Byghjem.dk

Vertikalskærer

Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Mere info
Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få gode råd til valg af vertikalskærer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige vertikalskærer hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på de bedste priser, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør du kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et stort produktudvalg, og andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot vertikalskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og af den grund har mange tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De udbredte byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af vertikalskærer online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du når du bestiller vertikalskærer online på deres webshop.
Forskellige specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Således bør du forvente mere begavet rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop vertikalskærer.
En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
vertikalskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vertikalskærer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kan undersøge billige priser på hver eneste af dem.
2Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse anvendelig oplysning, navnligt forudsat at du bruger den engelske version.
3Du skal aldrig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være smart at du har værktøjet til rådighed akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
4For opgaver udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor skal du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne i dagene før projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
5Det er muligt at indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen har betydning for miljøet.
6Der viser sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner når det kommer til krævende byggeprojekter, og altså vurderes det essentielt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
7Måske det viser sig afgørende at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du påbegynder din byggeproces. Du bør forfatte en hurtig huskeliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
8Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må sammensætte en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter agendaen.
9Måske det ville være relevant at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du bør købe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Forudsat at du køber assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at søge priser fra en håndfuld selskaber.
10I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det være højst essentielt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig såfremt det er store byggeprojekter. Nogle ting bør udføres af flere personer. I øvrigt bør det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
12Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som sko og hjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig flot. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En stor portion internet outlets udlover i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til vertikalskærer. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot din ordre når du har lyst. Fragtformen er jo rigtig bekvem, og mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

Du kunne tillige afveje for og imod at få pakken leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver almindeligvis lidt mere pebret, men ydermere ekstremt fremkommelig ved køb af vertikalskærer online. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket forudsætter at du opholder dig lige ved online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på vertikalskærer kan vise sig at være ultra relevant forudsat vi skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så herved er det fuldt ud vigtigt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for vertikalskærer. Flere internet webshops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, men vær påpasselig da det betinges af at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsendt forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle få online firmaer frembyder levering uden omkostninger på vertikalskærer online, men i mange tilfælde kun når man shopper for en bestemt pris. Desuden må man snuppe den billigste leveringsmulighed, der mange gange er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

En lang række webshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig vertikalskærer på nettet men afhenter i butikken. Fx Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. De giver fx klik-og-hent på vertikalskærer i disse byer:

Herning, Højbjerg, Randers, Rønne, Aabenraa, Nakskov, Lystrup, Odder, Kalundborg, Vejle, Brønderslev, Holstebro, Hjørring, Korsør, Charlottenlund, Fredericia, Værløse, København, Gentofte, Herlev, Nørresundby, Viborg, Haderslev, Skanderborg, Frederikshavn, Greve, Grenaa, Vordingborg, Rudersdal, Hobro, Frederiksværk, Hvidovre, Middelfart, Ballerup, Frederikssund, Kokkedal, Varde, Aarhus, Næstved, Dragør, Vanløse, Nykøbing Falster, Lillerød, Tårnby, Ishøj, Tilst, Albertslund, Skive, Gladsaxe, Jyllinge, Søborg, Haslev, Hillerød, Hedehusene, Solrød Strand, Køge, Odense, Roskilde, Holbæk, Valby, Allerød, Svendborg, Silkeborg, Brønshøj, Nærum, Virum, Aalborg, Vallensbæk, Thisted, Horsens, Hedensted, Hørsholm, Birkerød, Risskov, Brabrand, Ringsted, Glostrup, Farum, Esbjerg, Nyborg, Rødovre, Sønderborg, Kolding, Ikast, Slagelse, Taastrup, Helsingør, Frederiksberg, Stenløse, Åbyhøj, Struer, Brøndby, Ølstykke, og Lyngby, .

