Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en webshop, som tilbyder rådgivning til valg af ventilator til udendørs.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse netbutikkens regningslinjer.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er særligt et alternativ ved de store byggekæder.
Flere byggecentre har et stort sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare ventilator til udendørs.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige ventilator til udendørs fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste priser, imens nogle har faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet få varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre køber varer fra flere nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af ventilator til udendørs online.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du modtage en høj grad af erfaren sparring fra ansatte som er eksperter i netop ventilator til udendørs.
Størsteparten af webshops i små nicher står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
De fleste webshops i små nicher er små familievirksomheder, som oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe ventilator til udendørs online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator til udendørs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

ventilator til udendørs bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

ventilator til udendørs silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig som regel uforudsigelige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at komme i mål.
2Det er vigtigt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være forstandigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til online tilbud på dem en ad gangen.
3Det kan vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar forud for at du tager fat på byggeriet. Du kan udarbejde en overskuelig indkøbsseddel med alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå hver enkelt ting, således at du er sikker på at du har styr på det.
4Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget nyttig information, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
5Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således skal du tit tage notits af vejrmeldingerne i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne i samme sekund som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
6Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko der beskytter dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer eksperthjælp.
7Husk at reflektere over om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en ekspert til områder af det. Ifald du søger eksperthjælp kan det være fornuftigt at hente forslag fra forskellige leverandører.
8Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du må liste en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver oversigten.
9Du bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at have grejet til rådighed inden du påbegynder byggeprocessen. Husk også at tage højde for disse omkostninger i din økonomiske plan.
10Forinden du starter byggeprocessen må det være ganske afgørende med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Omfattende opgaver stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver altså at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En masse e-handler tilbyder nu et hav af forskellige billige metoder til levering til ventilator til udendørs. Førstevalget hos mange er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når det passer dig bedst. Denne er nemlig usædvanlig let, og ofte også den billigste leveringsmanér.

Du burde omvendt tænke over at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Muligheden er almindeligvis lidt mere bekostelig, men til gengæld yderst bekvem ved køb af ventilator til udendørs online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du er nær internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på ventilator til udendørs er naturligvis yderst bestemmende når man står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det selvsagt passende at man besigtiger den anslåede leveringsdato ved ventilator til udendørs. Størstedelen af internet varehuse – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt, sådan at de kan nå at få de nye varer ordnet før de pakkeansatte drager hjemad.

Flere byggecentre tilbyder gratis levering på ventilator til udendørs online, men ofte kun når der shoppes for en konkret pris. Desuden burde du beslutte sig for den billigste leveringsform, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En masse webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig ventilator til udendørs derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen. De frembyder eksempelvis click-and-collect på ventilator til udendørs i følgende områder:

Charlottenlund, Nærum, Haderslev, Herlev, Tilst, Værløse, Rudersdal, Virum, Risskov, Helsingør, Ishøj, Frederikshavn, Kalundborg, Holstebro, Horsens, Aabenraa, Kolding, Varde, Nørresundby, Frederiksberg, Thisted, Svendborg, Struer, Brøndby, Ballerup, Skive, Hørsholm, Gentofte, Holbæk, Hedehusene, Rønne, Nakskov, Middelfart, Jyllinge, Greve, Vanløse, Dragør, Birkerød, København, Lillerød, Åbyhøj, Brønderslev, Ølstykke, Køge, Stenløse, Roskilde, Fredericia, Lyngby, Hobro, Nyborg, Grenaa, Korsør, Albertslund, Odder, Slagelse, Nykøbing Falster, Silkeborg, Søborg, Viborg, Vejle, Hillerød, Rødovre, Gladsaxe, Hvidovre, Ringsted, Brønshøj, Valby, Kokkedal, Esbjerg, Randers, Brabrand, Hedensted, Glostrup, Solrød Strand, Haslev, Ikast, Aalborg, Sønderborg, Vallensbæk, Allerød, Tårnby, Frederikssund, Skanderborg, Vordingborg, Næstved, Farum, Frederiksværk, Taastrup, Højbjerg, Hjørring, Aarhus, Herning, Odense, og Lystrup, .

