Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige ventilator til stuen hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har gode tilbud, og nogle har en høj grad af service. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en netbutik, som tilbyder sparring omkring ventilator til stuen.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare ventilator til stuen.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derved har mange valget om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor kan man slippe for leveringsgebyret, samt samtidig have varerne straks.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra mange nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af ventilator til stuen online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere har en stor passion for deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Herved formår de at yde en høj grad af nyttig rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis ventilator til stuen.
Diverse nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Diverse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe ventilator til stuen online på deres side.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator til stuen harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator til stuen jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator til stuen bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

ventilator til stuen silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning som hjelm og sko der sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke har assistance fra en fagperson.
2Det bør overvejes at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Store opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3I god tid inden at du igangsætter byggeriet må det være ubeskriveligt vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag kan du ofte se vejrmeldingerne lige før arbejdets start, så det ikke pludselig går i gang med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
5Der præsenterer sig jævnligt utidige bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at der er afsat passende plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
6Planlægning vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder oversigten.
7Måske det burdes overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være en fordel at nedfærdige samtlige udgifter, og herefter nedfælde ens udgift ved dem en ad gangen.
9Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver utrolig meget nyttig oplysning, specielt hvis du søger på engelsk.
10Man må aldrig mangle værktøj. Ofte vil det være erstatteligt at have værktøjet ved hånden når du starter arbejdet. Derudover er det godt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet forbedrer miljøet.
12Måske kan det blive at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer klar forinden du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig note hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har det hele.
De mest folkekære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Mange netbutikker i Danmark foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsudgaver til ventilator til stuen. Den mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig super let gængelig, og mange gange tilmed den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan alternativt tænke over at få produkterne sendt til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtformen er gerne en anelse mindre billig, men tillige super bekvem ift. ventilator til stuen online. Den mest billige løsning til levering vil dog altid være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på ventilator til stuen kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende om vi mangler dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det uden tvivl passende at man checker det anslåede leveringstidspunkt for ventilator til stuen. Masser af internet handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen realiseres forinden et fastsat tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte e-forhandlere byder på gratis fragt på ventilator til stuen online, men undertiden er det under betingelse af at der handles for en bestemt sum. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

De fleste webbutikker giver klik-og-hent hvor du køber billig ventilator til stuen online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på ventilator til stuen i følgende områder:

Aabenraa, Næstved, Varde, Thisted, Ishøj, Kokkedal, Grenaa, København, Holbæk, Nyborg, Holstebro, Værløse, Ringsted, Stenløse, Brabrand, Allerød, Farum, Nærum, Svendborg, Højbjerg, Birkerød, Tårnby, Korsør, Kolding, Hørsholm, Haderslev, Hjørring, Aalborg, Silkeborg, Hillerød, Skanderborg, Virum, Vordingborg, Horsens, Hedehusene, Middelfart, Hedensted, Brøndby, Kalundborg, Vejle, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Taastrup, Herning, Slagelse, Åbyhøj, Nakskov, Nørresundby, Struer, Jyllinge, Frederikshavn, Herlev, Dragør, Albertslund, Gladsaxe, Søborg, Ikast, Fredericia, Lyngby, Hobro, Skive, Ballerup, Glostrup, Greve, Tilst, Haslev, Esbjerg, Aarhus, Viborg, Odense, Brønderslev, Lillerød, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Risskov, Rudersdal, Helsingør, Rønne, Brønshøj, Frederiksværk, Vanløse, Vallensbæk, Ølstykke, Lystrup, Odder, Gentofte, Solrød Strand, Sønderborg, Roskilde, Frederikssund, Køge, Randers, og Hvidovre, .

