Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Mere info
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 1
399 kr.
Mere info
Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Mere info
Vinduesgreb - Aluminium
44 kr.
Mere info
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr.1
399 kr.
Mere info
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre
399 kr.
Mere info
Jasa Vinduesgreb V med kodelås. Manuel - 20065
399 kr.
Mere info
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Mere info
Jasa Vinduesgreb H med kodelås. Manuel - 20067
399 kr.
Mere info
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Mere info
Home It Vindues Greb 3-kode, Højre
399 kr.
Mere info
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Venstre - 20036
409 kr.
Mere info
Home It Vindues Greb 3-kode, Venstre
399 kr.
Mere info
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Højre - 20037
409 kr.
Mere info
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Mere info
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre
399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot vinduesgreb.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige vinduesgreb alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, imens øvrige vil have service. Du må vide hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er især muligt i de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende webshoppens betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af vinduesgreb.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af vinduesgreb online.
De kendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere produkterne personligt. Herigennem kan man undgå fragtgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså får du formentlig ekstra informativ assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis vinduesgreb.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vinduesgreb online på deres side.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

vinduesgreb silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

vinduesgreb bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

vinduesgreb jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

vinduesgreb harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Hvis du benytter hjælp fra en fagmand anbefales det at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du skal liste en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din strategi.
3Potentielt kan det blive afgørende at have de relevante bygningsmaterialer klar forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og så gennemgå punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
6Du har adgang til rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst ifald du skriver søgeordene på engelsk.
7Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når det kommer til større byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af flere personer. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Det er fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en god idé at beskrive samtlige udgifter, og bagefter tjekke ens udgift ved dem alle sammen.
9Der præsenterer sig typisk utidige vanskeligheder når det handler om avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det afgørende at der afsættes passende tid i kalenderen, som gør at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
10For udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette skal du med jævne mellemrum tjekke udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i det vigtige byggeprojekt.
11Før du iværksætter arbejdet er det yderst værdifuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Man skal for alt i verden ikke undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være en fordel at have det disponibelt forinden du begynder på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

Størstedelen af outlets på nettet udlover i dag en lang række forskellige billige løsninger til levering til vinduesgreb. En der er meget anvendt er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er jo virkelig ligetil, og ofte tillige den billigste metode til levering.

Du kunne også udse dig at vælge afsending til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig gerne en tak dyrere, men på den anden side meget enkel ift. vinduesgreb online. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær online forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på vinduesgreb er jo meget vigtig forudsat du står og skal bruge din ordre om et øjeblik, og af den grund er det ganske afgørende at du finder den anslåede leveringsdato for vinduesgreb. De fleste e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, hvilket stiller krav om at bestillingen køres igennem forinden et givent klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få produktet skippet afsted forud for at de logistikansatte har fyraften.

Indtil flere webshops frembyder gratis fragt på vinduesgreb online, men i reglen er det under betingelse af at man køber for en præcis sum. Som alternativ skal du udvælge den billigste fragtmetode, som mange gange vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig vinduesgreb på nettet og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af vinduesgreb i følgende byer:

Hvidovre, Esbjerg, Skanderborg, Brønshøj, Rødovre, Hedehusene, Vallensbæk, Ballerup, Valby, Silkeborg, Holbæk, Gentofte, Hørsholm, Holstebro, Thisted, Værløse, Frederikshavn, Højbjerg, Ringsted, Åbyhøj, Frederikssund, Kalundborg, Greve, Jyllinge, Ikast, Lystrup, Solrød Strand, Svendborg, Nyborg, Nærum, Fredericia, Haderslev, Kolding, Nakskov, Brøndby, Randers, Kokkedal, Charlottenlund, Horsens, Stenløse, Odder, Varde, Nørresundby, Brabrand, Frederiksberg, Vanløse, Gladsaxe, Allerød, Glostrup, Helsingør, Tilst, Birkerød, Sønderborg, Korsør, Næstved, Nykøbing Falster, Vordingborg, Albertslund, Taastrup, Rudersdal, Frederiksværk, Køge, Ølstykke, Viborg, Ishøj, Odense, Risskov, Slagelse, Hobro, Hillerød, Haslev, Hedensted, Lillerød, Herlev, Lyngby, Skive, København, Virum, Dragør, Grenaa, Farum, Struer, Aabenraa, Middelfart, Brønderslev, Søborg, Vejle, Aalborg, Roskilde, Hjørring, Tårnby, Rønne, Herning, og Aarhus, .

