Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige ventilator til PC alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode tilbud, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot ventilator til PC.
For en del er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring ventilator til PC.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af ventilator til PC online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har folk mulighed for at købe online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at slippe for fragten, og tilmed få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er specialister i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du få ekstremt nyttig assistance fra nogle som er eksperter i netop ventilator til PC.
De fleste niche netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller ventilator til PC online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichefokuserede webshops producerer selv varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
Danmarks største byggekæder
ventilator til PC harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator til PC silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

ventilator til PC jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

ventilator til PC bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet må det være vildt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som skåner dig mod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
3Man må nødig gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig afgørende at du har udstyret disponibelt idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for de medfølgende omkostninger i økonomien.
4Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en effektiv handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver din agenda.
5Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten betinger at projektet påvirker miljøet.
6For udendørs opgaver kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således skal du regelmæssigt se vejrberetningerne i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at vælte ned bedst som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
7Du kan finde stribevis af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget anvendelig info, specielt forudsat at du benytter den engelske version.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter søge sig frem til mulige tilbud på dem hver især.
9Der viser sig altid uforudsigelige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og herved vil det være afgørende at der er afsat god plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Muligvis kan det blive vigtigt at have de relevante materialer disponible forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste som samler de materialer der er nødvendige, og efterfølgende eftergå listen, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Måske du burde vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør have hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du får assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at hente en pris fra flere firmaer.
12Det bør overvejes at indhente hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Adskillige outlets på nettet udlover i vore dage mange forskellige billige leveringsudgaver til ventilator til PC. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente bestillingen lige når det passer dig. Løsningen er jo ultra bekvem, samt mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du bør ligeledes forsøge at få ordren bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver almindeligvis en smule mindre billig, men tillige vældig simpel med ventilator til PC online. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du opholder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på ventilator til PC er jo super væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge produktet om få sekunder, og derfor er det rigtig meningsfuldt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt på ventilator til PC. En række outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær påpasselig da det er underforstået at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet sendt afsted forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få webbutikker præsterer fragt uden gebyr på ventilator til PC online, men i reglen er det påkrævet at du shopper for et fastslået beløb. Derudover skal man overveje den mindst kostelige leveringsmetode, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

Mange byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig ventilator til PC hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på ventilator til PC i følgende områder:

Nakskov, Herlev, Svendborg, Hedehusene, Brøndby, Lyngby, Holbæk, Skive, Hørsholm, Greve, Haslev, Brønderslev, Kokkedal, Lillerød, Kolding, Dragør, Glostrup, Middelfart, Slagelse, Gladsaxe, Roskilde, Albertslund, Frederikssund, Viborg, Gentofte, Virum, Aalborg, Ringsted, Frederiksberg, Risskov, Værløse, Skanderborg, Birkerød, Kalundborg, Ballerup, Odder, Rønne, Rødovre, Grenaa, Holstebro, Nørresundby, Silkeborg, Jyllinge, Ikast, Tilst, Åbyhøj, Søborg, Hvidovre, Nyborg, Korsør, Køge, Nærum, Næstved, Hjørring, Charlottenlund, Frederiksværk, Fredericia, Frederikshavn, Ølstykke, Rudersdal, Vanløse, Aarhus, Højbjerg, Vordingborg, Lystrup, Tårnby, Farum, København, Hobro, Herning, Taastrup, Brabrand, Odense, Ishøj, Solrød Strand, Randers, Horsens, Aabenraa, Haderslev, Esbjerg, Hillerød, Valby, Thisted, Nykøbing Falster, Vejle, Sønderborg, Varde, Brønshøj, Helsingør, Hedensted, Allerød, Struer, Vallensbæk, og Stenløse, .

