Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed hos de gængse byggekæder.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man kende webshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige ventilator til udestue hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en netbutik, som giver sparring omkring ventilator til udestue.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare ventilator til udestue.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra alverdens nicheshops, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af ventilator til udestue online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste mulighed for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derfor er det muligt at spare leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Størstedelen af online nichebutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får super anvendelig assistance fra folk med specialistviden i lige præcis ventilator til udestue.
En masse nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber ventilator til udestue online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
ventilator til udestue harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

ventilator til udestue bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator til udestue jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator til udestue silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan blive værdifuldt at have de relevante bygningsmaterialer disponible inden du starter håndværket. Du kunne nedskrive en enkel oversigt med de materialer der skal bruges, og derefter tjekke listen, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Der kommer typisk utidige hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og følgelig vil det være afgørende at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, med det formål at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
3Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at lave en struktureret plan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du laver oversigten.
4I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes forudsat at projektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
5Det kan vurderes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Når du vil benytte professionel hjælp er det normalt at lede efter en pris fra forskellige firmaer.
6Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til projektets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du vil i gang med dit svære byggeprojekt.
7Du skal aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
8Du må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være smart at have udstyret til disposition akkurat som du starter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medtage disse udgifter i dit økonomiske overblik.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle prisen på dem alle sammen.
10Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med overvældende meget brugbar info, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
11Forud for at du opstarter byggeprojektet er det aldeles essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst hvis det er større byggerier. Flere byggerier behøver mere end en person. Dertil må det være bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Mange internet webshops frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtmetoder til ventilator til udestue. Den mest benyttede er nu til dags pakkeshops, fordi du så nemt kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Løsningen er altså yderst fleksibel, samt mange gange tillige den billigste leveringsudgave.

Du burde lige så vel prøve at bestille produkterne til levering til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver mange gange en sjat mere bekostelig, men endda usædvanlig fleksibel med ventilator til udestue online. Den billigste fragtmetode er uden tvivl selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du er lige ved online forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på ventilator til udestue kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende om vi skal bruge ordren fluks, så i det øjemed er det rimelig passende at du tjekker leveringstidspunktet på ventilator til udestue. En række e-shops – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men som trods alt påkræver at bestillingen realiseres forinden et konkret tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort inden lagerpersonalet får fri.

Indtil flere online virksomheder frembyder fragt uden betaling på ventilator til udestue online, men i reglen er det kun gældende hvis man køber for en fastsat pris. Som alternativ burde man overveje den mest betalelige mulighed for fragt, der gerne vil være at få bragt ordren til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig ventilator til udestue online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af ventilator til udestue i følgende byer:

Randers, Kalundborg, Ballerup, Tårnby, Jyllinge, Haslev, Horsens, Viborg, Varde, Korsør, Hjørring, Kokkedal, Næstved, Rudersdal, Holbæk, Vanløse, København, Lillerød, Hvidovre, Lystrup, Nykøbing Falster, Brønderslev, Hillerød, Aalborg, Vejle, Nyborg, Skanderborg, Risskov, Kolding, Brønshøj, Hørsholm, Taastrup, Fredericia, Svendborg, Vordingborg, Frederikshavn, Farum, Rønne, Dragør, Glostrup, Birkerød, Odense, Ølstykke, Stenløse, Nørresundby, Haderslev, Ikast, Solrød Strand, Aarhus, Greve, Grenaa, Struer, Silkeborg, Højbjerg, Tilst, Ringsted, Albertslund, Virum, Thisted, Brøndby, Hedensted, Frederiksværk, Værløse, Gentofte, Skive, Sønderborg, Lyngby, Slagelse, Køge, Roskilde, Hobro, Gladsaxe, Frederikssund, Nakskov, Hedehusene, Ishøj, Rødovre, Frederiksberg, Holstebro, Herlev, Nærum, Allerød, Helsingør, Odder, Vallensbæk, Søborg, Herning, Valby, Åbyhøj, Brabrand, Charlottenlund, Aabenraa, Middelfart, og Esbjerg, .

Click-and-collect af ventilator til udestue er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland).

