Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring ventilator til pejs.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er især muligt i de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre præsterer et stort produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot ventilator til pejs.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige ventilator til pejs fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle har fokus på service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se fordele ved.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og pga. det har man mulighed for at købe online og køre varerne personligt. På grund af det kan du blive fri for fragten, og samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder samler produkter fra alle mulige producenter, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af ventilator til pejs online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du handler ventilator til pejs online hos dem.
Flertallet af nicheforhandlere har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får ekstremt begavet assistance fra folk som er specialister i lige præcis ventilator til pejs.
Mange nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator til pejs harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ventilator til pejs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

ventilator til pejs jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

ventilator til pejs silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en god idé at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
2Før du optager byggeprocessen kan det være usandsynligt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Det er muligt at hente offentlig støtte til ombygninger. Det fås hvis byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
4Det kan være en god idé at indhente assistance til projektet, især når der er tale om vigtige byggeprocesser. Krævende opgaver bør udføres af mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og altså kan det være meningsfuldt at der afsættes god nok plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
6Du finder en verden af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder udbytterig information, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
7Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke påklædning som sko og hjelm som beskytter dig imod mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
8For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du hyppigt kigge på vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned netop som du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
9Du bør regne på om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal få eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Når du benytter assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige leverandører.
10Godt forarbejde er kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
11Det kan blive fundamentalt at have alle bygningsmaterialer indkøbt forinden du begynder dit byggeprojekt. Du har fordel af at udarbejde en simpel liste som samler alt hvad der skal bruges, og derefter gennemgå hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
12Man må ikke undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have udstyret ved hånden før du starter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tage højde for de her omkostninger i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere shops på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige løsninger til levering til ventilator til pejs. En af favoritterne er lige nu pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig ultra uproblematisk, samt typisk tillige den billigste fragtform.

Du kan omvendt forsøge at få varerne sendt til din bolig eller ud på dit arbejde. Den er i mange tilfælde en anelse mindre billig, men ydermere ret let ved køb af ventilator til pejs online. Den mest letkøbte leveringsform er unægtelig selv at hente pakken, men dette beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på ventilator til pejs kan vise sig at være virkelig aktuel ifald du skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det fuldkommen væsentligt at man tjekker tidshorisonten for levering på ventilator til pejs. Adskillige e-firmaer i Danmark – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, der dog stiller krav om at bestillingen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klar forinden medarbejderne får fri.

Nogle få internet virksomheder byder på fragt uden omkostninger på ventilator til pejs online, men ofte gælder det kun hvis der aftages for en præcis sum. Desuden kunne du vælge den billigste fragtmulighed, der i mange tilfælde er at få leveret din pakke til et afhentningssted.

De største byggecentre udlover afhentning hvor man køber billig ventilator til pejs online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne udlover fx afhentning af ventilator til pejs i følgende byer:

Herning, Slagelse, Frederiksberg, Ballerup, Rønne, Gentofte, Birkerød, Dragør, Ikast, Brønshøj, Nærum, Silkeborg, Farum, Haderslev, Taastrup, Tårnby, Hedehusene, Grenaa, Holbæk, Thisted, Nakskov, Frederikssund, Lyngby, Randers, Næstved, Helsingør, Haslev, Lystrup, Frederikshavn, Tilst, Vanløse, Ølstykke, Højbjerg, Sønderborg, Nyborg, Hvidovre, Albertslund, Værløse, Odder, Gladsaxe, Skanderborg, Skive, Nørresundby, Kokkedal, Valby, Odense, Esbjerg, Solrød Strand, Kolding, Svendborg, Vejle, Ringsted, Greve, Nykøbing Falster, Horsens, Glostrup, Fredericia, Søborg, Køge, Stenløse, Rødovre, Rudersdal, Ishøj, Viborg, Struer, Hedensted, Allerød, Hobro, Åbyhøj, Varde, Hjørring, Risskov, Holstebro, Vordingborg, Vallensbæk, Frederiksværk, Kalundborg, Herlev, Roskilde, København, Brønderslev, Hørsholm, Hillerød, Aabenraa, Middelfart, Lillerød, Charlottenlund, Brabrand, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Virum, Jyllinge, og Korsør, .

