Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige ventilator til toilet hos de forskellige online byggemarkeder. En del har gode priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare ventilator til toilet.
Når du skal have varerne med det samme eller bare vil undvære fragten, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du får sparring omkring ventilator til toilet.
Det er absolut super vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og dermed har mange chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at spare leveringsgebyret, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre udbyder varer fra talrige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af ventilator til toilet online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du få super anvendelig assistance fra ansatte med specialistviden i netop ventilator til toilet.
Hovedparten af niche netbutikker er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler ventilator til toilet online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ventilator til toilet jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til toilet bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator til toilet harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ventilator til toilet silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, især ift. store arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
2Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund skal du med jævne mellemrum se vejrvarslen i perioden for projektets start, så det ikke ud af det blå starter med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
3Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
5Måske du burde regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør tilkøbe assistance fra en fagperson til delelementer af det. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at hente prisoverslag fra flere entreprenører.
6Det er meningsgivende at have de påkrævede bygningsmaterialer klar før du påbegynder byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting der bliver brug for, og så granske punkterne, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
7Du bør nødig glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Du skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være af stor betydning at du har udstyret ved hånden når du indleder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være sundt at beskrive alle udgiftsposter, og så gennemgå beløbet for dem enkeltvis.
10Forberedelse bliver metoden til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
11Der kommer som regel uforudsete hovedpiner ved store opgaver, og på grund af det kan det være værdifuldt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
12Der kan findes utallige vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ret så meget almennyttig info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Flere internet webshops frembyder efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmodeller til ventilator til toilet. En af dem der er mest populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Den er nemlig særdeles praktisk, og mange gange desuden den mest prisbevidste type af levering.

Du burde endvidere tænke over at få ordren leveret til din adresse eller til når du er på job. Løsningen bliver til tider en tand mere pebret, men derudover yderst smart ved køb af ventilator til toilet online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-handlens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på ventilator til toilet kan vise sig at være super bestemmende såfremt vi behøver produktet lige om lidt, og derfor er det tydeligvis passende at man undersøger den anslåede leveringstid ved ventilator til toilet. En række e-butikker i Danmark – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på flere varer online, men det regnes ud fra at bestillingen placeres forud for et bestemt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få ordren ordnet inden de lageransatte drager hjemad.

Enkelte internet selskaber lover fri fragt på ventilator til toilet online, men tit er det så præmissen at man shopper for en fastsat pris. Som alternativ må man vælge den billigste fragtform, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

Store byggecentre yder klik-og-hent hvor man handler billig ventilator til toilet online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af ventilator til toilet i følgende områder:

Aarhus, Esbjerg, Køge, Frederikshavn, Lyngby, Horsens, Valby, Gladsaxe, Ringsted, Vejle, Frederiksværk, Hobro, Nørresundby, Allerød, København, Holbæk, Vanløse, Charlottenlund, Middelfart, Søborg, Rudersdal, Tårnby, Lystrup, Herlev, Højbjerg, Korsør, Silkeborg, Varde, Brabrand, Aabenraa, Risskov, Hedensted, Nærum, Glostrup, Birkerød, Virum, Haslev, Ballerup, Viborg, Struer, Solrød Strand, Kolding, Åbyhøj, Rødovre, Roskilde, Brønshøj, Hjørring, Hedehusene, Brønderslev, Hørsholm, Greve, Frederiksberg, Gentofte, Nakskov, Kalundborg, Fredericia, Dragør, Thisted, Farum, Ølstykke, Hvidovre, Svendborg, Taastrup, Aalborg, Brøndby, Vallensbæk, Hillerød, Værløse, Tilst, Kokkedal, Skive, Ishøj, Stenløse, Vordingborg, Randers, Odense, Ikast, Rønne, Helsingør, Odder, Slagelse, Albertslund, Jyllinge, Frederikssund, Haderslev, Herning, Sønderborg, Næstved, Nykøbing Falster, Lillerød, Nyborg, Skanderborg, Holstebro, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. ventilator til toilet er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger blandt andet ventilator til toilet tilbud og ventilator til toilet priser. Derudover oplever man tit online shoppere søge eksempelvis køb ventilator til toilet, billig ventilator til toilet samt ventilator til toilet online, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Den bedste pris på ventilator til toilet

