Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende firmaets betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af Viking nedstryger.
Nogle byggecentre sælger et stort udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot Viking nedstryger.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Viking nedstryger hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige producenter, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af Viking nedstryger online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har kunderne valget om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, og endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Flertallet af niche netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis Viking nedstryger.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler Viking nedstryger online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Viking nedstryger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Viking nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Viking nedstryger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Viking nedstryger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger utrolig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube giver dig adgang til enorme mængder gavnlig information, især forudsat at du kigger i hele verden.
2Du kan overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Såfremt du tager imod eksperthjælp er det normalt at søge priser fra forskellige foretagender.
3Forberedelse er kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør have en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du udarbejder din køreplan.
4Der viser sig jævnligt overraskende hovedpiner ved avancerede byggeprojekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
5Før du går i gang med byggeriet må det være ret afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er vigtige byggeprojekter. Større byggerier behøver flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
7Det vil vise sig afgørende at have de presserende materialer klar til brug i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen påvirker klimaet.
9I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et budget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man kan notere omkostningen ved dem slavisk.
10Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig yderst relevant at have værktøjet ved hånden akkurat som du begynder på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
11Ved udendørs opgaver har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit avancerede byggeprojekt.
12Du må aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse som fx arbejdshjelm der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Adskillige internet webshops yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til Viking nedstryger. Den mest anvendte er p.t. udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når du har tid. Denne er nemlig yderst enkel, og endda endvidere den billigste slags levering.

Du burde derudover prøve at vælge at få udbragt til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er tit en tak dyrere, men til gengæld rigtig smart med Viking nedstryger online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog forudsætter at du har bopæl nær e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Viking nedstryger er vældig vigtig ifald vi skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det altså klogt at man studerer den estimerede leveringsdato for Viking nedstryger. En række forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på en hel del varer online, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer klar forud for at personalet drager hjemad.

Nogle internet selskaber frembyder fragt uden beregning på Viking nedstryger online, men i reglen kun såfremt man bestiller for en præcis sum. Desuden skulle du overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, som oftest vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Store byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig Viking nedstryger hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på Viking nedstryger i disse byer:

Tårnby, Virum, Kalundborg, Vejle, Kokkedal, Åbyhøj, København, Odder, Sønderborg, Hedehusene, Skanderborg, Hørsholm, Gladsaxe, Skive, Hedensted, Holstebro, Haderslev, Grenaa, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Randers, Rudersdal, Dragør, Lyngby, Vordingborg, Hillerød, Ølstykke, Fredericia, Frederikshavn, Søborg, Ringsted, Varde, Frederikssund, Esbjerg, Glostrup, Aalborg, Taastrup, Brønderslev, Næstved, Haslev, Brøndby, Silkeborg, Højbjerg, Rødovre, Brabrand, Værløse, Thisted, Stenløse, Farum, Vallensbæk, Holbæk, Helsingør, Birkerød, Køge, Rønne, Odense, Allerød, Hobro, Kolding, Ishøj, Frederiksberg, Jyllinge, Albertslund, Hvidovre, Solrød Strand, Struer, Herning, Gentofte, Horsens, Korsør, Charlottenlund, Viborg, Vanløse, Ikast, Nakskov, Svendborg, Risskov, Aabenraa, Greve, Roskilde, Lillerød, Aarhus, Herlev, Lystrup, Tilst, Middelfart, Nærum, Hjørring, Ballerup, Valby, Slagelse, Brønshøj, Nyborg, og Nørresundby, .

Afhentning af Viking nedstryger er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ses der på søgedata fremstår det klart, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel køb Viking nedstryger og Viking nedstryger online. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter fx Viking nedstryger tilbud, billig Viking nedstryger og Viking nedstryger priser, plus de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Spar penge på Viking nedstryger

Det er jo ret enkelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige Viking nedstryger online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og derved har mange internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på Viking nedstryger kolossalt, og endda sikre fragt uden gebyr.

