Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot Weller loddekolbe.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Der findes forskelle i priserne på billige Weller loddekolbe fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder lave priser, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring Weller loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste valget om at handle online og fragte varerne selv. Derigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre tilbyder varer fra diverse nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af Weller loddekolbe online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du bestiller Weller loddekolbe online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en bedre pris.
Flertallet af webshops i små nicher har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo vil du opleve ekstremt god hjælp fra personale der er specialister i netop Weller loddekolbe.
De største byggekæder i Danmark
Weller loddekolbe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Weller loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Weller loddekolbe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Weller loddekolbe jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes at få assistance til byggeprojektet, specielt såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Nogle projekter stiller krav om flere personer. Dertil vil det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
2Du finder en verden af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube kan hjælpe med en masse gavnlig information, især forudsat at man bruger den engelske version.
3Du bør gennemtænke hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du køber assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at hente tilbud fra forskellige foretagender.
4Måske det viser sig af stor betydning at have samtlige materialer disponible forinden du går i krig med eksekveringen. Du kunne lave en simpel note hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Forud for at du optager arbejdet kan det blive ubeskriveligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du må ikke glemme sikkerheden, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring mod mulige risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke køber assistance fra en fagmand.
7Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
8Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må liste en velovervejet strategi, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær realistisk idet du udarbejder din plan.
9Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være fornuftigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og herefter nedfælde udgiften ved hver enkelt.
10Man skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have det disponibelt inden du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at indregne disse udgifter i byggeriets budget.
11Der viser sig næsten altid uventede bump på vejen ved avancerede opgaver, og altså vil det vise sig af stor betydning at der er afsat en del tid i kalenderen, som bidrager til at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
12For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i de dage der er op til starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Masser af netbutikker i Danmark frembyder i dag en hel del forskellige billige fragttyper til Weller loddekolbe. En yndling er for nærværende udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig temmelig ligetil, og mange gange også den billigste fragtmulighed.

Du burde derudover udse dig at bestille ordren til levering til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig tit en kende mere pebret, men ydermere super let ift. Weller loddekolbe online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Weller loddekolbe kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant forudsat du behøver dine nye produkter med det samme, så herved er det selvsagt relevant at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved Weller loddekolbe. En masse e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, men vær på vagt da det er betinget af at handlen laves inden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle webshops tilbyder fragt uden betaling på Weller loddekolbe online, men i reglen kun når du shopper for et bestemt beløb. Derudover skulle du gribe den billigste leveringsversion, der tit vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

De store kæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig Weller loddekolbe hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på Weller loddekolbe i følgende byer:

Farum, Vallensbæk, Kolding, Solrød Strand, Odder, Middelfart, Køge, Aarhus, Charlottenlund, Nørresundby, Herning, Gentofte, Brabrand, Risskov, Struer, Varde, Brønshøj, Hedensted, Jyllinge, Sønderborg, Slagelse, Roskilde, Allerød, Hedehusene, Lyngby, Nærum, Tårnby, Lystrup, Holstebro, Taastrup, Næstved, København, Aalborg, Rønne, Ishøj, Hobro, Vejle, Holbæk, Esbjerg, Horsens, Frederiksværk, Vordingborg, Frederiksberg, Nakskov, Korsør, Højbjerg, Kokkedal, Søborg, Nyborg, Vanløse, Hjørring, Ikast, Brøndby, Ølstykke, Aabenraa, Frederikshavn, Fredericia, Lillerød, Ballerup, Åbyhøj, Odense, Rødovre, Glostrup, Hvidovre, Haderslev, Dragør, Helsingør, Rudersdal, Thisted, Svendborg, Skive, Grenaa, Gladsaxe, Hørsholm, Tilst, Kalundborg, Stenløse, Greve, Brønderslev, Frederikssund, Birkerød, Albertslund, Ringsted, Silkeborg, Virum, Randers, Valby, Herlev, Viborg, Hillerød, Værløse, Skanderborg, Haslev, og Nykøbing Falster, .