Click-and-collect af vertikalskærer er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis vertikalskærer online og billig vertikalskærer. Vi ser derudover typisk internet shoppere søge efter for eksempel vertikalskærer priser, vertikalskærer tilbud og køb vertikalskærer, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

akku, batteridrevet, efterhængt, elektrisk, kraftig, professionel, AL-KO, Bosch, Dewalt, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, John Deere, Jonsered, Klippo, Makita, MTD, Power Craft, Pto, Ryobi, Stiga, Stihl, Texas, Viking, Worx, 1500w, 1800w, 18v, batteri, benzinmotor, motor, opsamler, batteri, benzin, ATV, græsplæne, havetraktor, minilæsser, mos, traktor, ledning

Få rabat på vertikalskærer

Det er i dag virkelig praktisk for købere at søge information om priser på billige vertikalskærer online hos flere internet firmaer i Danmark, og til gengæld har en lang række internet webshops været tvunget til at sænke prisen på vertikalskærer kolossalt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive rentabelt at tjekke flere e-forretninger efter rabatter og tilbud på vertikalskærer online inden du handler, således at du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en netshop sælger billige vertikalskærer online for en tilbudspris som virker usædvanlig favorabel, så burde det undertiden være et bevis på en uoprigtig internet forhandler. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en lov, som bistår dig som kunde imod bedrageriske online outlets.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere prisen på vertikalskærer ude i fremtiden. Det fås som regel ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter blandt andet vertikalskærer priser og køb vertikalskærer. Vi ser derudover ofte mennesker kigge efter bl.a. vertikalskærer online, billig vertikalskærer samt vertikalskærer tilbud.

Udforsk eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot byder på ultra passelige genveje til at kontrollere forskellige aktuelle køberes omtaler og af den grund er det at foretrække, at du verificerer online forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige vertikalskærer online.

Facebook fører til endvidere i højeste grad relevante genveje til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi nogle forhandlere på nettet hvor man kan levere en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige vertikalskærer online hos en e-butik kunne man egentlig løbe igennem netshoppens forretningsaftale, men det er naturligvis en omfattende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning er at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, eftersom det bør være en sikkerhed for at online webshoppen anerkender de opstillede regler, samt at netshoppen af og til ses til af jurister der mestrer lovgivningen.

Dette er en god genvej til at få assistance, hvis du oplever udfordringer i processen med din handel med vertikalskærer. Ligeledes kan det anbefales at man er påpasselig med de mest aktuelle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af vertikalskærer online, som eksempelvis hvilken returpolitik netshoppen bruger.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man altid sikrer ens ordremail, så man en anden gang kan dokumentere bestillingen af vertikalskærer, ligegyldig om man har handlet hos 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Lone gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Per Rasmussen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Lene G gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Inge Kristensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1En masse forretninger på nettet udlover efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til vertikalskærer. En af de mest almindelige er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Den er jo ret hensigtsmæssig, og endda tillige den billigste mulighed for fragt.
2En række internet varehuse præsterer gratis levering på vertikalskærer, men for det meste gælder det kun hvis man indkøber for et fastsat beløb. Derudover må du overveje den billigste fragtmulighed, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Løsningen viser sig godt nok ydermere ultra overkommelig. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter pakken.
3Før nogen køber billige vertikalskærer hos en internet butik burde man principielt sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig sjovt. Ligeledes er det at foretrække at du er obs på de mest vedkommende betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige vertikalskærer online, som eksempelvis hvilken returrettighed butikken lover.
4Det er ret så gnidningsløst for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige vertikalskærer fra flere internet virksomheder, og af den grund frembyder utallige online webshops gratis fragt. Det kan imidlertid være lukrativt at besigtige flere forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
5Fragtperioden er jo super vital forudsat du har behov for ordren lige om lidt, og herved er det selvsagt aktuelt at man checker den anslåede leveringsdato for vertikalskærer. Størstedelen af online virksomheder frembyder billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, som er afhængig af at bestillingen laves tidligere end et fastsat tidspunkt.
6Trustpilot frembringer de facto fantastiske muligheder for at dechifrere diverse eksisterende konsumenters kritik og af den grund tilråder vi, at du kigger nærmere på e-handlens anmeldelser inden du bestiller billige vertikalskærer online. Facebook forærer dig tillige evigt ærlige chancer for at få kendskab til internet forretningens popularitet.
7Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en regel, der beskytter køber overfor uoprigtige netshops. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre regningen i flere bidder.
8Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du lever nærved online forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for fragt er ultra betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge vertikalskærer nu og her. Alternativt så tilbyder enkelte internet varehuse levering uden betaling, men tit kun hvis du shopper for et konkret beløb.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et sympol på at e-shoppen adlyder de officielle regler, foruden at e-forretningen tit undersøges af eksperter der har ekspertise inden for reglementet på området. Før nogen bestiller billige vertikalskærer hos en online shop behøver de egentlig løbe igennem e-shoppens forretningsaftale.