Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Mere info
Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring vertikalskærer med motor.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige vertikalskærer med motor fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode tilbud, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare vertikalskærer med motor.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker overalt i landet, og pga. det har folk adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. Hermed har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra adskillige nichebutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af vertikalskærer med motor online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Majoriteten af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere indsigtsfuld vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis vertikalskærer med motor.
Alverdens nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vertikalskærer med motor online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

vertikalskærer med motor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

vertikalskærer med motor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vertikalskærer med motor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

vertikalskærer med motor silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør gennemgå mulige tilbud på dem én og én.
2Du bør aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig essentielt at have grejet klar inden du begynder på byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tillægge disse udgifter i budgettet.
3Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
4Ved udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. Af den grund kan du ofte tjekke vejrudsigten lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at regne bedst som du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
5Husk at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe professionel assistance til opstarten af projektet. Når du sikrer dig assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente priser fra forskellige foretagender.
6Der kommer ofte pludselige problematikker ved svære byggeprojekter, og på grund af det viser det sig essentielt at man afsætter passende tid i køreplanen, således at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
7Du kan finde mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube er anvendeligt med enorme mængder udbytterig information, særligt hvis du søger på engelsk.
8Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal lave en effektiv køreplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din agenda.
9Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk arbejdstøj såsom sikkerhedssko der sikrer dig mod mulige skader. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10Det viser sig aktuelt at have de fornødne byggematerialer parat forud for at du kaster dig over byggeriet. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig oversigt indeholdende alt du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
11Forinden du igangsætter arbejdet kan det blive rimeligt fornuftigt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Det er oplagt at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ift. omfangsrige byggeprocesser. Flere byggeprojekter bør udføres af flere personer. Desuden vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvsagt er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En stor portion online varehuse yder heldigvis mange forskellige billige muligheder for levering til vertikalskærer med motor. En der er meget almindelig er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig vældig smart, samt tit derudover den billigste leveringsmåde.

Du bør endvidere beslutte dig for at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver som oftest en kende mindre billig, men til gengæld ultra ligetil for vertikalskærer med motor online. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du lever i kort afstand af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på vertikalskærer med motor kan være ekstremt bestemmende hvis vi står og skal bruge varerne inden for kort tid, så herved er det ret så klogt at vi finder den forventede leveringstid ved vertikalskærer med motor. Masser af online varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det påkræver at handlen laves inden et fastsat klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne ekspederet før medarbejderne holder fyraften.

Flere byggemarkeder byder på fragt uden beregning på vertikalskærer med motor online, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt må man udvælge den billigste leveringsversion, der oftest vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted.

De store netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man handler billig vertikalskærer med motor på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på vertikalskærer med motor i følgende byer:

Sønderborg, Slagelse, Kalundborg, Albertslund, Køge, Tårnby, Kolding, Søborg, Allerød, Rødovre, Hobro, Brønderslev, Frederiksberg, Højbjerg, Hørsholm, Holbæk, Aarhus, Stenløse, Taastrup, Nyborg, Værløse, Ishøj, Hedensted, Frederikshavn, København, Herning, Frederiksværk, Thisted, Herlev, Charlottenlund, Gladsaxe, Korsør, Holstebro, Brøndby, Rudersdal, Ikast, Gentofte, Aabenraa, Næstved, Rønne, Hedehusene, Helsingør, Valby, Birkerød, Hjørring, Vanløse, Kokkedal, Virum, Aalborg, Odder, Jyllinge, Randers, Skive, Glostrup, Farum, Frederikssund, Haderslev, Fredericia, Brabrand, Lystrup, Greve, Struer, Nørresundby, Åbyhøj, Tilst, Vallensbæk, Viborg, Nykøbing Falster, Skanderborg, Vordingborg, Risskov, Roskilde, Middelfart, Hillerød, Ballerup, Grenaa, Svendborg, Lyngby, Solrød Strand, Dragør, Odense, Nærum, Hvidovre, Silkeborg, Lillerød, Horsens, Varde, Ølstykke, Nakskov, Haslev, Vejle, Ringsted, Brønshøj, og Esbjerg, .

