Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige vertikalskærer uden ledning fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en online byggeshop, som kan give sparring omkring vertikalskærer uden ledning.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot vertikalskærer uden ledning.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og i kraft af det har du adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Dermed kan du slippe for fragtgebyret, samt sågar få produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af vertikalskærer uden ledning online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra personale som er eksperter i netop vertikalskærer uden ledning.
Majoriteten af nichebutikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe vertikalskærer uden ledning online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

vertikalskærer uden ledning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

vertikalskærer uden ledning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

vertikalskærer uden ledning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

vertikalskærer uden ledning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeprojekter. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det være bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan være rationelt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem alle sammen.
3Man skal ikke fattes udstyr. Typisk kan det vise sig strategisk at have værktøjet disponibelt før du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet.
4Ved udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund skal du ofte tage et kig på vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit omfattende projekt.
5Godt forarbejde vil altid være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af din agenda.
6I god tid inden at du optager arbejdet er det aldeles fornuftigt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Det bliver meningsgivende at have de påkrævede materialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og bagefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
8Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det gives såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
9Måske det ville være relevant at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du burde have hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du henter professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse foretagender.
10Du bør aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikring imod potentielle risici. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
11Der præsenterer sig typisk pludselige hovedpiner når det handler om større projekter, og som følge heraf er det af stor betydning at man har afsat nok tid i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til temmelig meget gavnlig information, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Masser af outlets på nettet frembyder i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til vertikalskærer uden ledning. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Muligheden er nemlig ekstremt uproblematisk, og desuden også den billigste leveringsform.

Du kunne også foretrække at få pakken sendt hjem til dig selv eller til når du er på job. Denne er jævnligt en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side yderst fremkommelig med vertikalskærer uden ledning online. Den billigste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du bor i nærheden af netshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på vertikalskærer uden ledning er jo rigtig væsentlig om man skal bruge produktet inden for kort tid, og herved er det utvivlsomt aktuelt at vi kontrollerer leveringstiden ved vertikalskærer uden ledning. Adskillige netbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på flere varenumre online, men det påkræver at ordren køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted før logistikpersonalet drager hjemad.

Visse forretninger på nettet byder på fri fragt på vertikalskærer uden ledning online, men undertiden kræver det at du handler for en bestemt sum. Ellers skal man gribe den mest letkøbte fragtform, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

De fleste kæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig vertikalskærer uden ledning online og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg. De udlover eksempelvis klik-og-hent på vertikalskærer uden ledning i disse områder:

Brønderslev, Allerød, Frederiksberg, Vejle, Værløse, Gladsaxe, Slagelse, Hillerød, Svendborg, Nørresundby, Farum, Odder, Hobro, Korsør, Aalborg, Herlev, Næstved, Albertslund, Gentofte, Hedensted, Herning, Tårnby, Kokkedal, Haderslev, Hjørring, Charlottenlund, København, Frederiksværk, Fredericia, Holbæk, Hvidovre, Birkerød, Skive, Grenaa, Køge, Rønne, Vordingborg, Vanløse, Ishøj, Silkeborg, Rudersdal, Viborg, Horsens, Ringsted, Valby, Hørsholm, Odense, Aabenraa, Jyllinge, Frederikssund, Virum, Rødovre, Lillerød, Haslev, Nakskov, Stenløse, Nyborg, Nærum, Nykøbing Falster, Brønshøj, Lyngby, Risskov, Struer, Randers, Middelfart, Varde, Ikast, Hedehusene, Greve, Esbjerg, Brøndby, Dragør, Sønderborg, Lystrup, Ølstykke, Skanderborg, Taastrup, Thisted, Roskilde, Holstebro, Helsingør, Frederikshavn, Åbyhøj, Brabrand, Solrød Strand, Vallensbæk, Glostrup, Søborg, Aarhus, Kolding, Kalundborg, Tilst, Højbjerg, og Ballerup, .

