Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du får hjælp til valg af Viking plænelufter.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du finde et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de store byggecentre.
Flere byggekæder har et enormt udvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot Viking plænelufter.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige Viking plænelufter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver gode priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har mange valget om at handle online og fragte materialerne personligt. Af den grund har man chancen for at undgå fragten, og tilmed have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre forhandler varer fra flere leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af Viking plænelufter online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du forvente mere erfaren sparring fra folk med ekspertviden i netop Viking plænelufter.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber Viking plænelufter online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Viking plænelufter silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Viking plænelufter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Viking plænelufter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Viking plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problematikker når det kommer til større opgaver, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
2Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af rigelig gavnlig information, specielt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
3For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at piske ned bedst som du er gået i gang med dit krævende projekt.
4Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om vigtige byggeprocesser. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. Desuden bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Det vil vise sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer disponible inden du starter eksekveringen. Du kunne nedskrive en punktforms liste indeholdende hver eneste ting du får brug for, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
6Du skal aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald renoveringen er klimavenligt. At få tilskud beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
8Du skal aldrig undvære udstyr. Typisk vil det være en fordel at du har udstyret ved hånden akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
9Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet plan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter din agenda.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan være rationelt at gennemgå alle omkostninger, og bagefter dokumentere udgiften ved dem enkeltvis.
11Det kan give mening at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Såfremt du sikrer dig professionel hjælp kan det godt betale sig at modtage tilbud fra diverse firmaer.
12Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det være meget fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er hamrende imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Mange outlets på nettet frembyder heldigvis en række forskellige billige fragtmetoder til Viking plænelufter. Den mest moderne er nu om stunder pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen når du har tid. Fragtmuligheden er altså særligt praktisk, og mange gange tilmed den prisbilligste slags levering.

Du bør tillige overveje at vælge at få sendt til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver oftest en lille smule mere bekostelig, men omvendt ultra overkommelig for Viking plænelufter online. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du lever nær e-firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på Viking plænelufter er selvfølgelig rigtig bestemmende forudsat du skal bruge ordren lige om lidt, og derfor er det rimelig centralt at man gransker den estimerede leveringstid for Viking plænelufter. Masser af internet selskaber – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, som regnes ud fra at orden realiseres forinden et aftalt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ordnet før de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte internet handler tilbyder fragtfri levering på Viking plænelufter online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du indkøber for en præcis sum. Derudover skal man tage den billigste leveringsversion, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du handler billig Viking plænelufter online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af Viking plænelufter i følgende områder:

Ikast, Struer, Nykøbing Falster, Ballerup, Risskov, Helsingør, Tilst, Frederikshavn, Odder, Ølstykke, Åbyhøj, Gentofte, Aabenraa, Varde, Skanderborg, Vallensbæk, Svendborg, Søborg, København, Værløse, Sønderborg, Tårnby, Haslev, Lyngby, Næstved, Hobro, Frederiksværk, Allerød, Nakskov, Aarhus, Brabrand, Frederiksberg, Køge, Slagelse, Viborg, Stenløse, Lillerød, Højbjerg, Farum, Esbjerg, Middelfart, Birkerød, Kokkedal, Vanløse, Roskilde, Brønshøj, Gladsaxe, Hedehusene, Brønderslev, Vordingborg, Herlev, Albertslund, Herning, Kolding, Grenaa, Vejle, Taastrup, Ishøj, Valby, Aalborg, Rønne, Thisted, Brøndby, Hedensted, Silkeborg, Rudersdal, Hørsholm, Holbæk, Kalundborg, Jyllinge, Horsens, Greve, Glostrup, Korsør, Holstebro, Odense, Charlottenlund, Virum, Rødovre, Nærum, Skive, Nørresundby, Hjørring, Haderslev, Frederikssund, Solrød Strand, Hillerød, Dragør, Lystrup, Nyborg, Hvidovre, Ringsted, Fredericia, og Randers, .

Afhentning ift. Viking plænelufter er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at folk jævnligt leder efter for eksempel Viking plænelufter priser og køb Viking plænelufter. Man ser derudover tit netshoppere efterspørge for eksempel Viking plænelufter online, billig Viking plænelufter og Viking plænelufter tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Find den bedste pris på Viking plænelufter

Det er jo super fremkommeligt for enhver at søge information om priser på billige Viking plænelufter online fra forskellige e-forhandlere, og herved har en hel del online outlets set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på Viking plænelufter betragteligt, og ovenikøbet love levering uden betaling.

