Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot vertikalskærer med batteri.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige vertikalskærer med batteri fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på billige priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du får information omkring vertikalskærer med batteri.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Når du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Det er især et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder finder du nær dig, og i kraft af det har du chancen for at købe online og transportere produkterne selv. På grund af det har man chancen for at undvære fragtomkostningen, og tilmed få varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt sortiment af vertikalskærer med batteri online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Altså formår de at yde super anvendelig service fra nogle der er specialister i lige præcis vertikalskærer med batteri.
De fleste specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle vertikalskærer med batteri online hos dem.
Hovedparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vertikalskærer med batteri bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vertikalskærer med batteri jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

vertikalskærer med batteri harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

vertikalskærer med batteri silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at gennemgå alle udgifter, og bagefter finde frem til ens købspris for hver enkelt.
2Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver agendaen.
3Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til projektet, navnlig når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Større ombygninger kræver flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
4Du bør aldrig undvære udstyr. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det tilgængeligt før du igangsætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer handlet ind før du går til værks med dit arbejde. Du har god gavn af at notere en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og derefter tjekke materialerne, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
6Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Der kommer utvivlsomt utidige problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og pga. dette vil det være af stor betydning at man har afsat en del plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Du kunne overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal investere i professionel assistance til områder af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere selskaber.
9Forinden du optager dit byggeprojekt kan det blive ekstremt fornuftigt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Det er muligt at indhente offentlig støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte kræver dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
11Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder anvendelig info, specielt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
12Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. På grund af dette skal du tit kigge på vejrmeldingerne i dagene før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at piske ned når du netop vil i gang med dit svære projekt.
De mest folkekære byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere byggeforretninger udlover i øjeblikket diverse billige leveringsudgaver til vertikalskærer med batteri. Den mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din ordre når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså meget bekvem, og mange gange tilmed den mest betalelige leveringsmulighed.

Du bør ligeledes overveje at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er tit en smule mindre billig, men lige så vel yderst let gængelig ift. vertikalskærer med batteri online. Den mest billige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det forudsætter at du lever i kort afstand af internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på vertikalskærer med batteri er selvfølgelig temmelig central om man skal bruge pakken om kort tid, så i det øjemed er det fuldt ud essentielt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved vertikalskærer med batteri. En lang række byggeforretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær obs på at det påkræver at ordren lægges før et konkret klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produkterne fikset inden pakkepersonalet har fyraften.

Flere outlets på nettet garanterer fragtfri levering på vertikalskærer med batteri online, men typisk kun såfremt man handler for et bestemt beløb. Desuden skal man udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

Store byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig vertikalskærer med batteri online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på vertikalskærer med batteri i følgende byer:

Svendborg, Haderslev, Sønderborg, Herning, Skanderborg, Ballerup, Åbyhøj, Odense, Hedehusene, Glostrup, Nørresundby, Haslev, Ringsted, Kolding, Hvidovre, Herlev, Rudersdal, Birkerød, Viborg, Søborg, Aarhus, Vanløse, Tilst, Brøndby, Randers, Vejle, Aalborg, Holstebro, Grenaa, Gladsaxe, Dragør, Nærum, Helsingør, Hørsholm, Rødovre, Slagelse, Køge, Horsens, Farum, Thisted, Tårnby, Kalundborg, Frederiksværk, Allerød, Virum, Lystrup, Hobro, Esbjerg, Værløse, Brønshøj, Taastrup, Gentofte, Lyngby, Aabenraa, Vordingborg, Risskov, Højbjerg, Varde, Nyborg, Roskilde, Brabrand, København, Frederiksberg, Struer, Holbæk, Næstved, Nakskov, Hjørring, Brønderslev, Vallensbæk, Charlottenlund, Odder, Jyllinge, Korsør, Ølstykke, Valby, Ikast, Solrød Strand, Stenløse, Hillerød, Greve, Skive, Frederikshavn, Kokkedal, Hedensted, Albertslund, Frederikssund, Ishøj, Lillerød, Rønne, Nykøbing Falster, Fredericia, Middelfart, og Silkeborg, .

