Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige ventilator til pilleovn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens andre har faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af ventilator til pilleovn.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af varer, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover blot ventilator til pilleovn.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regler.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er især muligt ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har mange adgang til at købe online og køre varerne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af ventilator til pilleovn online.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler ventilator til pilleovn online fra deres webshop.
Flertallet af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Diverse specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således formår de at yde mere anvendelig rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis ventilator til pilleovn.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

ventilator til pilleovn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til pilleovn silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

ventilator til pilleovn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator til pilleovn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette må du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at vælte ned når du netop vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
2Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
3Der ligger vældig mange instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig enorme mængder gavnlig info, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det må være rationelt at beskrive alle omkostninger, og dernæst finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
5Der kommer stort set altid uforudsete vanskeligheder i forbindelse med avancerede opgaver, og af den grund kan det være essentielt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at komme i mål.
6Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at modtage priser fra forskellige virksomheder.
7Du bør ikke gå ned på udstyr. Det er essentielt at have værktøjet parat inden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de her udgifter i din økonomiske plan.
8Det kan blive aktuelt at have de fornødne byggematerialer klar til brug før du starter håndværket. Du kan udarbejde en punktforms note som samler alt det der er nødvendige, og så efterse listen, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
9Forud for at du går i gang med byggeprocessen må det være ekstremt vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det er oplagt at indhente assistance til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Krævende byggerier kræver flere personer. Samtidig bør det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
11Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter oversigten.
12Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedshjelm der skåner dig mod hændelige risici. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

En masse internet shops udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtmuligheder til ventilator til pilleovn. Den mest moderne er for nærværende levering til et afhentningssted, så du selv kan hente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo vældig simpel, samt tit tilmed den prisbilligste leveringsudgave.

Du kan ydermere påtænke at vælge at få leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver mange gange en kende dyrere, men endda ekstremt ukompliceret ved køb af ventilator til pilleovn online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på ventilator til pilleovn er ualmindeligt relevant om man mangler ordren om få sekunder, og med det formål er det altså afgørende at man checker det estimerede leveringstidspunkt ved ventilator til pilleovn. En hel del internet webshops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig 1 dags levering på masser af varenumre online, som dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet inden medarbejderne tager hjem.

Nogle få webbutikker byder på levering uden beregning på ventilator til pilleovn online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du køber for et bestemt beløb. Desuden kan du snuppe den mest betalelige leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En hel del netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig ventilator til pilleovn derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene giver fx afhentning af ventilator til pilleovn i følgende områder:

Højbjerg, Ølstykke, Viborg, Holbæk, Randers, Skanderborg, Frederikssund, Struer, Svendborg, Jyllinge, Glostrup, Horsens, Aarhus, Gladsaxe, Frederiksberg, Haslev, Skive, Vejle, Odder, Vanløse, Hvidovre, Næstved, Nørresundby, Lyngby, Rønne, Tårnby, Frederikshavn, Haderslev, Vordingborg, Valby, Dragør, Kalundborg, Værløse, Charlottenlund, Hjørring, Tilst, Aabenraa, Esbjerg, Allerød, Søborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Birkerød, Ishøj, Greve, Nyborg, Herning, Risskov, Lystrup, Køge, Nærum, Roskilde, Slagelse, Holstebro, Frederiksværk, Sønderborg, Ikast, Odense, Brabrand, Vallensbæk, Aalborg, Silkeborg, Grenaa, København, Rudersdal, Nakskov, Hedehusene, Virum, Brøndby, Hørsholm, Kokkedal, Thisted, Solrød Strand, Hillerød, Varde, Hedensted, Farum, Rødovre, Taastrup, Herlev, Åbyhøj, Gentofte, Korsør, Middelfart, Lillerød, Brønderslev, Ballerup, Stenløse, Brønshøj, Hobro, Kolding, Albertslund, Fredericia, og Helsingør, .

Afhentning ift. ventilator til pilleovn er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at folk som regel leder efter fx ventilator til pilleovn priser og køb ventilator til pilleovn. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter for eksempel ventilator til pilleovn online, ventilator til pilleovn tilbud samt billig ventilator til pilleovn, plus de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Bedste tilbud på ventilator til pilleovn

Det er jo virkelig let for alle at vurdere tilbud på billige ventilator til pilleovn online i blandt diverse firmaer på nettet, og ergo har en hel del online varehuse ikke kunne lade være med at nedskære prisen på ventilator til pilleovn en hel del, og ovenikøbet tilbyde levering uden beregning.