Afhentning for Weller loddekolbe er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel leder efter for eksempel Weller loddekolbe priser og Weller loddekolbe tilbud. Derudover oplever man jævnligt folk lede efter bl.a. Weller loddekolbe online, køb Weller loddekolbe og billig Weller loddekolbe, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på Weller loddekolbe

Det er jo ultra fleksibelt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige Weller loddekolbe online på diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak har masser af internet forhandlere været presset til at at sænke prisniveauet på Weller loddekolbe helt i bund, og i øvrigt frembyde levering uden beregning.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at checke visse webshops efter tilbud og rabatter på Weller loddekolbe online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

Man bør blot være obs på, at ifald en shop på nettet annoncerer billige Weller loddekolbe online på tilbud til en udsalgspris som virker kolossalt billig, så kunne det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk internet forhandler. Kortbetalinger er heldigvis en del af et regelsæt, som skærmer dig som køber overfor uægte forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale beløbet til Weller loddekolbe ude i fremtiden. Det fås som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de store byggecentre som fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis Weller loddekolbe tilbud og Weller loddekolbe priser. Foruden dette ser man som regel mennesker søge bl.a. billig Weller loddekolbe, Weller loddekolbe online samt køb Weller loddekolbe.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot frembyder fuldstændig ønskværdige chancer for at analysere diverse eksisterende forbrugeres observationer og derfor er det prisværdigt, at du evaluerer e-firmaets omtaler før du færdiggør din shopping med billige Weller loddekolbe online.

Facebook resulterer i tillige ganske relevante chancer for at få kendskab til internet webshoppens troværdighed. Her ser vi nogle internet handler som gør det muligt at aflevere en vurdering af virksomhedens service, som tillige bør bruges til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige Weller loddekolbe online hos en netbutik bør man i virkeligheden gennemlæse shoppens forretningsaftale, men det er naturligvis et omfattende arbejde, specielt ved de store byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være et bevis på at internet webshoppen opfylder dansk lovgivning, samt at butikken fra tid til anden besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til reglerne på området.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af din ordre på Weller loddekolbe. Tilmed går vi ind for at køberen er på vagt for de mest vedkommende reglementer der kan influere på bestillingen af Weller loddekolbe online, som for eksempel hvilken ombytningsret online virksomheden kører med.

På grund af dette er det også afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af Weller loddekolbe, uagtet om man har købt ved 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Christian A gav 5 stjerner

Har handlet der før

Anders gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Rasmus gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Morten gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være særdeles vital i tilfælde af at du absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og med det formål er det nemlig meningsfuldt at du gransker den anslåede leveringstid ved Weller loddekolbe. En del internet shops giver billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren køres igennem inden et fast tidspunkt.
2Den mindst kostelige fragtform er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets lager. Den form for levering kan i nogle tilfælde være særligt relevant forudsat du står og skal bruge Weller loddekolbe inden for kort tid. Alternativt så frembyder visse online forretninger portofri fragt, men for det meste er det forbeholdt når der handles for en konkret sum.
3En lang række internet forhandlere udlover efterhånden flere billige former for fragt til Weller loddekolbe. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså virkelig ligetil, og typisk tillige den prisbilligste leveringsmåde.
4Indtil flere internet butikker garanterer fragt uden omkostninger på Weller loddekolbe, men undertiden kun når du indkøber for en konkret sum. Desuden må man gribe den billigste leveringstype, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt ligeledes meget smart. Den mest billige leveringstype er uden tvivl selv at hente pakken.
5Trustpilot medfører en række passende chancer for at udforske ganske mange øvrige konsumenters observationer og derved foreslåes det, at du tager et kig på e-shoppens anmeldelser forud for at du handler billige Weller loddekolbe online. Facebook frembyder på samme måde fuldt ud værdifulde chancer for at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
6Vi tilråder at se hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en indikator for at e-shoppen forsvarer de opstillede regler, udover at den regelmæssigt ses til af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne. Forud for at nogen køber billige Weller loddekolbe i en online forretning kan de sådan set tage stilling til webshoppens vilkår.
7Før nogen shopper billige Weller loddekolbe på en netbutik kunne man reelt gennemlæse deres handelsaftale, det er dog tit ikke super spændende. Herudover er det klogt at køber er på vagt for de mest relevante betingelser gældende for shopping af billige Weller loddekolbe online, som eksempelvis hvilken returrettighed butikken kører med.
8Det er i dag ekstremt praktisk for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige Weller loddekolbe i blandt diverse e-shops, og derfor lover flere online varehuse portofri levering. Til gengæld kan det alligevel være indbringende at granske en række internet selskaber efter billige priser forud for at du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
9Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et lovbud, som beskytter dig som køber imod uoprigtige e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre prisen ude i fremtiden.