Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare ventilator til stue.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende forretningens handelsbetingelser.
For en del er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring ventilator til stue.
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Der er forskel på prisen på billige ventilator til stue fra byggemarked til byggemarked. En del har de bedste priser, og nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Hermed er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af ventilator til stue online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså formår de at yde ekstremt god sparring fra personale der er eksperter i netop ventilator til stue.
En masse nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der tit er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe ventilator til stue online fra deres webshop.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

ventilator til stue jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator til stue silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

ventilator til stue bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator til stue harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du burde måske tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at tage imod prisoverslag fra flere håndværkere.
2Du har adgang til mange instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder vældig meget gavnlig oplysning, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
3Du skal ikke negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
4Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man bør nedfælde online tilbud på dem enkeltvis.
5Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet plan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af planen.
6Måske kan det blive afgørende at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter eksekveringen. Du har fordel af at forfatte en simpel note med alt du skal bruge, og så efterse punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
7Man må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have det til rådighed før du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
9Ved opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
10Det kan være en god idé at søge hjælp til byggeprocessen, navnlig ift. store byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere folk. Derudover bør det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Forinden du indleder byggeprocessen må det være ufatteligt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der kommer ofte uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige projekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at der er afsat betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

De fleste internet forretninger udlover i vore dage en række forskellige billige leveringsformer til ventilator til stue. En af de mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig yderst let, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du burde omvendt påtænke at få produkterne bragt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver tit en anelse dyrere, men derudover særdeles problemfri for ventilator til stue online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som jo kræver at du befinder dig nærved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på ventilator til stue kan i nogle tilfælde være yderst relevant når man står og skal bruge din pakke inden for kort tid, og i det øjemed er det temmelig på sin plads at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for ventilator til stue. Mange forretninger på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags levering på en række af deres varer online, der dog er underforstået at orden realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort før de lageransatte har fri.

Nogle internet outlets byder på portofri fragt på ventilator til stue online, men undertiden stiller det krav om at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

De fleste byggecentre udlover click-and-collect hvor du bestiller billig ventilator til stue derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på ventilator til stue i følgende byer:

Allerød, Herlev, Taastrup, Struer, Frederiksværk, Silkeborg, Viborg, Odense, Skanderborg, Lillerød, Haderslev, Kokkedal, Højbjerg, Varde, Vallensbæk, Rødovre, Horsens, Frederikssund, Brøndby, Brønderslev, Dragør, Lyngby, Aabenraa, Thisted, Ringsted, Brabrand, Virum, Kolding, Odder, Nykøbing Falster, Nakskov, Esbjerg, Frederiksberg, Hillerød, Nyborg, Lystrup, Brønshøj, Ølstykke, Vordingborg, Kalundborg, Helsingør, Vejle, Åbyhøj, Fredericia, Tårnby, Hedehusene, Glostrup, Ishøj, Tilst, Holbæk, Frederikshavn, Risskov, Greve, Roskilde, Aalborg, Hobro, Svendborg, Haslev, Korsør, Farum, Ballerup, Køge, Slagelse, Birkerød, Stenløse, Næstved, Charlottenlund, Nørresundby, Holstebro, Aarhus, Rønne, Middelfart, Jyllinge, Vanløse, Randers, Sønderborg, København, Hvidovre, Gentofte, Gladsaxe, Værløse, Rudersdal, Ikast, Valby, Hørsholm, Albertslund, Hjørring, Hedensted, Herning, Solrød Strand, Grenaa, Nærum, Skive, og Søborg, .

Click-and-collect af ventilator til stue er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere som regel leder efter bl.a. ventilator til stue online og ventilator til stue priser. Vi ser desuden ofte folk lede efter blandt andet ventilator til stue tilbud, billig ventilator til stue og køb ventilator til stue, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode priser på ventilator til stue

Det er jo usædvanlig bekvemt for os alle at sammenligne tilbud på billige ventilator til stue online på tværs af netbutikker, og af den grund har de fleste internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at mindske priserne på ventilator til stue markant, og i øvrigt yde portofri fragt.