Click-and-collect ift. ventilator til pejs er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på data står det markant, at netshoppere tit søger eksempelvis ventilator til pejs priser og køb ventilator til pejs. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter eksempelvis ventilator til pejs online, billig ventilator til pejs samt ventilator til pejs tilbud, plus de store byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på ventilator til pejs

Det er jo efterhånden virkelig simpelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige ventilator til pejs online hos diverse netbutikker, og af den grund har en lang række internet selskaber i Danmark været presset til at at nedskære prisen på ventilator til pejs drastisk, og endda byde på portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid blive lukrativt at kigge forbi flere outlets på nettet efter udsalg og tilbud på ventilator til pejs online inden du handler, så man er tryg ved at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Du bør lige meget hvad huske på, at når en internet virksomhed markedsfører billige ventilator til pejs online på tilbud til en tilbudspris der anses for umådelig billig, så er det tit være en indikation på en uærlig online webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, der beskytter os overfor uoprigtige internet virksomheder.

Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at betale regningen på ventilator til pejs ude i fremtiden. Det fås ofte hos nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis ventilator til pejs online og ventilator til pejs priser. Man ser derudover typisk netshoppere søge efter bl.a. køb ventilator til pejs, billig ventilator til pejs samt ventilator til pejs tilbud.

Tjek tidligere køberes vurderinger

Trustpilot tilbyder dig altid gode muligheder for at eksaminere diverse eksisterende konsumenters domme og derfor går vi ind for, at du eftersøger internet forretningens bedømmelser forud for at du køber billige ventilator til pejs online.

Facebook fører til lignende ret strålende muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Her er der mange internet handler hvor man kan udfærdige en bedømmelse af deres køb, som tillige må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige ventilator til pejs online på en e-handler bør man for at være sikker få overblik over forhandlerens forretningsvilkår, men det er oftest ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativ kunne være at finde ud af om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det længe har været et tegn på at e-butikken anerkender de officielle regler, udover at online butikken ofte kigges til af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for opbakning, når du bliver udsat for vanskeligheder i processen med dit indkøb af ventilator til pejs. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de mest relevante regler der indvirker på købet af ventilator til pejs online, som for eksempel den ombytningspolitik online butikken benytter.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af ventilator til pejs, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Camilla O gav 5 stjerner

Det virker bare.

Pia I gav 4 stjerner

Helt i orden.

Helle Christensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Jette gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til din online shopping
1Fragttiden er ret væsentlig hvis vi skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det særdeles essentielt at du dobbelttjekker leveringstiden på ventilator til pejs. En masse e-handler præsterer billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, der dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået tidspunkt.
2Før nogen køber billige ventilator til pejs på en e-forretning bør man faktisk få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig interessant. Tilsvarende foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de elementære vedtægter der gælder for shopping af billige ventilator til pejs online, som eksempelvis den byttepolitik online virksomheden anvender.
3Enkelte internet foretagender lover fragt uden beregning på ventilator til pejs, men undertiden er det forbeholdt når man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ må du tage den billigste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen er desværre endvidere ultra praktisk. Den mest betalelige mulighed for levering er dog at hente ordren selv.
4Trustpilot frembyder ret så ærlige chancer for at finde ud af en længere række andre forbrugeres betragtninger og herved er det godt, at du evaluerer internet virksomhedens kritik forinden du bestiller billige ventilator til pejs online. Facebook leverer ligeledes nogle ærlige metoder til at få en idé om e-butikkens troværdighed.
5Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket er et fingerpeg om at webbutikken understøtter de officielle danske regler, udover at online firmaet nu og da efterses af fagfolk som mestrer vedtægterne på området. Forinden nogen bestiller billige ventilator til pejs i en internet forhandler kunne man reelt gennemgå webbutikkens vilkår.
6Det er temmelig problemfrit for forbrugerne at søge information om priser online på billige ventilator til pejs hos diverse e-forretninger, og herved garanterer en lang række online outlets portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig nyttigt at efterse diverse internet handler efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så du er sikret at opnå den mest attraktive pris.
7Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et regelsæt, som passer på en imod snydagtige internet selskaber. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale prisen over et længere tidsrum.
8Den mindst kostelige slags levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til webshoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er ualmindeligt væsentlig forudsat du har brug for ventilator til pejs nu og her. Alternativt så garanterer visse e-forhandlere gebyrfri levering, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en bestemt sum.
9Flere internet shops udlover nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til ventilator til pejs. En yndling er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså meget nem, samt oftest tilmed den billigste mulighed for fragt.