Vinkelpensel perfe 35mm 123035
470 kr.
Mere info
Vinkelpensel elite lång 70mm
389 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort pro 25mm
289 kr.
Mere info
Vinkelpensel perfe 50mm 123050
700 kr.
Mere info
Vinkelpensel ind lång 70mm
188 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort pro 35mm
363 kr.
Mere info
Vinkelpensel elite lång 50mm
288 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort platinu 35mm
498 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort 35mm 122035
318 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort pro 50mm
495 kr.
Mere info
Vinkelpensel go lång 35mm
192 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort 50mm 122050
379 kr.
Mere info
Vinkelpensel lång go 50mm
283 kr.
Mere info
Vinkelpensel basic lång 50mm
330 kr.
Mere info
Vinkelpensel elite lång 35mm
267 kr.
Mere info
Vinkelpensel platinum lån 70mm
504 kr.
Mere info
Vinkelpensel lång pro 50mm
533 kr.
Mere info
Vinkelpensel perfe 25mm 123025
410 kr.
Mere info
Vinkelpensel lång pro 70mm
417 kr.
Mere info
Vinkelpensel perfe 70mm 123070
610 kr.
Mere info
Vinkelpensel platinum lån 50mm
362 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort platinu 50mm
610 kr.
Mere info
Vinkelpensel kort 25mm 122025
270 kr.
Mere info
Vinkelpensel basic lång 70mm
231 kr.
Mere info
Basic Lang Vinkelpensel 50mm
40 kr.
Mere info
Basic Lang Vinkelpensel 70mm
50 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot vinkelpensel.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du vælge et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af vinkelpensel.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Du vil finde variationer i priserne på billige vinkelpensel fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og hermed har man chancen for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at undvære fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder samler varer fra diverse leverandører, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af vinkelpensel online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler vinkelpensel online hos dem.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved er det forventeligt at du får mere kyndig vejledning fra mennesker med specialistviden i netop vinkelpensel.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

vinkelpensel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

vinkelpensel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

vinkelpensel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

vinkelpensel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan finde stribevis af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til meget gavnlig oplysning, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
2Det er betydningsfuldt at lave et budget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere alle poster, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem en ad gangen.
3Du bør vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Når du indhenter professionel hjælp kan det være fornuftigt at hente priser fra flere håndværkere.
4Det er afgørende at have de påkrævede materialer disponible forud for at du indleder håndværket. Du kunne med fordel notere en hurtig huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting du får brug for, og derefter granske punkterne, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
5Man kan indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er CO2-besparende. Det beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
6Planlægning bliver nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du laver køreplanen.
7Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som skåner dig imod mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
8Du vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Tit vil det vise sig uundværligt at du har det klar til brug før du går løs med byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgifter i økonomien.
9Der kommer utvivlsomt utidige bump på vejen når det kommer til større byggeprojekter, og ergo er det vigtigt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, således at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
10Forud for at du går i gang med byggeprojektet må det være vildt essentielt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Det er oplagt at få hjælp til arbejdet, ikke mindst såfremt det er krævende projekter. Større projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor kan du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget flot. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

En lang række e-butikker tildeler nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til vinkelpensel. En favorit iblandt mange er efterhånden pakkeshops, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ultra uproblematisk, og oftest tilmed den mest billige leveringsudgave.

Du burde på samme måde prøve at få pakken bragt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er som oftest et hak mere omkostningsfuld, men også i høj grad hensigtsmæssig ift. vinkelpensel online. Den billigste leveringsløsning er dog at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du lever lige ved e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på vinkelpensel er naturligvis ret vigtig forudsat du skal bruge varerne nu og her, og med det formål er det bestemt fornuftigt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet for vinkelpensel. Mange online webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 hverdags levering på massevis af produkter online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen afsted forinden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle få internet varehuse garanterer portofri fragt på vinkelpensel online, men ofte kræver det at man bestiller for en konkret sum. Ellers kunne man foretrække den billigste løsning til levering, som gerne vil være at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

Flere netbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig vinkelpensel hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af vinkelpensel i disse områder:

Solrød Strand, Hørsholm, Frederiksværk, Haslev, Aarhus, Kokkedal, Fredericia, Hobro, Rønne, Ølstykke, Varde, Glostrup, Struer, Korsør, Kolding, Ringsted, Næstved, Slagelse, Taastrup, Kalundborg, Rødovre, Søborg, Odense, Birkerød, Middelfart, Farum, Gladsaxe, Holstebro, Roskilde, Randers, Køge, Greve, Helsingør, Frederikssund, Vejle, Brabrand, Grenaa, Albertslund, Vallensbæk, Horsens, Herlev, Virum, Skive, Odder, Hedensted, Hjørring, Ikast, Valby, København, Haderslev, Vordingborg, Højbjerg, Aabenraa, Stenløse, Tilst, Svendborg, Nykøbing Falster, Lyngby, Lystrup, Skanderborg, Ishøj, Vanløse, Holbæk, Hvidovre, Værløse, Ballerup, Viborg, Esbjerg, Rudersdal, Silkeborg, Lillerød, Aalborg, Charlottenlund, Frederiksberg, Brønderslev, Frederikshavn, Herning, Brøndby, Nakskov, Nørresundby, Dragør, Nærum, Nyborg, Thisted, Allerød, Gentofte, Brønshøj, Tårnby, Hedehusene, Risskov, Hillerød, Jyllinge, Sønderborg, og Åbyhøj, .

