Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af ventilator til værelse.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot ventilator til værelse.
Du vil finde variationer i prisen på billige ventilator til værelse fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af ventilator til værelse online.
De kendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og derved har folk tilbuddet om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derfor kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt endda hente varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette får du formentlig super brugbar vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis ventilator til værelse.
Alverdens nichefokuserede webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få billigere priser.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du handler ventilator til værelse online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator til værelse silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator til værelse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator til værelse bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator til værelse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du indleder byggeriet. I øvrigt må du huske at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
2Det viser sig betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer klar forud for at du går i krig med arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel note hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og derefter granske listen, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
3Du må ikke negligere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke har professionel assistance.
4Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. større byggerier. Nogle projekter bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Ved udendørs opgaver har vind og vejr meget at sige. Af den grund bør du løbende se vejrmeldingerne i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned når du lige er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
6Planlægning vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en klar køreplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du laver køreplanen.
7Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeprojektet er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at byggeriet influerer positivt på naturen.
8Husk at gennemtænke hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal hente eksperthjælp til delelementer af det. Når du tager imod hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at lede efter forslag fra diverse leverandører.
9Ofte vil det være essentielt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og dernæst dokumentere beløbet for dem en ad gangen.
10Der viser sig næsten altid utidige problemstillinger når det handler om store opgaver, og ergo er det meningsfuldt at der er afsat god nok plads i køreplanen, som bidrager til at man er tryg ved at have tid nok til det.
11Du finder stribevis af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til ekstremt meget anvendelig information, især hvis du benytter engelske ord i din søgning.
12Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være ret essentielt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så flot. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Størstedelen af internet virksomheder frembyder nu om dage alverdens billige leveringsmuligheder til ventilator til værelse. En af de mest anvendte er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig yderst fremkommelig, samt oftest ligeledes den billigste metode til levering.

Du bør også påtænke at få det leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver ofte en kende mere pebret, men ligeledes særligt hensigtsmæssig ift. ventilator til værelse online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du befinder dig tæt på e-firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på ventilator til værelse kan være vældig central hvis vi står og skal bruge dine nye varer omgående, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at vi efterser den estimerede leveringstid på ventilator til værelse. Mange internet handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, som alligevel regnes ud fra at ordren gennemføres før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne distribueret forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Visse e-shops i Danmark yder portofri levering på ventilator til værelse online, men typisk kun såfremt du bestiller for et konkret beløb. Alternativt skal man tage den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket tit vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

Mange byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man køber billig ventilator til værelse hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på ventilator til værelse i følgende byer:

Albertslund, Horsens, Kolding, Rønne, Brønderslev, Svendborg, Lystrup, Charlottenlund, Helsingør, Allerød, Aalborg, Herlev, Hjørring, Frederiksværk, Vordingborg, Varde, Nyborg, Nørresundby, Valby, Frederikshavn, Køge, Birkerød, Lyngby, Hobro, Vejle, Brøndby, Frederikssund, Aarhus, Skanderborg, Struer, Gladsaxe, Hvidovre, Ikast, Vallensbæk, Højbjerg, Nakskov, Hedensted, Tilst, Jyllinge, Odder, Nykøbing Falster, Korsør, Rødovre, Risskov, Holbæk, Kokkedal, Åbyhøj, Middelfart, Randers, Viborg, Stenløse, Hørsholm, Ølstykke, Søborg, Esbjerg, Farum, Holstebro, Greve, Sønderborg, Aabenraa, Solrød Strand, Rudersdal, Nærum, Gentofte, Hillerød, Tårnby, Ringsted, Haslev, Roskilde, Ishøj, Silkeborg, Herning, København, Taastrup, Virum, Frederiksberg, Dragør, Brabrand, Ballerup, Grenaa, Skive, Kalundborg, Vanløse, Glostrup, Brønshøj, Hedehusene, Odense, Slagelse, Fredericia, Haderslev, Værløse, Lillerød, Thisted, og Næstved, .

