Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggecentre sælger et enormt produktsortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare ventilator til værksted.
Der er ikke lighed i prisen på billige ventilator til værksted hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste priser, og nogle giver kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af ventilator til værksted.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra adskillige producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af ventilator til værksted online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har mange valget om at handle online og fragte byggematerialerne selv. Hermed har man chancen for at undvære fragten, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få skarpere priser.
Mange online nichebutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette forventes det at du får ekstra kyndig rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis ventilator til værksted.
En masse niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du køber ventilator til værksted online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ventilator til værksted silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator til værksted jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator til værksted bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

ventilator til værksted harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej påklædning herunder arbejdssko som skåner dig mod potentielle risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke køber professionel hjælp.
2Det kan blive væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition før du kaster dig over håndværket. Du kan nedskrive en enkel liste med alt hvad som er nødvendige, og så gennemgå listen, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Du skal på ingen måde gå ned på grej. Tit kan det vise sig afgørende at have udstyret ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne udgifterne hertil i budgettet.
4Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til projektet, hovedsageligt hvis det er væsentlige byggeprocesser. Flere byggerier bør udføres af flere folk. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
5For udendørs projekter har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne i tiden op til arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned bedst som du er i fuld gang med det svære projekt.
6Der kommer stort set altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om omfangsrige projekter, og herved er det betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
7Inden du starter byggeprocessen må det være ret essentielt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Hvis du får assistance fra en fagmand kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være en god idé at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde billige priser på dem slavisk.
10Planlægning er kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en struktureret strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
11Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig info, navnligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
12I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er virkelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En masse internet firmaer foreslår nu til dags et stort udvalg af billige leveringsformer til ventilator til værksted. En af favoritterne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ret så praktisk, samt i mange tilfælde desuden den billigste fragtmetode.

Du burde alternativt prøve at få varerne bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig ofte en smule dyrere, men tillige vældig fleksibel med ventilator til værksted online. Den billigste løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du har bopæl nær internet virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på ventilator til værksted kan være ret væsentlig i tilfælde af at du behøver dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det øjensynligt aktuelt at man ser den anslåede leveringsdato for ventilator til værksted. Mange byggecentre – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre forudsætter at bestillingen anbringes inden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset før medarbejderne holder fyraften.

En hel del online selskaber tilbyder levering uden beregning på ventilator til værksted online, men i reglen afkræver det at der handles for en konkret pris. Desuden må du gribe den mindst kostelige form for levering, som ofte vil være at få bragt bestillingen til en pakkeshop.

De største webbutikker giver afhentning hvor man køber billig ventilator til værksted på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på ventilator til værksted i disse områder:

Fredericia, Aabenraa, Tilst, København, Silkeborg, Vejle, Holstebro, Lyngby, Gladsaxe, Slagelse, Kolding, Søborg, Haderslev, Risskov, Vordingborg, Charlottenlund, Lystrup, Nørresundby, Middelfart, Birkerød, Vallensbæk, Odense, Skanderborg, Hillerød, Hjørring, Ishøj, Hvidovre, Viborg, Hedehusene, Brønshøj, Lillerød, Sønderborg, Solrød Strand, Nyborg, Frederiksværk, Nærum, Aalborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Taastrup, Hørsholm, Allerød, Odder, Dragør, Struer, Nakskov, Grenaa, Hedensted, Helsingør, Stenløse, Horsens, Holbæk, Roskilde, Ballerup, Glostrup, Rudersdal, Herning, Farum, Værløse, Varde, Brønderslev, Haslev, Tårnby, Køge, Frederikshavn, Albertslund, Brøndby, Thisted, Virum, Brabrand, Ikast, Esbjerg, Rødovre, Ølstykke, Kalundborg, Hobro, Greve, Ringsted, Vanløse, Rønne, Svendborg, Gentofte, Randers, Frederiksberg, Aarhus, Valby, Herlev, Skive, Jyllinge, Korsør, Kokkedal, Næstved, Åbyhøj, og Frederikssund, .

Klik-og-hent for ventilator til værksted er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter fx ventilator til værksted online og køb ventilator til værksted. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel ventilator til værksted tilbud, billig ventilator til værksted og ventilator til værksted priser, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Spar penge på ventilator til værksted

Det er jo efterhånden ultra ligetil for folk at søge sig frem til tilbud på billige ventilator til værksted online i blandt diverse internet virksomheder, og derfor har en hel del shops på nettet ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på ventilator til værksted drastisk, og endda tilbyde portofri levering.