Det kan til hver en tid vise sig nyttigt at undersøge nogle forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på ventilator til stue online inden du bestiller, således at man er tryg ved at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Du skal alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige ventilator til stue online for en tilbudspris som anses for helt fantastisk letkøbt, så er det undertiden være en indikation på en svindel e-butik. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af en orden, der redder dig som kunde overfor falske online webshops.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale prisen på ventilator til stue ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at mennesker tit søger for eksempel ventilator til stue tilbud og billig ventilator til stue. Derudover ser vi tit folk efterspørge fx ventilator til stue online, ventilator til stue priser samt køb ventilator til stue.

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot medfører ganske belejlige genveje til at analysere en længere række øvrige forbrugeres synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du betragter online forretningens anmeldelser forinden du køber billige ventilator til stue online.

Facebook byder på for øvrigt ganske udmærkede genveje til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Foruden det ser vi en række internet shops som tilbyder kunderne at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige ventilator til stue online i en e-forretning kan man når alt kommer til alt overveje deres handelsbetingelser, dog er det for det meste et omfattende arbejde, specielt hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er en garanti for at internet shoppen accepterer de danske love, og at internet forhandleren regelmæssigt overværes af fagfolk der er indført i retningslinjerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du oplever besvær i processen med din handel med ventilator til stue. Herudover er det smart at kunden er vaks omkring de mest relevante bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af ventilator til stue online, til eksempel den ombytningsret online butikken lover.

Her er det ligeledes afgørende, at man stadig bevarer sin købsbekræftelse, således man senere kan dokumentere bestillingen af ventilator til stue, ligegyldig om man bestiller fra XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Lone gav 5 stjerner

Det var godt !

Søren Rasmussen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Michael K gav 5 stjerner

Som altid

Søren N gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til online shopping
1Masser af internet forhandlere udlover i dag en lang række forskellige billige leveringsmåder til ventilator til stue. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Leveringstypen er altså vældig smart, og ofte endda den mest letkøbte løsning til levering.
2Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af et regelsæt, som passer på dig som kunde overfor uærlige online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du vil klare beløbet over flere uger.
3Det er jo efterhånden meget let for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige ventilator til stue hos forskellige online shops, og ergo garanterer utallige online virksomheder levering uden betaling. Det kan dog imidlertid vise sig lukrativt at sammenholde visse butikker på nettet efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
4Flere internet firmaer yder levering uden gebyr på ventilator til stue, men i reglen er det forudsat at der bestilles for en konkret sum. Alternativt skal man udvælge den billigste metode til levering, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver gerne samtidig temmelig nem. Den mest betalelige løsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
5Generelt tilråder vi at efterse om internet selskabet er verificeret af e-mærket, siden det kan være en påvisning af at online webshoppen forsvarer de officielle danske regler, samt at e-forretningen løbende evalueres af sagkyndige der kender vedtægterne på området. Før folk køber billige ventilator til stue i en e-handler bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår.
6Forinden nogen køber billige ventilator til stue på en forhandler på nettet bør man i reglen bese butikkens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig spændende. Foruden dette er det at foretrække at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser gældende for købet af billige ventilator til stue online, for eksempel hvilken returret internet butikken tilbyder.
7Fragttiden kan være meget relevant ifald man mangler din ordre om få sekunder, så herved er det komplet på sin plads at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato på ventilator til stue. Temmelig mange internet forhandlere tilbyder billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastsat klokkeslæt.
8Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-butikkens lager. Den leveringsmanér er naturligvis vældig essentiel i tilfælde af at vi skal bruge ventilator til stue nu og her. Alternativt så sikrer nogle enkelte online webshops fragt uden gebyr, men undertiden påkræves det at du aftager for en konkret sum.
9Trustpilot yder adskillige gavnlige genveje til at eksaminere diverse aktuelle kunders opfattelser og på grund af dette anbefales det, at du verificerer webshoppens bedømmelser før du handler billige ventilator til stue online. Facebook tilbyder for øvrigt en række belejlige metoder til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.