Proxxon Langhals vinkelboremaskine LWB/E
850 kr.
Mere info
Makita VINKELBOREMASKINE 18V
1.410 kr.
Mere info
Makita Akku vinkelboremaskine 14,4V BDA341RFE
3.999 kr.
Mere info
Makita Vinkelboremaskine 10mm
2.660 kr.
Mere info
Milwaukee vinkelboremaskine C12 RAD-0 M12 Kompakt
980 kr.
Mere info
Milwaukee Vinkelboremaskine M18 FRADH-0
4.428 kr.
Mere info
Bosch VINKELBOREMASKINE GWB 10 RE
2.680 kr.
Mere info
Bosch akku vinkelboremaskine GWB 12V-10 Professional SOLO
885 kr.
Mere info
Milwaukee Vinkelbore-/Skruemaskine C12 RAD-202B
1.900 kr.
Mere info
Makita Vinkelboremaskine 18V
1.410 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot vinkelboremaskine.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige vinkelboremaskine hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring vinkelboremaskine.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder findes mange steder i landet, og hermed har man valget om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Dermed er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra forskellige producenter, og så kan du købe fra et stort udvalg af vinkelboremaskine online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller vinkelboremaskine online fra deres webshop.
De fleste specialiserede netshops er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
En masse nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo forventes det at du får mere konstruktiv vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis vinkelboremaskine.
Danmarks største byggecentre
vinkelboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag over 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

vinkelboremaskine bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vinkelboremaskine silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

vinkelboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til ombygninger. Det fås forudsat at projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
2Måske det viser sig af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du får god gavn af at notere en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og bagefter tjekke materialerne, således at du føler dig sikker på at du har styr på det.
3Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive økonomisk at notere samtlige omkostninger, og bagefter indsamle den billigste pris på hver enkelt.
4Det kan være til god gavn at søge hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er krævende byggeprocesser. Enkelte byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
5Måske du burde vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du køber eksperthjælp anbefales det at indhente forslag fra flere entreprenører.
6Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som hjælp mod mulige uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7For opgaver udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
8Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube bringer dig rigelig anvendelig oplysning, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
9Forberedelse vil være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en strømlinet strategi, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din plan.
10Der viser sig ofte ubelejlige vanskeligheder ved krævende opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, så man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
11Inden du opstarter byggeriet kan det blive ret centralt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Du vil aldrig fattes værktøj. Det er vigtigt at du har udstyret parat akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Adskillige byggemarkeder yder nu diverse billige leveringsmåder til vinkelboremaskine. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling den dag der passer dig. Denne er nemlig særdeles enkel, samt mange gange ligeledes den mest betalelige leveringsmulighed.

Du kan ligeledes tænke over at få ordren leveret til din adresse eller til dit arbejde. Metoden bliver godt nok en sjat dyrere, men endvidere særdeles smart ved køb af vinkelboremaskine online. Den mindst kostelige mulighed for fragt er unægtelig at hente varerne selv, som desværre betinges af at du bor med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på vinkelboremaskine er jo usædvanlig central i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne med det samme, så af den grund er det selvfølgelig på sin plads at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for vinkelboremaskine. Størstedelen af online butikker – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på mange varer online, men som imidlertid antager at bestillingen placeres forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de kan nå at få pakken klargjort inden medarbejderne holder fyraften.

Enkelte shops på nettet frembyder fragt uden gebyr på vinkelboremaskine online, men ofte er det under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. Derudover skal du foretrække den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

En række webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig vinkelboremaskine online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på vinkelboremaskine i følgende områder:

Frederiksværk, Aalborg, Charlottenlund, Solrød Strand, Nyborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Nakskov, Hørsholm, Herning, Horsens, Brønshøj, Nærum, Fredericia, Lillerød, Rødovre, Holbæk, Silkeborg, Stenløse, Ishøj, Brøndby, Farum, Frederiksberg, Birkerød, Frederikshavn, Gentofte, Holstebro, Søborg, Ikast, Thisted, Ølstykke, Korsør, Svendborg, Albertslund, Haderslev, Højbjerg, Randers, Sønderborg, Vordingborg, Vallensbæk, Hedehusene, Hedensted, København, Hillerød, Allerød, Dragør, Rønne, Aarhus, Struer, Næstved, Vejle, Nørresundby, Esbjerg, Odense, Haslev, Hobro, Skive, Glostrup, Herlev, Viborg, Varde, Slagelse, Taastrup, Rudersdal, Tårnby, Brønderslev, Køge, Kolding, Risskov, Grenaa, Tilst, Hvidovre, Skanderborg, Aabenraa, Værløse, Gladsaxe, Frederikssund, Ballerup, Valby, Kokkedal, Ringsted, Lyngby, Greve, Jyllinge, Brabrand, Helsingør, Virum, Odder, Lystrup, Middelfart, Roskilde, Kalundborg, Åbyhøj, og Hjørring, .

