Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Viking løvsuger.
Der er variationer i prisen på billige Viking løvsuger fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af Viking løvsuger.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse netbutikkens betingelser.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Det er især en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og dermed har mange mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Hermed kan du vælge at spare leveringsgebyret, og endda skaffe varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder samler varer fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af Viking løvsuger online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller Viking løvsuger online på deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund vil du få ekstremt kyndig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis Viking løvsuger.
En masse nichebutikker producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Viking løvsuger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Viking løvsuger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Viking løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Viking løvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne bedst som du er midt i dit komplekse projekt.
2Planlægning viser sig som nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter din plan.
3Typisk vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fornuftigt at notere hver enkelt omkostning, og herefter søge sig frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
4Du bør aldrig nogensinde fattes grej. Tit vil det vise sig essentielt at du har udstyret tilgængeligt idet du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de her omkostninger i dit budget.
5Du finder mange forskellige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder udbytterig viden, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
6Det er muligt at hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
7Inden du indleder byggeprocessen kan det blive ekstremt essentielt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det er væsentlige byggeprojekter. Større projekter bør udføres af flere folk. Dertil vil det blive mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
9Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så husk påklædning bl.a. sikkerhedssko der sikrer dig imod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt når du ikke har professionel assistance.
10Måske det viser sig aktuelt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed forud for at du indleder arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig note hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har husket alt.
11Der viser sig som regel pludselige bump på vejen når det handler om avancerede opgaver, og altså vurderes det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
12Du bør reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal fremskaffe eksperthjælp til områder af byggeriet. Ifald du henter eksperthjælp er der penge at spare ved at få en pris fra diverse foretagender.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ret så imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

De fleste forhandlere på nettet udlover til alt held en række forskellige billige leveringsmetoder til Viking løvsuger. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig vældig let, samt oftest tilmed den prisbilligste mulighed for levering.

Du burde omvendt overveje at få varerne bragt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er til tider lidt mere omkostningsfuld, men endda virkelig uproblematisk med Viking løvsuger online. Den billigste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du lever nær internet virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på Viking løvsuger er meget væsentlig forudsat man står og skal bruge varerne fluks, og i det øjemed er det rigtig passende at du gransker den forventede leveringstid ved Viking løvsuger. De fleste online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men husk at det stiller krav om at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne klar før logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få internet shops tilbyder fragt uden betaling på Viking løvsuger online, men typisk kræver det at man handler for en bestemt pris. Som alternativ kunne du snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

En stor portion webshops yder klik-og-hent hvor du køber billig Viking løvsuger hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af Viking løvsuger i følgende områder:

Greve, Brønderslev, Næstved, København, Søborg, Kolding, Nykøbing Falster, Skanderborg, Brøndby, Hørsholm, Aalborg, Tårnby, Silkeborg, Værløse, Thisted, Fredericia, Nørresundby, Ballerup, Brabrand, Korsør, Nyborg, Lyngby, Haslev, Solrød Strand, Rødovre, Vordingborg, Hillerød, Dragør, Ringsted, Holbæk, Herning, Ikast, Lystrup, Vanløse, Stenløse, Nærum, Frederiksværk, Lillerød, Kalundborg, Risskov, Struer, Kokkedal, Viborg, Vallensbæk, Frederikssund, Hedehusene, Vejle, Allerød, Gentofte, Aarhus, Randers, Nakskov, Hedensted, Esbjerg, Gladsaxe, Horsens, Birkerød, Tilst, Herlev, Rudersdal, Åbyhøj, Varde, Farum, Albertslund, Helsingør, Charlottenlund, Virum, Glostrup, Haderslev, Taastrup, Roskilde, Odder, Frederikshavn, Odense, Middelfart, Svendborg, Ishøj, Skive, Højbjerg, Valby, Køge, Ølstykke, Brønshøj, Hjørring, Aabenraa, Jyllinge, Sønderborg, Grenaa, Rønne, Slagelse, Frederiksberg, Holstebro, Hobro, og Hvidovre, .

Click-and-collect af Viking løvsuger er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland).