Ved kig i data bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb ventilator til udestue og ventilator til udestue tilbud. Derudover oplever man ofte netshoppere kigge efter bl.a. billig ventilator til udestue, ventilator til udestue online samt ventilator til udestue priser, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Rabat på ventilator til udestue

Det er meget problemfrit for almindelige dødelige at analysere priser på billige ventilator til udestue online på flere butikker på nettet, og af den grund har adskillige online shops været nødt til at tvinge udsalgspriserne på ventilator til udestue kolossalt, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk være indbringende at checke diverse internet forhandlere efter tilbud og rabatter på ventilator til udestue online før du køber, så du er sikker på at få den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Du skal dog være så påvagt, at såfremt en butik afsætter billige ventilator til udestue online på tilbud til en udsalgspris der er uhørt attraktiv, så kan det undertiden være et fingerpeg om en uægte netshop. Shopping med kort er heldigvis omfavnet af en anordning, hvilket beskytter køberen imod uærlige online webshops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at finansiere regningen på ventilator til udestue af flere omgange. Dette fås typisk ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene står det klart, at folk jævnligt leder efter bl.a. ventilator til udestue priser og køb ventilator til udestue. Man ser derudover typisk netshoppere kigge efter fx ventilator til udestue tilbud, ventilator til udestue online og billig ventilator til udestue.

Se nærmere på eksisterende kunders ratings

Trustpilot frembyder nogenlunde ærlige muligheder for at verificere flere eksisterende kunders opfattelser og derved er det klogt, at du efterforsker online shoppens anmeldelser før du bestiller billige ventilator til udestue online.

Facebook yder på samme måde evigt værdifulde metoder til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Herinde møder vi faktisk firmaer på nettet som giver folk mulighed for at ytre en kritik af ordreforløbet, som ligeledes kan tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige ventilator til udestue online hos en netshop kunne de i princippet tage stilling til webbutikkens regler, dog er det ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed på de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en påvisning af at internet selskabet følger gældende dansk lovgivning, samt at online firmaet ofte evalueres af fagfolk som forstår vilkårene på området.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, når du udsættes for problemer med din ordre på ventilator til udestue. Yderligere støtter vi at køber er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på købet af ventilator til udestue online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed netbutikken garanterer.

Her er det ydermere vigtigt, at man stadig beholder ens kvittering, således man senere vil kunne vidne om købet af ventilator til udestue, ligegyldig om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Susanne gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Thomas gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Per B gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot frembyder faktisk fremragende muligheder for at finde ud af en lang række øvrige brugeres synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet virksomhedens bedømmelser før du shopper billige ventilator til udestue online. Facebook forærer dig ydermere nogle fantastiske løsninger til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
2En række webbutikker i Danmark yder i øjeblikket diverse billige leveringsformer til ventilator til udestue. Det mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Muligheden er altså rigtig uproblematisk, samt desuden ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.
3Nogle enkelte forretninger på nettet lover gratis levering på ventilator til udestue, men for det meste er det så præmissen at du køber for et fastsat beløb. Derudover må du vælge den prisbilligste type af levering, hvilket typisk er at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Løsningen viser sig som regel samtidig særligt smertefri. Den mest billige leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente pakken.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig ekstremt vital hvis du mangler varen lige om lidt, og derfor er det faktisk vigtigt at man efterser den estimerede leveringsdato på ventilator til udestue. De fleste internet forhandlere tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt.
5Forinden nogen handler billige ventilator til udestue hos en shop burde man i princippet granske webbutikkens vilkår, men det er uden tvivl ikke videre spændende. Herudover anbefaler vi at køber er vaks omkring de elementære betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige ventilator til udestue online, til eksempel den returret internet webshoppen lover.
6Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, der begunstiger folk overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere beløbet senere.
7Det har vist sig at være rigtig ligetil for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige ventilator til udestue fra diverse shops på nettet, og ergo garanterer langt de fleste internet webshops fragt uden gebyr. Trods dette kan det alligevel vise sig smart at kigge forbi nogle forskellige internet webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
8Vi tilråder generelt at granske hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det kan være en angivelse af at netbutikken accepterer de danske regler, tillige med at e-shoppen løbende kigges til af sagkyndige der kender til de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige ventilator til udestue hos en webbutik kan de når alt kommer til alt gennemse shoppens handelsaftale.
9Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du bor nær online butikkens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis ekstremt aktuel i tilfælde af at vi behøver ventilator til udestue inden for kort tid. Alternativt så lover nogle få e-handler i Danmark gratis levering, men i mange tilfælde forudsætter det at der erhverves for en konkret sum.