Klik-og-hent for ventilator til værelse er muligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange leder efter for eksempel køb ventilator til værelse og ventilator til værelse tilbud. Vi ser desuden tit folk kigge efter bl.a. ventilator til værelse online, billig ventilator til værelse samt ventilator til værelse priser, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Få den bedste pris på ventilator til værelse

Det er jo efterhånden ultra praktisk for internetbrugere at finde tilbud på billige ventilator til værelse online fra diverse internet forretninger, og med det motiv har langt de fleste online outlets været presset til at at tvinge prisen på ventilator til værelse helt i bund, og ovenikøbet love billig levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig nyttigt at inspicere et par forskellige internet webshops efter tilbud på ventilator til værelse online før du bestiller, således at du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en e-shop afsætter billige ventilator til værelse online for en pris der virker mystisk billig, så kan det tit være et bevis på en uoprigtig e-forretning. Køb med kort er heldigvis dækket ind under et lovbud, der bistår kunden imod fup internet firmaer.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil afdrage omkostningerne til ventilator til værelse over tid. Dette fås ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk som regel søger efter blandt andet køb ventilator til værelse og ventilator til værelse online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter fx ventilator til værelse priser, billig ventilator til værelse samt ventilator til værelse tilbud.

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot bringer dig ret gode chancer for at verificere en stor gruppe tidligere kunders anmeldelser og derved foreslåes det, at du eksaminerer online virksomhedens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til værelse online.

Facebook indebærer desuden en række stabile genveje til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle webbutikker som giver folk mulighed for at afgive en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed kan udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige ventilator til værelse online i en internet virksomhed burde man uden tvivl have øje for e-shoppens vilkår, det er dog undertiden et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et bevis på at internet webshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen regelmæssigt besigtiges af sagkyndige som har megen viden om de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til støtte, for så vidt du møder dilemmaer ved din shopping med ventilator til værelse. Ligeledes er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende vedtægter der gælder for bestillingen af ventilator til værelse online, eksempelvis den byttepolitik shoppen garanterer.

Her er det tillige relevant, at man permanent bibeholder ens kvittering, således man fremadrettet kan bevidne sit køb af ventilator til værelse, uanset om man køber hos Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Martin gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Karen Poulsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Birthe J gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et regelsæt, hvilket værner køber overfor snydagtige internet handler. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere omkostningerne af flere omgange.
2Leveringshastigheden er ekstremt bestemmende såfremt vi behøver din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det selvsagt aktuelt at vi finder den estimerede leveringstid ved ventilator til værelse. En lang række e-butikker i Danmark frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men husk at det er afhængig af at ordren indsendes forinden et bestemt tidspunkt.
3Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved webshoppens lager. Den fragtmulighed kan vise sig at være vældig essentiel når du har brug for ventilator til værelse nu og her. Alternativt så frembyder visse outlets på nettet gratis fragt, men for det meste er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb.
4Det har vist sig at være ret så let for os alle at sammenligne priser online på billige ventilator til værelse på diverse online selskaber, og ergo yder flertallet af internet foretagender fri fragt. Det kan dog immervæk vise sig profitabelt at sammenligne visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg inden du handler, så du er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
5Forud for at nogen shopper billige ventilator til værelse på en e-handler kan de til hver en tid se på butikkens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige ventilator til værelse online, som for eksempel den bytteret e-firmaet lover.
6Mange internet outlets yder til alt held flere billige fragtløsninger til ventilator til værelse. En af favoritterne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når det passer dig. Fragttypen er nemlig meget fremkommelig, samt desuden desuden den prisbilligste løsning til levering.
7En hel del online outlets lover levering uden beregning på ventilator til værelse, men oftest er det forudsat at der shoppes for en fastsat pris. Ellers burde man snuppe den mest betalelige fragtløsning, som i de fleste tilfælde er at få bragt produkterne til et afhentningssted. Metoden bliver tit ligeledes særligt fleksibel. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
8Trustpilot tilbyder super ærlige chancer for at eftersøge ret mange forhenværende forbrugeres tanker og på grund af dette støtter vi, at du eksaminerer netbutikkens ratings forud for at du shopper billige ventilator til værelse online. Facebook resulterer i endvidere rigtig ønskværdige genveje til at få kendskab til internet butikkens troværdighed.
9Vi tilråder generelt at bemærke om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at online forhandleren anerkender de danske regler, samt at online firmaet regelmæssigt føres tilsyn med af jurister der har indsigt i reglementet på området. Inden folk køber billige ventilator til værelse i en internet virksomhed burde de i reglen betragte netbutikkens regler.