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter fx Viking løvsuger online og Viking løvsuger priser. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter eksempelvis Viking løvsuger tilbud, køb Viking løvsuger samt billig Viking løvsuger, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Find den bedste pris på Viking løvsuger

Det er i dag virkelig simpelt for alle at tjekke tilbud på billige Viking løvsuger online på flere netshops, og altså har adskillige internet handler i Danmark været presset til at at presse udsalgspriserne på Viking løvsuger betydeligt, og endda præstere fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at udforske en række e-butikker efter rabatter og tilbud på Viking løvsuger online inden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Man skal blot være så påpasselig, at når en online webshop markedsfører billige Viking løvsuger online på tilbud til en pris der kan ses som uforståeligt fremragende, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel internet handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i en orden, der forsvarer kunden imod fup outlets på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at honorere pengene til Viking løvsuger af flere omgange. Dette fås normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel billig Viking løvsuger og Viking løvsuger tilbud. Man ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. køb Viking løvsuger, Viking løvsuger priser og Viking løvsuger online.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot leverer stort set troværdige løsninger til at verificere mange tidligere brugeres observationer og herved er det klogt, at du besigtiger online forretningens kritik forud for at du shopper billige Viking løvsuger online.

Facebook fører til desuden fuldt ud gode metoder til at få en idé om webbutikkens troværdighed. Her er der nogle e-firmaer som tilbyder folk at publicere en omtale af ordreforløbet, som på samme måde burde benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige Viking løvsuger online på en shop burde de helt sikkert få overblik over virksomhedens forretningsaftale, det er dog ofte et tidskrævende arbejde, særligt på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det ofte er en erklæring om at internet butikken retter sig efter de danske love, samt at internet butikken hyppigt gennemses af specialister som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, for så vidt du oplever problemer med din shopping med Viking løvsuger. Dertil kan det anbefales at du er klar over de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for bestillingen af Viking løvsuger online, som eksempelvis den returret online shoppen har.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af Viking løvsuger, uafhængig af om man har handlet fra Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Søren J gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Lars gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Else O gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket, siden det skulle være en indikator for at e-firmaet opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen af og til besøges af fagfolk der har ekspertise inden for reglerne. Før folk shopper billige Viking løvsuger på en shop kunne man uden tvivl have øje for netshoppens handelsaftale.
2Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for os alle at finde tilbud online på billige Viking løvsuger fra diverse e-forretninger, og derved frembyder utallige online shops billig levering. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at sammenholde nogle få online butikker efter tilbud og rabat forinden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
3Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en vedtægt, som værner dig imod falske e-handler. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere omkostningerne over tid.
4Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer portofri levering på Viking løvsuger, men ofte kun hvis man køber for et fastslået beløb. Derudover må du overveje den prisbilligste leveringsversion, der tit er at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen bliver en gang i mellem tillige i høj grad overkommelig. Den billigste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
5Trustpilot resulterer i ganske gavnlige muligheder for at gennemsøge ganske mange andre forbrugeres omtaler og derved er det klogt, at du udforsker e-butikkens ratings forud for at du køber billige Viking løvsuger online. Facebook forærer dig på samme måde en række nyttige muligheder for at få kendskab til online forretningens kundefokus.
6Forud for at folk bestiller billige Viking løvsuger i en webshop behøver man for at være sikker betragte forhandlerens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Ligeledes går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Viking løvsuger online, fx hvilken byttepolitik butikken garanterer.
7En hel del webbutikker i Danmark frembyder nu om dage en hel del forskellige billige former for levering til Viking løvsuger. En der er meget populær er i øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente din bestilling lige når det passer dig. Metoden er altså ret så simpel, og endda derudover den mest prisbevidste metode til levering.
8Den billigste type af levering vil altid være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens lager. Den leveringsudgave er jo virkelig vigtig ifald man skal bruge Viking løvsuger fluks. Alternativt så lover nogle online forhandlere levering uden beregning, men tit er det forbeholdt når man indkøber for et fastslået beløb.
9Antal dages levering er ultra bestemmende forudsat man har behov for pakken med det samme, og af den grund er det jo på sin plads at du dobbelttjekker leveringstiden på Viking løvsuger. En stor portion internet forretninger giver billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, men glem ikke at det forudsætter at ordren placeres før et aftalt klokkeslæt.