Det kan immervæk vise sig tiden værd at efterse nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på ventilator til pilleovn online forud for at du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at ifald en e-handler afsætter billige ventilator til pilleovn online på tilbud til en pris som kan ses som ubegribelig billig, så burde det ofte være et symbol på en uoprigtig webbutik. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en ordning, der redder dig imod bedrageriske online webshops.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare omkostningerne til ventilator til pilleovn i flere bidder. Det tilbydes som regel ved niche webshops, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på data fremstår det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. køb ventilator til pilleovn og billig ventilator til pilleovn. Foruden dette ser man ofte mennesker kigge efter for eksempel ventilator til pilleovn priser, ventilator til pilleovn tilbud og ventilator til pilleovn online.

Undersøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot byder på ret så uafhængige genveje til at inspicere ganske mange forhenværende kunders reflektioner og derfor slår vi et slag for, at du efterforsker netshoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til pilleovn online.

Facebook giver dig også flere stabile chancer for at få et kig ind i online shoppens popularitet. Her ser vi mange internet firmaer hvor man kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, som tillige bør bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige ventilator til pilleovn online i en netbutik kunne man for at være sikker løbe igennem virksomhedens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, som er en tilkendegivelse af at internet firmaet efterfølger de danske retningslinjer, udover at butikken undertiden kigges til af fagfolk der er meget bekendte med de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for support, når du forvoldes problemer ved din ordre på ventilator til pilleovn. Udover dette er det godt at kunden er hensynstagende til de mest essentielle bestemmelser der er gældende for bestillingen af ventilator til pilleovn online, for eksempel hvilken returret virksomheden kører med.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af ventilator til pilleovn, uagtet om man køber hos Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Michael Rasmussen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Henrik gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Søren Pedersen gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til når du køber online
1Nogle enkelte forretninger på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på ventilator til pilleovn, men ofte er det påkrævet at du bestiller for en fastsat pris. Som alternativ skal du snuppe den prisbilligste fragtform, hvilket oftest er at få kørt dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen bliver en gang i mellem ligeledes virkelig overkommelig. Den mest prisbevidste løsning til levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-butikkens bopæl. Den form for fragt er jo ekstremt central forudsat vi skal bruge ventilator til pilleovn inden for få dage. Alternativt så frembyder en række outlets på nettet gratis levering, men tit kun når du shopper for et bestemt beløb.
3Leveringstidspunktet er naturligvis særligt vigtig såfremt vi står og skal bruge ordren inden for kort tid, så herved er det fuldkommen vigtigt at du besigtiger den forventede leveringstid for ventilator til pilleovn. Flere webshops frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men det betinges af at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt.
4Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning anstændige chancer for at betragte forskellige eksisterende brugeres observationer og derfor rekommanderer vi, at du eksaminerer e-shoppens bedømmelser før du køber billige ventilator til pilleovn online. Facebook indebærer tilsvarende rigtig passende chancer for at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed.
5Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en retningslinje, hvilket begunstiger dig som køber imod falske e-firmaer. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre beløbet af flere omgange.
6Forud for at folk bestiller billige ventilator til pilleovn i en e-butik kunne de faktisk gennemse forhandlerens handelsvilkår, det er dog normalt ikke super spændende. Desuden er det prisværdigt at man er klar over de væsentligste betingelser der har indvirkning på shopping af billige ventilator til pilleovn online, fx den returret hjemmesiden tilbyder.
7Vi tilråder at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, fordi det længe har været en sikkerhed for at e-forhandleren opfylder de officielle danske regler, foruden at online webshoppen fra tid til anden gennemses af eksperter der er inde i de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige ventilator til pilleovn hos en butik kan man altid gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår.
8Det er jo efterhånden ret smertefrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige ventilator til pilleovn hos flere e-firmaer, og for det lover massevis af forhandlere på nettet billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk blive lønnende at prøve flere internet varehuse i Danmark efter tilbud før du shopper, så man er skudsikker på at modtage den billigste pris.
9En stor portion internet virksomheder giver i vore dage en lang række forskellige billige leveringsudgaver til ventilator til pilleovn. Den mest moderne er p.t. levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når du har lyst. Denne er nemlig vældig smart, samt typisk endda den mest betalelige form for fragt.