Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige ventilator til rør alt efter hvor du handler online. En del har fokus på lave priser, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du bør afveje hvad du foretrækker.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af ventilator til rør.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er især muligt hos de udbredte byggekæder.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot ventilator til rør.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange chancen for at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at spare fragtomkostningen, og tilmed have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra talrige nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af ventilator til rør online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er eksperter i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund kan du forvente ekstra nyttig service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis ventilator til rør.
Hovedparten af niche webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller ventilator til rør online på deres side.
Forskellige nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ventilator til rør bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator til rør harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ventilator til rør silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator til rør jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne i de dage der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uventet starter med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det avancerede byggeprojekt.
2I visse tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeriet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
3Man bør under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være meningsfuldt at du har udstyret disponibelt før du begynder på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
4Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det ultra fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Du finder en hel del vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enorme mængder nyttig information, særligt ifald du kigger i hele verden.
6Der kommer utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, så man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du bør reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal få hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Hvis du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod priser fra forskellige entreprenører.
8Muligvis kan det blive fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at notere en simpel huskeliste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at du har styr på det.
9Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så husk påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring overfor eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får hjælp fra en ekspert.
10Ofte vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det bør være sundt at nedskrive alle udgiftsposter, og dernæst nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
11Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ved større byggeprojekter. Omfattende projekter gør krav på mere end en person. I øvrigt viser det sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
12Planlægning vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må have en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret i udarbejdelsen af strategien.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En række netbutikker i Danmark tilbyder nu et bredt udvalg af billige løsninger til levering til ventilator til rør. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo i høj grad hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste metode til levering.

Du bør alternativt overveje at få leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men endda temmelig hensigtsmæssig for ventilator til rør online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du befinder dig i kort afstand af online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på ventilator til rør kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld forudsat du har behov for varen inden for kort tid, så derfor er det faktisk relevant at du efterser det forventede leveringstidspunkt ved ventilator til rør. En masse internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varer online, men det kræver at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte netbutikker lover levering uden betaling på ventilator til rør online, men tit er det betinget af at du indkøber for et præcist beløb. Ellers skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket ofte er at få kørt pakken til et afhentningssted.

En stor portion kæder frembyder afhentning hvor man handler billig ventilator til rør online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på ventilator til rør i følgende byer:

Værløse, Allerød, Nørresundby, Hobro, Sønderborg, Solrød Strand, Skanderborg, Roskilde, Frederikssund, Tilst, Greve, Nakskov, Varde, Køge, Jyllinge, Lyngby, Virum, Hjørring, Lillerød, Albertslund, Nærum, Søborg, Horsens, Aarhus, Vordingborg, Ballerup, Kolding, Herlev, Thisted, Birkerød, Aabenraa, Charlottenlund, Holstebro, Stenløse, Rønne, Risskov, Hedehusene, Skive, Viborg, Svendborg, Odense, Kokkedal, Frederiksberg, Hørsholm, Nykøbing Falster, Fredericia, Grenaa, Aalborg, Slagelse, Haderslev, Tårnby, Kalundborg, Brønshøj, Gentofte, Glostrup, Dragør, Rudersdal, Brønderslev, Helsingør, Ølstykke, Struer, Vallensbæk, Haslev, Valby, Brøndby, Taastrup, Odder, Brabrand, Nyborg, Ringsted, Ikast, Hedensted, Næstved, Esbjerg, Holbæk, Randers, Vejle, Silkeborg, Højbjerg, Frederiksværk, Åbyhøj, Ishøj, Hvidovre, Lystrup, Hillerød, Rødovre, Gladsaxe, Vanløse, Korsør, Herning, Frederikshavn, Middelfart, København, og Farum, .

