Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som kan tilbyde sparring omkring Vortex ventilator.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige Vortex ventilator fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på lave priser, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare Vortex ventilator.
Ifald du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber varer fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af Vortex ventilator online.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det er der mulighed for at undgå fragten, og ovenikøbet få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af gavnlig service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis Vortex ventilator.
Diverse specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at købe Vortex ventilator online hos dem.
Majoriteten af nicheforhandlere producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Vortex ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Vortex ventilator silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Vortex ventilator jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Vortex ventilator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har grejet tilgængeligt idet du starter byggeriet. Det er desuden godt at påregne disse udgiftsposter i budgettet.
2Det bliver af stor betydning at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug forinden du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms liste som indeholder alt det du skal bruge, og bagefter efterse oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
3Det bør overvejes at søge assistance til arbejdet, navnlig såfremt det er vigtige byggeprojekter. Enkelte opgaver kræver mere end en person. Endvidere bliver det bedre og mere socialt når man er flere om det.
4Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
5Du må på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
6Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med meget nyttig oplysning, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
7Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. Støtten betinger at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
8Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ret betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
9Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger når det kommer til store projekter, og herved vurderes det vigtigt at der afsættes passende tid i tidsplanen, således at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv køreplan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
11I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at notere hver enkelt udgiftspost, og så kortlægge mulige tilbud på hver enkelt.
12Det kan give mening at tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Hvis du får assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod forslag fra en håndfuld entreprenører.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er meget flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Adskillige e-forretninger yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige muligheder for levering til Vortex ventilator. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo super uproblematisk, og mange gange tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du bør lige så vel vælge at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Løsningen er som regel et hak mindre billig, men tillige ekstremt ligetil ved køb af Vortex ventilator online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på Vortex ventilator kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende ifald vi står og skal bruge din ordre fluks, så af den grund er det relativt centralt at du checker det estimerede leveringstidspunkt for Vortex ventilator. Adskillige online forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men vær påpasselig da det kræver at ordren køres igennem forinden et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

En række e-firmaer præsterer levering uden gebyr på Vortex ventilator online, men i reglen kræves det at du bestiller for en fastsat sum. Desuden burde man gribe den billigste slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

En del kæder foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig Vortex ventilator online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan. De udlover eksempelvis klik-og-hent på Vortex ventilator i følgende byer:

Herning, Taastrup, Gentofte, Hedensted, Brøndby, Vejle, Dragør, Lillerød, Gladsaxe, Haderslev, Roskilde, Nakskov, Sønderborg, Skanderborg, Højbjerg, Tårnby, Greve, Aarhus, Esbjerg, Kalundborg, Åbyhøj, Birkerød, Frederiksværk, Køge, Rønne, Ishøj, Korsør, Haslev, Rudersdal, Holstebro, Frederikshavn, Aabenraa, Søborg, Hjørring, Silkeborg, Vanløse, Hillerød, Randers, Risskov, Albertslund, København, Varde, Lyngby, Allerød, Nørresundby, Virum, Odder, Hobro, Aalborg, Jyllinge, Ringsted, Slagelse, Stenløse, Tilst, Vallensbæk, Kokkedal, Værløse, Frederikssund, Brønshøj, Ølstykke, Næstved, Skive, Odense, Holbæk, Svendborg, Hørsholm, Kolding, Glostrup, Struer, Vordingborg, Ballerup, Brønderslev, Fredericia, Nyborg, Ikast, Valby, Hedehusene, Nærum, Frederiksberg, Brabrand, Grenaa, Middelfart, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Hvidovre, Helsingør, Rødovre, Herlev, Farum, Viborg, Solrød Strand, Thisted, Lystrup, og Horsens, .

