Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Det er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du finde et andet.
Der er variationer i priserne på billige ventilator til kælder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver gode priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot ventilator til kælder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få information omkring ventilator til kælder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra talrige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af ventilator til kælder online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og hermed har du valget om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at undgå fragtgebyret, og endda få varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Diverse specialiserede netshops er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem støtter du idet du bestiller ventilator til kælder online hos dem.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså forventes det at du får mere god rådgivning fra mennesker med specialistviden i netop ventilator til kælder.
De 10 største byggemarkeder
ventilator til kælder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til kælder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator til kælder silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ventilator til kælder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er oplagt at søge hjælp til byggeprojektet, specielt når det er store byggeprocesser. Større byggeprojekter bør udføres af flere folk. Endvidere vil det blive bedre og sjovere at være flere om det.
2For opgaver udendørs har vejrsituationen meget at sige. Derfor skal du hyppigt undersøge vejrberetningerne i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned bedst som du vil i gang med det store byggeprojekt.
3Der kommer jævnligt uforudsete problemstillinger når det handler om større opgaver, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion tid i køreplanen, så man er sikker på at man når det til siden.
4Du bør på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder arbejdshjelm der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
5Det kan blive betydningsfuldt at have alle materialer til rådighed forinden du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel note med det der er nødvendige, og som det næste eftergå listen, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
6Du kan overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde købe eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du tager imod professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
7I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinger at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
8Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have det til disposition forinden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
9Det er af stor betydning at lave et regnskab for optimeringen, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere alle udgifter, og bagefter undersøge online tilbud på hver enkelt.
10Planlægning er nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du skal lave en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Vær realistisk idet du laver strategien.
11Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ultra fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Der findes endeløse instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget udbytterig information, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere online outlets tildeler nu om dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til ventilator til kælder. En af favoritterne er p.t. at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo ekstremt hensigtsmæssig, samt tit tilmed den billigste form for levering.

Du bør alternativt planlægge at få produkterne leveret til din adresse eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver til tider en sjat mere bekostelig, men til gengæld super enkel for ventilator til kælder online. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du er i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på ventilator til kælder kan være usædvanlig væsentlig når man står og skal bruge pakken lige om lidt, så med det formål er det rimelig centralt at man undersøger den forventede leveringstid for ventilator til kælder. Temmelig mange internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden de logistikansatte har fyraften.

Nogle internet outlets præsterer fragt uden omkostninger på ventilator til kælder online, men i mange tilfælde kun såfremt man bestiller for en konkret pris. Alternativt burde du overveje den mest betalelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Adskillige webshops yder klik-og-hent hvor du køber billig ventilator til kælder på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af ventilator til kælder i følgende byer:

Skive, Nakskov, Viborg, Hvidovre, Åbyhøj, Aarhus, Søborg, Nærum, Ballerup, Frederikshavn, Frederiksværk, Svendborg, Hobro, Gentofte, Nykøbing Falster, Greve, Taastrup, Solrød Strand, Jyllinge, Køge, Kokkedal, Horsens, Ishøj, Aabenraa, Vejle, Nyborg, Herning, Farum, Højbjerg, Frederiksberg, Risskov, Odder, Rødovre, Roskilde, Odense, Værløse, Albertslund, Frederikssund, Hjørring, Silkeborg, Charlottenlund, Virum, Aalborg, Birkerød, Ringsted, Haslev, Hedehusene, Valby, Hedensted, Vordingborg, København, Brønderslev, Ølstykke, Dragør, Fredericia, Vanløse, Kolding, Lyngby, Hillerød, Rudersdal, Brøndby, Allerød, Glostrup, Lystrup, Struer, Ikast, Kalundborg, Sønderborg, Rønne, Holbæk, Haderslev, Esbjerg, Varde, Helsingør, Holstebro, Hørsholm, Herlev, Slagelse, Nørresundby, Tårnby, Vallensbæk, Stenløse, Tilst, Brabrand, Randers, Middelfart, Næstved, Skanderborg, Lillerød, Grenaa, Korsør, Brønshøj, Gladsaxe, og Thisted, .

Afhentning af ventilator til kælder er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis køb ventilator til kælder og ventilator til kælder tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter fx ventilator til kælder online, billig ventilator til kælder og ventilator til kælder priser, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på ventilator til kælder

Det har vist sig at være rigtig problemfrit for os alle at kigge efter tilbud på billige ventilator til kælder online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har en hel del shops på nettet set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på ventilator til kælder en hel del, og endda præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid være gunstigt at eftergå et par webshops efter tilbud på ventilator til kælder online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Man bør blot være klar over, at såfremt en netbutik frembyder billige ventilator til kælder online til en pris der er himmelråbende fremragende, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig internet butik. Kortbetalinger er dog omsluttet af et regulativ, der sikrer en imod uærlige online forretninger.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at betale prisen på ventilator til kælder af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet billig ventilator til kælder og køb ventilator til kælder. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere efterspørge blandt andet ventilator til kælder priser, ventilator til kælder online samt ventilator til kælder tilbud.

Undersøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembringer stort set pålidelige genveje til at studere ret mange forhenværende køberes kritik og derfor tilråder vi, at du studerer internet selskabets ratings forinden du shopper billige ventilator til kælder online.

Facebook fremskaffer lignende evigt strålende muligheder for at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Her er der endda netshops hvor folk kan offentliggøre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også burde bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige ventilator til kælder online på en e-forretning kan man for at være sikker skimme webshoppens handelsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende, specielt hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og 10-4.

Et andet forslag er at finde ud af hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, som skulle være et signal om at online virksomheden efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet hyppigt monitoreres af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Det giver dig chance for støtte, når du møder vanskeligheder i processen med dit køb af ventilator til kælder. Foruden dette er det smart at kunden er klar over de elementære vedtægter der har indvirkning på bestillingen af ventilator til kælder online, f.eks. hvilken returpolitik online virksomheden har.

I relation til det er det desuden essesentielt, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, så man altid vil kunne dokumentere sit køb af ventilator til kælder, uagtet om man shopper fra 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

Hanne Jensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Erik Nielsen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Tina B gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Martin N gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til online indkøb
1En del e-forretninger frembyder nu om stunder alverdens billige metoder til levering til ventilator til kælder. Den mest anvendte er i dag udleveringssteder, hvor det er muligt at hente dine produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig super praktisk, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste fragtform.
2Leveringshastigheden er naturligvis usædvanlig aktuel såfremt man mangler dine nye produkter om få sekunder, så derfor er det sandelig vigtigt at man finder det forventede leveringstidspunkt for ventilator til kælder. En stor portion butikker på nettet garanterer billig dag-til-dag levering på flere varenumre, der dog antager at orden realiseres før et angivent tidspunkt.
3Indtil flere butikker på nettet tilbyder gratis levering på ventilator til kælder, men typisk afkræver det at man bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt kan man overveje den prisbilligste fragtform, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Løsningen viser sig for det meste ligeledes usædvanlig gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl selv at hente varerne.
4Trustpilot giver dig regulære habile muligheder for at bese ganske mange øvrige konsumenters ratings og derved anbefales det, at du gennemsøger webbutikkens vurderinger før du handler billige ventilator til kælder online. Facebook fører til lignende relativt fine genveje til at få et kig ind i internet shoppens troværdighed.
5Før nogen bestiller billige ventilator til kælder på en webshop burde de uden tvivl se på deres vilkår, men det er ofte ikke super spændende. Foruden dette foreslåes det at man er obs på de grundlæggende vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige ventilator til kælder online, som fx hvilken returneringsret online forhandleren har.
6Det er efterhånden særligt let gængeligt for os alle at finde de bedste tilbud online på billige ventilator til kælder hos flere outlets på nettet, og følgelig garanterer adskillige online firmaer fragtfri levering. Det kan dog stadigvæk vise sig tiden værd at sammenholde flere internet outlets efter billige priser forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, der forsvarer en overfor uægte e-forhandlere. Alternativt burde du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at afbetale beløbet over flere uger.
8Vi tilråder at efterse hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være et sympol på at e-forhandleren opretholder de opstillede regler, foruden at butikken undertiden evalueres af jurister der er indført i de gældende love. Inden folk handler billige ventilator til kælder på en internet handler kunne de egentlig granske webbutikkens betingelser.
9Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmetode er naturligvis yderst afgørende hvis vi absolut skal bruge ventilator til kælder om kort tid. Alternativt så yder flere internet varehuse fragt uden omkostninger, men typisk påkræves det at der handles for et præcist beløb.