Klik-og-hent for ventilator til rør er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man ser på data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet ventilator til rør online og ventilator til rør priser. Vi ser derudover som regel folk kigge efter eksempelvis billig ventilator til rør, ventilator til rør tilbud samt køb ventilator til rør, plus de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Få den bedste pris på ventilator til rør

Det har vist sig at være særdeles overkommeligt for købere at sammenligne tilbud på billige ventilator til rør online i blandt diverse netshops, og til tak har de fleste online virksomheder været tvunget til at nedsætte prisniveauet på ventilator til rør drastisk, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

Dog kan det immervæk være profitabelt at udforske enkelte internet shops i Danmark efter tilbud på ventilator til rør online før du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du må dog ikke glemme, at når en webbutik markedsfører billige ventilator til rør online for en pris der er umådelig attraktiv, burde det mange gange være en indikation på en snydagtig e-forretning. Køb med kort er imidlertid omfattet af en ordning, hvilket skærmer køberen overfor bedrageriske outlets på nettet.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil honorere prisen på ventilator til rør over et længere tidsrum. Det fås normalt i specialiserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Når der ses på data bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel køb ventilator til rør og ventilator til rør online. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge efter for eksempel ventilator til rør priser, billig ventilator til rør og ventilator til rør tilbud.

Analyser folks vurderinger

Trustpilot resulterer i nogenlunde fortræffelige løsninger til at undersøge ret mange andre konsumenters tanker og derved tilrådes det, at du læser e-forretningens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige ventilator til rør online.

Facebook tilbyder også nogle nyttige metoder til at få kendskab til internet butikkens kundefokus. Tilmed møder vi en række internet selskaber som giver kunderne mulighed for at sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige ventilator til rør online på en butik kunne man helt sikkert bese deres regler, men det er ofte ikke super spændende, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som kan være en garanti for at e-firmaet retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden løbende efterses af eksperter der forstår reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, hvis du forvoldes besvær som følge af din ordre på ventilator til rør. Dertil slår vi et slag for at du er vaks omkring de mest basale retningslinjer der indvirker på bestillingen af ventilator til rør online, eksempelvis hvilken returret online firmaet kører med.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af ventilator til rør, uagtet om man bestiller ved XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Stark.

Marianne gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Søren N gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Jan Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Niels gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til online indkøb
1En del e-handler tilbyder nu et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til ventilator til rør. En yndling er p.t. pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig meget simpel, og mange gange desuden den mest letkøbte leveringsløsning.
2Den prisbilligste fragttype vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette kræver at du bor i kort afstand af internet firmaets lager. Den leveringsmanér er jo rigtig vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge ventilator til rør med det samme. Alternativt så tilbyder visse e-butikker gratis levering, men tit er det forbeholdt når der købes for en fastsat pris.
3Det er jo super praktisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige ventilator til rør på flere firmaer på nettet, og altså præsterer flere firmaer på nettet levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at udforske nogle enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
4Vi foreslår generelt at se hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en sikkerhed for at online forretningen forsvarer de danske love, tillige med at shoppen hyppigt monitoreres af specialister der har ekspertise inden for lovgivningen. Inden folk shopper billige ventilator til rør på en online webshop kan man for at være på den sikre side sætte sig ind i netshoppens handelsbetingelser.
5Flere online outlets garanterer levering uden betaling på ventilator til rør, men i reglen kun ifald du handler for en konkret sum. Desuden må du vælge den mest prisbevidste form for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen bliver af og til lige så vel ualmindeligt hensigtsmæssig. Den billigste slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
6Trustpilot tilbyder dig ganske gode genveje til at besigtige diverse forhenværende køberes bedømmelser og herved er det smart, at du beser online webshoppens kritik forud for at du køber billige ventilator til rør online. Facebook byder på lignende en del gavnlige metoder til at få kendskab til internet butikkens pålidelighed.
7Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en regel, som redder en overfor uærlige webshops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale betalingen over et længere tidsrum.
8Leveringshastigheden kan være ekstremt afgørende forudsat du står og skal bruge produktet inden for få dage, så herved er det bestemt på sin plads at vi undersøger den anslåede leveringsdato for ventilator til rør. Mange internet forhandlere giver billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men som trods alt er betinget af at bestillingen køres igennem før et besluttet tidspunkt.
9Før folk shopper billige ventilator til rør hos en webshop burde man egentlig få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave. Udover dette foreslåes det at køberen er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer gældende for handlen med billige ventilator til rør online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-shoppen garanterer.