Afhentning af vertikalskærer uden ledning er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når der ses på søgedata er det klart, at netshoppere tit søger efter fx billig vertikalskærer uden ledning og køb vertikalskærer uden ledning. Foruden dette ser vi tit internet shoppere lede efter blandt andet vertikalskærer uden ledning tilbud, vertikalskærer uden ledning online og vertikalskærer uden ledning priser, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Gode priser på vertikalskærer uden ledning

Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige vertikalskærer uden ledning online fra diverse e-firmaer, og for det har mange online forhandlere ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på vertikalskærer uden ledning eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive nyttigt at checke nogle e-shops efter tilbud på vertikalskærer uden ledning online forinden du køber, således at man er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet forhandler udlover billige vertikalskærer uden ledning online for en pris som er uendeligt god, så bør det mange gange være et signal om en uægte online virksomhed. Shopping med kort er i hvert fald en del af en forordning, hvilket begunstiger køber imod falske webbutikker.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen på vertikalskærer uden ledning i flere bidder. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis vertikalskærer uden ledning priser og vertikalskærer uden ledning online. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere efterspørge blandt andet vertikalskærer uden ledning tilbud, køb vertikalskærer uden ledning og billig vertikalskærer uden ledning.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot giver dig regulære tiltalende løsninger til at gennemstøve ret mange aktuelle konsumenters kritik og af den grund rekommanderer vi, at du gennemsøger e-handlens kritik forud for at du shopper billige vertikalskærer uden ledning online.

Facebook fremskaffer ligeledes i højeste grad ærlige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Derudover møder vi mange e-shops som giver folk mulighed for at ytre en omtale af virksomhedens service, som på samme måde burde bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige vertikalskærer uden ledning online hos en e-forretning kan man uden tvivl læse dens betingelser, dog er det almindeligvis ikke super interessant, især på de store byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne være at kigge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det bør være en tryghed om at e-forhandleren anerkender de opstillede regler, samt at online virksomheden undertiden overværes af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, hvis du oplever udfordringer i forbindelse med din ordre på vertikalskærer uden ledning. For øvrigt stiller vi forslag om at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der gælder for købet af vertikalskærer uden ledning online, som fx den returneringsret webshoppen anvender.

Her er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk gemmer sin faktura, således man senere kan eftervise sin bestilling af vertikalskærer uden ledning, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Davidsen.

Camilla E gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Susanne gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Kim gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Kim gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til online shopping
1Forinden nogen handler billige vertikalskærer uden ledning hos en webshop burde man i princippet gennemse netbutikkens betingelser, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Ligeledes tilrådes det at køber er vaks omkring de mest relevante forhold der kan have indflydelse på handlen med billige vertikalskærer uden ledning online, for eksempel hvilken ombytningsret online firmaet benytter.
2Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket er en garanti for at internet virksomheden imødekommer de gældende danske regler, foruden at internet shoppen jævnligt besigtiges af eksperter der er indført i vilkårene på området. Før nogen shopper billige vertikalskærer uden ledning hos en online virksomhed behøver man reelt bese dens betingelser.
3Trustpilot medfører visse ærlige løsninger til at finde ud af en lang række aktuelle køberes erfaringer og derfor tilråder vi, at du læser webshoppens anmeldelser inden du handler billige vertikalskærer uden ledning online. Facebook indebærer på samme måde ret gode løsninger til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed.
4Leveringstidspunktet er naturligvis yderst vital forudsat du har brug for din ordre om kort tid, og af den grund er det nemlig væsentligt at man kigger nærmere på leveringstiden på vertikalskærer uden ledning. Mange e-handler præsterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt.
5En række internet forretninger præsterer gratis fragt på vertikalskærer uden ledning, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for et fastslået beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Den bliver sædvanligvis tillige vældig gnidningsløs. Den billigste slags levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
6Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du bor med kort afstand til internet virksomhedens adresse. Den leveringsløsning kan vise sig at være ultra væsentlig såfremt vi skal bruge vertikalskærer uden ledning inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online selskaber portofri fragt, men i reglen er det under betingelse af at du køber for en konkret sum.
7Det er efterhånden rigtig uproblematisk for alle og enhver at finde information om priser online på billige vertikalskærer uden ledning i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig præsterer en hel del online shops gratis levering. Det kan til hver en tid blive lønnende at inspicere et par internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris.
8Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en lov, som garanterer os overfor uoprigtige internet shops. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en længere periode.
9Masser af shops på nettet tildeler i dag en lang række forskellige billige former for fragt til vertikalskærer uden ledning. Den mest anvendte er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Metoden er jo virkelig fremkommelig, samt endda tilmed den prisbilligste fragtløsning.