Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Wasco industristøvsuger alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på lave priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
Flere byggekæder præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot Wasco industristøvsuger.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de kendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring Wasco industristøvsuger.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggecentre sælger varer fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af Wasco industristøvsuger online.
De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og pga. det har kunderne valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Dermed har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få gode tilbud.
Alverdens nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at handle Wasco industristøvsuger online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund kan du forvente super god hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop Wasco industristøvsuger.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Wasco industristøvsuger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Wasco industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Wasco industristøvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Wasco industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor kan du hyppigt tage notits af prognosen for vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
2Du kan overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må have hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du benytter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
3Du bør nødig stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig vigtigt at have udstyret til disposition før du begynder på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
4Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig enormt meget brugbar oplysning, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
5Potentielt kan det blive vigtigt at du har de fornødne materialer handlet ind forinden du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig huskeliste med det der skal bruges, og derefter efterse punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør udarbejde en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din agenda.
7Forud for at du opstarter arbejdet må det være ret fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
9Ofte vil det være fundamentalt at have et budget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at notere hver eneste udgift, hvorefter man bør nedfælde billige priser på dem en ad gangen.
10Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når det kommer til store projekter. Omfangsrige ting stiller krav om mere end en person. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
11Nogle gange kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at byggeriet har betydning for naturen.
12Der viser sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det kommer til omfattende opgaver, og herved viser det sig vigtigt at der er afsat god tid i agendaen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En masse internet firmaer udlover efterhånden et hav af forskellige billige former for levering til Wasco industristøvsuger. En der er meget almindelig er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså virkelig fremkommelig, og desuden tilmed den billigste form for levering.

Du kunne på samme måde tænke over at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er til tider en kende mindre billig, men omvendt ualmindeligt bekvem ift. Wasco industristøvsuger online. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du har bopæl lige ved internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på Wasco industristøvsuger er selvfølgelig særdeles udslagsgivende ifald vi har brug for varerne med det samme, og i det øjemed er det komplet vigtigt at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for Wasco industristøvsuger. Masser af online varehuse – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, men som imidlertid står og falder med at bestillingen anbringes forud for et aftalt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte online varehuse garanterer gebyrfri levering på Wasco industristøvsuger online, men typisk er det forudsat at der handles for en bestemt sum. Desuden må du overveje den mest letkøbte metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig Wasco industristøvsuger online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af Wasco industristøvsuger i disse områder:

Rønne, Frederiksværk, Albertslund, Hedensted, Struer, Svendborg, Lyngby, Ringsted, Herlev, Ballerup, Jyllinge, Nakskov, Dragør, Glostrup, Ikast, Rudersdal, Greve, Varde, Virum, Aarhus, Holstebro, Odder, Hjørring, Middelfart, Haderslev, Grenaa, Allerød, Viborg, Vejle, Brønshøj, Vanløse, Køge, Hobro, København, Stenløse, Odense, Roskilde, Solrød Strand, Vordingborg, Korsør, Vallensbæk, Farum, Holbæk, Frederikssund, Hillerød, Sønderborg, Rødovre, Tårnby, Nykøbing Falster, Herning, Ishøj, Birkerød, Haslev, Søborg, Fredericia, Risskov, Tilst, Brabrand, Hedehusene, Valby, Taastrup, Slagelse, Thisted, Kokkedal, Ølstykke, Gladsaxe, Kolding, Frederiksberg, Skive, Aabenraa, Randers, Næstved, Lystrup, Brøndby, Hørsholm, Nyborg, Gentofte, Nærum, Helsingør, Skanderborg, Kalundborg, Aalborg, Charlottenlund, Horsens, Værløse, Lillerød, Esbjerg, Silkeborg, Brønderslev, Åbyhøj, Frederikshavn, Nørresundby, Højbjerg, og Hvidovre, .