Afhentning af vinkelpensel er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere mange gange kigger efter eksempelvis køb vinkelpensel og vinkelpensel online. Vi ser derudover typisk internet shoppere efterspørge fx vinkelpensel tilbud, vinkelpensel priser samt billig vinkelpensel, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på vinkelpensel

Det er efterhånden yderst hensigtsmæssigt for købere at søge sig frem til tilbud på billige vinkelpensel online på forskellige butikker på nettet, og for det har massevis af forretninger på nettet set sig tvunget til at sænke priserne på vinkelpensel en hel del, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at eftergå enkelte e-firmaer efter tilbud på vinkelpensel online før du køber, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en webshop udlover billige vinkelpensel online til en udsalgspris der virker ubegribelig lav, burde det mange gange være et karakteristika der viser en uægte internet handler. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en vedtægt, som sikrer en imod uægte e-handler.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere regningen på vinkelpensel af flere omgange. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene er det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. køb vinkelpensel og vinkelpensel priser. Man ser desuden ofte online shoppere søge efter blandt andet vinkelpensel tilbud, vinkelpensel online og billig vinkelpensel.

Gennemsøg folks evalueringer

Trustpilot bringer dig fuldkommen gunstige chancer for at gennemsøge en stor portion nuværende kunders evalueringer og af den grund støtter vi, at du tolker e-handlens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige vinkelpensel online.

Facebook yder lignende forholdsvis gode muligheder for at få indblik i e-firmaets kundefokus. Tilmed er der faktisk e-shops hvor det er muligt at afgive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige vinkelpensel online i en internet shop kan man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt hos de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma.

Alternativet kan være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at internet butikken føjer de danske retningslinjer, udover at internet webshoppen rutinemæssigt overværes af jurister som har nøje kendskab til lovgivningen.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, ifald du udsættes for problemer ved dit indkøb af vinkelpensel. Tillige går vi ind for at du er omhyggelig omkring de mest vitale regler der influerer på bestillingen af vinkelpensel online, til eksempel den returpolitik e-handlen har.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan påvise bestillingen af vinkelpensel, uanset om man har handlet ved Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Thomas Knudsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Lars Thomsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Karen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Thomas A gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til din online shopping
1Det er rigtig fremkommeligt for internetbrugere at analysere priser online på billige vinkelpensel fra diverse forhandlere på nettet, og derfor yder flere online firmaer portofri levering. Trods dette kan det immervæk være indbringende at se nærmere på nogle få online firmaer efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
2En del online selskaber tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmåder til vinkelpensel. En sikker vinder er efterhånden afhentningssteder, hvor du selv kan afhente varerne når du har lyst. Leveringsformen er jo ret så ligetil, og ofte endvidere den prisbilligste slags levering.
3Den billigste leveringsløsning er uden tvivl selv at hente ordren, som dog kræver at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted. Den mulighed for fragt kan være usædvanlig udslagsgivende hvis du skal bruge vinkelpensel inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte online virksomheder fragt uden beregning, men for det meste stiller det krav om at man aftager for en fastsat pris.
4Fragtperioden kan vise sig at være yderst relevant såfremt du står og skal bruge varen øjeblikkeligt, og herved er det fuldkommen passende at du efterser det anslåede leveringstidspunkt for vinkelpensel. Temmelig mange online forretninger frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som alligevel er betinget af at du når at bestille forinden et aftalt tidspunkt.
5Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en anordning, som forsvarer køberen imod fup internet handler. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at klare prisen i flere bidder.
6Vi anbefaler generelt at tjekke om internet firmaet er e-mærke godkendt, som bør være en angivelse af at e-forhandleren forstår de officielle danske regler, og at virksomheden nu og da kigges til af eksperter som har ekspertise inden for reglerne på området. Forud for at nogen handler billige vinkelpensel på en netbutik kunne de sådan set overveje virksomhedens vilkår.
7Trustpilot yder aldeles gavnlige genveje til at besigtige flere nuværende brugeres ratings og herved slår vi et slag for, at du sonderer netbutikkens vurderinger inden du køber billige vinkelpensel online. Facebook indebærer lignende fuldt ud tiltalende chancer for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed.
8Indtil flere online firmaer garanterer gebyrfri levering på vinkelpensel, men oftest gælder det kun hvis man køber for en bestemt pris. I øvrigt skulle du udse dig den mest betalelige fragttype, som mange gange er at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Metoden viser sig til tider endvidere ekstremt ligetil. Den mest billige fragtløsning vil dog altid være at du selv henter ordren.
9Før nogen køber billige vinkelpensel på en forretning på nettet kan de ideelt set sætte sig ind i e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke super spændende. Herudover stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest relevante forhold der kan influere på shopping af billige vinkelpensel online, eksempelvis den ombytningsret virksomheden bruger.