Afhentning for vinkelboremaskine er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tendenserne står det klart, at internet shoppere typisk søger fx billig vinkelboremaskine og vinkelboremaskine online. Man ser derudover mange gange folk kigge efter bl.a. vinkelboremaskine tilbud, vinkelboremaskine priser samt køb vinkelboremaskine, plus de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Stark.

Find den bedste pris på vinkelboremaskine

Det er super smart for alle at analysere priser på billige vinkelboremaskine online på forskellige internet webshops, og på grund af dette har mange netbutikker fundet det uundgåeligt at formindske prisen på vinkelboremaskine eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid være lønnende at undersøge en række internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på vinkelboremaskine online før du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man må blot huske på, at hvis en internet virksomhed annoncerer billige vinkelboremaskine online på tilbud til en salgspris der kan virke besynderligt tiltalende, burde det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig e-forretning. Kortbetalinger er ikke desto mindre en del af en lov, hvilket bistår en imod uægte e-handler.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet til vinkelboremaskine over flere uger. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk tit efterspørger bl.a. vinkelboremaskine priser og billig vinkelboremaskine. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge blandt andet vinkelboremaskine online, køb vinkelboremaskine samt vinkelboremaskine tilbud.

Udforsk eksisterende kunders meninger

Trustpilot leverer visse udmærkede chancer for at eftersøge mange tidligere brugeres domme og derfor foreslår vi, at du evaluerer netshoppens bedømmelser inden du køber billige vinkelboremaskine online.

Facebook fremskaffer for øvrigt adskillige sikre chancer for at få en idé om e-handlens popularitet. Tilmed er der mange netbutikker hvor man kan levere en omtale af ordreforløbet, som på samme måde bør anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige vinkelboremaskine online hos en e-butik kunne man altid gennemløbe netbutikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende, især ved de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, fordi det er en forsikring om at internet selskabet respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at internet shoppen rutinemæssigt vurderes af jurister der behersker vilkårene på området.

Det er en rigtig god lejlighed til hjælpende service, såfremt du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din handel med vinkelboremaskine. Herudover anbefales det at køberen er opmærksom på de mest relevante vedtægter der har indflydelse på bestillingen af vinkelboremaskine online, som for eksempel den ombytningsret online firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af vinkelboremaskine, hvad end man har købt ved Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

Hans gav 5 stjerner

Helt i orden.

Mette Kristensen gav 4 stjerner

SUPER

Charlotte I gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Inge N gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til din online shopping
1Nogle få e-firmaer sikrer portofri levering på vinkelboremaskine, men undertiden gælder det kun hvis du køber for et fastslået beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest billige fragttype, der oftest vil blive at få bragt pakken til et afhentningssted. Fragttypen bliver uheldigvis til gengæld ret enkel. Den prisbilligste leveringsudgave er dog at du selv henter ordren.
2Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en anordning, hvilket assisterer dig som køber imod svindlende webshops. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere betalingen over flere uger.
3Leveringsdygtigheden er jo virkelig bestemmende hvis du absolut skal bruge dine nye varer fluks, og derfor er det ganske fornuftigt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet for vinkelboremaskine. En stor portion internet virksomheder giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af deres varer, hvilket nødvendiggør at der bestilles forinden et konkret tidspunkt.
4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at e-butikken lever op til dansk lovgivning, og at e-firmaet lejlighedsvis besøges af eksperter som er indført i lovgivningen. Forud for at folk shopper billige vinkelboremaskine i en online virksomhed kan de principielt tage stilling til netbutikkens vilkår.
5Forinden folk shopper billige vinkelboremaskine hos en e-forhandler kan man når alt kommer til alt skimme e-shoppens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende. Endvidere foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest centrale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige vinkelboremaskine online, som eksempelvis den returneringsret internet webshoppen har.
6Den billigste mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du bor nærved online firmaets adresse. Den form for fragt er selvfølgelig ualmindeligt essentiel ifald du har behov for vinkelboremaskine om kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte internet forretninger levering uden omkostninger, men for det meste påkræves det at du køber for et fastslået beløb.
7Det er i dag temmelig fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige vinkelboremaskine fra diverse e-forhandlere, og af den grund garanterer massevis af online forretninger gratis fragt. Det kan stadigvæk blive fordelagtigt at sammenholde et par forskellige internet webshops efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at du er tryg ved at antage den mest attraktive pris.
8Trustpilot byder på egentlig habile chancer for at kortlægge ret mange aktuelle brugeres observationer og på grund af dette anbefales det, at du gransker online virksomhedens kritik inden du bestiller billige vinkelboremaskine online. Facebook genererer desuden en del strålende løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed.
9Adskillige e-butikker tilbyder i dag en hel del forskellige billige leveringsudgaver til vinkelboremaskine. En favorit iblandt mange er lige nu at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne præcis når det passer dig. Den er nemlig meget bekvem, samt typisk endda den mest prisbevidste leveringstype.