Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige ventilator til kontor fra netbutik til netbutik. Nogle giver lave priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot ventilator til kontor.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke webshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring ventilator til kontor.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Det er navnligt muligt ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes nær dig, og herigennem har kunderne mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Derigennem har du chancen for at slippe for fragten, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra diverse leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af ventilator til kontor online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du opleve ekstra informativ assistance fra mennesker der er eksperter i netop ventilator til kontor.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler ventilator til kontor online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

ventilator til kontor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ventilator til kontor bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator til kontor harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator til kontor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du går i gang med byggeriet kan det blive yderst afgørende at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Der præsenterer sig stort set altid utidige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og derfor vil det vise sig af stor betydning at der er afsat nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man når det til siden.
3Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en struktureret køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver tidsplanen.
4Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den årsag må du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at vælte ned når du lige står midt i det komplicerede projekt.
5Husk at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal skaffe eksperthjælp til områder af arbejdet. Hvis du vil benytte professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld selskaber.
6Det kan vise sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du kaster dig over projektet. Du bør lave en punktforms indkøbsliste som samler alt hvad der skal bruges, og bagefter eftergå hver eneste ting, så du er tryg ved at du har husket alt.
7Man kan hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt projektet er positivt for miljøet. Det er altså betinget af at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
8Der kan findes utallige guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube bringer dig betydelige mængder almennyttig viden, specielt når du bruger den engelske version.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til projektet, især ved omfangsrige byggeprocesser. Store byggerier gør krav på flere folk. I øvrigt bør det være bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
10Du bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet parat idet du iværksætter byggeprojektet. Husk også at medtage de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et budget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå eventuelle tilbud på dem alle sammen.
12Du må nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som sikkerhedshjelm der hjælper dig mod potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En del internet varehuse tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for levering til ventilator til kontor. En af dem der er mest populær er p.t. pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ualmindeligt let gængelig, samt endda desuden den billigste fragtmetode.

Du burde alternativt tænke over at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver somme tider en lille smule mere bekostelig, men samtidig vældig let for ventilator til kontor online. Den mest betalelige leveringsmulighed er dog at du selv henter ordren, som jo beroer på at du bor nærved e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på ventilator til kontor kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig i tilfælde af at du absolut skal bruge varerne om få sekunder, så i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at vi ser den anslåede leveringsdato på ventilator til kontor. De fleste butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på flere varer online, som imidlertid afhænger af at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt før de logistikansatte holder fyraften.

Indtil flere forhandlere på nettet lover levering uden beregning på ventilator til kontor online, men oftest er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb. Ellers skulle man tage den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig ventilator til kontor derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på ventilator til kontor i følgende områder:

Gladsaxe, Grenaa, Brøndby, Værløse, Charlottenlund, Tårnby, Jyllinge, Søborg, Solrød Strand, Vejle, Svendborg, Virum, Frederikshavn, Valby, Frederiksværk, Aalborg, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Lyngby, Roskilde, Nyborg, Sønderborg, Køge, Hjørring, Højbjerg, Nakskov, Dragør, København, Varde, Herlev, Glostrup, Haderslev, Helsingør, Frederikssund, Vanløse, Herning, Vordingborg, Hedehusene, Odense, Thisted, Rødovre, Viborg, Holstebro, Horsens, Aarhus, Randers, Farum, Lystrup, Frederiksberg, Allerød, Gentofte, Åbyhøj, Næstved, Hobro, Taastrup, Brabrand, Struer, Albertslund, Skanderborg, Kalundborg, Rudersdal, Ringsted, Ballerup, Slagelse, Nørresundby, Ikast, Fredericia, Hørsholm, Rønne, Hillerød, Birkerød, Greve, Tilst, Hedensted, Odder, Nærum, Risskov, Aabenraa, Skive, Kolding, Ishøj, Silkeborg, Brønderslev, Holbæk, Haslev, Ølstykke, Stenløse, Hvidovre, Lillerød, Brønshøj, Korsør, Middelfart, Esbjerg, og Kokkedal, .

