Tilst, Hørsholm, Aarhus, Slagelse, Svendborg, Virum, Vanløse, Brabrand, Rønne, Esbjerg, Glostrup, Tårnby, Næstved, Gladsaxe, Kalundborg, Helsingør, Nykøbing Falster, Haslev, Ringsted, Albertslund, Rødovre, Vallensbæk, Aalborg, Randers, Gentofte, Middelfart, Skanderborg, Dragør, Thisted, og Lystrup, .

Afhentning af Wilfa varmeblæser er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Amager) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på søgedata er det markant, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. billig Wilfa varmeblæser og Wilfa varmeblæser online. Derudover oplever man ofte folk lede efter eksempelvis Wilfa varmeblæser priser, køb Wilfa varmeblæser og Wilfa varmeblæser tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Bedste tilbud på Wilfa varmeblæser

Det er særligt overkommeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige Wilfa varmeblæser online på forskellige internet selskaber, og derfor har en hel del online webshops ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på Wilfa varmeblæser helt i bund, og ydermere præstere fragt uden betaling.

Dog kan det alligevel vise sig indbringende at sammenholde enkelte internet foretagender efter rabatter og tilbud på Wilfa varmeblæser online forinden du køber, så du er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal bare være årvågen med, at når en e-forhandler sælger billige Wilfa varmeblæser online for en salgspris som er uforståeligt letkøbt, så kan det undertiden være et tegn på en uægte e-shop. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af en lov, som dækker kunden imod bedrageriske internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække prisen på Wilfa varmeblæser af flere omgange. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet Wilfa varmeblæser tilbud og køb Wilfa varmeblæser. Derudover oplever vi mange gange mennesker kigge efter fx Wilfa varmeblæser priser, Wilfa varmeblæser online samt billig Wilfa varmeblæser.

Analyser tidligere køberes oplevelser

Trustpilot fremskaffer forholdsvis fornemme løsninger til at analysere en række øvrige brugeres anmeldelser og derved er det smart, at du gennemgår e-forretningens bedømmelser forinden du shopper billige Wilfa varmeblæser online.

Facebook forærer dig desuden sådan set hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i webbutikkens popularitet. I øvrigt er der en del internet webshops hvor det er muligt at afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige Wilfa varmeblæser online på en internet virksomhed kan de i princippet studere e-butikkens forretningsaftale, det er dog oftest ikke særlig spændende, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark og Davidsen.

Et alternativ er at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en antydning af at online virksomheden forstår gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden regelmæssigt efterses af fagmænd der har nøje kendskab til reglerne på området.

Dette er en god anledning til support, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af Wilfa varmeblæser. Udover dette er det prisværdigt at man er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af Wilfa varmeblæser online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af Wilfa varmeblæser, hvad end man bestiller hos Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Michael M gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Christian O gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lars Olsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Else Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot frembyder ganske tiltalende muligheder for at udforske flere forhenværende køberes reflektioner og af den grund slår vi et slag for, at du kigger nærmere på online butikkens ratings forud for at du shopper billige Wilfa varmeblæser online. Facebook frembringer også sådan set værdifulde chancer for at få en idé om webbutikkens troværdighed.
2Fragtperioden er jo ultra relevant ifald man har brug for varen med det samme, og derfor er det relativt centralt at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved Wilfa varmeblæser. Størstedelen af online virksomheder tilbyder billig 1 dags levering på en række varenumre, som alligevel antager at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
3Nogle enkelte online virksomheder yder billig levering på Wilfa varmeblæser, men i mange tilfælde er det betinget af at man handler for en fastsat sum. I øvrigt kan du snuppe den mest betalelige leveringsform, der i mange tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Løsningen bliver i regelen ligeledes rigtig uproblematisk. Den mest letkøbte fragtform er unægtelig at hente varerne selv.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en orden, hvilket skærmer os overfor bedrageriske e-shops. Som alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage beløbet senere.
5Den mest prisbevidste metode til levering vil altid være selv at hente pakken, som dog er betinget af at du bor nærved online webshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed er jo ret så udslagsgivende ifald du absolut skal bruge Wilfa varmeblæser inden for kort tid. Alternativt så sikrer en række internet shops levering uden omkostninger, men for det meste kun hvis man indkøber for en fastsat sum.
6Forinden nogen handler billige Wilfa varmeblæser på en shop på nettet kan man de facto læse dens handelsvilkår, dog er det ofte ikke særlig sjovt. Tillige er det godt at du er obs på de fundamentale regler der er gældende for købet af billige Wilfa varmeblæser online, eksempelvis den bytteret online forretningen anvender.
7Temmelig mange online forretninger tilbyder i øjeblikket alverdens billige leveringsmidler til Wilfa varmeblæser. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ualmindeligt ukompliceret, samt oftest endda den mindst kostelige fragtform.
8Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en påvisning af at internet selskabet følger de gældende danske regler, foruden at internet webshoppen rutinemæssigt evalueres af fagfolk som forstår de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige Wilfa varmeblæser på en online butik kan de de facto tage stilling til webshoppens forretningsaftale.
9Det er jo temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige Wilfa varmeblæser hos flere e-shops, og derfor lover flertallet af netbutikker gebyrfri levering. Men det kan trods alt blive smart at se nærmere på indtil flere netshops efter tilbud og rabat inden du shopper, således at du er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.