Afhentning for Vortex ventilator er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Amager).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere mange gange efterspørger for eksempel billig Vortex ventilator og køb Vortex ventilator. Man ser derudover tit mennesker efterspørge for eksempel Vortex ventilator tilbud, Vortex ventilator online samt Vortex ventilator priser, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Spar penge på Vortex ventilator

Det er jo ultra problemfrit for alle og enhver at vurdere tilbud på billige Vortex ventilator online i blandt flere online outlets, og altså har de fleste netshops ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på Vortex ventilator voldsomt, og endda love gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt vise sig indbringende at besigtige nogle enkelte netshops efter tilbud og udsalg på Vortex ventilator online forinden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Stark.

Man skal dog være klar over, at i tilfælde af at en forhandler på nettet markedsfører billige Vortex ventilator online på tilbud til en pris som kan ses som grænseløst tiltalende, kan det tit være en indikation på en bedragerisk internet shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af et lovbud, som garanterer os imod svindlende online virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere betalingen af Vortex ventilator over en periode. Det fås ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet Vortex ventilator online og Vortex ventilator priser. Man ser derudover ofte internet shoppere efterspørge bl.a. Vortex ventilator tilbud, billig Vortex ventilator og køb Vortex ventilator.

Undersøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot giver dig fuldt ud fortræffelige muligheder for at tyde en hel del forhenværende konsumenters synspunkter og derfor foreslåes det, at du studerer internet shoppens omtaler forinden du bestiller billige Vortex ventilator online.

Facebook leverer ydermere immervæk troværdige metoder til at få indblik i online webshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk internet firmaer som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige Vortex ventilator online hos en internet butik burde de faktisk granske webbutikkens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Et alternativ kan derfor være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en garanti for at internet butikken tilslutter sig de gældende danske regler, samt at online webshoppen af og til besigtiges af jurister som har megen viden om reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til bistand, når du udsættes for problemstillinger i processen med din shopping med Vortex ventilator. Endvidere er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer i forbindelse med bestillingen af Vortex ventilator online, for eksempel den returrettighed forretningen anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bibeholder sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af Vortex ventilator, uafhængig af om man bestiller ved Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Poul Hansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Rasmus V gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Karen Mortensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Anne B gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til når du køber online
1Den mindst kostelige løsning vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du er i nærheden af online firmaets adresse. Den løsning til levering er naturligvis særdeles betydningsfuld hvis vi behøver Vortex ventilator nu og her. Alternativt så præsterer en række e-forretninger i Danmark portofri levering, men i de fleste tilfælde kun når der købes for en bestemt sum.
2Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af et lovbud, som hjælper dig overfor bedrageriske online shops. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage regningen senere.
3En række internet handler udlover i vore dage mange forskellige billige løsninger til levering til Vortex ventilator. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ultra enkel, og typisk desuden den billigste leveringsløsning.
4Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-firmaet efterkommer de danske love, udover at online webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af jurister der har megen viden om reglerne. Før nogen køber billige Vortex ventilator hos en internet handler bør de ideelt set skimme shoppens forretningsbetingelser.
5Forinden nogen handler billige Vortex ventilator på en e-shop bør de på en vis måde gennemlæse dens regler, men det er tit ikke særlig spændende. Dertil støtter vi at køber er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der influerer på købet af billige Vortex ventilator online, fx hvilken returneringsret online virksomheden garanterer.
6Leveringsdygtigheden er jo usædvanlig central forudsat man skal bruge varen fluks, så af den grund er det ret så essentielt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på Vortex ventilator. Flere outlets på nettet præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række varer, hvilket nødvendiggør at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt.
7Flere internet selskaber yder levering uden betaling på Vortex ventilator, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Alternativt må du snuppe den billigste leveringsmanér, som typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden er som oftest desuden særligt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
8Trustpilot genererer immervæk relevante chancer for at bese en række forhenværende forbrugeres meninger og herved foreslår vi, at du vurderer e-shoppens anmeldelser forud for at du køber billige Vortex ventilator online. Facebook bringer dig lige så vel en del gode muligheder for at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
9Det har vist sig at være i høj grad nemt for forbrugerne at søge information om priser online på billige Vortex ventilator i blandt diverse online forhandlere, og ergo garanterer de fleste internet forhandlere fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig profitabelt at sammenligne nogle få online selskaber efter tilbud forud for at du shopper, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.