METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring Wagner sprøjtepistol.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Der er ikke lighed i priserne på billige Wagner sprøjtepistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente varerne på egen hånd. Dette er især muligt hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover blot Wagner sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og derigennem har mange chancen for at handle online og hente varerne personligt. Derigennem kan du blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige leverandører, så du kan bestille fra et bredt sortiment af Wagner sprøjtepistol online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er eksperter i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo forventes det at du får endnu mere gavnlig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis Wagner sprøjtepistol.
Diverse nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber Wagner sprøjtepistol online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Wagner sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Wagner sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Wagner sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Wagner sprøjtepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet forbedrer klimaet.
2For udendørs opgaver kan vind og vejr få stor betydning. Derfor skal du jævnligt se vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
3Der viser sig typisk utidige bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og af den grund vurderes det af stor betydning at man har afsat nok tid i tidsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
4Det bliver væsentligt at have de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forud for at du igangsætter byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og så gennemgå listen, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
5Det er afgørende at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være økonomisk at tage noter til alle poster, og så dokumentere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
6I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe hjælp fra en ekspert til dele af det. Såfremt du får professionel assistance kan det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
8Godt forarbejde bliver vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at lave en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
9Det kan vise sig at være godt at få assistance til projektet, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere folk. Ydermere bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Der er mange vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver rigelig anvendelig information, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
11Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som hjælp overfor hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig eksperthjælp.
12Du bør ikke mangle værktøj. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har grejet til disposition når du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her omkostninger i byggeriets regnskab.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

Temmelig mange e-forretninger udlover i dag diverse forskellige billige fragtløsninger til Wagner sprøjtepistol. Et hit er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter bestillingen når der er tid til det. Fragtmetoden er jo rigtig smart, og ofte tilmed den mest betalelige fragtløsning.

Du burde tillige forsøge at få ordren leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er godt nok en tand mere pebret, men også ret let gængelig med Wagner sprøjtepistol online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men dette beroer på at du har bopæl tæt på online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Wagner sprøjtepistol er jo rigtig afgørende ifald du har brug for dine nye varer nu og her, så med det formål er det selvsagt relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid for Wagner sprøjtepistol. Masser af e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen gennemføres før et konkret klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få ordren klargjort før medarbejderne tager hjem.

Flere online firmaer garanterer levering uden beregning på Wagner sprøjtepistol online, men typisk kun når du bestiller for en bestemt sum. Derudover må du tage den mest billige løsning til levering, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

De største byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig Wagner sprøjtepistol derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på Wagner sprøjtepistol i disse byer:

Sønderborg, Ikast, Glostrup, Køge, Fredericia, Lillerød, Middelfart, Allerød, Risskov, Herlev, Kokkedal, Skive, Silkeborg, Vordingborg, Odense, Hedensted, Esbjerg, Hvidovre, Svendborg, Frederikssund, Rønne, Hedehusene, Brabrand, Nyborg, Virum, Tilst, Hørsholm, Hjørring, Ringsted, Lystrup, Kolding, Birkerød, Helsingør, Korsør, Roskilde, Rødovre, Holstebro, Aalborg, Taastrup, Aarhus, Horsens, Aabenraa, Greve, Frederikshavn, Brønshøj, Nykøbing Falster, Brøndby, Vejle, Farum, Brønderslev, Lyngby, Odder, Frederiksberg, Charlottenlund, Hillerød, Næstved, Valby, Albertslund, Frederiksværk, Stenløse, Haslev, Tårnby, Slagelse, Dragør, Rudersdal, Ishøj, Randers, Hobro, Jyllinge, Nørresundby, Vallensbæk, Holbæk, Søborg, Herning, Nakskov, Gentofte, Værløse, Haderslev, Åbyhøj, Ølstykke, København, Skanderborg, Gladsaxe, Ballerup, Kalundborg, Thisted, Vanløse, Varde, Højbjerg, Solrød Strand, Nærum, Viborg, Grenaa, og Struer, .

Klik-og-hent af Wagner sprøjtepistol er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland).

Når vi ser på tendenserne står det klart, at internet shoppere ofte leder efter fx billig Wagner sprøjtepistol og Wagner sprøjtepistol online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. Wagner sprøjtepistol priser, Wagner sprøjtepistol tilbud og køb Wagner sprøjtepistol, plus de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Priser på Wagner sprøjtepistol

Det er i høj grad smertefrit for folk at tjekke tilbud på billige Wagner sprøjtepistol online i blandt diverse firmaer på nettet, og af den grund har flere netshops set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på Wagner sprøjtepistol enormt, og ydermere tilbyde gratis levering.

