Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare vertikalskærer på batteri.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige vertikalskærer på batteri fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder lave priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad du helst vil have.
For en del er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af vertikalskærer på batteri.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og derved har mange adgang til at handle online og fragte varerne selv. Derved har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt endda få varerne med det samme.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af vertikalskærer på batteri online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du forvente ekstra brugbar assistance fra ansatte med specialistviden i netop vertikalskærer på batteri.
Flertallet af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du handler vertikalskærer på batteri online på deres hjemmeside.
Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark
vertikalskærer på batteri jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vertikalskærer på batteri silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

vertikalskærer på batteri bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

vertikalskærer på batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
2Du kan finde et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget nyttig viden, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan vurderes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte professionel assistance kunne det godt betale sig at notere tilbud fra diverse håndværkere.
4Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
5For opgaver udenfor har vejret en væsentlig rolle. Således skal du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene op til projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
6Måske det viser sig af stor betydning at have alle byggematerialer handlet ind før du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
7Man må nødig fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have det klar inden du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
8Du har mulighed for at forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Det kræver dermed at byggeriet influerer positivt på miljøet.
9Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
10Typisk vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og så tjekke mulige tilbud på hver enkelt.
11Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
12Det bør overvejes at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt ved større byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig viser det sig mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste byggeforretninger tilbyder heldigvis diverse billige leveringsmodeller til vertikalskærer på batteri. Den mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, hvor du selv afhenter produkterne lige når det passer dig. Fragtformen er altså vældig enkel, samt i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste fragtform.

Du kan omvendt udse dig at få pakken sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden er oftest lidt dyrere, men desuden usædvanlig fremkommelig ved køb af vertikalskærer på batteri online. Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på vertikalskærer på batteri kan være usædvanlig væsentlig om vi absolut skal bruge dine nye varer fluks, og i det øjemed er det ganske essentielt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved vertikalskærer på batteri. Adskillige netshops i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 dags levering på masser af produkter online, hvilket beroer på at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsted inden medarbejderne holder fyraften.

Indtil flere online forhandlere garanterer levering uden betaling på vertikalskærer på batteri online, men ofte under forudsætning af at man aftager for en bestemt pris. I øvrigt kan du beslutte sig for den billigste mulighed for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En række byggecentre tildeler afhentning hvor du køber billig vertikalskærer på batteri online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på vertikalskærer på batteri i følgende byer:

Horsens, Brabrand, Viborg, Esbjerg, Holbæk, Vallensbæk, Rudersdal, Lyngby, Lillerød, Allerød, Skanderborg, Thisted, Nyborg, Gladsaxe, Slagelse, Nakskov, Brøndby, Kolding, Taastrup, Ringsted, Aalborg, Haderslev, Glostrup, Struer, Korsør, Odder, Odense, Risskov, Ballerup, Søborg, Jyllinge, Grenaa, Ikast, Tårnby, Varde, Kokkedal, Frederikshavn, Birkerød, Aarhus, Ishøj, Solrød Strand, Silkeborg, Herlev, Frederiksberg, Helsingør, Højbjerg, Brønshøj, Lystrup, Åbyhøj, København, Holstebro, Middelfart, Virum, Skive, Vejle, Næstved, Haslev, Sønderborg, Brønderslev, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Hvidovre, Svendborg, Hørsholm, Vanløse, Hobro, Fredericia, Gentofte, Dragør, Vordingborg, Albertslund, Randers, Valby, Rødovre, Roskilde, Nærum, Frederiksværk, Aabenraa, Stenløse, Rønne, Herning, Kalundborg, Greve, Frederikssund, Hedehusene, Hedensted, Ølstykke, Hillerød, Køge, Farum, Nørresundby, Værløse, Tilst, og Hjørring, .