Click-and-collect for vertikalskærer med motor er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på data er det tydeligt, at mennesker tit leder efter blandt andet billig vertikalskærer med motor og vertikalskærer med motor tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker lede efter bl.a. køb vertikalskærer med motor, vertikalskærer med motor priser og vertikalskærer med motor online, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på vertikalskærer med motor

Det er jo efterhånden rigtig smart for alle at kigge efter tilbud på billige vertikalskærer med motor online hos flere internet handler, og af den grund har de fleste online virksomheder set sig tvunget til at formindske salgspriserne på vertikalskærer med motor kolossalt, og derudover præstere fragt uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønsomt at sammenholde enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på vertikalskærer med motor online forud for at du handler, så man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Silvan.

Du må trods alt ikke glemme, at såfremt en internet virksomhed sælger billige vertikalskærer med motor online til salg for en udsalgspris som anses for besynderligt billig, kunne det for det meste være et faresignal om en uægte shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre dækket ind under en regel, hvilket begunstiger os overfor bedrageriske e-shops.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at betale beløbet til vertikalskærer med motor senere. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at folk som regel efterspørger fx billig vertikalskærer med motor og vertikalskærer med motor tilbud. Foruden dette ser man mange gange netshoppere efterspørge bl.a. vertikalskærer med motor priser, køb vertikalskærer med motor samt vertikalskærer med motor online.

Se nærmere på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot indebærer uden sammenligning pæne genveje til at finde ud af forskellige forhenværende forbrugeres kritik og derved rekommanderer vi, at du læser online firmaets kritik før du placerer din ordre på billige vertikalskærer med motor online.

Facebook byder på endvidere nogle fornemme genveje til at få indsigt i internet butikkens popularitet. Tilmed er der en del internet varehuse som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige vertikalskærer med motor online hos en internet webshop kunne man i princippet studere dens handelsaftale, dog er det mange gange ikke super interessant, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, som burde være en angivelse af at internet webshoppen respekterer de officielle danske regler, foruden at online webshoppen rutinemæssigt revideres af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende regler.

Det giver dig genvej til støtte, hvis du får udfordringer ved dit køb af vertikalskærer med motor. Herudover er det at foretrække at du er opmærksom på de mest essentielle forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af vertikalskærer med motor online, som for eksempel hvilken bytteret e-forretningen tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid gemmer ens faktura e-mail, således man når som helst kan bekræfte sit køb af vertikalskærer med motor, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Karen Petersen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Thomas gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lars Poulsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Anne gav 4 stjerner

god service

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket skærmer os overfor fup e-forhandlere. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du agter at dække omkostningerne over flere uger.
2Flere netshops giver nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til vertikalskærer med motor. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså yderst smertefri, og oftest ydermere den mest betalelige leveringsmulighed.
3Inden nogen bestiller billige vertikalskærer med motor på en netbutik kan de for at være på den sikre side gennemse forhandlerens forretningsaftale, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Udover dette tilråder vi at kunden er påpasselig med de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige vertikalskærer med motor online, som fx den returneringsret e-shoppen benytter.
4Det har vist sig at være super simpelt for folk at sammenligne priser online på billige vertikalskærer med motor i blandt diverse webbutikker, og på grund af dette garanterer masser af online forhandlere fragt uden beregning. Men det kan alligevel vise sig smart at eftergå enkelte webshops efter billige priser inden du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
5Den mest betalelige metode til levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du er nær online forhandlerens tilholdssted. Den fragttype er selvfølgelig særligt aktuel forudsat du har brug for vertikalskærer med motor om kort tid. Alternativt så sikrer visse forhandlere på nettet fragtfri levering, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb.
6Trustpilot forærer dig sådan set pålidelige muligheder for at granske en længere række aktuelle brugeres observationer og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet shoppens ratings forinden du bestiller billige vertikalskærer med motor online. Facebook tilbyder for øvrigt de facto nyttige chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
7Nogle få butikker på nettet yder gratis levering på vertikalskærer med motor, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for et konkret beløb. Desuden kunne man vælge den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig somme tider lige så vel rigtig uproblematisk. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
8Vi går generelt ind for at se hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikation om at internet butikken overholder de opstillede regler, og at internet forretningen rutinemæssigt evalueres af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene. Før nogen køber billige vertikalskærer med motor hos en e-shop behøver man sådan set overveje forhandlerens forretningsvilkår.
9Antal dages levering er jo særdeles betydningsfuld såfremt man har brug for dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det temmelig fornuftigt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved vertikalskærer med motor. En stor portion internet webshops garanterer billig 1 dags levering på en række varer, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen gennemføres før et aftalt klokkeslæt.