Click-and-collect af vinduesgreb er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb vinduesgreb og vinduesgreb online. Vi ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel vinduesgreb priser, billig vinduesgreb samt vinduesgreb tilbud, foruden de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Tilbud på vinduesgreb

Det er jo ret nemt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige vinduesgreb online i blandt flere internet butikker i Danmark, og så har masser af webbutikker været tvunget til at presse priserne på vinduesgreb eftertrykkeligt, og ydermere garantere fri fragt.

Det kan dog immervæk være tiden værd at kontrollere indtil flere internet forretninger efter tilbud på vinduesgreb online inden du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Du må trods alt være årvågen med, at ifald en online webshop frembyder billige vinduesgreb online på tilbud til en salgspris som kan ses som urealistisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Kortkøb er trods alt dækket ind under en retningslinje, som hjælper køber overfor uoprigtige online forretninger.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere pengene til vinduesgreb over en længere periode. Dette tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Ses der på tallene står det klart, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel vinduesgreb tilbud og køb vinduesgreb. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis billig vinduesgreb, vinduesgreb online og vinduesgreb priser.

Tjek tidligere kunders oplevelser

Trustpilot medfører en lang række troværdige løsninger til at bese ret mange øvrige køberes betragtninger og på grund af dette tilrådes det, at du tolker webshoppens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige vinduesgreb online.

Facebook tilbyder dig tillige nogenlunde stabile genveje til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Desuden ser vi faktisk internet forretninger som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden bør bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige vinduesgreb online hos en internet virksomhed burde de egentlig tyde dens betingelser, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kunne være at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det burde være et billede på at online virksomheden følger gældende dansk lovgivning, udover at den hyppigt overvåges af specialister som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til at blive assisteret, ifald du skulle få besvær i processen med din handel med vinduesgreb. Tilsvarende er det klogt at kunden er på vagt for de væsentligste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af vinduesgreb online, som fx hvilken ombytningsrettighed online webshoppen kører med.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevise købet af vinduesgreb, uagtet om man har købt ved Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Susanne gav 5 stjerner

Fremragende!

Karen Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Helle gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Helle J gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til online shopping
1Vi anbefaler at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et billede på at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at online butikken hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der har meget erfaring med retningslinjerne. Forinden folk handler billige vinduesgreb hos en butik på nettet burde de helt sikkert skimme butikkens forretningsbetingelser.
2Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den mulighed kræver at du opholder dig nær internet webshoppens adresse. Den mulighed for levering kan vise sig at være virkelig betydningsfuld ifald vi står og skal bruge vinduesgreb lige om lidt. Alternativt så yder indtil flere outlets på nettet fragt uden beregning, men ofte er det kun gældende hvis du handler for et fastslået beløb.
3En række online varehuse tilbyder fragt uden gebyr på vinduesgreb, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man køber for en konkret sum. Alternativt skulle man udse dig den mindst kostelige leveringstype, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig somme tider også ualmindeligt simpel. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
4Trustpilot fører til i højeste grad belejlige løsninger til at blive klogere på en hel del øvrige brugeres anmeldelser og derved kan det være til hjælp, at du eftergår e-shoppens anmeldelser før du handler billige vinduesgreb online. Facebook indebærer på samme måde ret fortræffelige genveje til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
5Fragttiden er jo ret så udslagsgivende i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet omgående, så derfor er det rigtig afgørende at du efterser leveringstiden ved vinduesgreb. En lang række internet webshops byder på billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at transaktionen gennemføres før et besluttet tidspunkt.
6Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af et regelsæt, der støtter os overfor uægte forretninger på nettet. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre beløbet i flere bidder.
7Inden folk bestiller billige vinduesgreb hos en online shop kan man helt sikkert studere netbutikkens handelsaftale, men det er bare ikke super interessant. Endvidere er det godt at køber er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der er gældende for shopping af billige vinduesgreb online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen har.
8Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige vinduesgreb på forskellige netshops, og til tak yder en lang række internet handler i Danmark fragtfri levering. Derfor kan det immervæk blive fordelagtigt at besigtige en række e-forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris.
9Adskillige e-shops foreslår nu diverse forskellige billige leveringsmetoder til vinduesgreb. Førstevalget hos mange er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo ultra uproblematisk, og typisk endvidere den mest prisbevidste type af levering.