Klik-og-hent af ventilator til PC er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved kig i søgedata står det markant, at internet shoppere ofte søger for eksempel ventilator til PC priser og billig ventilator til PC. Derudover oplever man jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis ventilator til PC online, køb ventilator til PC samt ventilator til PC tilbud, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Få rabat på ventilator til PC

Det er efterhånden virkelig smart for forbrugerne at tjekke tilbud på billige ventilator til PC online fra flere netshops, og for det har mange internet virksomheder været presset til at at nedsætte prisniveauet på ventilator til PC betragteligt, og ovenikøbet love billig fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at udforske forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på ventilator til PC online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Du bør alligevel ikke undervurdere, at såfremt en butik på nettet tilbyder billige ventilator til PC online til en pris som virker uhørt fordelagtig, så burde det ofte være et faresignal om en uærlig internet webshop. Shopping med kort er imidlertid en del af en retningslinje, hvilket støtter folk overfor snydagtige firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare beløbet til ventilator til PC ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på tendenserne er det markant, at online shoppere jævnligt søger blandt andet køb ventilator til PC og billig ventilator til PC. Derudover ser vi tit netshoppere efterspørge for eksempel ventilator til PC priser, ventilator til PC online og ventilator til PC tilbud.

Tjek andre menneskers meninger

Trustpilot bringer dig fuldt ud ønskværdige muligheder for at udforske en række tidligere forbrugeres synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du betragter netbutikkens vurderinger forud for at du køber billige ventilator til PC online.

Facebook tilbyder ydermere aldeles hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i online shoppens troværdighed. I øvrigt ses faktisk forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at levere en anmeldelse af deres køb, som på samme måde må tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige ventilator til PC online i en webbutik behøver man utvivlsomt gennemløbe webshoppens forretningsvilkår, det er dog ofte et tidskrævende projekt, særligt på de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at finde ud af om internet firmaet er e-mærke godkendt, fordi det er en indikation om at internet selskabet respekterer de officielle danske regler, foruden at online webshoppen fra tid til anden vurderes af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Dette er desuden en god chance for at få hjælp, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din shopping med ventilator til PC. For øvrigt er det smart at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der er gældende for bestillingen af ventilator til PC online, som eksempelvis hvilken returret internet shoppen tilsikrer.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering, således man til enhver tid kan påvise købet af ventilator til PC, uagtet om man handler ved XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Pia Nielsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene Johansen gav 4 stjerner

Udmærket

Lone gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lars I gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen bestiller billige ventilator til PC på en netbutik kunne de i og for sig gennemse deres handelsbetingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde. Udover dette kan det anbefales at du er på vagt for de mest basale vedtægter i forbindelse med købet af billige ventilator til PC online, som fx hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.
2Trustpilot genererer ret passelige muligheder for at beskue forskellige nuværende køberes ratings og derved er det fornuftigt, at du undersøger netshoppens vurderinger forinden du handler billige ventilator til PC online. Facebook bringer dig desuden temmelig fremragende genveje til at få indblik i online shoppens popularitet.
3Generelt tilråder vi at finde ud af om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er en erklæring om at internet webshoppen efterlever de danske regler, og at internet firmaet fra tid til anden kigges til af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige ventilator til PC hos en internet webshop kunne man principielt bese virksomhedens regler.
4Enkelte internet handler sikrer levering uden omkostninger på ventilator til PC, men undertiden under forudsætning af at der købes for et fastslået beløb. I øvrigt kan du tage den mindst kostelige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen viser sig til tider omvendt ualmindeligt let. Den mest betalelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
5Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en regel, der værner os imod uægte online virksomheder. Som alternativ kan du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare betalingen af flere omgange.
6En del shops på nettet foreslår nu om dage diverse billige løsninger til levering til ventilator til PC. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente de bestilte varer når der er tid til det. Denne er altså ret fleksibel, samt oftest derudover den billigste fragtform.
7Det har vist sig at være særligt gnidningsløst for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige ventilator til PC i blandt diverse e-shops, og på grund af dette præsterer utallige e-forretninger portofri fragt. Derfor kan det immervæk vise sig gunstigt at prøve et par e-handler efter tilbud inden du handler, så man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
8Leveringstidspunktet er jo ret så afgørende om du skal bruge din pakke inden for kort tid, og derfor er det jo centralt at du undersøger tidshorisonten for levering for ventilator til PC. En lang række e-butikker i Danmark annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, som alligevel betinges af at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
9Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket afhænger af at du er nær e-forhandlerens lager. Den leveringstype er selvfølgelig ultra relevant hvis du står og skal bruge ventilator til PC omgående. Alternativt så yder indtil flere online selskaber billig levering, men ofte gælder det kun hvis der erhverves for en præcis sum.