Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge et online byggemarked, som giver hjælp til valg af ventilator til mur.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige ventilator til mur hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder lave priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare ventilator til mur.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af ventilator til mur online.
De velkendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne valget om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man undgå leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette formår de at yde endnu mere kyndig sparring fra personale der er eksperter i netop ventilator til mur.
Mange nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler ventilator til mur online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

ventilator til mur silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

ventilator til mur bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator til mur jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator til mur harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Længe før du opstarter arbejdet kan det vise sig ganske værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og pga. dette vurderes det væsentligt at der afsættes en del tid i planen, med det formål at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du ofte undersøge prognosen for vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med det omfattende projekt.
4Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at notere hver eneste udgift, og bagefter søge sig frem til online tilbud på hver eneste af dem.
5Husk at reflektere over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Såfremt du henter hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at indhente forslag fra flere leverandører.
6Man skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte kan det være uundværligt at have udstyret tilgængeligt før du starter byggeprojektet. Det er derudover godt at medtage disse udgifter i dit budget.
7Det er muligt at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
8Du har adgang til en hel del guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube bringer dig store mængder almennyttig info, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
9Du bør for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
10Måske det viser sig aktuelt at du har de presserende materialer klar til brug inden du tager fat på eksekveringen. Du har fordel af at forfatte en hurtig indkøbsseddel med alle de ting du får brug for, og som det næste granske punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
11Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en effektiv plan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du laver din strategi.
12Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, specielt når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om det.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En række shops på nettet tilbyder til alt held et stort udvalg af billige fragtformer til ventilator til mur. En af favoritterne er lige nu pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har tid. Muligheden er jo usædvanlig problemfri, samt oftest ydermere den mest prisbevidste metode til levering.

Du kan omvendt beslutte dig for at få ordren bragt til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver tit et hak mere bekostelig, men derudover rigtig uproblematisk ved køb af ventilator til mur online. Den mest billige fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men det afhænger af at du er i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på ventilator til mur er temmelig betydningsfuld når vi skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på ventilator til mur. Adskillige internet varehuse – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en række produkter online, der dog forudsætter at ordren laves forinden et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt inden de logistikansatte tager hjem.

Enkelte forhandlere på nettet byder på fragt uden beregning på ventilator til mur online, men typisk er det kun gældende hvis der aftages for et fastsat beløb. Desuden kan du tage den billigste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig ventilator til mur på nettet men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne tildeler eksempelvis klik-og-hent på ventilator til mur i disse områder:

Risskov, Hillerød, Solrød Strand, Holbæk, Albertslund, Allerød, Helsingør, Ikast, Grenaa, Kolding, Vallensbæk, Hedensted, Frederikshavn, Hørsholm, Hedehusene, Skanderborg, Varde, Roskilde, Nørresundby, Søborg, Næstved, Frederiksværk, Vordingborg, Vanløse, Thisted, Ishøj, Nykøbing Falster, Silkeborg, Horsens, Birkerød, Nakskov, Aarhus, Gladsaxe, Kokkedal, Højbjerg, Hobro, Jyllinge, Randers, Hvidovre, Brønderslev, Valby, Viborg, Glostrup, Esbjerg, Dragør, Ballerup, Brønshøj, Lillerød, Sønderborg, Middelfart, Rønne, Virum, Herlev, Frederikssund, Tilst, Odense, Ringsted, Svendborg, Struer, København, Hjørring, Korsør, Fredericia, Ølstykke, Nærum, Lystrup, Brøndby, Frederiksberg, Skive, Aalborg, Gentofte, Lyngby, Køge, Tårnby, Slagelse, Taastrup, Greve, Værløse, Haslev, Odder, Holstebro, Farum, Kalundborg, Vejle, Stenløse, Rødovre, Charlottenlund, Haderslev, Aabenraa, Herning, Brabrand, Åbyhøj, Rudersdal, og Nyborg, .

Click-and-collect af ventilator til mur er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ved kig i statistikkerne står det klart, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. ventilator til mur tilbud og ventilator til mur priser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge efter eksempelvis køb ventilator til mur, ventilator til mur online og billig ventilator til mur, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

Få rabat på ventilator til mur

Det er ekstremt smertefrit for købere at prissammenligne på billige ventilator til mur online fra flere internet foretagender, og ergo har mange internet butikker været presset til at at reducere prisen på ventilator til mur eftertrykkeligt, og endda præstere levering uden gebyr.

