Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du handle hos et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af ventilator til skur.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot ventilator til skur.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige ventilator til skur hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste tilbud, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af ventilator til skur online.
De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne selv. I kraft af det er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og endda have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du køber ventilator til skur online på deres hjemmeside.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du forvente mere kyndig service fra mennesker der er eksperter i netop ventilator til skur.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

ventilator til skur jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator til skur silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ventilator til skur bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator til skur harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved projekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Af den årsag kan du løbende tage notits af vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det store byggeprojekt.
2Du skal ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom hjelm og sko som skåner dig mod mulige risici. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
3Du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
4Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter god plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det blive yderst essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, især såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Store opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Man vil ikke fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have værktøjet parat akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne disse omkostninger i budgettet.
8Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til alle omkostninger, og bagefter indsamle beløbet for dem enkeltvis.
9Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de presserende materialer til disposition i god tid før du iværksætter byggeprocessen. Du kan med fordel notere en simpel liste hvoraf der fremgår alt du har brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
10Forberedelse vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at liste en effektiv strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver handlingsplanen.
11Der kan findes en hel række instruktioner og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver en masse brugbar information, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
12Du bør overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af det. Hvis du tager imod assistance fra en professionel kan det godt betale sig at notere tilbud fra en håndfuld entreprenører.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En masse internet firmaer frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til ventilator til skur. En yndling er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ultra enkel, samt oftest derudover den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du burde på samme måde foretrække at få pakken bragt til dit hus eller til når du er på job. Den er for det meste en lille smule dyrere, men på den anden side rigtig praktisk ift. ventilator til skur online. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du har bopæl lige ved online shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på ventilator til skur kan vise sig at være særdeles afgørende ifald man mangler dine nye varer med det samme, så herved er det forholdsvis passende at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved ventilator til skur. En del internet forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på en lang række varenumre online, men som trods alt afhænger af at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte online outlets præsterer gebyrfri levering på ventilator til skur online, men ofte kun såfremt der aftages for en fastsat sum. Som alternativ må du overveje den billigste fragtløsning, som ofte vil være at få kørt pakken til en pakkeshop.

En række webshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig ventilator til skur derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover fx click-and-collect på ventilator til skur i følgende byer:

Ølstykke, Værløse, Valby, Silkeborg, Frederikshavn, Haderslev, Frederiksværk, Stenløse, Nærum, Ikast, Vordingborg, Fredericia, Hørsholm, Hillerød, Lillerød, Aabenraa, Nørresundby, Ballerup, Greve, Tilst, Nykøbing Falster, Varde, Korsør, Odder, Solrød Strand, Odense, Nakskov, Næstved, Skanderborg, Hjørring, Rudersdal, Hedensted, Svendborg, Søborg, Kalundborg, Hobro, Virum, Glostrup, Rønne, Slagelse, Kolding, Dragør, Højbjerg, København, Risskov, Vanløse, Sønderborg, Haslev, Farum, Kokkedal, Åbyhøj, Holbæk, Jyllinge, Brønshøj, Nyborg, Lyngby, Aalborg, Birkerød, Brøndby, Grenaa, Tårnby, Køge, Struer, Brønderslev, Brabrand, Herning, Randers, Allerød, Lystrup, Frederikssund, Gentofte, Herlev, Esbjerg, Gladsaxe, Holstebro, Thisted, Skive, Aarhus, Frederiksberg, Taastrup, Vallensbæk, Middelfart, Helsingør, Viborg, Hvidovre, Ringsted, Rødovre, Hedehusene, Albertslund, Roskilde, Horsens, Charlottenlund, Vejle, og Ishøj, .

Klik-og-hent ift. ventilator til skur er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. ventilator til skur online og køb ventilator til skur. Man ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet ventilator til skur priser, billig ventilator til skur samt ventilator til skur tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Spar penge på ventilator til skur

Det er efterhånden særligt smertefrit for forbrugerne at analysere tilbud på billige ventilator til skur online fra diverse webbutikker, og herved har adskillige online forhandlere set sig nødsaget til at presse prisniveauet på ventilator til skur enormt, og derudover frembyde billig fragt.

Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at kigge forbi et par netbutikker efter tilbud på ventilator til skur online før du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Du bør bare ikke undervurdere, at hvis en e-shop udlover billige ventilator til skur online til en pris som anses for urealistisk billig, så bør det mange gange være en indikator for en uærlig online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en lov, der garanterer en overfor uoprigtige internet varehuse.

Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale regningen på ventilator til skur over flere uger. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at mennesker tit søger efter eksempelvis billig ventilator til skur og køb ventilator til skur. Foruden dette ser vi tit folk efterspørge bl.a. ventilator til skur online, ventilator til skur priser samt ventilator til skur tilbud.

Udforsk tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder tilpas fremragende genveje til at iagttage flere øvrige konsumenters meninger og derfor er det at foretrække, at du analyserer online firmaets ratings inden du lægger din bestilling på billige ventilator til skur online.

Facebook leverer for øvrigt fuldkommen hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til internet forretningens kundefokus. Desuden ses en del online varehuse i Danmark som gør det muligt at sammensætte en kritik af virksomhedens service, som lige så vel kan anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige ventilator til skur online i en shop bør man uden tvivl skimme dens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave, især hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

En anden løsning kunne være at granske om internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en antydning af at e-forretningen overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen en gang i mellem kigges til af fagfolk der har ekspertise inden for vilkårene.

Desuden tilbydes du genvej til støtte, for så vidt du forvoldes problemer som følge af din shopping med ventilator til skur. Dertil kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de grundlæggende vilkår der har betydning for købet af ventilator til skur online, eksempelvis den byttepolitik butikken har.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af ventilator til skur, hvad end man har købt fra Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Pia Kristensen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Jørgen Rasmussen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Mads gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Det er ekstremt let gængeligt for folk at sammenligne priser online på billige ventilator til skur hos flere e-handler, og så tilbyder de fleste internet webshops gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at undersøge et par forskellige online virksomheder efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
2Forud for at nogen bestiller billige ventilator til skur i en internet webshop kan man i og for sig gennemse virksomhedens vilkår, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Desuden anbefaler vi at køberen er på vagt for de elementære forhold der gælder for shopping af billige ventilator til skur online, f.eks. hvilken returret internet forretningen lover.
3Leveringstiden er jo ret så relevant ifald vi står og skal bruge produktet lige om lidt, så herved er det selvsagt på sin plads at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved ventilator til skur. Mange online butikker udlover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, som er betinget af at ordren indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt.
4Trustpilot byder på temmelig solide genveje til at granske adskillige tidligere kunders oplevelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer internet shoppens kritik før du shopper billige ventilator til skur online. Facebook tilbyder dig lignende fuldkommen gavnlige chancer for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.
5Nogle forretninger på nettet sikrer billig levering på ventilator til skur, men undertiden er det under betingelse af at man bestiller for en præcis sum. Desuden burde du gribe den mest letkøbte type af levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver til tider desuden super simpel. Den mest billige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
6Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en forordning, som beskytter kunden imod uægte netbutikker. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre omkostningerne ude i fremtiden.
7Den billigste form for fragt er dog selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du lever i nærheden af online virksomhedens adresse. Den form for fragt er ret så betydningsfuld om du skal bruge ventilator til skur øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle få internet handler gebyrfri levering, men undertiden gælder det kun hvis du aftager for et konkret beløb.
8En masse butikker på nettet foreslår i dag en lang række forskellige billige fragtmuligheder til ventilator til skur. En af de mest moderne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ualmindeligt ligetil, samt ofte tillige den billigste løsning til levering.
9Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det ofte er en angivelse af at online forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen jævnligt overværes af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forinden folk shopper billige ventilator til skur i en online butik burde man på en vis måde bese virksomhedens handelsaftale.