Det er jo meget enkelt for alle at finde frem til de bedste priser på billige ventilator til toilet online hos forskellige internet outlets, og følgelig har en lang række online shops været presset til at at sænke udsalgspriserne på ventilator til toilet drastisk, og i øvrigt byde på levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk være udbytterigt at inspicere visse internet selskaber efter rabatter og tilbud på ventilator til toilet online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal trods alt være så påpasselig, at såfremt en e-shop forhandler billige ventilator til toilet online til salg for en salgspris der virker urealistisk billig, så burde det mange gange være et kendetegn på en falsk webshop. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en retningslinje, der passer på dig imod uærlige shops på nettet.

Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at betale prisen på ventilator til toilet ude i fremtiden. Dette fås som regel hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet køb ventilator til toilet og ventilator til toilet online. Vi ser derudover tit netshoppere søge blandt andet billig ventilator til toilet, ventilator til toilet tilbud samt ventilator til toilet priser.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot præsterer egentlig passende løsninger til at blive klogere på en stor gruppe forhenværende kunders iagttagelser og af den grund er det en hjælp, at du eftersøger internet forretningens kritik forinden du handler billige ventilator til toilet online.

Facebook medfører derudover faktisk passelige løsninger til at få indblik i internet selskabets troværdighed. Desuden ses en række webbutikker som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af deres køb, som ligeledes kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige ventilator til toilet online på en webbutik burde man de facto studere webbutikkens vilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende, særligt ved de store byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en tryghed om at e-shoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at netshoppen fra tid til anden vurderes af sagkyndige som behersker de gældende vilkår.

Det giver dig chance for assistance, hvis du møder udfordringer som følge af din shopping med ventilator til toilet. For øvrigt kan det anbefales at køber er obs på de mest vedkommende forhold der gælder for bestillingen af ventilator til toilet online, som eksempelvis den returret online butikken tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af ventilator til toilet, hvad end man handler fra XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Lone P gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hans gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Kim Christiansen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Lars gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til online indkøb
1Masser af online varehuse tildeler nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til ventilator til toilet. En af dem der er mest populær er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Løsningen er altså meget problemfri, samt tit ligeledes den billigste fragttype.
2Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du bor nærved e-handlens adresse. Den leveringsmulighed er jo vældig bestemmende ifald man står og skal bruge ventilator til toilet omgående. Alternativt så tilbyder enkelte internet webshops billig levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at der indkøbes for et fastsat beløb.
3Inden folk køber billige ventilator til toilet på en shop på nettet kunne de ideelt set overveje deres handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant. Dertil er det klogt at du er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige ventilator til toilet online, eksempelvis den returneringsret online forretningen har.
4Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af en foranstaltning, som beskytter folk overfor fup e-firmaer. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale betalingen over tid.
5Trustpilot tilbyder en lang række fine chancer for at læse en længere række øvrige brugeres iagttagelser og på grund af dette er det smart, at du efterforsker e-firmaets omtaler forud for at du bestiller billige ventilator til toilet online. Facebook forærer dig desuden visse anstændige genveje til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, grundet at det er en erklæring om at online firmaet opretholder de gældende danske regler, tillige med at netshoppen jævnligt kigges til af specialister der har den nødvendige knowhow om reglerne. Forud for at nogen handler billige ventilator til toilet hos en forhandler på nettet behøver de sådan set granske forhandlerens handelsvilkår.
7Det er jo super ukompliceret for alle og enhver at analysere priser online på billige ventilator til toilet hos flere forretninger på nettet, og med det motiv frembyder langt de fleste online forretninger fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at sammenholde en række internet webshops efter udsalg og tilbud forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
8Leveringshastigheden er jo super udslagsgivende om man skal bruge ordren om kort tid, så herved er det ret afgørende at man besigtiger den anslåede leveringstid ved ventilator til toilet. En del internet selskaber giver billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
9Indtil flere online selskaber tilbyder gratis levering på ventilator til toilet, men ofte kræves det at man handler for et fastsat beløb. I øvrigt kan du gribe den prisbilligste type af levering, hvilket gerne vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Løsningen er desværre tillige særdeles simpel. Den mest betalelige fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.