Men det kan imidlertid vise sig lønnende at se nærmere på nogle enkelte netshops efter tilbud på Viking plænelufter online før du shopper, så man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en e-butik afhænder billige Viking plænelufter online for en pris der anses for besynderligt billig, bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig internet butik. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket værner køberen overfor falske e-forhandlere.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække prisen på Viking plænelufter over et længere tidsrum. Det fås typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i data er det markant, at folk tit søger eksempelvis Viking plænelufter online og Viking plænelufter tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk søge efter eksempelvis Viking plænelufter priser, køb Viking plænelufter og billig Viking plænelufter.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot yder tilpas pålidelige muligheder for at blive klogere på ret mange andre kunders omtaler og derved er det en hjælp, at du eftergår netshoppens anmeldelser inden du handler billige Viking plænelufter online.

Facebook bringer dig lige så vel nogenlunde udmærkede metoder til at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Herinde møder vi nogle internet forretninger som giver kunderne mulighed for at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må bruges til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige Viking plænelufter online hos en e-shop kan de på en vis måde gennemløbe webbutikkens vilkår, dog er det normalt et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

En nemmere løsning kunne være at se om internet butikken er medlem af e-mærket, siden det ofte er en indikation om at e-firmaet følger de danske love, samt at e-forretningen tit besigtiges af sagkyndige der kender til lovene på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, når du udsættes for vanskeligheder ved din ordre på Viking plænelufter. Tilmed foreslåes det at kunden er obs på de mest basale betingelser der kan have indvirkning på købet af Viking plænelufter online, som eksempelvis hvilken returret shoppen lover.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne dokumentere sit køb af Viking plænelufter, uafhængig af om man har handlet hos Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Lars G gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jan Thomsen gav 4 stjerner

Som altid

Christian G gav 5 stjerner

Hurtig

Birthe Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden kan være ekstremt vital når man skal bruge dine nye varer fluks, så af den grund er det tydeligvis klogt at du finder den estimerede leveringstid på Viking plænelufter. En hel del internet webshops frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, som dog forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt.
2Den billigste type af levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den leveringsform er jo ekstremt essentiel om man absolut skal bruge Viking plænelufter øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet selskaber fragt uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis man shopper for en bestemt pris.
3Det er jo efterhånden ret så simpelt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige Viking plænelufter fra flere internet butikker i Danmark, og derfor tilbyder en hel del internet varehuse levering uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig rentabelt at efterse en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du er sikret at indhente den mindst kostelige pris.
4Generelt tilråder vi at kigge om internet shoppen er e-mærket medlem, hvilket længe har været en erklæring om at online webshoppen anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden af og til overværes af sagkyndige som kender til bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige Viking plænelufter på en online shop burde de altid have øje for netshoppens forretningsbetingelser.
5Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en anordning, som hjælper køber overfor svindlende butikker på nettet. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du agter at betale omkostningerne over et længere tidsrum.
6Forinden nogen shopper billige Viking plænelufter hos en shop på nettet kunne man i virkeligheden sætte sig ind i virksomhedens regler, men det er tit en tidskrævende opgave. Ligeledes støtter vi at man er på vagt for de mest basale reglementer der kan influere på købet af billige Viking plænelufter online, f.eks. den ombytningspolitik internet forhandleren tilbyder.
7Masser af online selskaber foreslår nu om dage flere billige leveringsmetoder til Viking plænelufter. Den mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når du har tid. Fragtformen er nemlig i høj grad uproblematisk, og endda tillige den mindst kostelige leveringsmodel.
8Trustpilot fremskaffer temmelig ærlige løsninger til at eftersøge ret mange andre forbrugeres kritik og derfor tilrådes det, at du verificerer e-firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige Viking plænelufter online. Facebook resulterer i ydermere immervæk sikre muligheder for at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
9Flere internet handler garanterer gebyrfri levering på Viking plænelufter, men undertiden under forudsætning af at du køber for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, som ofte er at få kørt varerne til en pakkeshop. Løsningen er almindeligvis ligeledes usædvanlig uproblematisk. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.