Click-and-collect ift. ventilator til stuen er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Lolland).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger blandt andet billig ventilator til stuen og køb ventilator til stuen. Vi ser derudover tit netshoppere søge eksempelvis ventilator til stuen priser, ventilator til stuen tilbud og ventilator til stuen online, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på ventilator til stuen

Det er efterhånden ret så fremkommeligt for folk at finde frem til tilbud på billige ventilator til stuen online i blandt flere firmaer på nettet, og altså har utallige online butikker ikke kunne lade være med at presse priserne på ventilator til stuen enormt, og derudover garantere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk være lukrativt at se nærmere på indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på ventilator til stuen online forud for at du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du må imidlertid være opmærksom på, at hvis en forretning på nettet afhænder billige ventilator til stuen online til salg for en pris som kan ses som uforståeligt favorabel, er det tit være et faresignal om en uærlig online webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en forordning, hvilket støtter folk overfor fup internet handler.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere omkostningerne til ventilator til stuen i flere bidder. Det fås typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på søgedata er det klart, at folk tit leder efter for eksempel ventilator til stuen priser og billig ventilator til stuen. Derudover oplever man ofte mennesker kigge efter eksempelvis ventilator til stuen online, køb ventilator til stuen og ventilator til stuen tilbud.

Analyser folks bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad ønskværdige løsninger til at evaluere ret mange andre kunders anmeldelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på internet virksomhedens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige ventilator til stuen online.

Facebook resulterer i desuden relativt ønskværdige muligheder for at få kendskab til netbutikkens pålidelighed. Derudover ser vi faktisk webbutikker som giver folk mulighed for at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige burde udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige ventilator til stuen online i en butik kan de for at være sikker studere virksomhedens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at granske om e-shoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en sikring om at online virksomheden opfylder de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen en gang i mellem kigges til af specialister som behersker reglerne.

Dette er desuden din lejlighed til support, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med dit køb af ventilator til stuen. Derudover støtter vi at kunden er påpasselig med de fundamentale betingelser der kan influere på købet af ventilator til stuen online, til eksempel hvilken returret webshoppen lover.

Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af ventilator til stuen, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

Rasmus gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Rasmus L gav 4 stjerner

God webshop

Kim gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jesper gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du bor tæt på online virksomhedens lager. Den leveringstype er selvfølgelig meget betydningsfuld om man skal bruge ventilator til stuen om få sekunder. Alternativt så præsterer visse internet foretagender fragt uden betaling, men oftest er det forbeholdt når der handles for en bestemt pris.
2Generelt anbefaler vi at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket bør være en sikkerhed for at online virksomheden anerkender de danske retningslinjer, udover at webshoppen lejlighedsvis efterses af sagkyndige som har megen viden om reglementet på området. Inden folk handler billige ventilator til stuen i en netbutik kan man reelt kigge på e-shoppens forretningsaftale.
3Trustpilot fremskaffer en del fine chancer for at vurdere adskillige forhenværende konsumenters oplevelser og herved tilrådes det, at du bliver klogere på e-shoppens omtaler forinden du handler billige ventilator til stuen online. Facebook leverer lignende absolut fortræffelige chancer for at få indsigt i online virksomhedens kundefokus.
4Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en regel, hvilket dækker køber imod fup internet butikker. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale beløbet ude i fremtiden.
5En række internet butikker byder på levering uden gebyr på ventilator til stuen, men ofte er det forbeholdt når der handles for en bestemt pris. Som alternativ kan man overveje den prisbilligste fragtmetode, som ofte vil være at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragtformen bliver i mange tilfælde endda super fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis usædvanlig relevant om du behøver produktet med det samme, så herved er det rimelig essentielt at du studerer den anslåede leveringstid på ventilator til stuen. Mange webshops stiller garanti om billig 1 dags levering på adskillige produkter, men husk at det nødvendiggør at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
7Forud for at folk bestiller billige ventilator til stuen hos en shop på nettet kan de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant. Tilmed støtter vi at du er på vagt for de elementære vedtægter gældende for shopping af billige ventilator til stuen online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet selskabet kører med.
8Det har vist sig at være i høj grad overkommeligt for os alle at søge information om priser online på billige ventilator til stuen hos diverse online virksomheder, og følgelig garanterer flere online varehuse billig fragt. Det kan dog alligevel være lukrativt at checke diverse webbutikker efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
9Mange internet selskaber frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige muligheder for fragt til ventilator til stuen. En af de mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine produkter når du har tid. Fragtmetoden er nemlig super fleksibel, og mange gange endda den mindst kostelige fragtløsning.