Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring ventilator til radiator.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige ventilator til radiator fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste priser, og andre satser på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Når du skal have produkterne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Dette er især en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare ventilator til radiator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og hermed har de fleste valget om at købe online og hente materialerne personligt. Derigennem kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og samtidig skaffe produkterne med det samme.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort udvalg af ventilator til radiator online.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er små familievirksomheder, der typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle ventilator til radiator online fra deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Derfor vil du få ekstra brugbar vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop ventilator til radiator.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre
ventilator til radiator silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator til radiator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til radiator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

ventilator til radiator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal lave en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af det. Når du køber hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter en pris fra diverse foretagender.
3Der præsenterer sig altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med større opgaver, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at der er afsat god nok tid i kalenderen, så man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
4Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af store byggeprocesser. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Dertil bør det blive hurtigere og sjovere når man er flere om det.
5Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det blive meget essentielt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en fordel at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
7Du skal aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig imod mulige skader. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og efterfølgende granske hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er klar.
9Der ligger utallige vejledninger og videoer via internettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder enorme mængder konstruktiv info, navnligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
10Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være fundamentalt at du har udstyret klar før du starter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Ved opgaver udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den årsag bør du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel begynder at vælte ned netop som du er i fuld gang med det krævende projekt.
12Man kan søge offentlig støtte til ombygninger. Det fås når ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Flere internet butikker yder i vore dage flere billige løsninger til levering til ventilator til radiator. En af de mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ret så simpel, samt i mange tilfælde ydermere den mest billige form for levering.

Du kan alternativt afveje for og imod at vælge at få udbragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er som regel en kende dyrere, men derudover i høj grad smart med ventilator til radiator online. Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du lever nær netshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på ventilator til radiator er selvfølgelig ualmindeligt afgørende ifald du behøver dine nye produkter nu og her, og herved er det fuldt ud centralt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved ventilator til radiator. De fleste netbutikker – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, men husk at det betinges af at handlen laves forinden et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer sendt afsted forinden de pakkeansatte har fri.

Indtil flere internet virksomheder garanterer levering uden beregning på ventilator til radiator online, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden skulle man snuppe den mest billige form for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig ventilator til radiator på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på ventilator til radiator i disse byer:

Varde, Hvidovre, Korsør, Jyllinge, Højbjerg, Åbyhøj, Næstved, Ikast, Skanderborg, Dragør, Ishøj, Kalundborg, Skive, Brabrand, Glostrup, Holstebro, Rødovre, Albertslund, Taastrup, Thisted, Horsens, Køge, Struer, Birkerød, Tårnby, Risskov, Gladsaxe, Aalborg, Holbæk, Haderslev, Herning, Ølstykke, Nakskov, Frederiksberg, Farum, Nørresundby, Hørsholm, Randers, Værløse, Charlottenlund, Hobro, Vordingborg, Ballerup, Silkeborg, Frederikssund, Middelfart, Brøndby, Aarhus, Solrød Strand, Valby, Søborg, Rønne, Tilst, Nykøbing Falster, Lyngby, Gentofte, Roskilde, Hjørring, Nyborg, Lillerød, Hedehusene, Allerød, Viborg, Ringsted, Haslev, Brønshøj, Herlev, Aabenraa, Slagelse, København, Grenaa, Vallensbæk, Hillerød, Kokkedal, Esbjerg, Kolding, Rudersdal, Frederiksværk, Odense, Sønderborg, Vanløse, Virum, Brønderslev, Stenløse, Fredericia, Hedensted, Frederikshavn, Vejle, Helsingør, Odder, Greve, Svendborg, Lystrup, og Nærum, .