Men det kan alligevel blive udbytterigt at udforske visse e-forhandlere efter tilbud på Viking nedstryger online forinden du køber, sådan at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Man må alligevel huske på, at hvis en internet virksomhed reklamerer billige Viking nedstryger online til en pris som er utrolig billig, bør det ofte være et bevis på en falsk e-handler. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et reglement, hvilket bistår os overfor falske online forhandlere.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du vil godtgøre omkostningerne til Viking nedstryger ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Når der ses på data er det klart, at folk ofte søger efter fx Viking nedstryger tilbud og køb Viking nedstryger. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge eksempelvis Viking nedstryger online, Viking nedstryger priser og billig Viking nedstryger.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot byder på faktisk hæderlige genveje til at eftergå adskillige nuværende konsumenters kritik og derfor slår vi et slag for, at du læser internet shoppens kritik før du køber billige Viking nedstryger online.

Facebook forærer dig for øvrigt i højeste grad passende genveje til at få indsigt i e-firmaets troværdighed. Derudover ser vi en del online forhandlere som gør det muligt at ytre en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden kan anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige Viking nedstryger online i en butik behøver de i reglen betragte virksomhedens forretningsaftale, dog er det gerne et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne være at bemærke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en antydning af at online virksomheden respekterer de officielle danske regler, foruden at internet selskabet lejlighedsvis undersøges af eksperter som har indsigt i reglerne på området.

Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du får problemer ved din shopping med Viking nedstryger. For øvrigt er det en hjælp at køberen er påpasselig med de væsentligste forhold der indvirker på købet af Viking nedstryger online, eksempelvis hvilken returneringsret online butikken bruger.

I den relation er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af Viking nedstryger, ligegyldig om man har handlet hos Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Lene K gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jette Poulsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Henrik Larsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Marianne Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den leveringsmodel er jo særligt vital såfremt du skal bruge Viking nedstryger om kort tid. Alternativt så frembyder nogle shops på nettet fragt uden betaling, men tit kun når man bestiller for et fastsat beløb.
2Forinden folk handler billige Viking nedstryger på en netbutik bør de helt sikkert gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser, men det er mange gange en omfattende opgave. Foruden dette tilråder vi at kunden er klar over de mest aktuelle vilkår der gælder for shopping af billige Viking nedstryger online, for eksempel hvilken returret internet selskabet bruger.
3Fragtperioden kan være yderst udslagsgivende ifald man har brug for dine nye produkter omgående, og med det formål er det aldeles centralt at du undersøger leveringstiden på Viking nedstryger. En del internet varehuse reklamerer med billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, som påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent klokkeslæt.
4Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en lov, hvilket værner køber overfor uærlige netbutikker. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil finansiere beløbet af flere omgange.
5En del e-forretninger giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for levering til Viking nedstryger. En der er meget anvendt er for nærværende udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter dine varer når du har lyst. Fragtformen er jo ultra enkel, og ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsudgave.
6Generelt tilråder vi at finde ud af om online butikken er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en indikator for at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at webshoppen tit evalueres af eksperter som forstår de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige Viking nedstryger på en shop kunne de uden tvivl kigge på shoppens handelsaftale.
7Det er efterhånden vældig gnidningsløst for alle at sammenholde priser online på billige Viking nedstryger på forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette tilbyder langt de fleste internet selskaber i Danmark fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig tiden værd at efterse nogle forskellige internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Trustpilot indebærer adskillige gode løsninger til at analysere en hel del eksisterende konsumenters tanker og derfor støtter vi, at du eksaminerer online forhandlerens vurderinger forinden du køber billige Viking nedstryger online. Facebook bringer dig desuden absolut nyttige genveje til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.
9Flere internet selskaber præsterer gratis levering på Viking nedstryger, men i reglen kun hvis der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt bør du vælge den prisbilligste fragtmulighed, der oftest er at få bragt din ordre til en pakkeshop. Muligheden bliver gennemsnitligt ligeledes rigtig smart. Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt at du selv henter varerne.