Afhentning af vertikalskærer på batteri er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internet shoppere tit leder efter fx billig vertikalskærer på batteri og vertikalskærer på batteri tilbud. Derudover ser vi jævnligt online shoppere lede efter bl.a. køb vertikalskærer på batteri, vertikalskærer på batteri online samt vertikalskærer på batteri priser, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Den bedste pris på vertikalskærer på batteri

Det er i dag virkelig gnidningsløst for forbrugerne at prissammenligne på billige vertikalskærer på batteri online fra flere e-butikker, og ergo har mange e-butikker set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på vertikalskærer på batteri helt i bund, og endda yde levering uden gebyr.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at studere forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på vertikalskærer på batteri online før du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Du skal dog være så påvagt, at hvis en shop på nettet sælger billige vertikalskærer på batteri online til en pris som anses for overordentlig billig, burde det undertiden være en indikation på en falsk butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en lov, hvilket begunstiger os imod falske e-forretninger.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil betale omkostningerne til vertikalskærer på batteri over et længere tidsrum. Det fås som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter for eksempel vertikalskærer på batteri priser og vertikalskærer på batteri online. Man ser desuden ofte online shoppere søge efter fx vertikalskærer på batteri tilbud, køb vertikalskærer på batteri og billig vertikalskærer på batteri.

Tjek andre menneskers anmeldelser

Trustpilot bringer dig forholdsvis stabile muligheder for at finde ud af forskellige øvrige konsumenters omtaler og derfor er det prisværdigt, at du beser internet forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige vertikalskærer på batteri online.

Facebook yder ydermere egentlig passelige løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Desuden er der nogle online selskaber i Danmark hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige vertikalskærer på batteri online i en webshop kan man på en vis måde kigge på shoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig interessant, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være et kendetegn for at netshoppen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at online firmaet fra tid til anden besøges af specialister som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er en god lejlighed til support, ifald du udsættes for vanskeligheder ved din shopping med vertikalskærer på batteri. Ligeså tilråder vi at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde vedtægter der influerer på købet af vertikalskærer på batteri online, som fx den byttepolitik online shoppen benytter.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man stadigvæk beholder ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af vertikalskærer på batteri, uagtet om man handler ved Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Stark.

Poul gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Louise Møller gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Marianne Pedersen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før folk køber billige vertikalskærer på batteri i en internet butik kan de altid løbe igennem forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig interessant. Ligeledes tilrådes det at du er hensynstagende til de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige vertikalskærer på batteri online, f.eks. den byttepolitik online webshoppen tilsikrer.
2Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, som værner dig overfor uægte online firmaer. Som alternativ burde du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at klare prisen over tid.
3Trustpilot indebærer absolut fantastiske genveje til at fortolke forskellige forhenværende kunders domme og af den grund stiller vi forslag om, at du vurderer e-shoppens anmeldelser før du shopper billige vertikalskærer på batteri online. Facebook byder på desuden nogenlunde gavnlige genveje til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed.
4En del online butikker yder nu til dags diverse billige leveringsmodeller til vertikalskærer på batteri. En af favoritterne er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså super ligetil, og desuden tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.
5Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, da det ofte er en indikator for at netshoppen understøtter de opstillede regler, foruden at internet firmaet af og til overvåges af eksperter der er inde i de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige vertikalskærer på batteri hos en online virksomhed burde de reelt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser.
6Det er jo efterhånden særligt problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige vertikalskærer på batteri i blandt flere shops på nettet, og på grund af dette tilbyder flere internet shops fragt uden beregning. Dog kan det immervæk blive gunstigt at kigge forbi et par forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
7Nogle få webbutikker lover fragtfri levering på vertikalskærer på batteri, men typisk forudsætter det at man indkøber for en fastsat sum. Alternativt burde du gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden er som regel endvidere ret så enkel. Den mest billige metode til levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
8Leveringstiden er naturligvis rigtig central i tilfælde af at vi står og skal bruge varen om et øjeblik, så derfor er det fuldt ud centralt at vi undersøger den anslåede leveringstid på vertikalskærer på batteri. En lang række shops på nettet reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres primære varer, men vær på vagt da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres inden et konkret klokkeslæt.
9Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at hente ordren selv, som dog afhænger af at du bor i kort afstand af webbutikkens adresse. Den type af levering kan vise sig at være meget central forudsat vi står og skal bruge vertikalskærer på batteri inden for kort tid. Alternativt så frembyder enkelte online butikker fragtfri levering, men tit kræves det at du indkøber for et bestemt beløb.