Dog kan det til hver en tid vise sig lønsomt at sammenligne indtil flere internet handler efter tilbud på ventilator til værksted online før du shopper, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal trods alt være obs på, at hvis en online virksomhed annoncerer billige ventilator til værksted online på tilbud til en salgspris der kan ses som ufattelig beskeden, er det for det meste være et signal om en bedragerisk e-forretning. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, som værner dig som kunde overfor uærlige webshops.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du vil betale pengene til ventilator til værksted over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og Bauhaus.

Når der ses på data fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig ventilator til værksted og ventilator til værksted online. Derudover oplever vi som regel online shoppere efterspørge blandt andet ventilator til værksted tilbud, ventilator til værksted priser samt køb ventilator til værksted.

Se nærmere på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot tilbyder dig nogenlunde udmærkede genveje til at læse en længere række tidligere konsumenters anmeldelser og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet virksomhedens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til værksted online.

Facebook fremskaffer på samme måde nogle fornemme chancer for at få indblik i webshoppens troværdighed. Foruden det er der nogle online forhandlere hvor kunder kan udforme en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige ventilator til værksted online i en internet shop kunne man helt sikkert kigge på e-butikkens regler, dog er det naturligvis ikke super interessant, specielt ved de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Silvan.

Et alternativ kunne være at efterse om internet firmaet er e-mærke godkendt, som skulle være et billede på at online firmaet lever op til de opstillede regler, og at internet selskabet regelmæssigt tilses af fagmænd som kender til reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, hvis du udsættes for problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af ventilator til værksted. Tilsvarende går vi ind for at du er klar over de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af ventilator til værksted online, fx hvilken bytteret online firmaet lover.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af ventilator til værksted, uafhængig af om man har bestilt ved Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

Hanne P gav 5 stjerner

God webshop

Anne gav 4 stjerner

Som altid

Martin gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Helle Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, der forsvarer en imod uærlige online selskaber. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at klare betalingen i flere bidder.
2Inden folk bestiller billige ventilator til værksted hos en online forretning behøver de de facto sætte sig ind i webshoppens handelsbetingelser, men det er oftest ikke særlig spændende. Desuden er det prisværdigt at du er hensynstagende til de primære retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige ventilator til værksted online, som for eksempel den returpolitik butikken bruger.
3Trustpilot genererer ret ønskværdige løsninger til at betragte mange tidligere brugeres domme og på grund af dette anbefales det, at du gennemsøger internet selskabets ratings forinden du bestiller billige ventilator til værksted online. Facebook frembyder tilsvarende nogenlunde fortræffelige chancer for at få kendskab til webbutikkens kundefokus.
4De fleste online firmaer tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige leveringstyper til ventilator til værksted. En af de mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Metoden er jo særligt gnidningsløs, og ofte derudover den mest betalelige fragttype.
5En række outlets på nettet præsterer gratis fragt på ventilator til værksted, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt skulle du udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, der gerne vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden er almindeligvis derudover vældig simpel. Den mest billige leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
6Det er efterhånden temmelig let gængeligt for alle og enhver at analysere priser online på billige ventilator til værksted i blandt forskellige internet virksomheder, og til gengæld tilbyder en lang række internet foretagender fragt uden beregning. Det kan dog immervæk være smart at efterprøve nogle enkelte online butikker efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
7Den prisbilligste leveringsløsning er uden tvivl at hente pakken selv, som desværre kræver at du lever med kort afstand til online butikkens arbejdslager. Den mulighed for fragt er usædvanlig udslagsgivende om du står og skal bruge ventilator til værksted lige om lidt. Alternativt så yder visse e-firmaer billig levering, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du køber for en konkret pris.
8Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det er et sympol på at internet forhandleren efterlever gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen tit evalueres af fagfolk som forstår de gældende love. Før folk bestiller billige ventilator til værksted på en e-shop behøver de utvivlsomt skimme butikkens forretningsbetingelser.
9Leveringstiden er jo vældig aktuel forudsat man absolut skal bruge varerne omgående, så derfor er det rimelig afgørende at vi checker den forventede leveringstid for ventilator til værksted. En række internet varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, men som trods alt er forudsat at bestillingen realiseres inden et konkret tidspunkt.