Afhentning af ventilator til radiator er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel ventilator til radiator tilbud og ventilator til radiator priser. Man ser desuden mange gange folk kigge efter eksempelvis køb ventilator til radiator, billig ventilator til radiator og ventilator til radiator online, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Spar penge på ventilator til radiator

Det har vist sig at være ret så bekvemt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige ventilator til radiator online hos flere internet selskaber, og herved har mange online shops set sig nødsaget til at presse priserne på ventilator til radiator betragteligt, og derudover garantere gratis fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at granske nogle få e-forretninger efter tilbud og udsalg på ventilator til radiator online inden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en netshop udlover billige ventilator til radiator online til salg for en salgspris som er kolossalt fremragende, burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte internet handler. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af en vedtægt, der begunstiger kunden imod bedrageriske online butikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække regningen på ventilator til radiator ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i tallene står det klart, at internetbrugere typisk søger bl.a. ventilator til radiator tilbud og køb ventilator til radiator. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel billig ventilator til radiator, ventilator til radiator priser og ventilator til radiator online.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot medfører en række nyttige chancer for at gennemgå adskillige nuværende konsumenters synspunkter og derfor tilrådes det, at du besigtiger webshoppens ratings forud for at du handler billige ventilator til radiator online.

Facebook giver dig derudover rigtig strålende løsninger til at få indblik i internet forhandlerens popularitet. Foruden det er der mange netbutikker hvor folk kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden kan udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige ventilator til radiator online hos en e-shop kan de de facto se på shoppens regler, dog er det ofte ikke særlig sjovt, specielt ved de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være en indikation om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at webshoppen tit føres tilsyn med af specialister som har indsigt i vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for støtte, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit indkøb af ventilator til radiator. Desuden slår vi et slag for at kunden er på vagt for de mest aktuelle betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af ventilator til radiator online, som for eksempel hvilken returpolitik online webshoppen lover.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering på e-mail, således man altid kan bekræfte sit køb af ventilator til radiator, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

Anna Møller gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Poul Larsen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Christian gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads Nielsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til indkøb via nettet
1Indtil flere online firmaer præsterer fragt uden gebyr på ventilator til radiator, men i reglen kun når der shoppes for en bestemt sum. Derudover skulle man overveje den mest betalelige leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden er beklageligvis desuden i høj grad problemfri. Den prisbilligste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
2Det er jo ualmindeligt let gængeligt for købere at prissammenligne online på billige ventilator til radiator i blandt flere butikker på nettet, og ergo lover langt de fleste netshops gratis fragt. Men det kan alligevel vise sig gavnligt at efterprøve nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg inden du køber, så man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
3Vi går generelt ind for at se nærmere på om netshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at netbutikken imødekommer den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken nu og da besøges af jurister som kender lovgivningen. Inden folk køber billige ventilator til radiator på en netbutik burde man til hver en tid løbe igennem netbutikkens regler.
4Trustpilot yder relativt fine muligheder for at gennemstøve en hel del øvrige brugeres evalueringer og herved er det smart, at du udforsker webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige ventilator til radiator online. Facebook medfører endvidere immervæk strålende muligheder for at få indblik i internet forretningens troværdighed.
5Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som bistår os imod uægte online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare pengene senere.
6Inden folk bestiller billige ventilator til radiator hos en netbutik behøver man når alt kommer til alt tyde e-shoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig interessant. Foruden dette foreslåes det at du er påpasselig med de mest relevante forhold gældende for købet af billige ventilator til radiator online, til eksempel den returneringsret e-forhandleren tilbyder.
7Leveringsdygtigheden er rigtig vigtig ifald vi har brug for produkterne straks, så herved er det nemlig meningsfuldt at man finder den forventede leveringsdato for ventilator til radiator. En hel del online selskaber stiller udsigt til billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, der dog er betinget af at ordren lægges tidligere end et fastslået tidspunkt.
8Flere outlets på nettet foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsmodeller til ventilator til radiator. En der er meget populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Denne er altså ekstremt smart, og ofte endda den billigste leveringstype.
9Den billigste løsning vil altid være at hente ordren selv, som desværre kræver at du befinder dig i nærheden af e-forretningens lager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret bestemmende såfremt du mangler ventilator til radiator øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse internet handler levering uden omkostninger, men tit er det forudsat at du aftager for et bestemt beløb.