Click-and-collect ift. Wasco industristøvsuger er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger fx Wasco industristøvsuger tilbud og Wasco industristøvsuger online. Derudover ser vi ofte folk søge efter for eksempel billig Wasco industristøvsuger, Wasco industristøvsuger priser og køb Wasco industristøvsuger, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Rabat på Wasco industristøvsuger

Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige Wasco industristøvsuger online på diverse internet forretninger, og så har mange e-firmaer ikke kunne lade være med at formindske priserne på Wasco industristøvsuger voldsomt, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det immervæk vise sig gunstigt at sammenligne flere forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på Wasco industristøvsuger online forud for at du shopper, således at du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må trods alt ikke glemme, at hvis en shop markedsfører billige Wasco industristøvsuger online på tilbud til en pris der er uendeligt billig, kan det undertiden være en indikation på en uærlig shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af en regel, som værner dig som kunde overfor uægte netshops.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at betale beløbet til Wasco industristøvsuger over flere uger. Det tilbydes normalt hos nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel køb Wasco industristøvsuger og Wasco industristøvsuger tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk søge efter eksempelvis billig Wasco industristøvsuger, Wasco industristøvsuger priser samt Wasco industristøvsuger online.

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot byder på en del hensigtsmæssige genveje til at se nærmere på ganske mange tidligere forbrugeres evalueringer og derfor støtter vi, at du undersøger internet selskabets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige Wasco industristøvsuger online.

Facebook byder på derudover nogle tiltalende muligheder for at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle online shops i Danmark som tilbyder folk at nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Wasco industristøvsuger online hos en netbutik kunne de i reglen gennemgå e-butikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Et andet forslag kunne være at kontrollere om online firmaet er e-mærke tilsluttet, som generelt er en tryghed om at online firmaet følger gældende dansk lovgivning, og at netshoppen ofte gennemses af fagfolk der er meget fortrolige lovene på området.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, såfremt du oplever vanskeligheder i processen med din bestilling af Wasco industristøvsuger. Ydermere rekommanderer vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer gældende for bestillingen af Wasco industristøvsuger online, som for eksempel hvilken returpolitik internet virksomheden lover.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af Wasco industristøvsuger, uanset om man har købt hos Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller XL-Byg.

Anne Poulsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Anne gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Ole gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Birthe I gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online indkøb
1De fleste online forhandlere giver i øjeblikket en række forskellige billige metoder til levering til Wasco industristøvsuger. Den mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Den er altså ultra nem, og tit også den mest letkøbte fragtmulighed.
2Inden nogen køber billige Wasco industristøvsuger på en forretning på nettet bør man altid tage stilling til webshoppens regler, det er dog oftest ikke super spændende. Desuden kan det være til hjælp at du er på vagt for de mest centrale betingelser der er gældende for handlen med billige Wasco industristøvsuger online, f.eks. den returneringsret online forretningen garanterer.
3Den billigste fragtmetode er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket kræver at du bor med kort afstand til e-handlens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være ultra relevant i tilfælde af at vi mangler Wasco industristøvsuger med det samme. Alternativt så præsterer en række internet forretninger gebyrfri levering, men for det meste er det under betingelse af at du aftager for en præcis sum.
4Fragtperioden kan vise sig at være temmelig aktuel forudsat man har brug for varerne om få sekunder, så af den grund er det rimelig essentielt at vi finder den forventede leveringstid på Wasco industristøvsuger. En lang række e-shops yder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, men husk at det er betinget af at ordren laves inden et fast klokkeslæt.
5En hel del forhandlere på nettet tilbyder levering uden betaling på Wasco industristøvsuger, men i reglen afkræver det at man bestiller for en konkret pris. I øvrigt skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsløsning, der gerne vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen bliver mange gange omvendt særdeles let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
6Generelt slår vi et slag for at tjekke om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er et sympol på at online forretningen opretholder de officielle regler, udover at shoppen nu og da besøges af fagmænd som forstår vilkårene på området. Inden folk shopper billige Wasco industristøvsuger i en shop på nettet kunne de i princippet betragte netbutikkens handelsbetingelser.
7Trustpilot forærer dig en række tiltalende chancer for at eftersøge flere aktuelle køberes bedømmelser og af den grund stiller vi forslag om, at du eksaminerer e-shoppens kritik inden du handler billige Wasco industristøvsuger online. Facebook genererer ligeledes nogenlunde uafhængige chancer for at få en idé om e-forretningens pålidelighed.
8Det har vist sig at være ret ukompliceret for folk at analysere priser online på billige Wasco industristøvsuger på flere online virksomheder, og til tak lover en hel del internet outlets levering uden betaling. Trods dette kan det immervæk vise sig tiden værd at sammenholde visse e-butikker efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den billigste pris.
9Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et reglement, som dækker en overfor snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at klare regningen senere.