Men det kan immervæk blive lønsomt at efterprøve et par forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg på Wagner sprøjtepistol online forinden du køber, sådan at man er sikret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4 og Silvan.

Man må trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forretning udbyder billige Wagner sprøjtepistol online på tilbud til en pris der er uhørt god, så er det ofte være et karakteristika der viser en fup shop. Køb med kort er trods alt en del af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som kunde imod snydagtige internet varehuse.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at dække regningen på Wagner sprøjtepistol over flere uger. Det fås som regel ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis køb Wagner sprøjtepistol og Wagner sprøjtepistol tilbud. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter bl.a. Wagner sprøjtepistol online, Wagner sprøjtepistol priser og billig Wagner sprøjtepistol.

Tjek eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot resulterer i tilpas belejlige muligheder for at gøre dig bekendt med flere forhenværende konsumenters evalueringer og af den grund går vi ind for, at du kigger nærmere på online webshoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige Wagner sprøjtepistol online.

Facebook genererer derudover sådan set udmærkede muligheder for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Her er der en del internet forretninger hvor folk kan frembringe en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere kan drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige Wagner sprøjtepistol online i en e-forretning kunne de reelt gennemløbe webbutikkens handelsbetingelser, det er dog typisk en omfattende opgave, specielt hos de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en forsikring om at netbutikken efterkommer de danske retningslinjer, samt at internet firmaet hyppigt gennemses af fagmænd der er inde i de gældende love.

Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, hvis du udsættes for problemer med din bestilling af Wagner sprøjtepistol. Yderligere slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af Wagner sprøjtepistol online, fx den byttepolitik webshoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af Wagner sprøjtepistol, uagtet om man har købt hos Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Lone Jørgensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Lene L gav 4 stjerner

Bestilte online

Michael R gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Birthe Christensen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende ifald vi behøver dine nye produkter med det samme, og herved er det temmelig relevant at man ser nærmere på den forventede leveringstid for Wagner sprøjtepistol. Størstedelen af netbutikker stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men husk at det nødvendiggør at handlen laves inden et besluttet klokkeslæt.
2Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en bestemmelse, der hjælper dig overfor bedrageriske webshops. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil finansiere betalingen over flere uger.
3Inden folk bestiller billige Wagner sprøjtepistol på en online virksomhed kan de i princippet gennemse e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant. Foruden dette er det smart at køberen er obs på de grundlæggende reglementer der er gældende for købet af billige Wagner sprøjtepistol online, som eksempelvis den returret butikken tilsikrer.
4Trustpilot fremskaffer sådan set passelige løsninger til at se nærmere på ret mange nuværende brugeres reflektioner og herved er det klogt, at du eftersøger webshoppens vurderinger forinden du handler billige Wagner sprøjtepistol online. Facebook resulterer i ydermere nogenlunde fantastiske chancer for at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed.
5Det har vist sig at være super simpelt for folk at vurdere tilbud online på billige Wagner sprøjtepistol i blandt forskellige online forhandlere, og altså præsterer langt de fleste netbutikker gratis levering. Det kan dog til hver en tid blive lønnende at undersøge nogle forskellige internet outlets efter billige priser inden du shopper, sådan at du er sikret at få den skarpeste pris.
6En masse online webshops tildeler nu et bredt udvalg af billige fragtformer til Wagner sprøjtepistol. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du kan afhente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo super smertefri, og oftest tilmed den mest letkøbte metode til levering.
7Nogle internet outlets yder levering uden gebyr på Wagner sprøjtepistol, men i mange tilfælde kun ifald der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt bør man tage den mest billige leveringsudgave, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Denne bliver uheldigvis desuden meget bekvem. Den billigste leveringsmodel er unægtelig selv at hente produkterne.
8Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en antydning af at online shoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet ofte besigtiges af fagmænd der forstår vedtægterne på området. Inden folk shopper billige Wagner sprøjtepistol på en butik kan de i og for sig skimme dens vilkår.
9Den mindst kostelige fragtløsning er dog selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du er i nærheden af internet butikkens lager. Den løsning til levering er jo usædvanlig betydningsfuld hvis man har brug for Wagner sprøjtepistol inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte internet shops portofri levering, men tit er det så nødvendigt at man handler for et fastslået beløb.