Klik-og-hent for ventilator til kontor er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt kigger efter blandt andet ventilator til kontor tilbud og køb ventilator til kontor. Derudover oplever vi jævnligt folk lede efter blandt andet ventilator til kontor priser, billig ventilator til kontor samt ventilator til kontor online, plus de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Gode tilbud på ventilator til kontor

Det har vist sig at være ret uproblematisk for alle og enhver at søge information om priser på billige ventilator til kontor online i blandt diverse e-forhandlere, og af den grund har flere internet varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på ventilator til kontor betragteligt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

Det kan dog immervæk være smart at granske nogle forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på ventilator til kontor online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Man bør bare huske på, at såfremt en butik udlover billige ventilator til kontor online for en pris der er overordentlig lav, så kan det mange gange være en indikation på en uoprigtig internet forhandler. Køb med kort er trods alt omsluttet af en ordning, der skærmer køber overfor uærlige webbutikker.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet til ventilator til kontor over tid. Dette fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

Ved kig i data står det markant, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis billig ventilator til kontor og ventilator til kontor online. Man ser derudover tit online shoppere søge bl.a. ventilator til kontor tilbud, ventilator til kontor priser samt køb ventilator til kontor.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot indebærer nogenlunde fremragende genveje til at tolke en stor portion nuværende forbrugeres ratings og af den grund er det klogt, at du efterforsker online butikkens ratings inden du køber billige ventilator til kontor online.

Facebook indebærer også super værdifulde metoder til at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange internet forhandlere hvor det er muligt at offentliggøre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige ventilator til kontor online hos en shop kan de uden tvivl bese butikkens betingelser, dog er det bare ikke super spændende, specielt på de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag er at tjekke om online butikken er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været et tegn på at e-butikken adlyder de officielle danske regler, samt at internet firmaet en gang i mellem besigtiges af jurister som kender de gældende regler.

Dette er desuden din anledning til at blive assisteret, såfremt du får problemer i processen med din ordre på ventilator til kontor. I øvrigt er det godt at kunden er obs på de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af ventilator til kontor online, fx den returneringsret internet forhandleren benytter.

I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid bevarer ens ordrekvittering, så man senere vil kunne bevidne købet af ventilator til kontor, uanset om man køber ved Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Henrik F gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jesper T gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Bente U gav 5 stjerner

Det virker bare.

Tina gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, da det burde være en tryghed om at internet butikken følger den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd som forstår vilkårene. Forinden folk handler billige ventilator til kontor i en e-forretning bør man for at være sikker gennemse webbutikkens handelsbetingelser.
2Indtil flere e-forretninger i Danmark tilbyder levering uden beregning på ventilator til kontor, men oftest påkræves det at der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt burde du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Metoden er som regel derudover ret gnidningsløs. Den mest billige fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv.
3Den mest letkøbte leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til online webshoppens arbejdslager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være ekstremt aktuel forudsat vi har brug for ventilator til kontor nu og her. Alternativt så præsterer flere online selskaber portofri fragt, men ofte er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb.
4Mange e-butikker giver nu om stunder et hav af forskellige billige leveringstyper til ventilator til kontor. Den mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ret nem, og desuden endda den mest betalelige leveringsudgave.
5Leveringstiden er super udslagsgivende om du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og i det øjemed er det relativt vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på ventilator til kontor. Adskillige e-forhandlere tilbyder billig 1 dags fragt på utallige varenumre, men som imidlertid står og falder med at handlen laves tidligere end et fastslået tidspunkt.
6Forinden nogen bestiller billige ventilator til kontor på en e-butik bør man utvivlsomt løbe igennem netbutikkens forretningsaftale, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. I øvrigt slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de primære forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige ventilator til kontor online, fx den returpolitik netbutikken bruger.
7Det er jo efterhånden temmelig fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige ventilator til kontor på diverse webbutikker, og med det motiv frembyder massevis af e-shops gratis fragt. Men det kan immervæk vise sig indbringende at sammenligne enkelte online forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
8Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af et regelsæt, som assisterer køber imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ bør du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at finansiere omkostningerne over flere uger.
9Trustpilot fører til en del nyttige chancer for at kigge nærmere på adskillige nuværende brugeres synspunkter og derfor kan det anbefales, at du kigger på internet firmaets anmeldelser inden du shopper billige ventilator til kontor online. Facebook medfører ydermere relativt fordelagtige metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus.