Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige ventilator til køkken fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste priser, og nogle giver kompetent sparring. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af ventilator til køkken.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan overveje om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare ventilator til køkken.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre sælger produkter fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af ventilator til køkken online.
De kendte byggemarkeder finder du i de større byer, og derved har man tilbuddet om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Herigennem har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler ventilator til køkken online på deres side.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Majoriteten af niche webshops har et indgående kendskab til deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du få ekstremt god rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis ventilator til køkken.
De største byggekæder i Danmark
ventilator til køkken jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator til køkken bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ventilator til køkken harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

ventilator til køkken silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er betydningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så man har styr på økonomien. Det bør være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og herefter søge sig frem til online tilbud på hver enkelt.
2Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du burde tilkøbe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Såfremt du får professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
3Forinden du opstarter byggeprojektet kan det være aldeles meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
5Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og derudover en nummerorden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
6Du skal ikke negligere din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx sikkerhedssko som sikring imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
7Det er fundamentalt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition forinden du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel lave en overskuelig note hvor der bør fremgå alt du får brug for, og efterfølgende efterse hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
8Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den grund må du løbende tjekke meldingerne om vejret i tiden op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
9Der kommer altid uventede problemstillinger i tilfælde med svære byggeprojekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have udstyret til disposition idet du går løs med byggeriet. Glem ikke at indregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
11Det anbefales at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er større byggeopgaver. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil viser det sig hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
12Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder enorme mængder anvendelig viden, særligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En masse forhandlere på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtmetoder til ventilator til køkken. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter produkterne når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig ligetil, samt mange gange endda den mest billige leveringsudgave.

Du burde lige så vel forsøge at få det leveret til din bopæl eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver desværre et hak mere pebret, men omvendt særligt let for ventilator til køkken online. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning nødvendiggør at du er lige ved internet shoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på ventilator til køkken kan vise sig at være ret aktuel såfremt du absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så herved er det altså passende at man checker leveringstidspunktet på ventilator til køkken. En hel del internet handler – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret inden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere forhandlere på nettet byder på levering uden beregning på ventilator til køkken online, men tit kræver det at du indkøber for en konkret pris. Alternativt må du vælge den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker yder afhentning hvor man køber billig ventilator til køkken online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på ventilator til køkken i disse byer:

Hjørring, Skanderborg, Holstebro, Vejle, Lystrup, Brøndby, Sønderborg, Frederiksværk, Hedehusene, Svendborg, Jyllinge, Roskilde, Ringsted, Hvidovre, Nørresundby, Aabenraa, Køge, Randers, Fredericia, Aalborg, Rudersdal, Næstved, Helsingør, Brønshøj, Horsens, København, Allerød, Rønne, Albertslund, Middelfart, Hillerød, Dragør, Værløse, Stenløse, Odder, Ishøj, Søborg, Nærum, Åbyhøj, Højbjerg, Haderslev, Aarhus, Skive, Silkeborg, Lillerød, Gentofte, Struer, Ballerup, Varde, Glostrup, Hedensted, Thisted, Tilst, Esbjerg, Herning, Frederikssund, Frederikshavn, Solrød Strand, Brønderslev, Ikast, Gladsaxe, Kolding, Farum, Slagelse, Charlottenlund, Rødovre, Greve, Kalundborg, Vordingborg, Herlev, Korsør, Odense, Valby, Frederiksberg, Taastrup, Virum, Kokkedal, Vallensbæk, Nyborg, Nakskov, Holbæk, Birkerød, Lyngby, Ølstykke, Nykøbing Falster, Vanløse, Viborg, Haslev, Hobro, Risskov, Grenaa, Hørsholm, Tårnby, og Brabrand, .

Click-and-collect for ventilator til køkken er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Lolland, Falster).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel ventilator til køkken tilbud og ventilator til køkken online. Vi ser desuden ofte folk lede efter eksempelvis ventilator til køkken priser, billig ventilator til køkken og køb ventilator til køkken, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Spar penge på ventilator til køkken

Det er rigtig let gængeligt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige ventilator til køkken online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har flere internet forhandlere været tvunget til at tvinge priserne på ventilator til køkken en hel del, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan til hver en tid være lønsomt at eftergå nogle internet webshops efter tilbud og udsalg på ventilator til køkken online forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Man må alligevel ikke glemme, at hvis en internet butik udbyder billige ventilator til køkken online for en salgspris der virker utrolig tiltalende, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig netshop. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af et reglement, hvilket beskytter os imod falske firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afdrage omkostningerne til ventilator til køkken i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte søger fx ventilator til køkken tilbud og ventilator til køkken online. Vi ser desuden typisk mennesker søge efter bl.a. billig ventilator til køkken, køb ventilator til køkken og ventilator til køkken priser.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot giver dig stort set tiltalende muligheder for at kigge på en længere række forhenværende køberes evalueringer og på grund af dette er det at foretrække, at du bliver klogere på webbutikkens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige ventilator til køkken online.

Facebook bringer dig derudover absolut udmærkede chancer for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Herinde er der endda internet forhandlere som giver folk mulighed for at aflevere en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige ventilator til køkken online på en internet butik bør man helt sikkert tyde webbutikkens forretningsvilkår, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en sikkerhed for at online webshoppen efterkommer de gældende danske regler, foruden at e-forretningen fra tid til anden overvåges af sagkyndige der er indført i reglementet på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du møder dilemmaer som følge af din handel med ventilator til køkken. Herudover rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der gælder for købet af ventilator til køkken online, fx hvilken ombytningspolitik netshoppen tilsikrer.

Her er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af ventilator til køkken, ligegyldig om man har bestilt ved Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jesper Olsen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Hanne gav 4 stjerner

Alt ok

Louise K gav 5 stjerner

Nemt køb

Anna gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot præsterer uden sammenligning fortræffelige muligheder for at gennemstøve en stor portion øvrige brugeres reflektioner og derved kan det anbefales, at du verificerer e-handlens kritik inden du køber billige ventilator til køkken online. Facebook genererer på samme måde nogle fine metoder til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed.
2Det er efterhånden ekstremt problemfrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige ventilator til køkken i blandt flere online webshops, og derfor tilbyder en lang række netbutikker levering uden omkostninger. Men det kan stadigvæk vise sig fordelagtigt at udforske indtil flere forhandlere på nettet efter billige priser forud for at du bestiller, så du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
3Inden folk handler billige ventilator til køkken i en online forretning kan man i og for sig løbe igennem virksomhedens handelsaftale, men det er typisk et omfattende projekt. Udover dette rekommanderer vi at man er obs på de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige ventilator til køkken online, f.eks. hvilken ombytningsret virksomheden tilsikrer.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende såfremt vi skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så af den grund er det uden tvivl aktuelt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt ved ventilator til køkken. Adskillige internet firmaer præsterer billig 1 dags fragt på utallige produkter, men vær på vagt da det stiller krav om at du når at bestille før et fast tidspunkt.
5En række internet virksomheder lover levering uden betaling på ventilator til køkken, men ofte er det så nødvendigt at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt må du udse dig den prisbilligste leveringsløsning, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Denne viser sig desværre omvendt ret smertefri. Den mest betalelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
6Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af et regelsæt, der hjælper dig imod svindlende online firmaer. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du vil honorere beløbet senere.
7Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det bør være et fingerpeg om at online butikken opfylder de opstillede regler, foruden at e-firmaet rutinemæssigt revideres af fagfolk der har meget erfaring med retningslinjerne. Før folk handler billige ventilator til køkken på en e-handler bør man i reglen sætte sig ind i netbutikkens forretningsbetingelser.
8Flere online outlets tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsformer til ventilator til køkken. En sikker vinder er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne den dag der passer dig. Metoden er jo ret så gnidningsløs, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.
9Den mest letkøbte løsning vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du er nærved e-shoppens arbejdslager. Den leveringstype er selvfølgelig meget relevant såfremt vi har behov for ventilator til køkken lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet shops levering uden beregning, men tit er det betinget af at du indkøber for en præcis sum.