Klik-og-hent for ventilator til udendørs er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data står det markant, at online shoppere typisk søger fx ventilator til udendørs priser og køb ventilator til udendørs. Foruden dette ser man mange gange online shoppere lede efter eksempelvis billig ventilator til udendørs, ventilator til udendørs online og ventilator til udendørs tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på ventilator til udendørs

Det er efterhånden ret ukompliceret for almindelige mennesker at prissammenligne på billige ventilator til udendørs online fra diverse e-forhandlere, og så har adskillige netshops været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på ventilator til udendørs markant, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig profitabelt at besigtige visse webshops efter billige priser på ventilator til udendørs online forud for at du køber, sådan at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Stark.

Du må blot ikke overse, at såfremt en online shop afsætter billige ventilator til udendørs online til en udsalgspris som kan ses som usædvanlig favorabel, kunne det for det meste være et faresignal om en fup online webshop. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, hvilket bistår en imod falske online virksomheder.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare beløbet til ventilator til udendørs over flere uger. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet køb ventilator til udendørs og ventilator til udendørs online. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge eksempelvis billig ventilator til udendørs, ventilator til udendørs tilbud og ventilator til udendørs priser.

Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot bringer dig en del gavnlige muligheder for at iagttage flere forhenværende brugeres erfaringer og herved kan det anbefales, at du betragter e-firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til udendørs online.

Facebook yder på samme måde en lang række nyttige chancer for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi en række firmaer på nettet hvor folk kan tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige ventilator til udendørs online på en e-shop kan man faktisk tage stilling til virksomhedens betingelser, men det er typisk ikke videre spændende, særligt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Alternativet kan derfor være at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et fingerpeg om at webbutikken respekterer de officielle danske regler, udover at internet firmaet nu og da vurderes af fagmænd der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, såfremt du får udfordringer i forbindelse med din handel med ventilator til udendørs. Tilsvarende er det prisværdigt at du er klar over de vigtigste forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af ventilator til udendørs online, for eksempel den returret shoppen kører med.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af ventilator til udendørs, ligegyldig om man handler hos Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Rasmus Olsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Pia E gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Pia gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Martin M gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til når du køber online
1Trustpilot frembringer ret værdifulde chancer for at kortlægge en stor portion eksisterende konsumenters oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du analyserer internet forhandlerens kritik forinden du handler billige ventilator til udendørs online. Facebook giver dig ligeledes en lang række stabile chancer for at få et kig ind i e-handlens kundefokus.
2Visse netshops garanterer levering uden betaling på ventilator til udendørs, men tit er det under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. Som alternativ kunne du tage den mest betalelige fragttype, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Metoden viser sig gennemsnitligt omvendt temmelig bekvem. Den billigste leveringsudgave er unægtelig at du selv henter varerne.
3Vi tilråder at se om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et signal om at e-shoppen lever op til de danske love, foruden at e-forretningen af og til revurderes af eksperter som behersker reglerne på området. Inden nogen bestiller billige ventilator til udendørs i en internet webshop kunne de for at være på den sikre side skimme shoppens handelsvilkår.
4Den mest betalelige fragtform er unægtelig at du selv henter produkterne, men det betinges af at du befinder dig nær webshoppens lager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være virkelig central forudsat vi står og skal bruge ventilator til udendørs om et øjeblik. Alternativt så garanterer en række internet selskaber fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb.
5Leveringshastigheden er særdeles aktuel i tilfælde af at du har behov for din ordre øjeblikkeligt, og med det formål er det skam på sin plads at man ser det anslåede leveringstidspunkt på ventilator til udendørs. Størstedelen af online firmaer stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det stiller krav om at du bestiller før et aftalt tidspunkt.
6En lang række e-forretninger tilbyder nu om dage mange forskellige billige løsninger til levering til ventilator til udendørs. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente ordren når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig meget let gængelig, samt endda derudover den billigste leveringstype.
7Inden folk bestiller billige ventilator til udendørs hos en internet handler bør de for at være på den sikre side skimme netbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Udover dette går vi ind for at køberen er vaks omkring de mest vitale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige ventilator til udendørs online, som fx den bytteret netbutikken benytter.
8Det er jo efterhånden yderst bekvemt for folk at finde information om priser online på billige ventilator til udendørs på forskellige outlets på nettet, og af den grund yder adskillige online forretninger fragt uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid være tiden værd at eftergå nogle internet forretninger efter billige priser forud for at du handler, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
9Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer kunden overfor uærlige e-shops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage pengene af flere omgange.