Klik-og-hent ift. vertikalskærer med batteri er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på søgedata er det markant, at internet shoppere som regel søger fx vertikalskærer med batteri priser og vertikalskærer med batteri online. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge for eksempel billig vertikalskærer med batteri, køb vertikalskærer med batteri samt vertikalskærer med batteri tilbud, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Rabat på vertikalskærer med batteri

Det er ret så ukompliceret for alle og enhver at prissammenligne på billige vertikalskærer med batteri online på flere firmaer på nettet, og derved har en lang række internet butikker fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på vertikalskærer med batteri betragteligt, og ydermere sikre gebyrfri levering.

Det kan dog imidlertid være smart at tjekke flere e-forhandlere efter tilbud og rabatter på vertikalskærer med batteri online forinden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du bør trods alt være årvågen med, at såfremt en e-forretning annoncerer billige vertikalskærer med batteri online til en pris som virker besynderligt fordelagtig, kunne det ofte være et kendetegn på en uægte e-forretning. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en bestemmelse, hvilket dækker os imod falske internet outlets.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at honorere regningen på vertikalskærer med batteri over en længere periode. Det foreslåes ofte hos niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at folk typisk søger efter fx vertikalskærer med batteri priser og billig vertikalskærer med batteri. Foruden dette ser man jævnligt folk lede efter blandt andet vertikalskærer med batteri tilbud, køb vertikalskærer med batteri og vertikalskærer med batteri online.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot frembyder relativt strålende genveje til at fortolke en række nuværende køberes domme og derfor tilråder vi, at du bliver klogere på e-shoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige vertikalskærer med batteri online.

Facebook tilbyder dig derudover de facto gode genveje til at få indsigt i internet butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk online virksomheder som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere kan drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige vertikalskærer med batteri online i en e-handler kan de til hver en tid tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, men det er tit en omfattende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne måske være at se hvorvidt online shoppen er e-mærket, grundet at det bør være en antydning af at internet butikken adlyder de danske retningslinjer, tillige med at internet forhandleren ofte revurderes af specialister der har meget erfaring med de gældende regler.

Dette er desuden en god genvej til en hjælpende hånd, ifald du oplever udfordringer ved din handel med vertikalskærer med batteri. Herudover går vi ind for at man er obs på de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af vertikalskærer med batteri online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet kører med.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man permanent gemmer sin faktura, så man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af vertikalskærer med batteri, ligegyldig om man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Marianne Mortensen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Hanne U gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Maria Nielsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Bente Sørensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den fragtløsning er naturligvis ekstremt central ifald man har behov for vertikalskærer med batteri om få sekunder. Alternativt så frembyder en række webshops levering uden betaling, men typisk kun såfremt man aftager for et bestemt beløb.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være særligt essentiel hvis vi har brug for varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det bestemt relevant at vi studerer det forventede leveringstidspunkt på vertikalskærer med batteri. En masse netshops i Danmark annoncerer billig dag-til-dag levering på mange varenumre, men det påkræver at ordren aflægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
3Nogle få internet forhandlere garanterer gratis levering på vertikalskærer med batteri, men i reglen er det forudsat at man handler for en præcis sum. Derudover kunne du tage den mest letkøbte leveringsform, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er som oftest endda vældig fleksibel. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
4Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for os alle at sammenligne priser online på billige vertikalskærer med batteri i blandt flere webbutikker, og derfor tilbyder masser af firmaer på nettet fri fragt. Til gengæld kan det til hver en tid blive indbringende at kontrollere et par webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at man er tryg ved at indhente den bedste pris.
5Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et lovbud, hvilket værner køber imod uærlige online forhandlere. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage prisen over en længere periode.
6Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at e-shoppen respekterer de danske regler, tillige med at online webshoppen nu og da besøges af specialister der mestrer de gældende vilkår. Før folk shopper billige vertikalskærer med batteri på en online butik burde man reelt få overblik over webbutikkens handelsbetingelser.
7Forinden nogen bestiller billige vertikalskærer med batteri hos en butik burde man reelt gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende. Ligeledes anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vilkår der kan have indvirkning på købet af billige vertikalskærer med batteri online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen lover.
8Mange internet outlets foreslår nu om stunder diverse billige leveringstyper til vertikalskærer med batteri. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Metoden er jo ualmindeligt smertefri, og mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringstype.
9Trustpilot tilbyder dig ganske passelige genveje til at tyde forskellige nuværende kunders kritik og derved kan det være til hjælp, at du undersøger internet firmaets omtaler forud for at du handler billige vertikalskærer med batteri online. Facebook frembyder lige så vel i højeste grad gavnlige chancer for at få kendskab til online forretningens pålidelighed.