Dog kan det immervæk være rentabelt at besigtige indtil flere netshops efter rabatter og tilbud på ventilator til mur online inden du køber, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

Du skal alligevel være obs på, at hvis en netbutik tilbyder billige ventilator til mur online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som mystisk overkommelig, er det mange gange være et karakteristika der viser en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en forordning, som skærmer køber imod svindlende online firmaer.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du vil afbetale prisen på ventilator til mur over en længere periode. Det foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved kig i tallene er det markant, at internetbrugere tit leder efter bl.a. ventilator til mur tilbud og ventilator til mur priser. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter bl.a. køb ventilator til mur, ventilator til mur online og billig ventilator til mur.

Analyser nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig flere solide chancer for at vurdere forskellige øvrige konsumenters betragtninger og derved går vi ind for, at du ser nærmere på e-shoppens kritik inden du placerer din ordre på billige ventilator til mur online.

Facebook indebærer ydermere ganske gode løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. Foruden det er der mange online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at levere en kritik af deres køb, som ydermere burde bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige ventilator til mur online hos en internet handler kan man når alt kommer til alt få overblik over netshoppens betingelser, men det er undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

En anden mulighed kunne derfor være at kigge om online butikken er godkendt af e-mærket, da det burde være et bevis på at online virksomheden adlyder dansk lovgivning, samt at webshoppen løbende ses til af fagfolk som kender reglerne.

Desuden får du anledning til bistand, for så vidt du forvoldes udfordringer ved din bestilling af ventilator til mur. Ydermere tilråder vi at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af ventilator til mur online, som eksempelvis den byttepolitik webshoppen bruger.

I den sammenhæng er det også afgørende, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af ventilator til mur, uafhængig af om man har handlet ved XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Silvan.

Camilla Petersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Morten gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Birthe B gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Tina Johansen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til din online shopping
1Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af Indsigelsesordningen, som forsvarer dig som køber imod svindlende firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale prisen i flere bidder.
2Trustpilot byder på fuldt ud passelige løsninger til at inspicere ret mange aktuelle konsumenters reflektioner og af den grund tilråder vi, at du gennemsøger e-handlens vurderinger inden du køber billige ventilator til mur online. Facebook indebærer tilsvarende altid fine genveje til at få kendskab til online butikkens popularitet.
3Inden nogen bestiller billige ventilator til mur i en webshop bør man reelt løbe igennem e-butikkens vilkår, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Desuden slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle regler gældende for købet af billige ventilator til mur online, eksempelvis hvilken returrettighed online forretningen anvender.
4Det er efterhånden særligt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige ventilator til mur på diverse online forretninger, og til gengæld lover en lang række firmaer på nettet fragtfri levering. Det kan ikke desto mindre være lukrativt at besigtige et par online selskaber efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris.
5Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, hvilket kan være en indikator for at e-firmaet imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at internet webshoppen ofte vurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige ventilator til mur i en netbutik burde man faktisk få overblik over virksomhedens forretningsaftale.
6De fleste netshops yder nu mange forskellige billige leveringsmuligheder til ventilator til mur. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente pakken præcis når det passer dig. Fragtformen er altså særligt ligetil, samt tit endvidere den mest prisbevidste leveringstype.
7Flere online firmaer frembyder fragt uden omkostninger på ventilator til mur, men ofte kun ifald man bestiller for en fastsat pris. Ellers kan du vælge den mest billige slags levering, der typisk vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Muligheden viser sig mange gange tillige ultra hensigtsmæssig. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv.
8Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du lever i nærheden af e-forretningens hjemsted. Den leveringstype er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis vi har behov for ventilator til mur omgående. Alternativt så lover en hel del shops på nettet fragt uden omkostninger, men oftest stiller det krav om at der bestilles for et fastslået beløb.
9Leveringstiden kan vise sig at være rigtig central ifald du skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det temmelig relevant at vi efterser den estimerede leveringstid for ventilator til mur. En del online varehuse annoncerer billig 1 dags fragt på adskillige produkter, som alligevel betinges af at du bestiller forinden et givent tidspunkt.